Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Sirius sector block

Tudhatnám, de nem tudtam. Most már tudom.

Akkor még egy hülye kérdés:
Hol van Risa? 😛

Jakuza1
Ertsd mar meg, hogy nem annyi. 😛
Csinaljak kepet ? Nekem konkretan 4702.5-t mutat.

+5 shield power setting
4702.5 HP
244.9 regen rate
15% plasma damage reduction to shield

Tudhatnád hogy rosszul mutatja,a valódi mennyiséget az ûrben mutatja csak.Táskában és egyéb helyen nem a valóst mutatja.

Most nézem a játékban az assimilated shieldet, úgy, hogy ráviszem az egeret a kis ikonjára. 1875 maximum shield capacity.

Na hát EZT lehet, hogy nem veszem ki tényleg...

'Automatikusan három vagy négy tisztet oszt be négy helyre.'

Akarom mondani HÉT helyre

Arra van valami megoldás, hogy a játék megjegyezze a beállított részlegvezetõket? Minden egyes alkalommal, mikor beállítom, mikor legközelebb megnézem, reseteli. Nem mintha sok teteje lenne, csak ugye a részlegvezetõk arcát látom amikor a küldetések üzeneteit olvasom, és jó lenne kicsit nagyobb változatosság.
Automatikusan három vagy négy tisztet oszt be négy helyre. Nekem meg pont hét boffom van, lehetne minden részlegnek más vezetõje, ha a játék hagyná...

Hehe, rendelj egy koktélt nekem is, amint lejött a peccs megyek én is.

Jakuza1
Van ra meg majdnem egy orad.

Jakuza1
Ott a csokkentet ertek utan szamolsz, a szamolasi elv ettol nem valtozik

Hát ezt ne rakd be neki.Na én repülök Risa-ra.

skill
Próbálkozom, ez milyen skillezés lenne egy enginek?
Tippeket, ötleteket továbbra is szívesen fogadnék.
T2 repu adja az ûr Mk10-et,Tier 4 az ûr mk11-et,Tier 5 az Mk12-t.

MACO esetén:
Reduces All Energy Damage to Shields by 10%
Reduces Plasma Damage to Shields by 20%

Jem'hadar esetén:
Reduces All Energy Damage to Shields by 10%
Jakuza1
Milyen plusz szorzora gondolsz ? Mert nem hinnem hogy olyan szorzok vannak ott, amik befolyasolnak a szamolasi elvet a bleedtrough vagy a sebzes reductionnak.

Jakuza1
Azert lathatoak azok.

http://sto.gamepedia.com/Guide:_Shields

A szamolasi ertekek is ott vannak a lap aljan.

Alapjában véve igen, de én olyan pajzsokra gondoltam, ahol vannak plusz szorzók (pl. MACO és Jem'hadar).
Ha már itt tartunk, akkor a regenerative pajzsokban mi a regenerative? Nem érzem, hogy a regen számai olyan lényegesen nagyobbak lennének a többinél...

Õõõ, oké, és ha most kiveszem az mk10-et, akkor onnantól mit kezdek a karakteremmel?
Nekem az a hozzáállásom, hogy kiveszem most az mk10-et olcsón akkor megkapom a set képességeket, tehát egy fokkal hatékonyabbá válok. Aztán távlati célnak kitûzöm az mk12-t, hogy legyen miért hajtani.
Az omega torpedó meg úgyis tier4-es, azt még elég sokáig nem fogom látni...

Több karaktert párhuzamosan nem fogok fejleszteni, mert ha beleunok a karakterbe, akkor valójában a játékba unok bele, és azon sajnos egy másik karakter nem segít. A klingonom most 100% parkolópályán van, annyira léptem be vele az elmúlt két hétben, hogy elvegyem tõle a dilithiumot és átadjam a romának...

Jakuza1
Nem ugy van, hogy 1000 sebzes egy sima 10 bleedtrough-os pajzson 900 sebzes es a hajotesten 100,
mig egy resilientnel 950 a pajzson az 5% reduction miatt es 50 a hajotesten az 5% bleedtrough miatt?

