Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
A kinetiket most dobtam ki róla kezdtem rühellni a hangját a breen torpedó meg tetszik amikor szétválik és 10 2-3000 res sebzéseket dobál a páciensre a gravimertik meg csak ráadás a végére ha meglesz 500zenem úgyis seizem a skiltáblát és kap a Starship Projectile Weapons rendszer és a Starship Flow Capacitors is pár pontot a földi rendszer hátrányára ezzel úgyse megyek sokat küldizni bolybóra ez csak repkedni fog.
A gravi torpedót meg vagy itt vagy prohán istenítette valamelyik torpedóguru😊 lehet prohára még egyszer ha linkelek bármilyen configot is szakadjon le a kezem.
Nem tudom azok ott fent hogy gondolkodnak, de ha igaz amiket irkálnak hogy az egyiknek milliárdjai vannak a másiknak meg 10enakárhány fel nem bontott hajója van most meg még pluszba kapott egy bogarat potom 350 milláért. Hát én az ilyenekkel inkább szóba se állok.
Nekem max 5 darab fleet modulba van befektetve az egész vagyona.
És annak örülök hogy legalább ez a konfigom megvan. illetve ha véletlen valaki linkeli a dps számot és olvasom a nevem közte az is jól lesik még akkor is ha 2 3 milliós sebzési pontot szedtem össze éppen.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szent Patrik nap van + mókás kedvemben vagyok.

Fabio Capello
a homár kinézetû lekvár szettnél majdnem leestem a székrõl 😄DD

Plusz ha már ezt a szutyok polaront választottad meg az enyhén homár kinézetû lekvár szettet akkor vedd ki az Mk12 lekvár szettet.Ja és ha már vettél a graviszösz torpedó helyett roma hiper torpedót akkor vegyél egy elite roma hangárt. És akkor szép kis hy plasma esõt produkál a taliga.

Breen szutyok cluster torpedó helyett raknék kinetikusan kutyaütõ beamet,gravi torpe helyett meg roma hiperaktív torpedót.
Így a borg és a roma szettbõl is megkapnád a kétrészes szett bónuszt.

RoboKutya78
Kezdem megszokni ezt a szépséget Lassan átalakul Fleetesre majd lehet elõször a conzolok majd a fegyverek

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Köszi 😊
Fabio Capello
/channel_join hun

Sziasztok sikerült elkezdeni tölteni a játékot 😄 de nem emlékszem és nem is találom hogy mien parancsot kellesz majd beírni a csetbe hogy kiadja a "magyar szobát" mert azért mégiscsak jobb szeretem ha magyar szöveget látok elsõ sorban 😊
RoboKutya78
én nagyon nem foglalkoztam vele
de ha Prohardveren bent vagy keresd meg a játék fórumát a srácok ott rendszeresen mérnek és eddig senkit se töröltek miatta.
Bár az oldalon amiket belinkeltek nem sok maradt meg.

A dps-mérés mennyi megengedett? A fórumban nézelõdtem, van ahol azt írják, hogy ahogy minden külsõ program, ez is tiltott, van ahol meg hosszú oldalakat írnak róla. Ha lehet használni, akkor valami orverlay-jellegû létezik, mint pl. egy másik játékban a torparse?
Nem kergetek hiú ábrándokat, de azért néha kíváncsi lennék egy-egy hajóm sebzésére, mert elég érdekes dolgokat tud mûvelni a FAW/BO1+PA3+TS2 kombó.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

csak az Arc-ot amikor rákatt utána leál ....
Az Arc-ot töltötted le, vagy már az Arc-on belül a játékot? Ha utóbbi, akkor az IE legyen engedélyezve a gépeden.
Sziasztok valaki remélem tud segiteni 😊 letöltöttem a klienst de mikor elindítom akkor akkor bejön egy 1 szöveg hogy le van tiltva egy oldala ( gondolom ahonnan letöltené pedig nincs) és nem engedi feltenni a játékot nem értem mi baja lehet régen sokat játszottam vele 1 nagy kihagyás után akartam visszatérni de még feltelepíteni se engedi :S
Valakinek van valami ötlete ?
RoboKutya78

frissítés 😊

Fene sem emlékszik már rá.<#nyes>

Fabio Capello
Cryptic-points.

Két éve nyáron váltottak,ha jól emlékszem,az akkori store pénzt át konvertálták zenre.Már nem emlékszem mi volt a neve,mindennek fel emelték az árát kb 25%-al.és lett az új pénz a Zen.

2 éve toltam , elég aktívan . most ami az accon van minimális dilithium meg 6m credit .
volt valami fizetõ eszköz még amiért komolyabb dolgokat lehetett venni és azt kaptál ha adtál el dilithiumot.
mind1. rájöttem , hogy inkább az életben farmolok. =)
Nem volt semmi féle reset tudtommal.

sikerült belogolnom. nézegetem mi van az accon. a normál fizetõ eszköz kivételével minden nullán?! =(
volt reset vagy mi a szösz?
a patching mért olyan sok idõ. már egy fél órája tuti megy =(
Nekem a klingon karik minden megerõltetés nélkül ha kevés idõm is van megtermelnek naponta 5-8k dilit,azzal hogy egyszer kétszer belépek velük és felveszem a doff küldiket.Kicsit jobban utána kéne nézned hogy hogyan kéne farmolni,nimbuson meg dyson ûrben max unalmat farmolsz.

Dilithiumot nem nimbuson farmolunk,hanem stf vagy dyson ground,de nem küldizéssel hanem lövöldözéssel.Holnap kezdõdik mirror event,14 nap megcsinálod a küldit 50k dili/karakter.

hali!
most kezdem a játékok (újra)
van egy õs accountom, ha valaki unatkozik és segítene egy kezdõnek az írjon valami elérhetõséget.
Néha kezdem unni a dilithium farmolást, a naponta ismétlõdõ ugyanolyan küldetéseket, ami még 50-es szinten is egyre jobban nehezednek, ki tudja miért. Egyik nap benéztem a Dysonra, kinéztem két dilithiumos daily küldetést neten, de olyat nem lehetett ott felvenni, csak repusat 😞 De az meg olyan marha lassú volt, hogy a hajóval nem tudtam lõni a Voth hajókat, annyira akadt. (
Ez az új event is érdekelne, de még véletlenül sincs szólós változata. Úgyhogy a részemrõl vérzõ szívvel kénytelen vagyok kihagyni.
A Nimbus III is borzasztóan bugos, az Orion Contraband eleve rossz, de most már a Creatures of the Desert is megakadt, amikor fél perc volt még hátra: nem jött több vadállat. 😞
Úgyhogy kinéz egy kis pihenés.
Az Eta Eridaniban hogy lehet kikapcsolni a Nukara Base Camp autohail-ét? Minden alkalommal, amikor kilépek sector space-be, vagy amikor ott befejezek egy küldetést, megjelenik. Nagyon idegesítõ. 😞

Ha egy hajót megveszel a storeban azt örökre az összes karakterednek unlockolod,minden késõbbi jelenlegi karinak akárhányszor kiveheted.

Az accountra vonatkozik igen, azaz az összes karakterre.
De cserébe az összes karakter hozzáférhet a zenért megvásárolt hajókhoz, nemcsak az, akinél megvetted.

kérdés skacok!
azt tudom hogy ha a pack-s hajókból veszek egyet akkor a packot már nem tudom megvenni.
de ez csak arra a karimra igaz amelyiknél megveszem a pakkos hajó egyikét vagy az összes karimra
már mint hogy azután egyiknél se tudom megvenni a packos hajót (packban)?
RoboKutya78
a franc ez nem a kristálylényes ?😞( pedik ott azt hiszem csak egy kellene a végéhez valamelyik karimnál😊

Jön mirror event,14 napig tart 50k dili a jutalom,lila doff meg sok mark.
Katt

Fleetes hajókból sem tudsz használni azt hiszem,csak 40-es szintig tudod használni fedes vagy klingon hajókat.

RoboKutya78
azt hittem ha a feddel kooperálok akkor nagyobb választéka lesz de sajna nem nagyon. Max ha fleethez beálltam volna talán ott lett volna használható bár ez se biztos.

RoboKutya78
pont ezért kezdtem újra😊 a scimet fed oldalon legalább van amit tud használni és nekem is van.

Láttam írtál oda hogy milyen hajót vegyél roma sci karidnak.Szerintem nem nagyon van igazán sci hajó romának,talán csak a sci dyson szar,nekem Tulwar van scinél és szeretem.Annak ellenére hogy friss kari és még nem sok mindene van repuból és csak mk10-11 cuccai vannak 6k+ dps-e van.

Prohardveresek kicsit el vannak tévedve,csak tegnap 6-ig volt event.

RoboKutya78
ja ja lehet a 40 talán meglesz

Nálam már hétfõ este fél hétkor csak normál pontot adott, s a naptárban is március 10-e szerepelt végdátumként. (A dilithiumos hétvége hosszát én viszont tuti elnéztem, mert nem figyeltem arra, hogy a naptárban vasárnap az elsõ nap, nem hétfõ.)
De ha még dupla pontot kapsz, akkor nagy mázlid van 😄 Akkor érdemes kihasználni minél jobban. 😉

RoboKutya78
men ma este 6 ig tart nekem még mindig nagy pontokat mutat. prohán valaki ezt az idõt mondta
proha inf

A bónusz xp-re gondolsz? Az lejárt tegnap este 😞

RoboKutya78
túl vagyok a 30 on😊 nagy a valószínûsége hogy a dupla nap alatt nem lesz meg az 50 kicsit elfáradtam😊
a nimbus küldisor a legkönnyebb szerintem az kirántott a kakiból Tartok egy kis szüncsit azt nekilesek ismét.

Azt tudnám tanácsolni, hogy ha már 28-as szinten vagy, akkor már nincs messze a 30-as szint és az Intrepid. Az egy jó kis hajó, nekem nagyon bevált, még a nagyon elszabott skillfámmal együtt is. Úgyhogy ha a class story nem megy, akkor más küldetéseket kell próbálni: felfedezõs, dilithium-farmolós, stb. Esetleg újrajátszani a régieket. Hamar összejön az két hiányzó szint 😊

Engi karinak meg groundra nem a fegyver a lényeg,hanem a kit és a doffjai,veszel neki lila Armory officert lila explosive expert és egy lila Fabric engi.Veszel egy Fabric kitet és két engi doffodnak is berakod skillnek turretet meg mortar-t.Ha van pénzed zenbõl veszel +2 boff helyet és akkor 4 engivel mész küldizni.Gondolj bele 5x3 turret és 5x3 mortar.Ezenkívül raksz valamelyik doffnak weapon malfunction skillt,és veszel hozzá olyan sulibán doffot,amitõl nem egy célpontra fog hatni a skill hanem tovább pattan többiekre.És ha még ez sem elég veszel sulibán doffot ami az aknamezõ skillre hat,ha rámennek nem csak sebez de kapnak szintén weap malfunction debuffot.
Ezután annyi a dolgod hogy boffokkal leraksz egy szép kis aknamezõt mögéje a turret mortar mezõ,boffokat leállítod hogy ne rohangáljanak és odacsalod a borgot.

Én azzal nem szoktam vacakolni hogy minden boffnak más sebzés alapú fegyvere legyen.Csak arra hogy jó nagy dps-e legyen,egyiknél legyen blast többinél meg valami hátralökdösõs.High density beam vagy pulsewave,a KB statos high density beam puska még poén is,mert képes zárt tereken a plafonba lökni az ellenfelet.<#nyes>
Sõt van olyan karim aminél minden boff ugyanazt viseli,vagyis majdnem ugyanazt,3 boff khg szettben 1 boff omega szettben.

Igen-igen, úgy értettem, hogy ne egyforma - pl. fézer alapú - fegyvere legyen mindegyik tisztnek. Jaja, igen, köszi, a frekvencia modulátor ott ül a tisztek zsebében nálam is. <#eljen>

Nálam 1 engi karinál mindig van blast assault,többinél meg vegyesen,pulsewave vagy sniper.Most van klassz hirogen puska,azon még klassz lámpa is van,sõtét helyekre nagyon jó.

Borg pont hogy a gyors fegyverekhez adaptálódik gyorsan.És rakj a boffoknak ingyenesen replikálható vackot,ami leszedi az adaptálódást.

RoboKutya78
pont ezért gondoltam hogy más típusú de mondjuk minigun vagy blastot adnék nekik😊
Nem tudom nekem valahogy nehezen megy felfele a szintezés olyan 23 ig jó volt de most 28 körül nem akaródzik könnyen meglenni a küldi. a kórház hajóval szenvedtem most kivettem a thunderchirdet Igen Sci karkaternek😊 még jobban szopok vele😞 Elvileg már megvan az ambasador lehet azzal jobban járnék ..az meg csak 50 es 😞? Nem akarok semmilyen skillhez nyúlni mindaddig amíg 50 es nem lesz és ki nem találom mit csinálok vele De a végén a taktikal vestát tudom majd neki adni ahhoz kellene valami jó ötlet😊

RoboKutya78
akkor esetleg blast?

Én most az utolsó másfél rank-nál a lootból maradt zöld -as tetryon mk10, illetve fehér disruptor mk11 assault minigunnal mentem, nekem bevált. Igaz, a szintezés és a felfedezõs küldetések mellett máshol nem jártam.
De arra érdemes vigyázni, hogy ha borg dolgozók ellen mész, akkor a csapatod tagjainak különbözõ energia alapú fegyverei legyenek, a borg gyors adaptálódása miatt.