Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gravi torpedót meg vagy itt vagy prohán istenítette valamelyik torpedóguru😊 lehet prohára még egyszer ha linkelek bármilyen configot is szakadjon le a kezem.
Nem tudom azok ott fent hogy gondolkodnak, de ha igaz amiket irkálnak hogy az egyiknek milliárdjai vannak a másiknak meg 10enakárhány fel nem bontott hajója van most meg még pluszba kapott egy bogarat potom 350 milláért. Hát én az ilyenekkel inkább szóba se állok.
Nekem max 5 darab fleet modulba van befektetve az egész vagyona.
És annak örülök hogy legalább ez a konfigom megvan. illetve ha véletlen valaki linkeli a dps számot és olvasom a nevem közte az is jól lesik még akkor is ha 2 3 milliós sebzési pontot szedtem össze éppen.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Így a borg és a roma szettbõl is megkapnád a kétrészes szett bónuszt.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
de ha Prohardveren bent vagy keresd meg a játék fórumát a srácok ott rendszeresen mérnek és eddig senkit se töröltek miatta.
Bár az oldalon amiket belinkeltek nem sok maradt meg.
Nem kergetek hiú ábrándokat, de azért néha kíváncsi lennék egy-egy hajóm sebzésére, mert elég érdekes dolgokat tud mûvelni a FAW/BO1+PA3+TS2 kombó.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Valakinek van valami ötlete ?
frissítés 😊
volt valami fizetõ eszköz még amiért komolyabb dolgokat lehetett venni és azt kaptál ha adtál el dilithiumot.
mind1. rájöttem , hogy inkább az életben farmolok. =)
volt reset vagy mi a szösz?
most kezdem a játékok (újra)
van egy õs accountom, ha valaki unatkozik és segítene egy kezdõnek az írjon valami elérhetõséget.
Ez az új event is érdekelne, de még véletlenül sincs szólós változata. Úgyhogy a részemrõl vérzõ szívvel kénytelen vagyok kihagyni.
A Nimbus III is borzasztóan bugos, az Orion Contraband eleve rossz, de most már a Creatures of the Desert is megakadt, amikor fél perc volt még hátra: nem jött több vadállat. 😞
Úgyhogy kinéz egy kis pihenés.
Az Eta Eridaniban hogy lehet kikapcsolni a Nukara Base Camp autohail-ét? Minden alkalommal, amikor kilépek sector space-be, vagy amikor ott befejezek egy küldetést, megjelenik. Nagyon idegesítõ. 😞
De cserébe az összes karakter hozzáférhet a zenért megvásárolt hajókhoz, nemcsak az, akinél megvetted.
azt tudom hogy ha a pack-s hajókból veszek egyet akkor a packot már nem tudom megvenni.
de ez csak arra a karimra igaz amelyiknél megveszem a pakkos hajó egyikét vagy az összes karimra
már mint hogy azután egyiknél se tudom megvenni a packos hajót (packban)?
De ha még dupla pontot kapsz, akkor nagy mázlid van 😄 Akkor érdemes kihasználni minél jobban. 😉
proha inf
a nimbus küldisor a legkönnyebb szerintem az kirántott a kakiból Tartok egy kis szüncsit azt nekilesek ismét.
Ezután annyi a dolgod hogy boffokkal leraksz egy szép kis aknamezõt mögéje a turret mortar mezõ,boffokat leállítod hogy ne rohangáljanak és odacsalod a borgot.
Sõt van olyan karim aminél minden boff ugyanazt viseli,vagyis majdnem ugyanazt,3 boff khg szettben 1 boff omega szettben.
Nem tudom nekem valahogy nehezen megy felfele a szintezés olyan 23 ig jó volt de most 28 körül nem akaródzik könnyen meglenni a küldi. a kórház hajóval szenvedtem most kivettem a thunderchirdet Igen Sci karkaternek😊 még jobban szopok vele😞 Elvileg már megvan az ambasador lehet azzal jobban járnék ..az meg csak 50 es 😞? Nem akarok semmilyen skillhez nyúlni mindaddig amíg 50 es nem lesz és ki nem találom mit csinálok vele De a végén a taktikal vestát tudom majd neki adni ahhoz kellene valami jó ötlet😊
De arra érdemes vigyázni, hogy ha borg dolgozók ellen mész, akkor a csapatod tagjainak különbözõ energia alapú fegyverei legyenek, a borg gyors adaptálódása miatt.