46661
  • Uniel
    Én Undine settes Bortasq-al voltam, direkt hogy teszteljem milyen. Az elején még nálunk se volt gond, aztán egyszer csak elkezdett ilyen brutálisakat lőni, ja és persze minden lövése crit-elt :D

Battlezone-ban nincs is gond a planet killerrel, ott simán kilehet bírni a lövéseit, Én az Elite Stf-ről beszéltem
    Utoljára szerkesztette: Uniel, 2014.09.27. 08:41:19
  • Plata
    Nem tudom két napja voltam undine space battlezone-n,rossz helyre mentem,de ha már ott voltam leálltam harcolni,dyson szettes dyson packos hajóval,10-15 lövést kibírt a hajóm a planet killertől úgy hogy nem haltam meg.
  • Uniel
    Az Undine Űr STF-ek horror kategoriák lettek, főleg puggal. legutobb a bolygó védősnél 1 órát szenvedtünk mert a végén a planet killer one shoot-olt mindenkit, 90K-t lött. Gondolom valamit buheráltak vele :(
  • Plata
    Passz,szinte soha nem megyek undi stf-re,csak földire.
  • bgabor
    Az mitől lehet hogy néha az STF küldik bebugolnak?
    Ma mentünk a srácokkal vagy négyszer elite undine STF-et (a hajógyáros-folyadékűröset).
    Háromszor különsöebb gond nélkül lement, nade negyedjére! Olyan sebzéseket csináltak a gépi ellenséges hajók hogy csak néztünk. Ilyen 50-90.000es damageket lőttek egyetlen lövéssel. Háromnegyed óra szenvedéssel tudtuk csak megcsinálni a máskor nem különösebben hosszú vagy nehéz küldetést. Sokszor van ilyen bug?
  • gunji
    Mindegy. Azért köszi :D

Más. Mijaaa...? Már nem lehet kapni a lila tech kitet az ESD-n Shelbytől? Még három napig kellett volna mennie :/
  • Plata
    Passz.
  • gunji
    Úgy értem, mennyivel többért passzolható el. ;) Hacsaknem a határ a csillagos ég :)
  • Plata
    Asszem 2-3-4% kb.
  • gunji
    Srácok, egy mk 12-es ultra rare konzol mennyivel ér többet, mint egy very rare társa?
  • Plata
    Én egyenlőre semmit sem upgradelek,majd idővel úgyis olcsóbb lesz.
    Voltam ma klingonnal cuccot szerezni,első lettem,és a jutalmam egy rakás lila Mk10 item.
    Hát a tököm tele van hogy 50-es karival mk10-et kapok.
  • Raulblanco7
    platac, 5-ös szinttel tudsz basic zöldet, 10-essel improved kéket, 15-össel superior lila techet csinálni, a maxos skill a 20-as...
    bármelyikkel lehet tudtommal fejleszteni bármilyen szintre, a különbség annyi, hogy gyengébb minőségű cuccal több dilithiumba kerül a fejlesztés, mert ugye sokkal több kell belőle, és így több dilithiumot is használ, mintha az ec-ből drágább kéket vagy a lilát használnád.
    EC-ből legolcsóbban rengeteg zöld cuccal accelerator nélkül jössz ki, de ez rengeteg dilithium.
    Dilithiumból olcsón a lila techekkel és mindegyikhez acceleratorral jössz ki, de ez meg sok ec.
    Ki-ki a számára legmegfelelőbb arányt fogja úgy is használni, én inkább az ec-t költöm majd lila techre és acceleratorra a dupla xp-ért mint a dilithiumot.
  • gunji
    Mégiscsak négykor lesz a leállás, SRY. Megcsalt a netes időzóna konverter, meg az emlékeim (1400UTC volt 16.00CET eddig).

#7795: Köszi. Kár :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.26. 15:38:08
  • Fabio Capello
    28 óra.
  • gunji
    Sok volt a crash/összeomlás a tegnapi patch óta, azt javítják. De szerintem ötkor kezdik, nem négykor.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.26. 13:31:53
  • RoboKutya78
    mit frissítenek ma már megint 4 órától?
  • gunji
    Egy mk xii-es borg repus pisztolyra néztem, ott csak 48k-t írt, sebaj :)

#7791: Jó kék is, csak több kell belőle. Feltéve, ha megelégszel a very rare szinttel. Ultra rare vagy epic azt hiszem, azzal nem lesz.

