Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem Scimitar bundle-t, hogy jól benyaljam, hogy kiadtam érte 5000Zent.
Na kíváncsi leszek, milyen C-store cuccokat osztogatnak hétfõtõl...
Az alapötlet nem új keletû, PvP-n is igen hasznos, STF-en vagy FA-ön azonban arra amire kiképezted nem sokáig lesz hasznodra sem a csapathasznára. Igen STF-en a Boss-ok kicsit egészségesebben töltik a pajzsot, de akkor is 4 hajóról beszélünk. Félre ne érts, csak rá szerettem volna mutatni az érme másik oldalára is.
Persze azt csinálsz amit akarsz, ha van egy kész builded a tiedet is átnézem amint tudom.
Persze azt csinálsz amit akarsz, ha van egy kész builded a tiedet is átnézem amint tudom.
Bocsánat, el lettem havazva most mindennel, úgyhogy 1-2 nap türelmet kérek tõled.
Abban igazatok van hogy nem sokat ér a pajzsleszedés , de abban gondolkodtam hogy ha pl disprutorom van amig a pajzsot lövöm az deficites , amíg el nem fogy, onnantól meg egyre erõsebb, a tapasztalatom az, hogy a pajzspusztítás néha idegesítõen elhúzódik fõleg, ha minden irányból lövik a tac cube-ot gyenge dps-el.A tetryon önmagában egy kalap kaki , de a nukara és a spec fegyverek szerintem eléggé megerõsítik, igaz hogy az igazi sebzést pajzsba adja le ,de utánna hullt eszi, ami a lényeg, ezenkívül a megnövelt aux-ból jut rendesen healre is. azt vettem észre hogy komolyabb felszerelés nélkül is igen szép számokat lehet vele pörgetni és az engivel a dual beam és a dhc is elég energiát kap.(persze azért hátultra kap aknát )
Nem tudom mi lesz a vége, meglátom még
Nem tudom mi lesz a vége, meglátom még
Van egyébként valami csapatos megmozdulás mostanában?
Eljutottam odáig, hogy megcsömörödtem a játéktól, egyedül már nem sok kedvem van erõlködni vele. Bandában még lenne...
Eljutottam odáig, hogy megcsömörödtem a játéktól, egyedül már nem sok kedvem van erõlködni vele. Bandában még lenne...
Talán Khitomer Vortexre jobb, Queennel fõleg a hull regen a baj.. Vortexen volt, hogy úgy öltük le a végén a scimitart, hogy még vagy 40% pajzsa maradt. Pajzsot feszt töltötte, meg sokat volt láthatatlan és aközben is töltõdött, és csak az átcsúszó meg kinetikus sebzésekkel csipegettük halálra...
Mondjuk ez a build meg a Vortex elsõ 90%án használhatatlan...
Mondjuk ez a build meg a Vortex elsõ 90%án használhatatlan...
Pajzsleszedõ stf-re?Nem tart ki addig a borg pajzsa hogy túl sok hasznát vedd,bár lehet tévedek.
Igazat megvallva én agyalok egy pajzsbontó tetryonos builden, egekbe emelt flow capacitor skill-el, nukara weapon settel, omega set tetryon glider-al, Fleetes Dhalean Warbirden, nemsoká meglesz a repu is hozzá , a kapitány enginer lett, mert az õ képességeit jobbnak éreztem erre a feladatra, bár lehet hibáztam és inkább tac-ot kellet volna indítani, már mindegy 😊 Az energia: full weapon a maradék mehet auxra , és a boffok kaptak jó hull/shield HoT-okat. Minden normális set nélkül egyenlõre mûködik csak még gyengének érzem a tetryont a pajzsot marha gyorsan leszedem STF-en mindenrõl de utánna hull megfogja a sebzést.Ha jól alakulnak a dolgok és lesz egszer egy fix csapat akikkel teszem azt rendszeresen ölnénk a Borg Quen-t, akkor hasznos ki pajzsleszedõ támogató hajó lenne belõle.(legalábbis úgy érzem)
Persze, holnap este lesz idõm és megírom a gondolataimat a buiddel kapcsolatban! 😊
Na mi van gyerekek? Mindenki nyaralni van és elfelejtette a STO-t is vinni? Enyje! Már egy hete nem érkezett ide semmi hozzászólás! 😄
http://www.youtube.com/watch?v=Y5cCALuzmzc
Na ha már PVP. Nem ezt a videót kerestem konkrétan de nagyon durván keni a srác itt is.
Amit kerestem volna ott ki is írja a videóban, hogy bait tank activated. Lekapcsolja az egyik reppert azt hiszem erre írják lokálon, hogy gyertek nincs capja/tankja frabnc tudja mikor megjönneka cimbik vissza a másik reppert is és mehet az apírtás megint 😊
Na ha már PVP. Nem ezt a videót kerestem konkrétan de nagyon durván keni a srác itt is.