Jakuza1
Nekem konkretan a Kar'fin van az, a polaron plusz sebzes miatt. Nem is lesz ra mas szett.

A pajzsos rész mindenkinek szólt. ;>
Mk X-es szettekkel is vígan el lehet lenni. Én sokáig egy Jem'hadar Mk XI szettel toltam az STF-eket.

Más:
A Resilient pajzsok mûködése.
Egy példa:
Eltalál egy lövés (legyen plazma), amely 1000-et sebezne a hajótesten, ha nem lenne pajzs.
Resilient pajzs esetén (ahol tegyük fel, hogy van 10% ellenállás minden típusra):
1000*0,9 = 900, ennyit sebez a pajzson elvileg.
900*0,05 = 45, ennyit a hajótesten, mivel csak 5% energia jut át.

vagy

1000*0,95 = 950, mivel az 5% elnyelést értelmezhetem úgyis, hogy elenyészik, erre jön a 10%, 950*0,9 = 855, ennyit sebez ténylegesen a pajzson.
855*0,05 = 43 (kerekítve), ennyit a hajótesten.

Melyik a helyes? Ha egyik sem, akkor mi a helyes számítás?
Jakuza1
Nem o pont nem azt mondja, hanem hogy ne vedd ki a X-est es a XII is, mert felesleges, csak egyiket vedd ki a ketto kozul.
Es a XII nelkul is meglehet lenni ez egy teljesen masra vonatkozo felvetes.

Egyébként a kinetic cutting beam sokkal jobban mozgatja a fantáziám, azt szeretném már akcióban látni. De az is asszem vasárnap lehet majd leghamarabb...

Plata pont nem ezt mondja, hanem azt, hogy CSAK a XII kell, és ne is vegyek X-eset.

És szerintem is, azért két hónapot ezzel a szedett-vedett felszereléssel nem akarok genyózni, akkor inkább bukok rajta 45ezer dilit, meg 1500 omega markot. Ha meg majd meglesz a XII, akkor az X-est majd vagy rárakom a siklómra, vagy elpasszolom exchange-en.

Õõõ, Tier3 adja az X-et? Akkor Tier1 milyet ad? Azt hittem X-XI-XII, de akkor ezek szerint benéztem.

Jah nekem a legtöbb karimnak mk12 maco pajzs és mk11 borgok vannak.

Jakuza1
Az se 1500i elhiheted nekem, amugy ahogy plata is mondja, nem feltetlenul szukseges az Mk XII.
Nekem boven eleg az Mk X M.A.C.O.
Es a tier3 sokkal hamarabb elerheto repuban is.

Ja, kerek százezer repu XP kell a tier5höz, az kicsit több, mint 714 óra. Az majdnem kereken 30 nap, abban az esetben, ha minden nap játszom, és benyomom a projectet azonnal, ahogy lejárt. Ez szerintem a gyakorlatban lehetetlen, reálisan inkább két hónap.

Én nem szoktam venni MK12-ig semmit,max enginek és scinek aegis szettet,de tac-al nem.Az kibírja amíg lesz szett.

Azért "kell", mert a kettõ közt van egy hónap játék. És nem azért, mert én vagyok a lassú, hanem mert a repus genyóság minden 2800XP-ért 20 órás büntit ad, és össze kell szedni mittudoménhány tízezer XP-t tier5höz.

Mire odáig felszopom magam, úszni fogok a diliben úgyis...

HA lesz türelmem egyáltalán az egészhez.

De minek megvenni az MkX és MkXII szettet?Csak az egyiket vedd meg és kész.Én a MACO pajzs borg defi hajtómü felállást szeretem,de klingon scinek full Adapted KHG van,sebzõs enginek KHG mk12.

Tier 1-et néztem, játékon belül. Az asszem X szintû. De az tényleg gyanús, hogy két szint ekkora különbséget jelentene... Majd este megnézem jobban.