Más. Egy kérdés: A resettle colonist-nak ~24 órás cd-je van? Mert nekem csak egyszer jelenik meg naponta, akárhova megyek. :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.26. 13:07:07
  • Plata
    Már lila upgrade vacak is van exen,gondolom sokan nekiugrottak a craft skill felhúzásnak,mert maxossal lehet lilát csinálni bizonyára.
  • Plata
    Miért?Várható volt hogy a sok sok dilis upgrade miatt majd mindenkinek kell a dili,vagy hogy húzzák a craftot.
  • RoboKutya78
    ja mérges is vagyok :)
  • Plata
    Tegnap este óta 10-et zuhant a Zen ára.
  • Plata
    Hát egy lila upgrade vacak 12k xp-t vagy skillt vagy tudomis én mit ad az upgrade-be,és 100k kell ha jólemlékszem.Ha van duplázód akkor 24.
  • gunji
    Nyooolc? o_O Akkor tényleg craftolni* kell még :/
    Az mk 13-14 itemeket meg ugye nem lehet még használni, így van értelme most upgradelni?

(*Ááh, azt még nem tudok, nem értem el a 15-ös szintet, eh :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.25. 23:09:28
  • RoboKutya78
    Ma kicsit dilit farmoltam klingonéknál:)
    A küzdő tér mellett a piaci kufárok előtt van egy qestadó csajszi van nála vagy 5 20 óránként ismétlődő nebula látogatós küldisor kétszer lehet megcsinálni őket egyszer 480 dili ért egyszer meg 1440 diliért összekapartam 7500 dilit kb 45 zent.
    A gurambával elég vicces közlekedni a szektor űrben van neki egy 2 fényéveket ugráló skilje azt lődöztem és úgy kerestem a helyeket.
    Páran mérgesek is lehettek rám a nebulákban mikor eléjük ugrottam a kiszemelt pontra mire ők még csak a startgombot keresték a műszerfalon:)
  • Plata
    Nem négy kell,négy akkor kell ha van skill duplázód,anélkül 8 kell .
  • gunji
    Azokkal lehet upgradelni a gear bizonyos darabjait: ground armor/weapon, illetve ship/personal shield. Csak azt nem értem, hogy ha pl ráklikkelek egy lila mk 11-es armorra, akkor neki három upgrade kell mk 12-re való upgradehez. Ugyanígy, egy lila mk 12 kézifegyvernél már négy kell mk 13-hoz (hármat kaptunk). Amellett, hogy 1% az esélye, hogy ultrarare legyen.
    Ez így korrekt, vagy valamit benéztem? Valamint a módosítók mennyire változnak az upgrade folyamán?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.25. 20:41:18
  • Gundark 1 1
    Kaptam (gondolom Ti is) 3 valami furát. Tech update. Nem néztem utána mert rohantam melóba. Mit kell ezekkel csinálni? Előre is köszi.
  • gunji
    Igen: ec/dli farming esetén megéri egy-egy rövidebb küldetésre elugrani.

Más. Továbbra sem elérhetők az eu-s proxyk. Így továbbra is kínszenvedés a játék, ma pl több nyulat buktam a tagelésnél, mikor állandóan hátrébb ugrott a karakterem, az óra persze tovább ketyegett :/
  • Plata
    Miért?Eddig megérte?
  • RoboKutya78
    Kérdés most még jobban megéri fundryt tolni?

• Raulblanco7
    el lehet adni az alapanyagokat külön, azoknak az ára ment fel, ezért ment fel a pack is.
    azért ment fel, mert bejelentették hogy már mától elvileg lehet upgradelni a cuccokat 13-as ultrarare-re, ehhez kapunk is majd pár ingyen vackot a karakterekhez, de ugye már gyártani is lehet az upgrade kiteket, amihez pedig pár kék és lila material kell, radiogenic kell pl a beamekhez, a legtöbben pedig azt használnak, így annak azonnal elszállt az ára.
  • Gundark 1 1
    Hoppá. Ez hogy sikerült? Mindenkire rájött a fejleszthetnék? Mondjuk én örülök neki, de azért ez kicsit erős :)

Bevallom amikor megtelik a puttonyom, és nem kidobálom a "sima" cuccokat hanem a replikátorban beolvasztom. Ha jól emlékszem 1/3-1/2 annyit ad mintha eladnám (gyári ár természetesen) csak azt rakom ki ami másoknak hasznára lehet, kolonistákat, (őket velemiért nem lehet beolvasztani :) RnD packokat vagy extra dologokat amik kiestek (Pl esett 4 db Romulán plazma XIIes beam)

