Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>
Tökre nem tudom mi a franc kéne hozzá hogy mindig magas legyen a sebzése,mielõtt ellövöd nyomj magadra minden létezõ buffot.
Itt megnézheted õket,valamelyik tutorialt ha megcsinálod akkor válnak elérhetõvé.Mindegyik 480 dilit ad asszem.
Gurambának nem szabadna szétesnie könnyen,elég masszív jószág.Különlegessége pedig a fõ fegyvere,ha Siege módra váltasz akkor elérhetõvé válik a fõ fegyvere,a Javelin,Harc közben feltölt és lõhetsz vele.Használatától viszont idegesítõ lehet.
Muszáj volt össze gyúrnom a gurambát. most viszont muszáj neki kibekkelnem a t5 omegából mert kell a maco pajzs rá. nagyon haldoklik az a hajó így csupaszon.
vagy csak én nem értek hozzá?.
az a járgány sieg módban mit csinál mitõl lesz erõseb vagy nem. most ráküldenek egy adag qantumot és megfekszik.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
...
S tényleg: breeding chart XD
Na, ha kész az egész törpénet, akkor nekiállok én is, hátha születik egy új faj XD
Ma harmadik karakteremmel (egy romulán gépész) is megcsináltam a Tuvokos küldetést. A végén a csata alatt csak a szám tátottam: a romulán hajó valami überbrutál lett, pár perc alatt lezajlott az egész, pedig még abszolút nullán áll a skillezése. (A másik kettõ lvl50-es föderációs karakterrel jóval nehezebb volt.)
Holnap véget ér Q 'itt a piros, hol a piros' játéka. Holnap - azt hiszem - inkább a kergetõzésre megyek rá, hátha megint sikerült valamelyik állatkát bekergetni az egyik épületbe 😄
Egyébként talált valaki valami jót egy ajándék dobozban? Én pár dualos device után maradtam a dilithiumnál 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A Borg évaddal most végeztem, nagyon rövid volt, csak négy rész 😞 Most jönnek a Breenek. Hm...
A bõvítéshez: igen, úgy tûnik, ingyér' kapjuk a bank/inventory bõvítést minden eddigi és ezután születendõ karakterhez. Valamint megnövelik a vásárolható bõvítések számát is, amit nyilván Romnak köszönhetünk 😛 😄 (-> több zen bevétel).
Ez a bõvítés 'jókor' jön, mivel egyfelõl pont tegnap bõvítettem egy bankot, másfelõl feledékeny módon közös bankban tároltam pár tribble-t és a tányéros kajáimat. Pont a rántott csirke+tört krumplis készletemet zabálták fel XD o_O
Ez az amire gondolok??
Ingyen kapunk helybõvítést a raktáraink számára vagy mimanó??
XP-t doffozással is lehet szerezni.
Menj elit stfeket földit vagy légit és okítsd a sok kezdõt szerintem ennél nagyobb kihívás nem kell 😊
A hajamat fogtam míg sikerült kifarmolnom 2500 zent a Gurambára a sok kezdõ vagy játszani nem akaró egyén miatt.
Bevallom 5 karim van és ebbõl max egy karakter az amivel végigtoltam a küldetés listát a másik 4 el meg azokat csináltam meg amik esetleg értelmes cuccokat kiegészítõket adott hogy túléljem a hajómmal az stfeket.
Van még egy 30 körüli karim amivel szenvedek az epizódokban.
Az Advanced és Elit nehézségi szintek között (attól függetlenül, hogy erõsebbek az ellenfelek) mi a különgbség? Jobbak talán a lootok míg végig tolod a küldetést? Mert azt néztem, hogy a rewardok ugyan azok a zöld kék esetleg lilák ha végig csinálod. tegnap lejegyzeteltem melyek azok amik lilát is adnak de ha nincs túl sok értelme eliten megcsinálni akkor hanyagolom.
A Borg évadban a küldetéseket már csoportosan kell végrehajtani? Mert a Collateral Damage-ban automatikusan betett egy háromfõs csoportba, s mire elolvastam, hogy mit kellene csinálni, a többiek már legyõzték a négy hajót és már letranszportáltak a felszínre o_O
De amíg harcolt, addig annak számomra hihetetlen DS9-sorozat feelingje volt <#eljen>#eljen>
A bödönt betettem a hûtõbe éjszakára, majd holnap megnézem, mire jó (hacsak addig a séf nem keni rá valakinek egy pirítósra 😉 <#lama>#lama>
A texturát mintha elfelejtették volna felhúzni és csak az "üvegfalak" lennének meg vagy ez csak nálam ilyen?
A DS9-es történetszál nagyon bejövõs, tiszta Trek feelingem van tõle XD Persze Defiant osztályú hajóval XD
A 'The New Link' viszont mintha kicsit bugos lenne, nem lövöm le a poénját, hátha valaki még nem ismeri, a lényeg, hogy a végén a boss-t vagy félóráig lõttük kilencen: rajtam kívül a négy fõtiszt BOFF-om meg két csapat biztonsági is <#violent>#violent> A végén még álldogált negyedórát, s fogadta az áldást, mire végre bekrepált XD <#gun>#gun>
De azért kiváló <#eljen>#eljen>
Azt hiszem Kolln azt mondta egyszer hogy privátban küldjük neki a build-okat,lusta vagyok visszaolvasni,bocs.<#nyes>#nyes>
És mi ez az összevisszaság?Polaron antiproton meg phaser fegyók?Klingon torpedót hátul sztem felejtsd el,sci és engi konzolok vackok.Ez így,szebb szó nem jut eszembe,fos.
nekem még a kristálylényes buli is bent van van 4 slot erre a célra csak nem csinálnak nyárig újabb bulit.
