Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont volna egy problémám,nem találok rá megoldást.Klingon tac karimnak szeretném azt a honor guard kinézetet ami a DS9-en honor guard NPC-nek van.Láttam más klingon csaj karin ezt a KHG kinézetet.Nekem megvan minden khg szett,mk10,11,12 adepted mk12.Az összes elite földi és ûr stf opcionálisan.Unlockoltam egy rakás khg kinézetet repuban,még sincs meg ez..Itt van az npc:Katt

Nekem nagyon bejön eddig,vettem rá két adv mesh weaver hangárt.Elölre szereztem két polarized tetryon beamet hátul sima tetryon turret van.

Most volt alkalmam elõször ránézni a Builded-re, elsõ javaslatom pedig, hogy kezd elölrõl, szépen fogalmazva.

Ad 1) A reconnaissance nem healer hajó,
Ad 2) A skill-fa sem healer-nek való kiépítés,
Ad 3) A BOFF skillek-bõl 6 darab ami heal vagy buff, pedig sokkal többet lehet.
Ad 4) A ship gear sem való, pl egy set-et válassz, illetve tac konzolok közé ne tégy erõsítõt, sebezni nem fogsz egyáltalán healerként.
Gratula, Én amúgy felkapva az ötleteden, egy Orb Weaver-re csináltam egy energia szopogatósat, STF-en remekül szuperál. 😊
Végre megvan a Recluse,szerencsém volt azt hiszem.Valaki betett egyet 89 misiért és gyorsan lecsaptam rá.

Bocsi, ez egy kicsit elhúzódik, remélhetõleg holnap már elsz idõm rápillantani.
Platát idézve: "Majd Kolln kielemzi"! 😊

Mellesleg legközelebb használd az URL beszúrása opciót, mert így 3 gombbal többet kell nyomnom, hogy megnézzem! XD

Ma-holnap amúgy meglesem és válaszolok.
Kolln majd biztosan ki elemzi neked,de én helyedben a konzolokat kicserélném.És a science team helyett tac team,az jobban tölti a pajzsot.Engi konzolnak neutronium alloy,sci konzolokhoz meg legalább 2 field generator.Minél több van berakva egy fajta konzolból annál kevesebbet ér,ha jól tudom.

Mivel nem vagyok játékközelben , ezért egy sci healer pve builden ügyködtem , a célom magas pajzsheal , kicsi sebzésszerûséggel
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=jencehealerpve2_0
Lehet ízekre szedni , az aegis hajtómû helyett nukara lesz csak azt nem találtam.
Jó lesz ez, már csak a hajó kell neked akkor. 😊
Polarized tetryon,még nem próbáltam úgysem.Levettem Particle Generátorról 3-at ás átraktam azt is armorra.
Sajna a recluse ára 1 nap alatt 20 millával nõtt így kicsit távolabb került a beszerzése,de dolgozom rajta.
Recluse

Nagyon jó kis build lett, már csak 2-3 megjegyzésem van. 😊

1. A Particle Generátort Én személy szerint nem hiszem, hogy kihúznám, Tyken's Rift-el nem fogsz akkorát sebezni.

2. Ne felejtsd el, hogy az Energy Siphon-okat láncszerûen, folyamatosan alkalmazd így biztosítva mégtöbb energiát és a folyamatos elszívást az ellenféltõl.

3. A Tetryon fegyverzet helyett Polarized Tetryon-t alkalmaznék, egy kicsivel nagyobb esély a további energiaszívásra, emellett nem vesztesz igazán sebzést.
Majd ma késõ délután megpillantom és írok! 😊
Jah a link eltolva.
Recluse 2.0

Át raktam a pontokat aux és armor performance-ra.
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=palatrecluse2_0

Jó, csak az energia/pajzs szívós képességekhez Grav. Generátor nem kell, tehát 2000x9 pontot még el kéne osztani máshova. 😊
Köszönöm a választ és a skill fát.Kipróbálom amit javasolsz,még úgy sem volt se energia se pajzs elszívós karim.
Módosítottam a buildot.Recluse
Még elõször össze kell szednem dilit szettre,bár mk12 maco pajzs az van,és még a hajóra is össze kell szednem a pénzt.

