Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
beetetés ? lehet ...ha elég sok kulcsot osztogatnak szét. bár azért az ob stress testnek is nagyon jó ( server terheltség stb ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

manapság az open beta = demo... szerintetek a fileplanet superelõfizetõi majd elkezdenek szépen bugokat gyûjteni meg feedbackelni? lófaszt
csak ezt a kamunevet szépen megtartották de gyakorlatilag minden mmo arra használja ezt a néhány hetes stádiumot hogy beetesse a leendõ elõfizetõket... persze ha nem igazán biztos benne hogy a termék piacképes akkor megeshet hogy pl. nem enged be mindenkit, csak akit már átvágtak és megvette
trial valószínüleg nem is lesz ugyanezen oknál fogva, csak fél év 1 év múlva amikor már annyira leapad a közönség hogy kénytelenek valahogy csalogatni be embereket
Agamemnon69
Én biztosra veszem, hogy lesz trial, elvégre azzal tudják eladni a játékot, hiszen az ember nem szívesen vesz olyat, amit nem próbálhat ki elõtte. Én sem vettem volna meg elõre, ha nem tudnám magamról, hogy legalább 1 hónapra úgyis befizetek rá. Kell egy kis változatosság az EVE-be 😄

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Muki100
Kösz, gyors szereztem is egyet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

akyyy
én is sszivesen kipróbálnám, de az se biztos, hogy fog e futni ezen a szar gépen 😞 hülye vidkártya el van szálva.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Torzonborz
nah innét nekem is megvan . nagyköszi 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha Public Bétáért kellene fizetni akkor megértem. Open béta nem azért Open béta mert mindenki számára elérhetõ, hanem ez a lehetõség azoknak szól, akik nagyon kiváncsiak a játékra, és minél elõbb ki szeretnék próbálni. Az mellékes hogy lehet szerezni ingyen open béta kulcsot, de kisebb az esély rá mint ha elõrendelnéd és alapból megkapnád a kulcsot. Szerintem Trial egy darabig nem lesz belõle, de biztos sok review lesz a játékról.

Miféle demo? Talán Trial :-)

Hmuda
Kösz, meg is kaptam, regisztráltam, elvileg elfogadta. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Agamemnon69
Kár, hogy kevés ember képes megérteni, hogy ez nem demo, az majd a megjelenés után lesz...

Amúgy meg: Star Trek Online Open Beta Keys

fasza az open beta, ami úgy open hogy fizetni kell érte..
ugyse sok jóra számítok, de azért megnéztem volna mielõtt végképp leírom
Agamemnon69
Remélem igen 😊

most már nonstop mennek majd a szerverek?
Kirk kapitány jövünk! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

én 9$ ért elõfizettem egy hónapra fileplanetre igy lett key egybõl ennyit megért ha jól lesz betaból csak kiderül utánna meglehet venni <#smile>

need beta key

Torzonborz
mmorpg.com-on volt ob jelentkezés , 150 kulcsot osztanak ki. eddig kb 16k emberke jelentkezett szóval majdnem 1:100-hoz az esélyem hogy szerváljak egyet 😄

Jakuza001
Na de kit erdekel a latatlanban vasarlas ? Eloszor open betat akarunk probakent, hogy eldonthessuk megeri e a jatek vagy egy masik fercmunka, mint altalaban sajnos az MMO-k tobbsege.
Szoval open-beta regen nem errol szolt, hogy lehuzzuk az embereket, mar a tesztfazisban, hanem a fejlesztok a hibakat javithassak amit a kisletszamu tesztnel meg nem vettek eszre.

Agamemnon69
D2D már a vásárláskor elküldte a kulcsot, illetve a hétvégén már a klienst is letölthettük tõlük.

Sziasztok!
Ha nincs pre-orderem akkor az OB-hez lehet majd vhonnan kulcsot szerezni?
Jakuza001
De kulcs az nincs, ha csak nem vagy elofizetoje a fileplanetnek es ahogy nezem, azt irjak random fogjak kuldeni a kulcsokat.

http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/pst.html

elvileg 10 a.m. PST akkor indul ob, ha jól számoltam akkor az este 7 óra nálunk

need beta key

Mikor lövik fel a servereket a mi idõnk szerint?

Agamemnon69
És eljött az OB nap!

Hivatalos oldalról már le is tölthetõ az OB kliens.

