46661
-
gunji #7768 Discard helyett én a Belan nevű ferengi csapost ajánlom a Drozana állomáson, nála a normál ár 50 százalékáért lehet elpasszolni a cuccokat, még a már kötötteket is (pl. deuterium surplus). Ha valamiből több darabot tárulunk egy lyukban az inventoryban, akkor érdemes eladás előtt szétpakolni egyesével, akkor többet kapunk érte. -
Plata #7767 Ha neki állsz klingon karival marauder küldiket nyomni,akkor csinálj a táskádban sok sok helyet,annyi szemetet hoznak a küldik hogy nem fogod győzni discardolni.Rengeteg commoditiest és fehér-zöld-kék itemet hoznak. -
Plata #7766 Klingon napi küldik némelyikéhez kell pvp,azt meglehet úgy is csinálni hogy bemész kerratba benyomod cloak-ot és afk.Nem tudom sima cloak megmarad-e ha vége a körnek,de Fleet B'rel bird of prey hajóval sosem jövök ki cloakból,enchanced battle cloak-ja van.Három menetet simán végig lehet afkolni.
Bár harcolhatsz is,van fed gyilkolós napi küldi is,meg meg is halhatsz ha 25 alkalommal kinyírnak fedesek kapsz valamennyi dilit,nekem még ez a küldi nem sikerült.Mióta megvan a nauszi karim 5 alkalommal halt meg,tudom mert küldi írja hogy 5/25 a küldetés.fed gyilkolós gyorsan megszokott lenni. -
Plata #7765 Hát ha nincs sok karid,akkor klingon karival doffozz.Azzal sok jön.Felveszed a jobb marauder küldiket,adnak egy csomó rabot contrát és még dilit is,contrát beváltod dilire,5 darab 2k dili,10 rab 1k vagy 2.5k dili.Felveszed a napi küldit elmész stf-re és megvan a napi dili. -
#7764 én pl assikat szedem össze amikben van dilítium igaz karakterenként összejön kb 1000 ha jó napom van :)plusz stf.
-
bgabor #7763 Dilítium farmolásra amúgy most melyik a legjobb módszer? Úgy vettem észre az új stfek nem adnak annyit mint a borg stfek. Mit érdemes csinálni? -
Plata #7762 Hát 7-es jobb sztárvendég lesz.De upgrade event jön.
Katt.
-
#7761 Jól sejtem
Spokk után 7-es lesz a sztárvendég rá fog épülni a hozzávaló epizód is vagy csak megint rosszul fordít a google nekem?
-
Plata #7760 Xp hónap inkább. -
#7759 Most látom csak hogy van xp hétvége... Soha jobbkor :) 17es szinten vagyok 3 misszió után. Hajrá romulánok :) -
#7758 ahogy emelkedik a zen árfolyama, úgy fog igazodni hozzá a piac is. -
#7757 Én látom úgy vagy tényleg kritikus káosz uralkodik a piac területén? Akár mire keresek rá vagy nincs belőle, vagy primitív szintű cucc van belőle, vagy horribilis összegeket kérnek értük.
9 milla egy fleet modul ? Sose lesz flottás hajóm talán max a Defiantot fogom lecserélni.Arra meg sok a 9 milla zent meg nem ezért kapirgálom.
-
Plata #7756 Nézz be exre,és keress rá az Ultra Rare cuccokra. -
#7755 ez mondjuk lehetséges, még nem ástam bele magam az új r&d-be, csak azt olvastam, hogy nagyon jó fegyvereket lehet vele bemakkolni egy kis szerencsével. No majd meglátjuk, egyelőre csak szintezem őket. -
Plata #7754 Craftolt konzol jobb mint flottás. -
gunji #7753 Hajóknál milyen %-os crit chance és crit severity értékeket érdemes becélozni pve módhoz? Köszi :) -
Raulblanco7 #7752 Még aznap megveszik a 12-es lila konzolokat, persze.
Mondjuk a craftos cuccoknak nagy előnye hogy account boundosak. -
gunji #7751 Én :P. Például szintezésnél kifejezetten hasznos a fehér, más karakterek által is a későbbiekben felhasználható konzol. -
#7750 valaki vesz még nem flottás fegyverkonzolt? :| -
Plata #7749 Minden amit elkészítesz craftal az eladható,azt hiszem,ex tele van 30-400 milla ec-be kerülő fegyverekkel konzolokkal -
Plata #7748 Egyik sem,eladhatod exen is. -
#7747 Egy újabb kérdés merült fel bennem az r&d rendszerrel kapcsolatban
karakter vagy accunt függő lesz az a fegyver conzol amit kifejlesztek?
-
Plata #7746 Nekem D'Deridex retrofit-es roma engim van,fedes,D'deridex konzol szettel és aegis szettel,nagyon jó tankolni,rengeteget kibír.Sebzését nem nagyon figyeltem mert tank,de plasma beam van neki. -
gunji #7745 Nekem van egy fedes eng romulányom, egy szintező Ha'apaxban, persze plazmával. Nem nagyon kedveltem, mert baromi lassú és lomha a hajó, s relatíve keveset sebzett. Aztán fokozatosan összeraktam a singu harnesst, betettem pár crth-s beamet a repus store-ból, s kiugróan javult a teljesítménye, most már jóval örömtelibb játszani vele (pedig még kellene egy jó deflektor és warpdrive, s a konzolok is csak fehérek). Azaz szerintem nagyon megéri a singu. harness pack.
