46662
  • Gundark 1 1
    Értem. Én szeretnék "rálátni" a játékra. Hol kezdjem? Eddig csak simán játszottam (és nagyon jól szórakoztam :) összejött néhány millió (egy részét el is vertem a fézerekre) meg gyűjtöm a dilit. Gondolom kell némi pénz a kezdéshez. Mennyi millió? vagy gyártsak valamit?

Van 7 csempészárum. De hol kell azt missziót kérnem ahol dilit kapok cserébe?

Az update rendszerbe még bele sem néztem. Megéri a 12-es fegyvereket (lilák) "feljavítani"? Illetve hogy kell? Droid vagyok és még csak nem is a sztárvárszból :)
  • bgabor
    A pvp létezik itt egyáltalán? Eddig akárhányszor néztem, minimális volt a jelentkezők száma, a játék meg 2 vs 2 vagy 3 vs 3-ban nem hajlandó elindítani az ilyet. Pedig még át is dolgozták, és most már klingon vs fed helyett mindenki vs mindenki van.
  • Raulblanco7
    Nem igazán, a HGF-ben is van 7db ami így beugrik hirtelen, de csak nekem van lifetime előfizetésem. A másik lifetime-os srácnak aki HGF-es, nem volt attack ship-e... mondjuk őt egy jó ideje nem is láttam fent... persze mikor még volt, akkor is volt már attack ship.

Attack ship-e azoknak a játékosoknak van, akik szerencsések és nyitottak egyet, vagy azoknak akik egy nagyon kicsit is rálátnak a játékra és kifarmolják a pénzt... mondhatni a komolyabb játékosoknak van, nem azoknak akik foundry farmon vagy elite (mostmár advanced) stf-en kapott cuccokból gyűjtik az ec-t, azzal csak aprót lehet gyűjteni...

A komolyan pvp-zők körében gyakori az attack ship, ha nincs nem vagy igazi pvp-s.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.10.31. 10:36:58
  • Plata
    Francokat.
  • bgabor
    Csak arra utaltam hogy akik veszik a fáradságot többszázmillió EC kitermelésére, azoknak többnyire lifetime subjuk is van.
  • Plata
    Nekem van,nincs hozzá bogár hangárom,a bogár nekem sosem tetszett.
    Az én orion engi karim használ jem carriert,a hajó maga piszok jó.Nekem advanced orion slaver és advanced orion interceptor hangárok vannak benne.
    Orion karinak orion hangár.
    Az interceptort unlockolni kell storeból.De az nem volt gond mert az első klingon sci karimnak aki karfiol carriert használ,unlockoltam már az összes zenes hangárt.Klingonoknak van jó pár.
    Pénzt meg ha van kedved és türelmed akkor annyit szerzel amennyit akarsz.
    Lehet hogy a bogár egy szuper jó pvp hajó,gyors fordulással,stb.
    De szerintem a Fleet B'rel jobb nála.Hogy pvp-ben jobb-e nem tudom,de hogy sosem cserélném le,mert annyira fun a B'rel az fix.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.31. 07:15:28
  • Raulblanco7
    lifetime usereknek meg a pénzeseknek semmi közük egymáshoz. sima silverként is lehetsz a leggazdagabb ingame.
  • Fabio Capello
    a bogár úgy 400 milla környékén van, de nem, nem legpénzesebb lifetimereknek van csak, nekem is van, és nem vagyok LTS, se wallet warrior :)
  • gunji
    Hanyas szinten? 14-en elég lehet az, amit 'gyárilag' kapott, de egy engineering team és/vagy emergency power to shields jó szolgálatot tesz. 50-es szinten meg az adott buildtől függ, de általában a pajzs/burkolat gyógyítását és az energiaszintek buffját szoktam fontosnak tekinteni.
  • bgabor
    Tényleg, ilyen Jem'Hadar Dreadnought Carrier-je van valamelyikőtöknek? Mivel ahhoz hogy a frigate kategóriás Jem'Hadar Attack Ship-eket lehessen indítani a hangárból, meg kell venni a normál Jem'Hadar Attack Ship-et, és mindkét hajó százmillió felett van az exen, gondolom csak a legpénzesebb lifetime usereknek van ilyen.
  • Raulblanco7
    igen platac, majd egy 5-ös szintű farm karakterem lesz ebből a talaxiaiból.
  • bgabor
    Egyik haveromat a romulán karinál kivágja az asztalra a játék, amikor választani kell hogy a föderációval vagy a klingonokkat társulsz. Látott már valaki ilyet?
  • Gundark 1 1
    A romulánomnak (14 szint) még hasznos :) Ti mit használtok egyébként a cirkálókon a boff mérnököknek? Én már sok mindent kipróbáltam de még nem találtam meg a nyerő kombinációt. Valami mindig hiányzik. :) Véletlenül az advencedet indítottam el a mirrorban a kis ambassadorommal. Öö. Én még életben voltam mikor az állomás megpandelt. A többiek nem. :D Mondjuk gondoltam hogy gáz lesz amikor láttam hogy két sima sovi egy új klingon cirkáló meg egy romulán valami specko dderidex volt a parti.
  • Plata
    Raul asszem új karit fogsz kezdeni.
    Lifetime előfizetősöknek mától új faj lesz elérhető.Bár már lehet tudod.
  • Raulblanco7
    öhm, épeszű ember nem használ boarding partyt, így erre senki nem tud válaszolni :)
  • Gundark 1 1
    Ha már eltűnés, nektek látszik a boardig party mikor egy ellenséges hajóra külditek őket? nekem elindulnak és eltűnnek. Nem lövik ki őket, hanem gondolom dimenziót váltanak :)
  • Raulblanco7
    ki akarod kapcsolni?
    nyomd meg a tac teamet amikor csinálja.
    ez a boarding party / assimilation ship effektje, jelzi neked hogy pár borg a hajódra került, hívni kellene a tac teamet rendet tenni...

