46662
  • bgabor
    Amúgy mostanában melyik szettet érdemes kihúzni? Nyilván romulánnal a singu harnesst, torpedósoknak meg az adapted macot, de ezeken kívül van még ilyen jóféle?
  • Plata
    A Dyson elfelejtettemmilyen Science Destroyeren van nekem olyan szett.

Valahogy így néz ki,bár ez nem pontos mert a másodlagos deflektor sincs rajta,de most jobbat nem tudok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.29. 09:38:13
  • Plata
    Sci karinak elmegy,de nem túl jó.De úgy vicces ha van a torpedóhoz spread képességet,GW+ spread és úgy belelősz a tömegbe,az vicces.
  • Raulblanco7
    passz, nem nézegettem még őket, előbb legyen meg a t5, meg a ground szett, aztán majd foglalkozom azzal is.
  • Gundark 1 1
    Köszönöm :) Akkor csak a torpedót csinálom meg :) Meg nézegetem a delta alliance fegyvereit is, papíron nem tűnik rossznak.
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.10.29. 09:17:07
  • Raulblanco7
    elmegy egynek, a torpedó egész jó, de nem nagy durranás összességében.
  • Gundark 1 1
    A protonic arsenal szettről mi a vélemény?
  • Plata
    Raul-nak elküldtem közben,mert le kellett lépnem.
  • Raulblanco7
    tökmindegy melyiknek küldöd, bármelyikkel ki lehet venni. köszi.
  • Plata
    Egy megrendelésed készen.

Melyik a craftos karid?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.29. 07:57:14
  • Plata
    Advanced Infecteden két torpedóm is nagyon szépen be critelt.
    Bio neural warhead mk12 Max. One-Hit: 233 386 (Warhead Tricobalt Explosion)
    particle emission plasma torpedó. Max. One-Hit: 147 894 ()
  • bgabor
    A Zenért vett, és fleet T5 hajókat tudod felhúzni T5U-ra, mindegyik egy darab ilyen 'Ship Upgrade Token'-be kerül. Ilyet szerezhetsz a Storeból 700 ZENért, vagy a zExchangeről 10 milla EC-ért.
  • Gundark 1 1
    Köszi mindenkinek :) kicsit elszomorodtam :) De megnézem az avengert. De a többiek olyan szépek :) Nem igazán tudom, az intel cirkálónál mit jelent az intel ebben az esetben? A hírszerzőt értem, de ez amolyan beszivárgó hajó lenne? Harcoltam már mellettük, hát nem valami szépek :) Egy "sima" hajót (mondjuk az avengert) mennyibe kerül felhúzni T5Ura?
  • Fabio Capello
    oks, köszönöm, megpróbálom először exchangen, ha nagyon nem viszik, akkor feldobom trading channelbe.
  • Raulblanco7
    az előzőt töröltem, benéztem, nem crtd3 félresikerült, hanem crtd3 over. az nagyon jó. ára nem igazán van, az emberek próbálkoznak aztán majd megveszik. nekem 30-ért vittek el egyet, de az dbb volt. 20 alatt ne tedd ki, de kétlem hogy 40-50-et adnának érte, 25-30 a max szerintem, próbálkozni lehet persze.
  • Fabio Capello
    az mkVII crtdx3, over beam array 45 millióért van kitéve az exchangere, ez mennyire reális? érdemes az én mkVIII-asomat feldobni mondjuk 50 milla környékére, vagy mi az irányára, úgy kb?
  • Plata
    Én akkor néztem amikor még bejött a Dr lock box.
    kiakartam próbálni a torpedót,ezért random ISA-ra joinoltam,kár volt,ezek olyan random buzik voltak hogy az már fájt,neki estek a generátoroknak és lelőtték őket,egyedül én lőttem a kockát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 13:55:47
  • Raulblanco7
    most elbizonytalanodtam, lehet összekevertem valamivel akkor... lilának lila, de most csak az isolinear chip ami 2 milliós tétel azok közül, 2 pedig csak 100 és 200k, az egyik az emitter array, a másikra úgy rémlik hogy a warp vacak az.
  • Plata
    Na akkor jó lement az ára,amikor én néztem még vagy 2 misi volt,gondolkoztam is,eladjam vagy eltegyem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 13:33:28
  • Raulblanco7
    warp field regulator kb 100-200k ec.
  • Plata
    Raktam ki piacra 15 misiért klingon sulibán research lab sci doffot,a fedes 8 misnél kezdődik,klingon nincs piacon.Remélem megveszik őket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 13:15:23
  • Plata
    Emission particle-ből egyenlőre nem lesz több,nincs rá alapanyagom.
    Egyre volt,mert esett lock boxból warp field regulator,még a múltkor.
  • Raulblanco7
    de emission particle-ből kell nekem spread szorzós, nem sima vacakból. bár az sem rossz, azt legalább eladhatod, tőlem 2m-ért vették meg a quantum crtd2 spreadet, azóta is hírdeti a srác trading channelen crtd3 spread 14-es epicen.
  • bgabor
    Mindkettőnek a szépsége a legynagyobb előnye. A Guardian sima tankolós hajó, sebzéselnyelésre tudod kihegyezni attract fire-el meg skillekkel. A dreadnought-nak már van négy tac konzolja meg dualt cannont is lehetne rá tenni elvileg, de a rossz fordulékonysága miatt az is inkább beam arrayekkel operál, és tac bridge officerekben nagyon gyér. A hangárocska meg a phaser lance inkább showelem.

