50281
-
És tegyük hozzá jó dolog hogy ki is lehet farmolni nagyon sok mmo-ban még hasonló tevékenységet se láttam
Le a kalapom az sto előtt hogy még ennek ellenére is tömködik a játékosok lóvéval a stábot. -
Raulblanco7 #10883 megtehetnék, meg is tették már, korábban kevesebb slotod volt mindenből, egyszer már növeltek rajta mindenkinek, hajó, boff slotokon is, inventory, bank slotokon is, ingyenesen.
az ec limit pedig például elengedhetetlen, rengeteg féle expoit és csalás lehetőségnek az egyik komolyabb akadályozó tényezője, hogy új accountot ha regelsz, ott van rajta a 10 milliós korlátozás...
sok más játék is megtehetné, hogy a különböző fizetős vagy korlátozott dolgokat ingyenessé, vagy korlátlanná teszik, mégsem teszik.
úgy döntöttek, hogy fizetős, de ingame is kifarmolhatod, innentől amit írsz, az ugyan az a kategória, mint a "miért nem adják az új zenes hajókat mindenkinek ingyen" féle hülyeségek, max egy fokkal jobb. -
Zero001 #10882 Mint mondtam, én leszarom, hogy kitermelhető az ára a játékon belül, a szándékot tartom mérvadónak, és a szándék ezekkel a dolgokkal egyértelműen a lehúzás. Semmiből nem állna 100-1000-végtelen slotos inventoryt adniuk (például), de nem teszik, inkább tartják a markukat a zenért.
Nyilván túllépek a problémán, és játszom a játékkal, de nem fogom a fejlesztőt szerecsenmosdatni egy olyan dologért, amiben egyértelműen sáros.
Én egyébként nem vagyok szívbajos a zen vásárlással, már beletoltam szumma kb 30ezret a játékba, és nem bánom. -
Raulblanco7 #10881 ship slotra alapból hülyeség költeni, zenes hajó mehet a levesbe ha nem kell, majd kiveszed újra.
ingyenes hajó, kipróbáltad, úgysem fogod használni, mehet a levesbe, kis szintű hajó, mehet a levesbe.
flottás hajókat és a legújabb ingyenest nem törölheted, bár ha épp hajót akarsz cserélni akkor az sem feltétlenül kell már, lehetetlen hogy nem lehet elférni a kapott slotokkal. ha mégsem megy, mert múzeumot akarsz nyitni a szarokból, akkor megérdemled, hogy vegyél slotot. -
aru #10880 Ismerek elég sok f2p mmo-t és ez a legkevésbbé lehúzós mivel pénz költés nélkül mindent megvehetsz a játékban. Az 1000 napos veterán fajokkal nem játszhasz csak, ahhoz előfizetés kell de ez parányi dolog.
Amúgy egy karakterrel nagyon komoly 11-12 nap alatt megvan az 500 zen amibe kerül a ship slot. Borzasztó, mert máshol a pénztárcádba kell nyúlni ilyenekért. Mellesleg mindenki minimum 3 karaktert tart... gyakorlatilag 45-60 perc játékkal a napi 24 ezer finomított dilithiumod megvan. Tényleg lehúznak!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.02.24. 11:17:26 -
Plata #10879 Hát jó pár cucc ott tényleg lehúzás. -
Zero001 #10878 A zen store "services" rész bármelyik elemét lehúzásnak tekintem. Kényelmetlenné teszik a játékot szándékosan, hogy költsd a zent. Ez nettó lehúzás, attól függetlenül, hogy tudsz-e zent farmolni. -
Plata #10877 Egyszerű.számold meg mennyi van. -
Zemanov #10876 Biztos hogy azzal adta higgyétek már el.egyébként arra leszek kíváncsi hogy ha törlöm a hajót a hely megmarad-e. -
aru #10875 A hajókkal nem jár ship slot. Ez nem a ruszki WoT! Azt meg nem értem miért lenne lehúzás zenért a slot! Ebben a játékban simán kifarmolod!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.02.23. 17:27:37 -
Plata #10874 Esetleg számold meg hány hajó slotod van,az biztos nekem egy karival sem adott. -
Zemanov #10873 Már jó ideje 60-as a karekterem.szabad slotom nem volt.azt most nagyhirtelen nem tudom megmondani mennyi van felhasználva.ott vannak még a kezdő hajók+zenes+lobis hajó.+ a breen. -
Zero001 #10872 Az egy dolog, de slotot nem _ad_ semmi, az külön lehúzás zenért. Nem osztogatják csak úgy, vagy ha igen, akkor bejelentik, meg reklámozzák a bejelentkező oldalon. Nem léptél pont szintet, vagy valami? Hány slotod van most? -
Zemanov #10871 Srácok ez a játék egy bug halmaz.ilyeneken nem kellene csodálkozni.a múltkor épp Gundark írta hogy bug hunt után két dobozt kapott. -
Plata #10870 Pedig nekem nem adott. -
Zemanov #10869 Szabad slot pedig már nem volt.úgy hogy elég egyértelmű honnan kerülhetett oda pont akkor mikor a hajót kibontottam. -
Zero001 #10868 Elég valószínű, hogy nem a hajó adott slotot, mert nekem az egyik karakterem nem tudta eltenni, üres slot hiányában.
