Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gallardo
Aha, értem. Igaz, ez a változat azért is valószínübb, mert így többet lehuzhatnak tõlünk.

Hmuda
Pontosan. Minden játék regisztrálás után 30 napig ingyenesen játszható, de a regisztrálás utáni harmincadik napon be kell fizetni az elsõ havidíjat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

XenHai
Gyártás van benne mert CB ban találkoztam replikátorral ..
És lehetett benne különbözõ tárgyakat kreálni.
Szal krafting az tuti lesz,a hajón való mászkálást ígérték de cb még a hidat sem tudtam váltani szóval valószínûleg patchel jön vagy a full-ba benne lesz ezt nem tudom.
Titan
Skacok!

Ha jól értem, akkor majd a megjelenéskor lehet majd mászkálni a hajódon?

Lesz benne kereskedés vagy valami hasonló? Gyártás lehetõsége?

gallardo
Azt írják hogy minden játék tartalmaz 30 nap "game time"-ot.

Hmuda
Nem így lesz, nem tudom hogy lehet ezt kivenni belõle.

Elõfizetsz egy hónapra és 30 napig lesz elérésed. Akár játszol, akár nem, az az idõ pörög. Abszolút bevett gyakorlat és már az Everquest óta így megy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gallardo
ez egyáltalán nem biztos, csak én így vettem ki a szövegbõl.

XenHai
Itt úgy lesz hogy nem naptári napot néz hanem amennyit gameltél??....
Az baromi jó lenne!!!!Az összes eddigi mmoban rendesen számolta a naptár szerint hiába ,hogy be sem loggoltál..
gallardo
Ja hát az úgy talán elmegy. Elõször azt hittem hogy az egy hónapot egy naptári hónapon értik és nem a játékidõn. Eléggé csábít ez a játék, lehet neki állok pókerezni, hogy összedjem rá a pénzt.

Ezt nem teljesen értem, hogy az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, na de mindegy.

XenHai
Na most már le vették a kariról a lóvét de nos pre older key ....
Lehet hogy nekem majd a steam accal kell be jelentkeznem mert bele van építve az accba?
Fenrir
Mivel Steam-en az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, mintha nem lenne különbség köztük.

A halál csupán a kezdet...

Havidíjas a játék. Megveszed, aktiválod játszhatsz 30 napig. Utána a havidíj 3000-3500 Ft lesz kb.

REAL MADRID

gallardo
Utána néztem és azt írják, hogy minden játék tartalmaz 30 nap játék idõt, és azt is írják, hogy ha 3-at veszek akkor 90 napot kapok, remélem hogy ez nem azt jelenti, hogy ha eljátszom a 30 napomat akkor mégegyszer ennyit ki kell fizetnem érte(nem tudom hogy mennek a dolgok az ilyen játékoknál mert még soha nem játszottam mmorpg-t).

Egyébként az nagy szemétség, hogy a steam-en 50 euró, míg máshol 50 USD-ért adják.

Agamemnon
OB-re X számú embert várnak, és az elsõ X-et be is engedik 😊 Természetesen, aki elõre megvette a játékot azt elõre veszik a sorban és garantált bejutást biztosítanak neki, de a preorderesek mellett sok más játékos is bekerülhet az OB-re.

CB-re a fejlesztõ csapat válogatja össze az embereket bizonyos szempontok alapján.

gallardo
akkor tulajdonképpen mi a különbség az open és closed beta között?

akyyy
sztem az aki elõrendeli de csak külföldön

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gallardo
Az open betat bárki kiprobálhatja vagy csak az akinek szerencséje van és bejut?

hzsolt
amazonról megjött a beta key

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

XenHai
Steamrol rendelt mar valaki?a gameknel jelzi hogy ott a game ,de nem vette le a karirol a lovét de nem is kaptam pre older keyt:S
Dúrva cucc 😄

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Smithwarden
Tehat egy helyben all es a feher elektromos feny cikazik rajta folyamatosan, jol nez ki a jatekban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Az egy kicsit szetroncsolodott urhajo ahogy folyamatosan egy energiamezobe van "zarva".
Jobban nem tudom megfogalmazni. <#vigyor0>

Nem rosssz!! Az a második kép alulról, ahol egy hajó ép szét akar esni, vagy el van torzúlva az micsoda?<#wow1>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Agamemnon
Már csak 4 nap, és indul az OB!