Ez lenne a mostani. Mikor elkezdtem nézegetni a buildeket akkor már rég Lv50 voltam és utána nem sokkal abba is hagytam. Elsõ karit meg megszokásból nem törlök. Szóval nem csoda ha sok felesleges skill van. Úgy hogy most az 500 zenre hajtok. Bõven van min változtatni. 😊
Ha valakinek van elég ideje és rászánja, hogy ezt megváltoztatná nekem megköszönném. Bár szerintem az elõzõ posztonban lévõt fogom használni. (Ha csak nem ugyan azt raktam be megint 😄 )
Scorpion fighter helyett meg tegyél be supspace field modulatort.Hogy van neked a hajódban 3 assimilated module?És mit keres benne egy romulán konzol?Para helyett neutronium,sc részbe meg vagy 2 field gen.
Nem ajánlott különbözõ típusú beameket és torpedókat felzsúfolni egy ilyen kis kaliberes hajóra.
Jobban járnál ha antiprotonra élesednél és quantum torpedóra.
A kevert fegyverzetet max az használ akit tényleg érti is a dolgok mûködését.
2. taktikai conzol ellenében tényleg veszett próbálkozás.
Ha már kevert fegyver akkor azonos hogyishívják... erõforrásból táplálkozókat próbálnék meg párosítani
Nekem pl azt mondták hogy megoldható a distruptor elachi és nanit keverés mivel ugyanazon erõforrást használnak
Remélem nem mondok sületlenséget.
Igaz immár 3 éve játszom de én se vettem komolyan az ilyen szabályokat csak a játék kedvéért toltam.
a wikin lesd össze ezen fegyverek conzol használatához a leírásokat miben térnek el egymástól.
A 3. sci tisztnek nem tudom mit rakjak igazán, a két hazard így cdre vágja magát 30 secre. Nem tudom mivel lehetne cserélni amibõl nincs értelme magasabb szintût használni. Az 1.-nél talán a Tractor beamet cserélném még le, mostanában alig kellett használnom.
Elülsõ fegyverek a terv 😊 Lila fegyverekbõl most is ilyeneket használok, torpedó más. Hátsó fegyverek asszem kb most is ezek. Oda is Elit Fleet a terv.
Konzolokat név alapján nem tudom belõni mit tudnak, szóval csak találomra pakolgattam be...hiányosan. Fõleg itt kérnék majd segítséget.
Karakternél MACO set a cél. Most Jem'hadar van ezekkel a Devices-l. Jem-s tribble van szóval a helyett is kéne valami más. Anno próbálkoztam tribble gyártással de valahogy nem jött össze a tenyésztés, talán egyszer ha egy kék összejött. Tiszteknek kb ez a skill kiosztásés lila cuccok.
Reputation szerintem jó.
Skill tree is hasonló van jelenleg de ez már inkább a támadás felé hajlik. Full támadósat nem akarok belõle csinálni (arra ott vannak a tac halyók), inkább olyan besegítõs támogató hajót szeretnék kihozni belõle. Kellõen sebezzen, tartsa fel az ellenséget esetleg tankoljon ha nincs normális engi hajó (viszont ekkor kell a heal rendesen).
Otthon még átnézem megint, meg persze ha valami nagyon nem jót láttok benne akkor írjátok le és változtatok.
Hétvégén kezdtem el a játékot,kérdésem az lenne pár,de jobb lenne ezt szóban és keresek erre megfelelõ fleet-et TS-en,hogy eligazítson. 😊 Tudtok esetleg?
Reggel gyorsba lenyomtam három stf-t, mindbe volt dysonos. Röhögtem is egyet mert az egyiknek elég nagy tûzereje volt de pár lövéstõl meghalt. Nem is pazaroltam rá healt.
Jut eszembe, ha jól tudom az UHF-nek van saját Team Speak-e. Elküldené nekem azt valaki privátban? Megköszönném. Csak egyszerûbb lenne mint fleetchatbe irosgatni.
Annyit tudok neked tanácsolni, hogy reggelente menjél stf-re (ha van idõd). 10-bõl 8x megvan az option-ális is. 10 perc alatt meg is vannak, valahogy több a profi és erõsebb hajó. Késõ délutántól kezdve valahogy hígul a mezõny. Lassabb haladás, jobban kell odafigyelni a többiekre. Nem egyszer én vagyok a top, volt amikor 2 lila cuccost is kaptam a végén pedig közel se vagyok a tápos hajóhoz, csak a többiek voltak még szarabbak. Esténként inkább a többit szoktam tolni, vagy csak 1 kört megyek stf-eken.
Ja igen, sokaknak még a chat ablak is le van téve és nem látják miket írkál az ember, szóval ez is közre játszik.