Amit kerestem volna ott ki is írja a videóban, hogy bait tank activated. Lekapcsolja az egyik reppert azt hiszem erre írják lokálon, hogy gyertek nincs capja/tankja frabnc tudja mikor megjönneka cimbik vissza a másik reppert is és mehet az apírtás megint 😊
Jah. Ez kibazsott nagy WTF WoT reklám 😊
Nem tudom ki csinálta,de különösebben nem is érdekel.Szeretem az EVE-t,de a pvp soha nem érdekelt benne egy percig sem.
Kinek a pap, kinek meg a lanya...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pottyoket meg lelehet am kapcsolni, ugy hivjak, hogy brackets es akkor nem latod, de az amugy azert van hogy annelkul is kitudd szurni az ellen hajojat, hogy ne kelljen az infojat allandoan nezegetni, mert igy standing szin alapjan latod egybol, hogy ellenseges, mint pl narancs, vagy piros vagy szovetseges = kek etc.
Megsugom azt a videot egy kivulallo csinalta es nem CCP reklam 😛
Megsugom azt a videot egy kivulallo csinalta es nem CCP reklam 😛
Tegyük fel hogy te meg látod ezt a videót.
És kipróbálod a játékot,tuti hogy nem fogsz találkozni benne verseny autókkal.
És kipróbálod a játékot,tuti hogy nem fogsz találkozni benne verseny autókkal.
Néztem egy kicsit tegnap a nagy pvp-t,nagy ritkán lehetett közelrõl látni a hajókat,általában annyit láttál hogy pöttyök mozognak.Másik meg én is EVE-ztem és EVE enchanced vagy mittomén mi a tököm volt fent.Nem is a sima,tényleg szép az EVE,de a valóság és egy reklám videó közt van különbség.
A Hajóm felett csak a hajóneve, és a karakterem neve van?
Potty ? Milyen potty ? Mar sry de grafikaban nem kicsit mulja felul az STO-t. Barmire razoomolhatsz, a nagy fleetfightoknal zoomolnak ki mert tobb ezer embernel nincs olyan modern gep amit annyi objektum megjelenitese kepes lenne, ugy hogy nem esik le nagyon az FPS.
Csak hogy lasd mire kepes az EVE motor es hogyan lehet akar megjeleniteni.
Csak hogy lasd mire kepes az EVE motor es hogyan lehet akar megjeleniteni.
4000 kék meg piros pötty lövöldözi egymást,marha izgalmas lehetett.Inkább linkelj nekem olyat amin bányász hajót lehet nézni munka közben.<#whatever>#whatever>
En tudom, azert vettem reszt a hadjaraton. Tegnap ejjel is olyan csataban voltam, ahol tobb mint 4000 ember PVPzett. 😛 Es nem kellett hozza 2 oraig a queueben varni, hogy osszejojjon 5 ember 😛
Bah! Senki nem tudja mi a jó! 😛
Veszett unalmas.
OFF:
Na ez a PVP
http://www.twitch.tv/ccp?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=community.eveonline.com
Most megy az Allience Tournament XI. Egészen este 22:30ig.
18:30tól meg lehet szúrkolni a maygaroknak 😉
Na ez a PVP
http://www.twitch.tv/ccp?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=community.eveonline.com
Most megy az Allience Tournament XI. Egészen este 22:30ig.
18:30tól meg lehet szúrkolni a maygaroknak 😉
Kolln megnéznéd ezt a buildet? KDF tank karinakLINK
Tegnap voltam norm space khiton,volt egy romulan sci simitárral,sebzése elég kevés volt.De jól elvolt azzal a vacakkal,sci hajónak még én is kipróbálnám.<#whatever>#whatever>
Orion tac karimnak csak khito norm opcionális nincs meg,most sem lett meg.
Voltunk ground eliten az meg állati jó volt.Közben meg találtam egy valószínûleg bugot tailornál.Orion karakteremre tudok adni fedes store ruhát.Orion karimnak most be van rakva 3 különbözõ fedes ruha is.
Orion tac karimnak csak khito norm opcionális nincs meg,most sem lett meg.
Voltunk ground eliten az meg állati jó volt.Közben meg találtam egy valószínûleg bugot tailornál.Orion karakteremre tudok adni fedes store ruhát.Orion karimnak most be van rakva 3 különbözõ fedes ruha is.
Én a Vesta packot most vettem ki. 😄
Ody túlélésben egész jó,de sebzésben nincs sehol.Ody a leggyengébb pack amit kiadtak,szerintem.Simitáron kívül az összes pack megvan.
Én nem ajánlom a tac Odyt,az ody nem igazán jó,tankolásra igen,de odyt ne egyesével vedd meg hanem az egész packot.A full szet 5k zen 1 hajó 2.5k zen.
Köszi Koln, majd jelentkezem 😊 A hajót szeretném majd lecserélni egy Tac. Ody-ra, mindössze a repu elõbb lesz maxolva, mint hogy a hajót meg tudjam venni, és ezért kérdeztem, hogy melyik sett gyûjtésére kellene ráfeküdnöm 😊
Hát kösz a választ,sejtettem hogy valami ilyesmi lesz..Ferengi hajóra gondoltam ferengi szettel.Még kb félév és meg lesz rá.Az elsõ szett darab már megvan.<#nyes>#nyes>
Az aknák esetében hajó, hát nem emléksze ma CD-kre de valószínüsíteném, hogy sci és vagy eng orientált hajóban, emellett mindenképp Dispersal képességek nyomogatása ennyit lehet tenni aknák ügyében.