Íme:

Néhány apró pontot a Warp Core és PErformanc e-okról irányítottam át más-más pontokra, mint pl Flow Cap., Power Ins., Maneuvers, stb. Link: Skill-fa

Jam Targeting és Scramble Sensors véleményem szerint nem effektívek STF-en, Scramble-el nem igen lehet õket hosszú távon (értem ezalatt 4-5 mp-t) összezavarni. Hasonlóan Jam TArgeting-el mindösszesen 10 Borgról eléred, hogy 9 lõjjön esetleg Téged. Helyettük inkább akkor rámennék energia és/vagy pajzsszívásra.

Javasolt kiosztásom:
Com. Universal (Sci):
TSS I - TBR I - Tachyon B III - GW III

Ens. Tac:
TT I

Lt. Com. Eng:
EPtS I - RSP I - Aux2SIF II

Lt. Com. Sci:
PH I - HE II - FBP II

Ens. Sci:
TB I

Ha én használnám az ötleted:

Com. Universal (Sci):
TSS I - ES I - Tachyon B III - TR III

Ens. Tac:
TT I

Lt. Com. Eng:
EPtS I - RSP I - Aux2SIF II

Lt. Com. Sci:
PH I - HE II - ES II

Ens. Sci:
Tacyhon B I

Ez sokkal inkább elszívós, mint azt Te is észreveszed majd. Az ES az Energy Siphon-t, a TR a Tyken's Rift-et jelölik.

Ezzel az Omega pajzzsal nem vagyok kibékülve még mindig, nem hatékony, életben maradni vele nem igen hiszem, hogy fogsz, vagy MACo vagy Fleet-es az ajánlatom még mindig.

A konzolok okés, de SCI-nél mindenképp fleet-es MK XII kell, hogy kompenzálj valamennyit, hisz csak 1-1 van belõlük (Particle és Grv. Gen.). Ha az Én féle kiosztásomra szándékozol átállni, akkor természetesen a Particle és Grav. Generátorok helyett Flow Cap.-os konzolok kellenek.

Ha netán egyik felállás sem lesz alkalmas a hosszú távú életfenntartásra, akkor még annyit javasolnék, hogy Shield Repair Drone-okat kell használni.

Holnap délelõtt-délután lesz idõm megnézni.
Elcsesztem,mk10 cannont raktam elõre.Az majd mk11 lesz vagy 12 ha futja rá.És azért mk11 omega mert stf-re szerintem tökre elég mk11,és még a dilit is meg kell rá szereznem.És most a caitian tac az elsõ,neki mk12 szett lesz no winre.

Kolln ha lenne idõd ránéznél erre a buildre?
Recluse
Ha összejön a pénzem valamikor és tudok venni egy recluse-t a jelenlegi füles törpe scimnek adnám a hajót és ezt a buildot.De ha kijön szeptemberben az új carrier lehet hogy új karit kezdek majd neki,attól függ milyen lesz az új carrier.Recluse-val fõleg stf-re járnék,tudom stf-re tetryon meg pajzs leszívás elég nagy fölösleg,de még úgy sincs ilyen karim és a törpe scim jelenleg is fun karinak van fenntartva.
Az elõbb voltam mirror eventen no wines karival,aminek még nincs semmi cucca,mivel omega repu még csak t4,roma meg asszem t2,de mk11 lila fegyverekkel és mk11 lila vacak felszereléssel is kurva jól sebez,pár másodperc alatt szétkapok vele egy komplett mirror hajó csapatot,mire a csapattársak feleszmélnek én ki is ütök egy adag hajót.

Hogy mik meg nem jelennek. Persze nem itthon😊
http://startrek-starships.com/eng/ship-order.html
star trek starships
Ó nekem ez a hajó régi vágyam volt,még mikor tavaly kijött a ferengi lock box akkor szerettem volna,de akkor nekem gold boxból nem esett.Pénzem sem volt soha annyi amennyibe került.Egészen a mostanig,nekem ez a warp szerzés és eladás jól bejött,vettem ezt a hajót 88 misiért és nyitottam annyi boxot amennyivel meg lett a szetthez szükséges 600 lobi.Kár hogy bejöttek a flottás warpok,mert azok kicsit elrontották az üzletet.Flottás warpok elõtt 15-20 misiért is vettek warpot most örülök ha 2-4 misiért elkel egy lila.A szett egyébként nem ad semmi különösebb plusszt,két darab ha megvan 20% árengedményt kapok az árusoknál,3 rész ha megvan spéci 20 órás doff küldi nyílik meg és 10%-al több xp-t kapok doff küldikbõl.A swarm missiles alapból jár a hajóhoz,sárgáspiros konzol adja õket.Az advanced heavy cruiser build az A2B?