Szerk- azt nem is nézem az anyagokat (titánium, vas ilyenek) el lehat adni az exen vagy csak a dobozt? Mert abból is van egy rahedli, lehet később visszasírom, de egyelőre nem kell :)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.25. 14:32:58
  • Plata
    Hát bakker,én nem pöcsölnék piacon párezres nyereségért,őszintén szólva sokszor a 200-400 ezres cuccot is kapásból discardolom,mert a pöcsöm se tököl vele exen.Ha túl sok cucc jön vissza exről fogom és bedobom flotta bankba vagy törlöm,mert a franc se vacakol vele.
  • gunji
    Ezért írtam, hogy javaslom

Ha valami esik csata közben, azt megnézem, mennyiért lehet elpasszolni a piacon. Drozana meg úgy is útba esik előbb-utóbb, így ott nézek be általában az exchange-re, s ha már ott vagyok, akkor a ferengihez viszem az eladhatatlan itemeket. Sőt: gyakran veszek a piacról olcsó cuccot, csak azért, hogy eladjam drágábban a ferenginek. Vettem már 20-30k-s cuccot 1-2k-ért. Itemenként a különbség nem párszáz, hanem párezer ec is lehet, s ha megyek egy deferi dailyt és tau dewa patrol dailyt, akkor akár 40-50 item is eshet, s az így már jelentősebb összeg nekem, mivel még csak most próbálom a végleges geart kialakítani a hajókon.
    Sok mindent kipróbáltam azok közül a módszerek közül, amit itt vagy a ph-n írtatok ec-farmolásra, de bevallom, nekem (a foundry és a contrabandozás kivételével) mind veszteséges lett: akár az r&d boxok, akár a polarized vagy milyen weapon boxok, mindegyik. Ez legalább hoz valami bevételt, ha nem is napi milliókat.

A deuterium surplust szoktam még ott eladni, mert kevesebbet használok, mint amilyen sebességgel kapom őket, s sok helyet foglal. Ennél figyeltem meg, hogy az ötös csomagot is 120 ec-ért veszi a ferengi, ugyanúgy, mintha egyszerre egyet adnék el belőle. De lehet, hogy csak bug.
  • Fabio Capello
    az advanced most 250-300k
  • Gundark 1 1
    Mennyire? :) Én eladom az enyémeket mindig, nem foglalkozom egyelőre az RnD-vel. A normált 30.000 ért az advancedet meg 45.000 ért vitték, kb 1 nap alatt.

• Fabio Capello
    jah, fedes colonistokat néha horror találni, ott valamiért kifejezetten bugos az ex keresője.

szerk - egy másik dolog: AZTABÜDÖSKURVAÉLET de felment az r&d pakkok ára.
    Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2014.09.25. 12:09:50
  • Raulblanco7
    robo kutya, rosszul látod, minden van exchangen ami kell, csak nagyjából 1-1,5 éve nem működik megfelelően az all kereső, nem talál meg semmit ha beállítasz például rarity-t... ezért van az, hogy csak a primitív fehéreket találtad meg.
    bármit keresel, keresd a saját helyén, szinte mindennek van saját almenüje ami tökéletesen működik.

Fleet ship module a kivétel, az az all keresőben van tényleg, a 9m ec pedig teljesen reális ár jelen pillanatban. 500 zen darabja, abból 4 kulcs jön ki, ami 9,6m ec jelenleg, minden a kulcs ára körül forog, ha az drágul, minden drágul, ha olcsóbb lesz, minden olcsóbb lesz.
    Aki fleet ship module-t árul, az a zent akarja ec-re cserélni, már így is bukik rajta egy keveset, hogy kulcs helyett module-t vett, nem fogja olcsóbban adni.
  • Raulblanco7
    miért kapnál a stackelődött itemekért többet ha szétpakolod őket?
    tökmindegy mennyi van egy stackban, az egységára után kapod az ec-t discardnál vagy vendoros eladásnál.
    egyébként meg jah, fene fog azért a pár tízezer ec-ért vendorhoz rohangálni.
  • Plata
    Hát ne haragudj,de én ilyen pár tízezres vacakért nem megyek sehova.
    Sőt ha nagyon nyűgös vagyok még akkor sem ha ér párszázat.