Sci nem tud sebezni igazán, maximum képességbõl, ami kimerül a Gravity Well, TBR, és Feedback Pulse fogalmában. Egyébiránt a Vesta az amivel lehet sebezni az aux cannon-ok miatt.
Ha valaki olyan hülyeségre vetemedne hogy szeretne aknákkal szórakozni,még is milyen hajót vagy kasztot ajánlanál?Van olyan összeállítás egyáltalán amivel jó lenne az akna?Na persze nem pvp.
Es akkor ez milyen dps class ?
Na persze ha mar a tac es a sci is nagyobb dps. Ez a third class DPS ? 😛
Na persze ha mar a tac es a sci is nagyobb dps. Ez a third class DPS ? 😛
Cruiser + ENG + DPS? Jakuza -> igen lehetséges, persze nem úgy, mint egy tactical. De lehet, Én ENG-im Beam Arrayenként 1500 felett, általában 2000 körül sebeznek a Borgnak.
Mindazonáltal lehetséges Vismajor/Agamemnon, ha szeretnéd, szívesen átnézek egy buildet amit használsz vagy amire gondoltál és ahhoz megfelelõen adok tanácsot, hogy minél nagyobb DPS-t hozz ki. Azonban elsõre leszögezem, Star Cruiser healelésre van nem DPS-re. 😊
Az Assault Cruiser az már DPS-re van állítva, mindazonáltal, ha lehetséges jobban ajánlom a Regent Class azaz az Assaul Cruiser Refit változatát, vagy a Heavy Cruiser Retrofit-et ami az Excelsior Class ha jól emlékszem. Perzse a THE BEST a galor hajó. 😊
Várom válaszod! 😛
Mindazonáltal lehetséges Vismajor/Agamemnon, ha szeretnéd, szívesen átnézek egy buildet amit használsz vagy amire gondoltál és ahhoz megfelelõen adok tanácsot, hogy minél nagyobb DPS-t hozz ki. Azonban elsõre leszögezem, Star Cruiser healelésre van nem DPS-re. 😊
Az Assault Cruiser az már DPS-re van állítva, mindazonáltal, ha lehetséges jobban ajánlom a Regent Class azaz az Assaul Cruiser Refit változatát, vagy a Heavy Cruiser Retrofit-et ami az Excelsior Class ha jól emlékszem. Perzse a THE BEST a galor hajó. 😊
Várom válaszod! 😛
Igen Jaku 😊
De ne úgy értsd, hogy arra gondolok, hogy magasabb legyen a DPS-em, mint egy tactical-nak, mindössze az engimmel szeretnék rendes dps-t leadni. Healelni nem akarok, itt úgy sincs értelme, tankolni meg tankolok ha kell, de szeretnék egy tisztességes dps-t is leadni mellette.
Egyébként, a kék-zöld star cruiserrel a 10 fõs PVE-ken 2-3. helyen vagyok.
De ne úgy értsd, hogy arra gondolok, hogy magasabb legyen a DPS-em, mint egy tactical-nak, mindössze az engimmel szeretnék rendes dps-t leadni. Healelni nem akarok, itt úgy sincs értelme, tankolni meg tankolok ha kell, de szeretnék egy tisztességes dps-t is leadni mellette.
Egyébként, a kék-zöld star cruiserrel a 10 fõs PVE-ken 2-3. helyen vagyok.
Nem óránként, naponta, amúgy Qwark the Farmer SFA a neve, továbbá, mivel Cryptic is gondolt erre, limitálták a Foundry-ból eshetõ itemeket, kb az a mennyiség amit a most említett küldi dob az majdnem a max, kicsivel alább. Egyébiránt 20 órás CD van ezen az item dobálóson, mindazonáltal a farmolt itemek vendornál eladva általában 500-600 ezer EC-vel felérnek.
Attól függ, hogy milyen szerepre szánod a karaktert és a hajót.
Enginer-nek, cruiser-hez melyik a legjobb repus sett? Már csak 8-10 nap és meglesz az ötös szint 😊 mindháromhoz...
Ez engem is érdekelne, nagyon le vagyok égve a sok repu küldi miatt. Ha tudnátok egy rövidke listát írni hogy melyik küldi jó EC farmra azt megköszöném. Jah ezek olyanok amiket óránként egyszer lehet csak megcsinálni ugye?
Volt itt korábban szó róla, hogy EC szerzéshez a megfelelõ foundry küldetéseket éri meg csinálni.
Valami tipp, hogy melyikek ezek? Leszívta a tartalékaimat a repu szintlépkedés, nem tudom folyamatosan csinálni, mert nincs EC a sok szarra, ami kell a projectekhez.
Valami tipp, hogy melyikek ezek? Leszívta a tartalékaimat a repu szintlépkedés, nem tudom folyamatosan csinálni, mert nincs EC a sok szarra, ami kell a projectekhez.