Robotok szállták meg a csocsóasztalt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megneztem a videot es egyertelmuen nem tud mast löni a "robot" csak ratyit! elötte van a labda es lövi ugy ahogy tudja. nem tudja megfogni a labdat nem tud passzolni csak a vakvilagba loni, szoval rosszabbul jáccik mint az az ember aki eleteben elöször lat csocsoasztalt!
Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...
Ez szar.. és akkor 1 robotnak fogsz kiabálni hogy már megint mekkora cigányt lõtt és 3 kapufáról pattan vissza? 😄
Na majd ha a gép vissza fog tudni szólni akkor benevezek 1 ilyenre 😄 addig marad a sör meg a haverok! 😄
Na majd ha a gép vissza fog tudni szólni akkor benevezek 1 ilyenre 😄 addig marad a sör meg a haverok! 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vazeg, 20ezer euróért kocsmástul kapok egy csocsóasztalt :-D
Úgy látom csak engem érdekel a téma 😞 újra olvastam hozzászólásaim lehetnek ellenérvek cat hozzászólására :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De ugye egyetértünk, profi csocsósok nélkül nem lehet profi robot csocsost fejleszteni 😊
csocso is mindig marad ember vs. ember, így elveszik az érzés. Kiváncsi vagyok, hogy tudják megoldani a stratégiákat rajta amit 2 ember ellen használhatnak. Ez már MI szintjét súrolná. Csocsoban többet jelent az intuició mint akár a sakkban. Sõt arra is kiváncsi vagyok, hány profi csocsost kértek föl a segédkezéshez. Azt hiszem nem sokat 😊 De mindenképp poén, hogy fejlesztgetnek tudományosan ilyet. Rengeteg problémát vethet föl a fejlesztése, amit ha megoldanak, sokat tanulhatnak belõle.
Én inkább Colignon ellen játszanék ha lehet választani ;] sztem gép soha nem fog akkora élményt nyujtani. Hova szánták Cat? :-)) ennek annyira semmi köze a csocsohoz..
ezt nem otthonokba szánják. Szerinted egy minõségi billiárdasztal mennyibe kerül? A játéktermekben szintén tucatjával vannak többmilliós gépek...
loál ;]
megnéztem a videokat , és tényleg elég bénák , meg a gép se 1 géniusz ... de az asztal is elég fura volt .. , azért kivancsian varom mit tud majd egy kesobbi verzio , egy profibb AI val ;]
megnéztem a videokat , és tényleg elég bénák , meg a gép se 1 géniusz ... de az asztal is elég fura volt .. , azért kivancsian varom mit tud majd egy kesobbi verzio , egy profibb AI val ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
20k Euró... biztosan tolongani fognak a vásárlók...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
hát ez max érdekességnek jó, sok értelme nincs szvsz (flashy leírta a lényeget)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
na erre a 3 éven belülire befizetek😊 nyami
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
hát nemtom, a csocsóban pont az a lényeg hogy többen játsszák. ja és többen mint emberek.
aztán másik hírben meg jön majd a nagy tanulmány hogy jajj elidegenedés. vajon mitõl...
aztán másik hírben meg jön majd a nagy tanulmány hogy jajj elidegenedés. vajon mitõl...
Én is de elég amatör tesztelõket hívtak gyakorlatilag mindegyik pörgetett pedig azt tilos...
Kiváncsi leszek a software továbbfejlesztésére...
Kiváncsi leszek a software továbbfejlesztésére...