én nagyon ritkán látom az effektet, ha nem lőnek rád, nincs assimilation ship sem, ha lőnek rád, akkor meg úgyis folyamatosan meg a tac team.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.10.30. 09:23:56
  • bgabor
    Ilyenkor sajnálom nagyon, hogy ezt a sokkal jobb sorsra érdemes játékot egy senki kis brigád fejleszti, és bárhogy is próbának kitörni belőle, a minősége még mindig erősen középszerű minden szempontból. Az ő hihetetlenül nagy szerencséjük az, hogy nincs másik Star Trek MMO a piacon. Remélem egyszer lesz.
  • bgabor
    Na utánanéztem, ez az idegesítő villogó piros retek 2010 óta van a játékban, sok topik szól róla hogy tegyék kikapcsolhatóvá. Most 2014-et írunk, és még nem lehet kikapcsolni. Hiába, Cryptic minőség.
  • bgabor
    A ma délutáni peccs után lesz?
  • Gundark 1 1
    Valahol alul azt irja hogy 50-es kari kell hozzá. Megpróbálom a klingonomat felhozni 50re gyorsan :) Kő a pééz a guardianra :) Bár inkább ez a 8000-es limit a kerékkötője a vállalkozásnak. Gondolom semmi lehetőség nincs arra hogy ezt valahogy átlépjük.
  • Plata
    Remélem 50-es karival lehet csinálni,10-el biztos megcsinálom.
  • Raulblanco7
    persze, szép is lenne :D
    nem, ha megcsináltad 14x akkor kapod meg az 50k-t
  • Just B
    Hogy is lesz ez az event ? 50,000 dili / nap ?
  • bgabor
    Srácok, csata közben ezeket az idegesítő piros villogásokat ki lehet kapcsolni valahogy?

• Gundark 1 1
    Jön az új event. Szeretek sok dilitiumot kapni :) Mirror universe
  • gunji
    A végével egyetértek, az elejével nem.
    Nálam úgy általában nemcsak az exchange a lassú, hanem sok helyütt más is, pl. többször ellagolt a dili bányám is. S már egy jó ideje ilyen, még a proxyk kihalása előttről. :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.29. 17:44:25
  • Raulblanco7
    leszámítva hogy nagyon lassú az exchange, nincs gond a játékkal, nem laggol, sem ma, sem az elmúlt 1 hétben.
  • alyr2
    Szerintem a jatek szar mert kb 1 hete szenvedek lagal es nem aprokkal sajnos, es csak STOban
  • gunji
    Akkor nemcsak nálam nem jó :( Lehet, h csak egy előzetes abból, mi vár ránk jövőre.
  • Plata
    Rohadjon meg,neki álltam craftolni,erre olyan szar a netem hogy többször is elment,remélem nem lesz tartósan szar.
  • Plata
    No itt a pontos leírás hogy lehetsz borg.
  • Plata
    Veszel lifetime előfizetést a STOra,és kezdhetsz borg karit.
  • Zemanov
    Rábeszéltél a guardianra:) amúgy ezt a borg kinézetet a karimon hogy lehet elérni?jelenleg fut a repun de eddig semmi változás igaz csinálom a 8472 is.
  • Plata
    Az inteles sem rossz.De a guardian nagyon jó,és még szép is,inteles hátulról randaa.
    Nekem is megvan az ody pack,de a sok engim közül csak egy használja az odyt,az engi odyt,tankolásra nem rossz az ody szettel.De guardian jobb,nem véletlen hogy a karimat át ültettem.
  • Raulblanco7
    Blöáááá ody tac te jó ég.
    Ha cruiser és nem új, akkor Avenger vagy Regent.
  • Zemanov
    Csak az nem tetszik.akkor már inkább az inteles
  • Plata
    A Guardian jobb.
  • Zemanov
    Mivel az új hajók közül egyik se tetszik igazán szerintetek jó választás lehet egy upgradelt odyssey tac cruiser fedes engi karakternek?
  • Plata
    Ha borg stf,akkor még mindig a maco+adapted a nyerő nálam.
    Adapted alatt a borg hajtóművet és deflektort értem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.29. 09:47:43