Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam a mirror nem játszik, de a mai 8k dilit nagyon sajnálom, meg egy új buildet próbáltam volna. 😞 Na de talán holnap.
A téma fóruma itt, hátha valamit majd írnak.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

baszus nem se lesz meg a mai mirror így <#falbav>
Nekem 7 karival kész.

RoboKutya78
Lehet ma nem lesz meg a mirror küldim?? Valahogy sikerült erre az idõre pakolnom.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A dyson nagyon dögös csaj karinak.

RoboKutya78
csütörtökön gyorsak voltam a frissítéssel most szívjuk a füstjét???

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
hm a bányász az megvan 😊 a többirõl nem tudtam Lehet beszerzek minden rucit ami van aztán már nem lesz több okom megállni 500 dili után.
MI A FENE VAN A SZERVERREL PIROS A GOMB MÉGIS BEENGEDETT aztán elkezdett számolni és kidobott.

Szép ruhát lehet szerezni flotta bázison is.Négy is van,egy ruha a bázison,egy a nagykövetségen,egy a bányában,egy spireben.Spire ruha nagyon dögös.Nyolcezer fleet creditbe kerül és tizenháromezer hatszáz dilibe,ha jól emlékszem.

Romulán kitet a flotta nagykövetségén vehetsz.

Én meg eldobtam 2500 zent új hajóra,de nincs mit tenni,nagyon szeretem a klingon joined trill karimat,és az nem romulán szett hanem romulán kit.

RoboKutya78
hm most dobtam el 500 zent rucira😊majd meglesem ezt a karit legközelebb😊 romulán sett még nincs meg sajna 3. vagy 4. t-be van

Fabio Capello
Eddig is így csináltam, de a romulan kites rész új, kösz az infót 😊

A dyson groundon lehet sok dilit szerezni.Olyan 6-7k dilit ad,ha szerencséd van többet.A legjobb ha van caitian tac karid,aminek van romulán kitje,a romulán kiteken 5 skill van,az ötödik egy Motion Accelerator,végig rohanod a térképet szektorról szektorra és minden szektorban megsebzel 1-2 vothot,és futsz tovább a végén mikor jönnek a dínók minden dínóbe bele sebzel.A játék így úgy gondolja hogy minden zónában segítettél visszafoglalni és minden zónáért meg kapod a dili jutalmat.Caitian kari nagyobbat tud ugrani és olyan helyeken is át tud ugrani ahol a többiek nem,így tudsz idõt spórolni.

RoboKutya78
valahol olvastam valamit hogy sok dilit lehetett szerezni talán a dayson küldik között.

Most nem tudom mire gondolsz..

RoboKutya78
és a dayson bulik közt nincs nagyobb dilitium csomag?

960 dilit ad stf plusz 1-6-11 borg neural szutyok.

Fabio Capello
Na, már csak háromszáz milla kell, és tudok venni egy bogarat >< Kinél lehet kölcsönt felvenni? 😛

RoboKutya78
hülye kérdés Melyik stf hozza a legtöbb dilitiumot ha minden klappol?
Én ugy tudom hogy az elitek és azok is olyan 900 at nem?

Na jó sikerült elõvarázsolni,de csak jobb klikkel.Én még nem láttam ilyet.Hála az égnek semmi ilyen gondom nincs.
Viszont olyan gondom van hogy nem vagyok tökéletesen megelégedve az új Joined trill klingon tac karimmal,vagyis a hajójával,nagyon fun kari lett és szeretem is,de stf-en ha be critel konzolja a Fleet brel bop nem mindig bírja a képzést.Ha critel a konzol az összes borg a nyakamban,és a fleet brel kurva papír.És ami miatt fleet brel-t vettem az kerrat volt,de azt gyorsan meg untam.PVP nekem túl unalmas,kellene neki valami jó kis tac hajó,amibe belefér legalább 2 sci konzol plusz még 2-3 universal.Sajnos Guramba kiesik mert kevés a konzol helye.
Bár tegnap adtak egy jó ötletet és lehet meg is csinálom,Fleet Mogh battle cruiser,4-4-2 konzolja van,így beférne a 2 sci konzol + az universalokból 2 vagy 3 és 1 neutronium is mehetne meg 4 tac konzol.Plusz elõl 5 fegyvere lehetne hátul 3,a bopon 4-2 van.Plussz tûzerõ és biztosan jobban bírná a gyûrõdést mint a brel.

Nem hozza be a képet.

RoboKutya78

Nekem hasonlót produkál a karakterépítõ kilépésnél és csak a fedbázisnál a nagy kivetített szobor mellett.

RoboKutya78
Nekem csak annyi gondom szokott lenni grafikailag hogy ha a fedbázison belépek a karakter készítõ menübe és utána vissza akkor elég sokáig egy fekete semmit bámulok és részletekben jön elõ a kép
A másik hiba amit valamelyik frissítés után láttam az az hogy amikor pl stfet tölt be a játék akkor a betöltõ képernyõn megjelenik a cset ablak vagy nagyban a térkép a képernyõ közepén és a térkép általában bent is marad a betöltést követõen.
Lehet ráférne a gépemre egy driver frissítés is😊

Evoluti0N neked is ezt ajánlom frissíts drivert talán megoldódik a gond.

Nincs, legalábbis nem hallottam róla. Nálam is rendszeresen elõjön, hol naponta többször, hol egyszer sem. Általában akkor jelentkezik, ha más helyszínre lépek be (pl. egy bolygórendszerbe, vagy az Akadémiára sugárzok le). Én is a játék újraindításával szoktam próbálkozni.
Itt írnak róla a fórumban: Missing Textures/Icons in season 8

Ettõl függetlenül szerintem nagyon is megéri játszani <#eljen>

Nem tudom,sosem találkoztam vele.