Nekem a 20091228-as verzió volt meg, még anno letöltöttem egy fansite oldalról. Most patchelte fel 2010-es verzióra csak még nem mennek a serverek. Olyan 2,5GB volt az update. Kiváncsiságból elkezdtem lehúzni a legújabb verziót, az olyan 25k-val jött úgyhogy hagytam is a fenébe. Login képernyõig eljutottam mivel server down van és ha jól tudom csak este lesznek serverek :-)

XenHai
aki d2d röl rendelt az tudja tölteni ob klinest....
A steamost vajon meddig húzzák?
Hmuda
Természetesen. Nem is tudok olyan játékról - egy-két távol-keleti kakukktojás MMO-n kívül - ami valós játékidõért kérne pénzt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gallardo
Aha, értem. Igaz, ez a változat azért is valószínübb, mert így többet lehuzhatnak tõlünk.

Hmuda
Pontosan. Minden játék regisztrálás után 30 napig ingyenesen játszható, de a regisztrálás utáni harmincadik napon be kell fizetni az elsõ havidíjat.

XenHai
Gyártás van benne mert CB ban találkoztam replikátorral ..
És lehetett benne különbözõ tárgyakat kreálni.
Szal krafting az tuti lesz,a hajón való mászkálást ígérték de cb még a hidat sem tudtam váltani szóval valószínûleg patchel jön vagy a full-ba benne lesz ezt nem tudom.
Titan
Skacok!

Ha jól értem, akkor majd a megjelenéskor lehet majd mászkálni a hajódon?

Lesz benne kereskedés vagy valami hasonló? Gyártás lehetõsége?

gallardo
Azt írják hogy minden játék tartalmaz 30 nap "game time"-ot.

Hmuda
Nem így lesz, nem tudom hogy lehet ezt kivenni belõle.

Elõfizetsz egy hónapra és 30 napig lesz elérésed. Akár játszol, akár nem, az az idõ pörög. Abszolút bevett gyakorlat és már az Everquest óta így megy.

gallardo
ez egyáltalán nem biztos, csak én így vettem ki a szövegbõl.

XenHai
Itt úgy lesz hogy nem naptári napot néz hanem amennyit gameltél??....
Az baromi jó lenne!!!!Az összes eddigi mmoban rendesen számolta a naptár szerint hiába ,hogy be sem loggoltál..
gallardo
Ja hát az úgy talán elmegy. Elõször azt hittem hogy az egy hónapot egy naptári hónapon értik és nem a játékidõn. Eléggé csábít ez a játék, lehet neki állok pókerezni, hogy összedjem rá a pénzt.

Ezt nem teljesen értem, hogy az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, na de mindegy.

XenHai
Na most már le vették a kariról a lóvét de nos pre older key ....
Lehet hogy nekem majd a steam accal kell be jelentkeznem mert bele van építve az accba?
Fenrir
Mivel Steam-en az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, mintha nem lenne különbség köztük.

A halál csupán a kezdet...

Havidíjas a játék. Megveszed, aktiválod játszhatsz 30 napig. Utána a havidíj 3000-3500 Ft lesz kb.

REAL MADRID

gallardo
Utána néztem és azt írják, hogy minden játék tartalmaz 30 nap játék idõt, és azt is írják, hogy ha 3-at veszek akkor 90 napot kapok, remélem hogy ez nem azt jelenti, hogy ha eljátszom a 30 napomat akkor mégegyszer ennyit ki kell fizetnem érte(nem tudom hogy mennek a dolgok az ilyen játékoknál mert még soha nem játszottam mmorpg-t).

Egyébként az nagy szemétség, hogy a steam-en 50 euró, míg máshol 50 USD-ért adják.

Agamemnon
OB-re X számú embert várnak, és az elsõ X-et be is engedik 😊 Természetesen, aki elõre megvette a játékot azt elõre veszik a sorban és garantált bejutást biztosítanak neki, de a preorderesek mellett sok más játékos is bekerülhet az OB-re.

CB-re a fejlesztõ csapat válogatja össze az embereket bizonyos szempontok alapján.

gallardo
akkor tulajdonképpen mi a különbség az open és closed beta között?

akyyy
sztem az aki elõrendeli de csak külföldön

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gallardo
Az open betat bárki kiprobálhatja vagy csak az akinek szerencséje van és bejut?

hzsolt
amazonról megjött a beta key

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

XenHai
Steamrol rendelt mar valaki?a gameknel jelzi hogy ott a game ,de nem vette le a karirol a lovét de nem is kaptam pre older keyt:S
Dúrva cucc 😄

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Smithwarden
Tehat egy helyben all es a feher elektromos feny cikazik rajta folyamatosan, jol nez ki a jatekban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Az egy kicsit szetroncsolodott urhajo ahogy folyamatosan egy energiamezobe van "zarva".
Jobban nem tudom megfogalmazni. <#vigyor0>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem rosssz!! Az a második kép alulról, ahol egy hajó ép szét akar esni, vagy el van torzúlva az micsoda?<#wow1>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Agamemnon
Már csak 4 nap, és indul az OB!