Új karaktert én is szeretnék indítani (jelenleg 2-3 lenne tervben), de megvárom a leértékelést, azért 1065 zen az komoly pénz :( -
#7744 Kérdés: A romulánoknál mennyire használható a "támadó" warbird mérnökként? Gondolom ez az osztály a 16-os alap forduló tulajdonságával a kísérőknek felel meg nem? Mert az oké hogy ezekre felmegy a dupla ágyú, de hát őszintén a d'deridexen egyelőre nem tűnik jó ötletnek. Mármint tank ként. Van ezzel valakinek tapasztalata? Valamikor régen volt nekem de akkor nem volt rágyúrva a fordulóra és eléggé lassúcska volt. Vagy álca, lő mindenre és álca? :) akkor életképes lehet a dupla meg a nehéz ágyú.
Robo, szerintem úgy voltak vele hogy mész egy stf et kapsz 50-150 markot beváltod örülsz. Nem volt a terv része hogy ezermillió mark begyűjtése után váltod be. -
#7743 Tényleg marhaság ez az 50 esével való beváltás Mért nem tudtak volna erre a megoldásra egy csúszkát betenni Még abba is belemennék hogy ennek fejében legyen egy nap az elkészítési ideje a dilítiumnak, vagy legyen érvényes itt is a 8000 dilis finomítási határ. -
Plata #7742 Hát szinte mindegyik karimmal kihúztam a roma omega nukara reput t5-re.Általában csak doffozom,de néha stf-re is járok. -
#7741 Kissé slendriánul fogalmaztam, a torpedó már rég megvan, (jó de az omega jobban tetszik) most a beamot csinálom.
Remélem változik valami a repunál is. Jó hogy mindenki 100-150 markot kap egy egy stf után, kivéve a romulánokat. És alig van romulán stf pl az omegához képest. Az epohh os rész meg vicces, de nem így akarom :)
melyik fegyver szett jó még? Meguntam a plazmát, most átállok kicsit a bio molecularra, vagy inkább az antiprotonra. Az ap helyből +10% sebzést ad nekem az obelisk miatt. Aztán ha megvan az exprimental beam megnézem ezt a singularity harnesst :)
Indítok egy romulánt is megint, hogy immáron ennyi tapasztalattal a hátam mögött valami életképes cirkálót rakjak össze vele. De úgyis kérdezek még :)
A mostani "fő" karakteremmel hogy tudom segíteni az újat? A repunál van a token azt tudom.
Tudunk már valamit arról hogy a delta repuból mik lesznek?
Plata te mint nagyfogyasztó hogy csinálod az 1000 karakteredet? :) Belépsz egyhez, elindítod a doffokat és mész tovább, vagy mész egy egy stf például mindegyikkel? -
DarkBlade #7740 Nekem a main karinál van 18K mark összesen.
Soha nem lesz beváltva míg a mostani rendszer lesz. xD -
Plata #7739 Sokat stf-eztem vele,az a baj hogy pont ezért gyűlt fel,mert nincs erőm beolvasztani,túl sokáig tart 50-esével beolvasztani. -
#7738 és nem vagyok függő játékos:))
na azt a mennyiséget szép egérmunka lenne befinomítani nekem a 3000 is sok volt 1200 nál meg is pihentem:)
az kapásból volna 500 zen mármint a 9000 mark. :) -
gunji #7737 Igen, csak egyet lehet feltenni a hajóra abból a plazmából is és a speckó torpedóból is. -
Plata #7736 Hát ha lesz még dili event én is be váltom a markjaim,ha lesz hozzá kedvem,nekem van több tízezer markom,van olyan kari akinél csak omegából 8-9k van. -
#7735 Na lassan de haladok előre van már kemény 660 zenem eszembe jutott hogy van egy rakás procim meg omegamárkom amit már nem használok semmire volt vagy 3000 darabom:)
Lassan meglesz a minimum egy hajóra.
A torpedóból meg ha jól emlékszem egyet lehet tenni egy hajóra
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.23. 22:30:28 -
#7734 A kísérleti romulán plazmából csak egyet lehet fel aggatni a hajócskára? Mert egyet már építek. -
#7733 na majd ki kísérletezem
-
Plata #7732 Hát ehhez nem sok angol szükséges,látod hogy mi kell a szükséges cucchoz és hányas skill,valamint milyen doff.Igazából szerintem semmilyen angol nem szükséges.én sem tudok angolul. -
#7731 köszi de angolom semmi így csak setétbe tapogatok:)
-
Plata #7730 Nah nekiállok leírni erre megelőz. -
Plata #7729 Először húzd fel 15-ös szintre,addig ne is foglalkozz vele,az is beletelik pár hónapba.20 órás project ad 6-7 ezer xp-t.Ezzel kezd el húzni a neked tetsző ágat,egyszerre max 4 küldid futhat,ha eléred a 15-ös szintet már 5.Ahhoz hogy 1 ágat fullra húzz kell 2.07 millió xp.Számold ki napi 6-7 ezer xp-vel.
És van 7 R&D ág.
Craft