Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elég rég játszottam ezzel a játékkal utoljára (kb tavaly márciusban) és két dolog érdekelne.
Még anno a Cryptiken keresztül regisztráltam be, LV50-s tudományos tisztem volt asszem ugyen ezzel a névvel. Viszont most már Perfect word van és nem neged belépni a honlapra. Ezért nem is töltöttem le a játékot. Ezt valahogy meg lehet-e oldani vagy inkább csináljak egy új felhasználóit és kezdjem elõrõl az egészet? (hátha sikerülne visszaszerezni azt az accot mert elég szépen kezdett táposodni anno)
Ebbõl adódik a második kérdés. Mi változott az elmult idõszakban? Úgy nagyvonalakban, mert eléggé unalmas volt csak a borgok ellen harcolgatni a settért. Tehát lenne-e értelme elõrõl kezdenem?
Elõre is köszönöm, Üdv!
Na majd holnap kiderítem ezt a bányászdolgot 😊
remélem 20.000 dili esik mert akkor hónap végére tuti kész lesz a guramba bababa😊)
végre kifarmolok egy rühes hajót és nem kpért veszem meg.
az új hajók meg hogy csak kristályért lehet beszerezni az extra konzoljaikat valahogy nem derítenek mosolyt a képemre.
Az alapcsónakokat kiszedem de kétes hogy beaktiválom max oda ahol nincs jó járgányom.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"A dilithium jutalmak az egész játékban meg lettek növelve a hétvégéig. A ferengi bányászatból és a flotta bányászatból, illetve a dilithium jegyek a lock box-okból meg vannak duplázva ez idõ alatt."
Mindazonáltal Én nem találom, hogy hova lett ilyesmi kiírva. Se a hivatalos oldalon hírbe, se facebook-on.
Dilithium earned from the ferengi mine player fleet dilithium mine and Lock box dilithium tickets are doubled for the duration of this event."
Skacok ezt most jól értem?
A dilitium bányászat a bolygón és a fleet bányában is dupla pontként fog esni?
Azaz ha a dilithium ticketet úgy csinálja meg az ember ahogy nem szabad😊 akkor elvileg 15.000 vagy esetleg 20.000 dili üti a markát?
Illetve kérdés a reputacionban beváltható neutrálok mennyisége is változik vagy az nem?
mert ezt nem írja.
ha nem akkor most beváltok 85 darab processzort😊
Majd késõbb, de még ma, hosszabban leírom a 24 órás verziót.
a tuvokos küldinél
vot fegyvert meg vannak ezek a voth speciális csomagok 400 800 k pontért kaphatóak
Van rengeteg assingment ami ad legalább annyi skillpontot mint egy rendes küldetés vannak 1000 1200 pontos assik is azokat lehet kergetni
A profik, például Kolln állást foglalhatnának a kérdésben, a mirror megszûnésével sokunk elakadt a fejlsztéssel. 😄
vagy wikin kéne körbe szaglászni ott nincs valami teljes doflista?😊
ha legalább névre lehetne keresni odaillõt az is jó lenne.
Így az a jó, ha az adott doff minél több ilyen zöld színnel írt tulajdonsággal rendelkezik, a pirosakkal írtak közül meg a lehetõ legkevesebbel. (Legalábbis én így tapasztaltam.)
Hogy a piacon mennyire lehet ezekre a tulajdonságokra rákeresni, nem tudom, szerintem sehogy. Bár doff-ot én még nem vettem, csak boff-ot (hogy végre lenyomjam az IRW Reát), de ott is csak a fajra és a szakirányra lehet szûrni, a nemre és a tulajdonságokra nem 😞
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Eddig vagy mázlim volt velük kapcsolatban vagy mellé nyúltam mondjuk egy pár milliós dof megvételénél gondom lehet
Itt van ez a példa assingment hiányzik róla egy doktor meg két medikus.
hogy keressek rájuk a piacon ha meg akarom csinálni az assingmentet.
milyen tulajdonságaikat vegyem figyelembe.
A critical success listában levõ tulajdonságok egyikének kell megfelelnie vagy mindnek?
vagy a success jelölésnek kell meglennie?

Akkor még 100 is kevés.<#nyes>#nyes>
Tudom ez a lové még édes kevés lenne de mégis mit vegyek célba?
Kell még kb elvileg legalább 50 ezer fleet credit😊 és lassan kész a teljes bázisunk😊
Nem sokk kell hogy meglegyen a rangom ezért se kunyiztam kitartóan még tõlük a dolgot.
Na egy mázlis jómadár voltam 800 ezerbõl nyitottam egy elachi fegyver dobozt kapásból esett belõle egy 22 millás turret 😊) ezen fellendülve kiszámoltam van voth fegyoból még bankban legalább 20 milla érték, plussz kiszámoltam van 30 darab bányász tokenem az ugye ügyesen 300.000 dili ami kapásra egy hajónyi zen csak 30 nap mire beváltom😊
Nincs is olyan messze az a guramba csónak😊
Nekem az egyik ilyen.
de most egyenlõre új hajó a cél talán a gurambát megcsekkolom az orioni taktikal karimnak.

ezért is kapom az áldást prohadver fórumon a srácoktól😊
Mindíg az a bajuk velem hogy kísérletezek 😊 sose az õ szájuk íze szerint gondolkodok😊
most emiatt a config miatt nevet rajtam a banda😊
Lesz belõle valami írásos tájékoztató ?
"A PvE Boot Camp projekt a Balls of Steel és a Hussar Guardian Forces vezetõinek közremûködésével indult, célja, hogy a magyar közösség abban érdekelt tagjait az általános játéktudással felruházza és tanácsokkal lássa el. A projekt alapötlete az eredeti PvP Boot Camp-bõl származott, melyet késõbb magyar variánsban is megalkottunk, majd kétszer indítottunk el, a végén pedig mindkettõt a jelenlevõkkel sikeresen zárhattuk."
Részletes leírás
Köszönöm,
Kolln
Az ez sem magyarázat arra, hogy 40% hull alatt miért warpolnak el...
Persze, h nem nehéz ez a küldetés, ezért nézek csak. Másfél éve simán végigvittem egy Intrepiddel õket (ott egy késõbbi küldetésben meg az volt a fura, hogy az ellenfél beállt a térkép szélére, ahol én már nem tudom becélozni, de onnan õ még tud lõni XD)