1-2 észrevétel:

Ha sebezni akarsz javaslom az A2B buildet. Illetve a missiles-t nem használnám, nem ér annyit, egy DHC többet ér a Set 3 képesség se jó semmire csak maximum szépek a rakéták.
A lényeg gondolom ugyanaz 😊
STO-ban flotta van nem klán.

Ha itt fent a fleet gombra nyomsz máris egy magyar flottához visz.Jobbat nem találsz.

Sziasztok!

Új vagyok pár napja kezdem el ismerkedni a gémmel. Van MMO tapasztalatom bár elsõ blikkre azok nagyon mások voltak mint ez. (WoW Aion ToR)
Van esetleg a Föderációs oldalon magyar gyüjtõklán? Elég unalmas egyedül szelni a vizeket, meg néha jól jönne egy kis segítség is, Köszi
Nem tudtam szerezni beam overload 3 boffot.<#nevetes1>

Nagy nehezen de összejött,megvan a ferengi hajó és végre a szett is.

Thx😊
Játék megmondja, nyomd meg az "U" betût, kattints a karaktereedre és ott van olyan rész a felszerelés mellett, hogy Skill-based... Passives, satöbbi, na ott az olyan Skill-based: Space vagy mi, ott fogod látni az összes olyan ûrre kiosztott és kapott pontot összeadva ami a skill-fán is szerepel, szóval a flow capacitor-t is.

Emellett persze túl mehetsz a skill-fán kiosztott 99 ponton, ameddig csak emelni tudod, habár így is van egyes skill-eknél, hogy hiába a több pont, nagyon-nagyon kis vagy semekkora növekedést nem érsz el.

Remélem ezzel segítettem. 😊
Hali , azt próbálom kideríteni hogy ha egy skillre, a gearrel eggyütt már 100 nál több pont jut , akkor azt ugye hasonlóan számolja fel mint amikor az utolsó 3- ra osztok kapitány skill kiosztásnál?Pl: Flow capacitor kapitánynál maximum plussz a gearbõl még jön kb 30 akkor az annyi bonuszt ad amennyit a kapitánynál az utolsó három piros osztás, vagy semennyit?
Hát mivel nem vagyok elõfizetõ csak 1-et.Vagy esetleg vesz exen sok sok millióért.<#vigyor5>

MarkBlade
Isten vagy. Köszi. Így már van képem mi merre..
De több human boffot, vagy csak 1-et? Mert ha csak 1-et azzal sokra nem megy. 😊
Kolln ha eléred a 4-es szintû marauder rangot kaphatsz Human boffot,neki van leadership traitje.

Íme:
(BOFF-ok)

1. Túl sok Team képességet használsz, már 3 is túl sok, nem, hogy 5. Science Team-et nem kell használni, illetve az Eng Team I is felesleg ahelyett inkább EPtS I kellene.

2. Az EPtS II és EPtW I-et fel kéne cserélned EPtS I-re és EPtW II-re. Két EPtS I láncszerûen nyomkodva folyamatos pajzsenergiát ad pluszba, bármi buff vagy csodakonzol nélkül, továbbá resistet és ha nincs maximumon a pajzsod akkor aktiviláskor még pajzsheal-t is ad.

3. A Sci Team helyett egy TSS I-t az EWP helyett egy Aux2SIF III-at javasolnék növelve a további gyors healelési lehetõséget magadon.

4. A Cannon Scatter Volley II helyett egy Rapid II-t használnék illetve a Rapid I-es helyett egy APD I-et a további resist érdekében.

(Skill-fa, Ajánlom ezt az oldalt, eléggé hasznos kis Skill-fa Táblázat !)

5. Warp Core Pontential-t sem kell 6-nál tovább kihúzni, értelmetlen pontvesztés.

6. Subsystem Repair hasonlóan felesleges STF-en ha PvP-zel akkor sajnos kell mert KDF-nél nincs Leadership passzív BO emlékeim szerint.

