Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1 hónap: 14,99 USD vagy 12,99 Euró,
3 hónap: 41,97 USD vagy 35,97 Euró,
6 hónap: 77,94 USD vagy 65,94 Euró.
12 hónap: 119,99 USD,
Egy életre szóló elõfizetés: 239,99 USD.
startrekonline.hu
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nyolckor én hülye kilogoltam, úgy néz ki ma már nem lesz játék.
Ennyire okos társaság, hogy nem számítottak erre, most próbálnak iziben barkácsolni valami megoldást.
Ha nem csinálnak valami hatásosat, akkor holnap este méginkább ez lesz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
startrekonline.hu
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Fleeten belül lehet egymásnak adogatni dolgokat a bankban asszem. Chateket lehet létrehozni, én létrehoztam többet is de senki nem szállt be anno, csk a teamembe.
Miután beléptél egy chat szobába érdemes egy új filtert csinálni, mert a zóna chat miatt nem nagyon lehet majd követni a zsúfoltabb zónában. Én nem találtam tegnap egy chat szobát sem, pedig kéne lennie publicnak. Lehet csk úgy tudsz csatlakozni ha tudod a nevét. Írjátok be a chat optionsban, hogy magyar(ezt hoztam létre én) vagy hungarian. Hátha bejön, nem próbáltam ki...
Nem lehet itemeket küldözgetni másoknak?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A játék amúgy eddig nem rossz, végül is kivártam az elsõ MMO-ra én is, szerintem jó lesz ez, fõleg ha át lehet majd lépni minimum egy Intrepid hajóosztályra! 😊)
meg hát van egy sandám, hogy sok "patch"fog még reggelente lejönni! 😄
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
ugy néz ki magyarország egy nagy város 😄
Kiprobáltam, egy ideje játszok vele.
Szerintem egy átlagos mmo, semmi ujonság nincs benne, küldetések iszonyat bugosak, 10-böl 2-3 nekem behalt. Grafika elmegy de semmi extra. Mivel nemnagyon van mostanában jobb tesztelgetem kicsit még. 😊
Valaki rájött már a loot rendszer itt hogy van? Mert eddig azt vettem észre aki kapja marja féle van és mindenki rohan lopni..
Épp egy földi küldetáésre mentem volna, de az örhajomat transzportálta le... igy logolni akartam de nem enged vissza.. Ilyenkor más se tud belépni? folyamatosan azt irja the servers are busy..
Remélem meggondolják az elsö 1-2 honap után és ingyenessé teszik, talán akkor játszanék vele. Tul sok már választék.
kéne csinálni magyar guildet tudom it fleet vagy mi
ez a hajóm:

Nekem miért írja ki ezt?Feltelepítette,volt patch,aztán engage után idáig jutottam.
Majd dél körül visszajövök, hátha már letelik az "egy óra" 😄
Most nekiállt egy komplett DVD-t (4.7G) tölteni "patch" címszóval.
10G egyelõre, de a játékból egy textúrát még nem láttam! 😄
[merlinw.org]
Ez az oldal pl nem volt benne a fõoldalon közzétett linklistában, ezért talán nagyobb eséllyel lehet pályázni majd ha lesz megint. Elég gáz valamelyik oldalon pénzt akarnak még ebbõl is kicsalni, vedd meg a prémium accountot akkor kapsz egy beta kulcsot...
Néha 10 percet kellett várni, néha fél pillanat alatt bejött.Elég rossz gépem van(5 éves), viszonylag alacsony grafikán csak a zsúfolt területek akadtak. Irányítás elég rossz szerintem, örültem volna ha olyan mint mondjuk a jedi academyban volt anno.
Gondolom már leírták , csk azoknak mondom akik nem akarnak visszaolvasni:
Egyenlõre még nagyon béta, sok szektorba még nem lehet bemenni, bolygókra sem lehet leszállni mindre.
Elsõ utam a risa-ra vezetett nagy csalódásomra semmi nem volt a rendszerbe csk 2 égitest amire nem lehet leszállni.
Második utam a DS9-re vitt volna, de még a kardassiai szektorok nincsenek benne még és az ott van.
Harmadik utam során meg akartam támadni a klingon fõbolygót,de oda sem engedtek be. 😛
Végül megcsináltam pár küldetést.
Viszont lehet benne vicces karaktereket csinálni, batár nagy lilafejû alientõl kezdve , a törpe csupafülû kék emberig. Én kigyúrtra csináltam a karaktereimet. De a karaktergenerálásnál is mintha nem mûködne pár dolog.
Klingonnal csak hatodik szinttõl lehet lenni asszem.
Szerintem nem fogom megvenni, mert véleményem szerint nem sikerült valami jóra. De azt sem mondanám, hogy totál szar. Elmegy...