Az csak WoTban szokás, hogy az ajándék tank ajándék slotot is ad. -
Plata #10867 Mi a túró,nekem nem adott slotot. -
Zemanov #10866 Nem vesztettél vele sokat.nagy pozitívum a hajóval kapcsolatban hogy kaptam hajó slotot mivel már nem volt.amúgy felejtős.a Breen hajónak is alig várom hogy meglegyen a traitje aztán többet abba se ülök be. -
Plata #10865 Azt asszem még ki sem próbáltam,csak át raktam zenesre a konzolját. -
Zemanov #10864 Tegnap kipróbáltam a Samsart klingon karival.nagyon jól tankol.de kb ennyi.gyorsan vissza is ültem a Raptorba.úgy veszem észre hogy ezek az ingyenes hajók csak dísznek jók. -
Zero001 #10863 Eh, kurvanagy mák kell hozzá, valószínű nem lehet ezt üzembiztosan megcsinálni. Szerintem az kell, hogy már ESDn öljön meg az asszimilációs DoT. Tegnap pl feküdtem be Quinn alá úgy, hogy kb loading közben haltam meg. Még éltem, mikor kijöttem, de halottként érkeztem. -
Plata #10862 Mi a szösz randomra mentél?
Na és még is mivel voltak?Samsar? -
Raulblanco7 #10861 reggeli stf-re igazán jó csapatot kaptam, egy fél balfasz és 3 totál reménytelen analfabéta, gyors bukás is lett belőle az első transzformernél:
CLR—Infected Space[2:44]— Dmg(DPS) —Raul 4 051 588(25 643) Thalos 951 183(5 872) KA RAJAX 258 782(1 749) Lexeel 224 913(1 480) One 117 882(819) -
Na ma láttam a kiskedvencemet munkában :) Azure rescue sima, kicsi a hajóm x-es csúzlik vannak rajta. Kell a repu :) Nem is volt gond a Presidio szépen lődözött. Aztán az első pár után szét szóródtunk és látom hogy egy 2es hajót próbál kiszedni. Bassz. A negyedét sebezte az én hajómnak. De tetszik a gép :) Nem tehet róla hogy a kapitány lúzer :) -
Plata #10859 Lol. -
Zero001 #10858 Heh, tegnap szórakoztam egy megnyert kga után, visszamentem egyedül az otthagyott drónokhoz. Jól lelőttek a francba, de éppen lejárt az idő. Visszarakott a játék ESDre, de asszimilált drónként. Megtámadtam mindenféle pléjereket, és egész nehezen lőttek le.
Kéne egyszer olyat csinálni, hogy teljes csapattal ugyanezt, öten szerintem meg tudnánk ölni Quinnt... :) -
aru #10857 Az egyetem, főiskola, munka az kinek mikor... nem feltétlenül déletlőtt van. Amúgy csak írtam, hogy biztos nem az az oka.
Lobi leárazás: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9075233
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.02.19. 22:33:00 -
gunji #10856 A twitteren éjfelet írnak magyar idő szerint.
A kobali szettre gondoltok? Én is arra hajtanék, ha sikerülne elérni az 50-es szintet az új kobali karakteremmel :D.
Állítólag az évfordulós event vége (március 2) után is megmaradnak, s kiszedhetők lesznek, így annyira nem kellene sietni. -
Lokker #10855 Hétköznap, reggel kilenc, munkanap, iskola/egyetem... -
aru #10854 Az az utolsó darab már reggel 9 órakor elérhető volt éppen úgy, mint a másik kettő múlt héten, és 2 hete. -
Lokker #10853 Tippelnék! Mivel 19.-e van, gondolom mindenki ki akarja szedni az utolsó darabot az eventes hajóhoz és nem bírta a szerver. De lehet tévedek. -
Zemanov #10852 Én már nem is foglalkozom vele.ma már úgyse lesz jó. -
Plata #10851 Én már játszottam 5 percet de megint dc. -
gunji #10850 Ennyi volt, le is állt már, 20 percig bírta
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.02.19. 21:14:26 -
Zemanov #10849 Ez felejtős mára.tetű lassú az egész. -
gunji #10848 Hát igen... Ideje lenne új szerverekre átállniuk.
Közben megjött a zöld lámpa. -
Zemanov #10847 Kapják be.9-kor már fekszek le holnap meló.Amúgy toltam már több MMO-t és egyiknél se ment ez a tökölés szerver leállások után. -
gunji #10846 Kilencre ígérik, hogy végeznek. (Biztos nem találják a délutánra kimenőt kapott hörcsögöt
)
-
Zemanov #10845 Akkor ennyit a ma esti játékról.