Nem lesz maco, kell nekem az assimilated setbõl jövõ képesség.

Jakuza1
Amugy ha jol emlekszem inkabb M.A.C.O-t szoktak hasznalni, a XII-es shield az 7,775.9 HP-s.

Jakuza1
Ja, közben megtaláltam, tényleg store cucc. És C-store, nem Z-store... Mindegy...

Olvasom devblogon, hogy jön valami romulan survivor doff pack. Ez z-store-os cucc, ugye? Mert mindent leírnak róla, csak épp azt nem, hogy hogy lehet megszerezni...

Viszont jön a romulan reassignment contact, ami dilithium nélkül cseréli le a doffokat jobbakra, az viszont NAGYON hasznos lesz! Felszerelésre gyûjtögetés közben nem jut a doffok cserélgetésére...

Csak mert már attól kicsit kivagyok, hogy kell ~60ezer dilithium az alapszintû szetthez, ami önmagában egy hét a beváltás lassúsága miatt, és akkor még a tier V cuccok hol vannak..? Az kb kétszázezer lesz összesen...
Az a helyzet, hogy órabérben jobban jövök ki, ha inkább dolgozom és veszek Z-t, mint ha "játszom" és farmolok.

Ez a omega assimilated pajzs ez ér valamit egyébként? Oké, hogy a set3 kell majd a vonósugár miatt, meg kap egy automata töltõ képességet, de az az 1500 shield strength nagyon karcsúnak tûnik. Most ami van, az 5000 körüli, és van ellenség, ami egy lövésbõl lyukasztja át...

És vajon nehéz lesz összekaparni azt az ezer péniszpiercinget hozzá? (Éljen, tizedik fajta pénznem!)

Jakuza1
Jah mar latom mit is tud a szovegben van.

Jakuza1
Ez alapjan nem nez ki rosszul, mar csak azt kene tudni mit tud a Console – Universal – Subspace Wake Generator

Ship Statistics:

Rank Required: Rear Admiral / Brigadier General / Subadmiral I
Hull Strength: 27,000
Shield Modifier: 0.9
Crew: 150
Weapons: 4 Fore, 3 Aft
Device Slots: 2
Bridge Officer Stations: 1 Lieutenant Tactical, 1 Commander Tactical, 1 Lieutenant Commander Engineering, 1 Ensign Science, 1 Lieutenant Universal
Console Modifications: 4 Tactical, 3 Engineering, 3 Science
Base Turn Rate: 21 degrees per second
Impulse Modifier: 0.25
+5 Power to Weapons; +15 Power to Engines
Increased Defense based on speed, up to +15%
Can Load Cannons
Console – Universal – Subspace Wake Generator
R.X.S. Registry Name Prefix Option

Risa Lohlunat Festival Rewards

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Valami OP konzolt tesznek bele vagy a layout lesz valami pont jó. 😄
Jakuza1
Azert majd errol akkor nyilatkozom, amikor latom a hajo tulajdonsagait.

Szerintem ha rendes választ akarsz csináld meg skillplannerrel,de annyit mondhatok szerintem sok hülyeségre tettél.

skill1
skill2
Ez lemaradt.

Skillezési tanácsokat kérnék cruiseremhez, mivel beruháznék a visszaállítós tokenre vagy mi a fenére😊 . Ilyen a jelenlegi, mit változtassak rajta? Phaser beamek és quantum torpedó a fegyverzet.

Ground nem érdekes, az ûr a lényeges és stfre kéne legfõképpen optimalizálni. Csak képet csináltam, nem vacakoltam a skillplannerrel.
Eheh, nemrég néztem azt a részt, amikor Picard járt a Risa-n, ahogy nézem a fejlesztõk kitettek magukért, hogy minden egyes részletet abból a részbõl betegyenek a játékba... 😊

Nekem tetszik, a Breen Chel-t úgyse vettem ki, de ez tetszik, szóval ez ki lesz szedve! 😛 Köszi az infót!
mrzoltan
CTRL-F5 és jó lesz.