Ha hatékony, sok sebzést kiosztani tudó cruiser hajót akarsz, ami mégis életben tudja tartani magát, akkor az Avengert javaslom. Ott van dual cannon, fordulékonyság, elöl öt fegyverhely, négy tac konzol, és jobb tac bridge officer hely is. Megveszed ZENért, flottában egy darab fleet ship moduleért beszerzed az erősebb fleet változatot, átteszed a simához kapott konzolt, és felfejleszted T5U-ra. Aztán mehetnek rá a flottás fordulásjavító és hit point emelő konzolok. Ja és T5Ura fejlesztve kap egy ötödik engi konzolhelyet is.

Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.10.28. 12:36:03
  • Plata
    Volt,de szar stattal.Crth srtd spr.dmgx2 spr.De crtdx2 snare az sűrűn jön.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 12:36:56
  • Raulblanco7
    csinálj nekem spread szorzósat
  • Plata
    Hát igen csak a delta nem kér dilit.
  • Raulblanco7
    az csak xp-t ad, quality esélyt nem, neked pedig a qualityt kell feltornáznod hogy színt lépjen.
    az a delta vanguard szar egy kis szintű epic-re tökéletes, mert annak már csak xp kell... esetleg egy maxos itemre 30-40% rarity eséllyel már feltolva, hogy ne kelljen megint telerakni az egész szintet drága techhel.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.10.28. 12:23:19
  • Plata
    Asszem,most megpróbálok egy kis lóvét szerezni,doffozással,ha összejönne 50 kulcs az buli lenne,utána meg rámegyek hogy a nauszim torpedóit upgradeljem,sajnos az ő torpedói spécik,így nem tudok olyan jót csinálni.Van még 3 delta upgrade cuccos azzal könnyebb lesz tán.
    Tévedtem,42 perc és kész a torpim.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 12:23:59
  • Raulblanco7
    én is szeretem, bár többnyire saját magamnak gyártottam a fegyvereket, megvan az eclipsre az 5db plasma beam crtd3 over szorzóval. nagyon király az over szorzó, nem rakja cd-re a fire at willt amit használok, ha beüt a proc, csak ellövi, volt hogy kettő egymás után ütött be, és 2 overload egymás után.
    5 ilyen, plusz a plasma omni beam-em is over szorzós, overload at will yeee.

tacnak meg gyártom a crtd3 rapid turreteket és dhc-ket, ami közben pedig szar szorzót kap, az megy exchangre.