Jeffjohnson
mmorpg.com-on olvastam egy jó leírást a játékról le van írva minden negatívum és pozitívum érdemes elolvasni LINK

Smithwarden
A fenyektol nem kell annyira felni, mert en allitottam tulzottan erosre a jatekon belul.

Agamemnon69
Én biztosan ki fogom próbálni az SW-t attól függetlenül, hogy az STO-t már megvettem, szerintem az egyik nem zárja ki a másikat, az ember nagyon is szeretheti az SW, és az ST univerzumot is.

A képek tényleg nagyon jó minõségüek, bár kicsit erõs a fény, azt biztos lejjebb állítanám 😊 Lentrõl a 2. képen mintha lenne egy kis hull damage a hajón 😄

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Fenrir
Star Wars: The Old Republic

ez nem a fradi topik, ahol nem szabad leírnod a újpest nevét -.-
a két univerzum a világ két legnagyobb scifi alkotása, Lucas bácsit ugyanúgy meg lehetne koronázni, mint Roddenberryt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112451114

"Amúgy meg ST topikban ne nagyon említsd az SW-t, mert az igazi trekkerek gyûlölik az SW univerzumot."

Na ilyen baromságot is rég hallottam 😄

REAL MADRID

Herold
Azt tudom, hogy mit jelent, de mi a játék pontos neve?

Amúgy meg ST topikban ne nagyon említsd az SW-t, mert az igazi trekkerek gyûlölik az SW univerzumot. <#hehe>

Star Wars -.-
Herold
SW? Az mi?

Jeffjohnson
Én is csak azért érdeklõdöm a ST után mert a SW valószínûleg jövõre jön.

Herold
Végre egy bátor ember. <#worship>

Fenrir
Én inkább azért majd az SW-t erõltetem 😊

Jeffjohnson
A videók amik kijöttek eddig szerintem nagyon csúnyák viszont ezek a képek leszámítva a baromi sok blúrt ami kiégeti a szemem de a videókhoz képest egész jók igaz nem egy AOC szintû de ez már jobb.

Fenrir
Sok a blur 😊

Torzonborz
hmm jól néz ki .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Smithwarden
Kicsit tudtam tesztelni a betat.
Nem szeretem igazan ezt a jatekstilust, de rovid jatek utan annyi a velemenyem rola hogy jo a jatek, latszik hogy foglalkoztak vele a fejlesztok, ajanlom annak aki szereti a star treket es ezt a stilust.

gallardo
kösz a válaszokat, akkor szerintem ezt inkább kihagyom.

PLaci
99,999999999999999999999999%, hogy az lesz, még nem tudni a díjazást...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Igen az lesz.

REAL MADRID

gallardo
Üdv. Azt lehet tudni hogy a játék havidíjas lesz-e?

Digitálisból csak a steames meg a d2d-os van? Atari oldaláról nem enged elõrendelni.

XenHai
Tényleg ha steameset veszem meg az is feljogosít az open betara meg a headstartra gondolom...
PLaci
ez nem igaz... 2.-án megveszem d2d -on, 5.-én meg: Pre-Order STO on Steam... -.-

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

XenHai
Nem hiszem.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ha atari-nak az oldaláról rendelem elõ. akkor elvilegben 5 dollárt vonnak csak le, a maradék részét meg majd a játék megjelenésekor. A pre-ordert bármikor tudnom cancelezni? Ugyanis jár open béta, és ha nem tetszik akkor lemondanám. Van erre lehetõség szerintetek?

A szokásos faszság szerint annyi euroért, ahány dollár.
Akkor már inkább brit d2d fontért. ( Retail oldal )