7. Performance alapú képességeket 7-ig lehet húzni addig adnak pontot, és hát megbecsülni meg kell az 1 pontot is.

8. Threat Control-t maxra, Maneuvers-t is hisz ezek még mindig védelemre adnak. Továbbá Threat Control segít, hogy a tankolási szándékodat elérd.

9. Energy Specialization nem kell, nem tudsz akkora sebzést elérni, hogy a criticalnak értéke legyen, vagy ahogy PvP-ben mondjuk, a taktikai feladata a spikey dmg, az engi az maximum általános sebzést ad le, ami kb beam array-ekkel 1500-2000 között megy (nem critek!) de dual heavy cannonoknál is hasonló az érték.

10. Az elérhetõ pontokból az Attack Patterns-t kéne még kihúzni, az felerõsíti az APD resist-adását.

11. Power Insulators alap dolog tanknál, hogy ne lehessen pajzsot és/vagy energiát elszívni, hiszen ezekbõl tudsz tankolni.

(Konzolok)

12. Nem tettél semmit konzolokra, azonban az alap ajánlat természetesen eng konzolhelyekre a Neutronium legalább XI rare, illetve tac konzolhelyekre a disruptor erõsítõ konzolok mivel a heajon nanite disruptorok vannak. (Mielõtt megkérdeznéd esetleg, a torpedót NEM erõsítjük, mert torpedóból 1 van, viszont energiafegyverbõl 7 még a hajón.)

13. Sci konzolnak természetesen Field Generator XI rare, a magasabb pajzskapacitás érdekében.

(Gear)

14. Aegis Set fullra, vagy Aegis 2 rész és MACO vagy Elite Fleet-es pajzs, Borg Set fullon, vagy Borg Set plusz MACO vagy Elite Fleet-es pajzs (Ha Borg Set-et választod, akkor figyelj arra, hogy elég a MK X set is nem kell pazarolni XII-re szart se ad többet, mint a MK X csak processzor meg dili kidobás és többet kell farmolni is érte.)

15. Személy szerint Én a Borg Set és MACo vagy Elite Fleet-es pajzs kombinációt ajánlom. De mindkettõ jó, az Aegis pl plusz Defense százalékot ad ilelve a full set további hull resistet az ellen amivel lõnek.

Remélem segíthettem, ha egyéb kérdésed van, vagy ezzel kapcsolatban vagy egyéb a játékban lévõvel akkor nyugodtan írj ide vagy akár e-mailre ( [email protected] )!

Üdv,
Kolln
Hussar Guardian Forces
MarkBlade
Tényleg ráér. Nyár van..munka van.. úgy is a reput húzom még a set hez. Köszi elõre is 😊
Esküszöm, hogy holnap megírom, tényleg bocsánat, csak most eléggé kimerült vagyok...
mokusvadasz
Hálám üldözzön, köszönöm szépen 😊

Itt a gyógyszer a betegségre.
Mikor fut a launcher, futtasd ezt is.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

mokusvadasz
Próbáltam direkt a sto indítójával, az arcot megkerülve, de az eredmény ugyanez lett

Próbáld meg STO launcherrel indítani ne szutyok ARC-al.

mokusvadasz
Segítséget szeretnék kérni tõletek, röviden tömören ez a problémám: http://www.youtube.com/watch?v=n-110v7mCyc nem tudok belépni mivel sehogy sem tudom az asztalra varázsolni az ablakot.

Ebben egyetértek Veled, habár Raul esetleg nem. 😊
Nyugi 4 item lesz kiosztva, amiket minden karakterre ki lehet venni, szóval valszeg kapunk pár caitian és aenar boffot, de szerintem csak pár tribbli-t és hortát kapunk, de ne legyen igazam és egy pár T1-2-3 szintes hajókat. XD

De nyugi nem kell félned, nem hülyék, hogy 5000 zen értékben ingyen adjanak ki több száz játékosnak itemet
Ugyan már,tribblit és talán ruhát kaphatsz.Többre ne számíts,simi pack meg sosem érte meg az árát.<#nevetes1>

Remélem Scimitar bundle-t, hogy jól benyaljam, hogy kiadtam érte 5000Zent.

Na kíváncsi leszek, milyen C-store cuccokat osztogatnak hétfõtõl...