Sziasztok. Ma kezdtem el a játékot, még meglátom, hogy mennyi idõre köt le és elõre is bocs, ha százszor volt már tárgyalva a téma, de meg kell kérdeznem. Van valami javítás a villogó textúrákra? Egyáltalán mitõl jön elõ? A karakterek feje és arca villog. Folyamatosan váltogat az eredeti színük és a fekete között. Újraindítás segíteni szokott, de néhány töltés után ismét elõjön. Köszi elõre is.
Na a következõ a helyzet,a bugról nem mondhatok semmi konkrétumot,csak azt hogy jelenleg nem megy,de sok pénz kell hozzá,600 lobi kristály és egy lock boxos hajó ami minimum 100 milla,pontos árat nem tudok,mert most jöttem haza és nem néztem meg.tavaly mikor be avattak engem a bugba meg ígértem hogy soha senkinek nem mondom el mibõl áll.És tényleg nem mondtam el senkinek,emiatt valaki fel is jelentett hogy kihasználok egy bugot.<#nyes>Hogy mennyire vették komolyan a feljelentését nem tudom,csak annyit írt feljelentésben hogy ismerek valami bugot és nézzenek a körmömre.<#nevetes1>

Öt óra fele,fene ebbe a hülye mobilba.

Fabio Capello
majd nekem is, ez most kivételesen érdekel.

Kb öt óra dele érek haza,otthon válaszolok.

konkrétan milyen ez az ec bug ha szabad tudni <#dumcsi>
Új szezon új bugok,sok órás várakozás a sok játékos miatt.De hátha lesz újra dili és ec bug,s9 mikor bejött az elsõ dolgom az ec bug ellenõrzése volt.

RoboKutya78
Nekem valahogy tul gyorsan jönnek ezek a sesonok vagy valamit belestem mikor jött ki a 8? szerintem még meg se emésztettük õket. jól látom lesz új stf pálya?

Huh, az egész listát átnézve, sok nagyon-nagyon tetszetõsnek tûnõ dolog jöhet. ESD nálam egyelõre nem annyira tetszetõs, de majd meglátjuk. Lehet, meg kéne látogatni a Tribblit. 😄

Nagyjából ez.

amúgy lehet nagyjából lehet tudni esetleg mik lesznek az s9 újdonságai?
Fabio Capello
jah, ott is úgy van.

Nem tudom hogy sulibánon van-e,de tufflin tudom hogy ferengivel lehet jót üzletelni,mert ferengi karival 45%-al olcsóbban lehet beszerezni a boltosnál minden commodities-t.Gondolom sulibánon is,de sosem próbáltam,oda csak doffozni járok.

RoboKutya78
nem baj nekem megér ezek után egy hajóhelyet 😊 ha meg több karival akarok csinálni valamit akkor meghívatom magam majd😊 meg ha tudok akkor üzletelgetek vele egy kicsit😊

Nem sokára jön S9 ki tudja akkor az árak meddig mennek fel,én kivárnék a helyedben.Hátha jönnek új hajók amikhez kell fleet ship module.Bizonyára új lock box is jön nemsokára,sulibánt pedig sok karival érdemes csinálni,nekem most 24 küldi fut.

Sulibán cellship ha van az nem rossz,de nem is túl tuti,miért?Mert saját hajóval csak egy karakterednek tudsz indítani küldit,hisz a többi karidat nem tudod felvinni rá,flottás sulibánnal meg minden karidnak el tudod indítani.

RoboKutya78
Hu ha bakker brutál gyorsan kidobom exre a fleetmoduljaimat 8,3 milla darabja valaki már 3 darabot 30 milláért ad fel akkor én simán kidobom 50 misiért az 5 öt remélem ráharapnak 59 milla a culiban ship kell egy nekem😊
Még bejön a 2 doff és megvan a hajó😊

Fabio köszi az invitet😊

Fabio Capello
Max ha nagyon nem tudod mire elverni a dilidet, szerintem pénzkidobás, túl nagy a rizikófaktor. Vegyél fel, @dondarednose, ha rámírsz meghívlak a hajóra.

RoboKutya78
bár azt nem figyeltem hogy elveszi e azokat a dofokat amikkel a küldit megcsinálom gondolom a civileket azokat elveszi.

RoboKutya78
most pl csinált egy 3 millás Lila dofot 6000 diliért

Szerintem nem.

RoboKutya78
Tényleg érdemes arra dilitumot elverni hogy akadémián a vulkáninál civilekbõl meg kék dofokból készítsen nekem lila dofokat?

RoboKutya78
van köztetek aki rendelkezik ilyen hajóval szívesen felveszem barátba😊
Robokutya@robokutya néven vagyok.

Kell a küldibe 4 doff,de nem vesznek el,más nem kell.Ha megnézed milyen trait-es doffok kellenek a küldibe és veszel bele kék vagy lila jó traites doffot akkor hamarabb critel,de ez sem tuti,mert 4 lila jó trait-essel is hozhat zldet,és fehér zöld doffal is hozhat lilát.Vagy ha critel a küldi nem kapsz doffot,a kedvenc vulkáni karimnál ez is elõfordul.

Fabio Capello
HA szerencséd van. Makkfaktor itt is játszik, a VR doffokkal tudsz nagyot szakítani, ahhoz meg crit successt kell ütni