mellette néha a játék kedvéért berakok pár egyéb cuccot upgradelni, így lett epic crtd4 dhc-m, 175-öt is ajánlottak érte, akkor nem adtam, végül 99m-ért vették meg exchangen, illetve volt egy crtd3 over antiproton beam bank, azt 30m-ért vették meg, de abból van most megint egy. a többi az ilyen elbaszott crtd2 crth rapid meg crtd2 acc over, ilyesmik többségében, sajnos jön egy két dmg szorzó is néha, van amikor pedig nem lép ur-re sem.
  • Fabio Capello
    és aztán vagy örülsz, vagy basszamegezel egyet, mert elpazaroltál kb négy millát :D
  • Plata
    Tök izgis dolog kis cuccokat upgradelni,és várni vajon Ultra rare vagy epic lessz-e.
  • Fabio Capello
    Nem tudom mi a fene van ma az r&d-vel, de a 90% azoknak amiket kraftolok még csak VR sem lesz, csak kék...

pozitív viszont, hogy UR MkVIII-ig felhúztam egy beam arrayt, így lett CrtDx3, Over, remélhetőleg adnak érte pár rongyos milliót... :P
  • Plata
    Gondoltam trollkodok kicsit.
    Kb 2 óra és kész a torpedóm,ha jól számolom,kár hogy nem lett jobb statos,szégyen hogy 40+% esély ellenére is csak very rare lett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 11:59:42
  • Raulblanco7
    Mindenre gondoltam volna, csak arra nem, hogy ezt fogod írni.
  • Raulblanco7
    dread felejtős... max fanoknak való.

intel cruiserek közül az eclipse nagyon jól fordul, beépített cloack, commander intel engi szék, a guardian lassabb, nincs clack, csak lt intel szék, viszont előnye hogy fedes kinézetű hajó, sima skinnel mintha egy modern galaxy lenne, és az eclipse használhatatlan konzolja helyett egy nagyon hasznos konzolja van, 2 perc cd, kb 20 mp-re megduplázza a sebzést... a hajó t5 traitje pedig mikor beüt, többet healel mint egy miracle worker.

én végül a főkarimmal az eclipse-t választottam, de csak a magas szintű intel képesség miatt.
  • Plata
    Van róla pár képem.

Spinal Lance egyébként hébe hóba bugos volt,és többet lőtt mint amennyit kellett volna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 11:49:19
  • Plata
    A phaser spinal inkább csak van,dísznek jó.meg lézer show.Guardian nekem bejön,de nem dps-nek hanem tanknak.A másik intel cruiserre megy dhc is,asszem,de nem jut eszembe a neve,az is bejön.Nézd a dreadnought nekem bejön,nem azért mert jó,hanem mert gyönyörű,megvettem hozzá mindent,Venture skint hidat,ha szép hajót akarsz amiben jó gyönyörködni,akkor dreadnought,ha nem baj hogy e mellé vér lomha és alig sebez.
    próbáltam én a dreadnoughtot mindennel,dhc cannon,egyikkel sem vitte sokra,pedig még plasmonic leech is van mellé.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 11:40:25
  • Gundark 1 1
    Én még mindig a régi témámon rugózom, noha még nem teljesen aktuális, mert csak 2000 zenem van még (meg vagy 120.000 finomítatlan dili) Guardian vagy Dreadnought? A guardian olyan semmilyenül néz ki :) Tudom a dreadnoughtot még szintezni kell T5U-ra, de amiket olvastam a külföldi fórumokon sokan szeretik. A phaser spinal használható vagy csak van? Nincs valami összefoglaló táblázat hogy melyik szett mit tud? Elsősorban az érdekelne hogy a plazmáimat (romulán plazmák, XII-esek, lilák, hozzá való konzollal + singularity harness) érdemes e lecserélni valami jobbra.
  • Plata
    Hát ez szuper titkos dolog,szóóval,R&D ládákat kell nyitogatni.