Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor megvan a cod és a be akarod adni kérdezi hogy uj vagy régi acc..
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De mégse... nincs elég HDD helyem. Hán yGB a játék?
Bár anno a demó után nem jött be annyira, de várom 17.-ét.
★ 汤姆 李
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ajánlom mindenkinek, hogy lépjen be a flottába, végre egy hely ahol egységesen képviseljünk magunkat, összetartást és jó játékot kívánok mindenkinek a F2P idõszakhoz 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Link
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Holnap csinálhatok új trial acc.-ot mert fele lejár már és el se kezdtem lol
mrzoltan,jelentkezzek flottához mint trial gamer vagy várjam meg még átrak F2P-be és inkább majd akkor?
★ 汤姆 李
Szerintem a legfrissebb telepítõbe már benne van az S5.
Kulcsot meg nem kellett volna aktiválnom mert most trial time elkezdõdött klienst meg max holnap töltöm le😊
★ 汤姆 李
Klienst töltöm ami max.4 GB viszont rendszerkövetelménynél 10GB szabad helyet ír,hogy annyi kell legyen.Készüljek fel úgy 6 GB patch-re ha lejött a kliens vagy ez csak free trial kliens és élesbe majd ha indul f2p nagyobbat kell letölteni?
★ 汤姆 李
Tisztelettel,
Katie@LTZOLE
Kapitány
Flotta weboldal
Minden jelenlegi és jövendõbeli játékos figyelmébe!
Az Alienware oldalán még mindig tart a szeptemberben megkezdett játékos kulcsok kiosztása. Jelen idõ szerint még 4749 kulcs várja gazdáját.
A kulcs tartalmaz:
10 nap ingyen játékot
22. századi Enterprise egyenruhákat
NX osztályú csillaghajót
8 órás xp boostert
A kulcs felhasználásának feltétele, hogy:
*Csak új felhasználó aktiválhatja, vagyis meglévõ accounthoz nem jó,
csak akkor használható ha még nincs játékos karid, csak accountod.
A kulcs megszerzéséhez, be kell regisztrálni az Alienware oldalára,
majd itt
http://www.alienwarearena.com/giveaway/star-trek-online-subscription-bundle/
lehívni a kulcsot.
A kulcsot aztán bejelentkezés után beírod az STO weboldalán ide:
http://www.startrekonline.com/activate
és már zúzhatsz is a játékban. Ez most különösen jól jöhet, hiszen pár hét és itt az ingyenesség (f2p), vagyis ez a legjobb alkalom megalapozni a karaktered.
Sok szerencsét, és remélem sokan kaptok kedvet kihasználni ezt a lehetõséget.
★ 汤姆 李
Nagyon várom már a játékot, régebben csak a havidij tartott vissza
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Én most vettem meg a játékot és van egy olyan problémám hogy a hivatalos oldalon beírtam a kulcsot,hogy 30 napot tudjak játszani és mikor elínditom a játékot azt írja ki hogy "Account error" és nem kezdi el patchelni meg semmi! Pedig regisztrával is vagyok! Tökre el vagyok keseredve mert már annyira szeretnék játszani vele de nem tudom mi a probléma
Ez inkább TPS nézetes Action-Scifi jellegû de inkább Action mint Scfi.
Illetõleg a gépház szintjén a transporter szobába tudsz át váltani kompra.
erre a lehetõségre ígértek egy hangárat is , elm. ez folyamatban van.
Mert a hídon dõl el minden. Ha eltalálják a hajt és lángokat, szikrákat és konzol fölött átrepülõ tiszteket akarok! 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★ 汤姆 李
Q: I'm currently a Lifetime subscriber to Champions Online. Where do I fit in?
Lifetime subscribers become Gold Members automatically. They will not be charged a continuing subscription fee. Basically, nothing changes for Lifetime subscribers: They continue to have complete access to the same content, items and adventures they always have.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci