Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Robokutya@robokutya néven vagyok.
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=1ezrybreenship_1828
ennél a bulidnál valamit nagyon betaláltam de mitõl lett olyan amilyen?Vannak pillanatok amikor nagyon leszedi az ellent pl most mirroron aprít.
Tudom ennek a karinak nem ilyen hajó kéne de azzal amit javasoltak fele ilyen teljesítményt ad le.
A kiosztást koppintottam.
Prohardver fórumon olyan hülyeségeket írnak hogy az komolyan kibaszott fárasztó,nem tudom kik járnak oda,de a hülyeség ha fájna azok visítanának.
Amúgy doffokkal piszok könnyû pénzt keresni, fõleg ha szerencsés vagy, és kifogsz egy jobb VR doffot. De amúgy ide is igaz a mondás, csak az elsõ (száz) millió megszerzése a nehéz, utána már könnyen megy <#idiota>#idiota>
Kicsit már frusztrál hogy minden játékterületen becsületes harcosként szenvedek😊 Még lövöldözõs játékoknál is csak a szenvedõje voltam/vagyok a dolgoknak.
Bugot én eddig csak a bányásztoken bugot ismertem
Pénz szerzõs bugról még nem hallottam vagy csak nagyon jól titkolják de számomra felfoghatatlan pénzösszegekkel dobálóznak oké elhiszem hogy doffokkal jól lehet keresni de ennyire azé mégse.
Na meg ha beesik egy két hajó dobozból azzal se lehet akkora bankot robbantani.
Milliárdokat mesélnek itten nekem.
Milliókat igen az oké de milliárdok. <#alien>#alien> legyek ha elhiszem.
A gravi torpedót meg vagy itt vagy prohán istenítette valamelyik torpedóguru😊 lehet prohára még egyszer ha linkelek bármilyen configot is szakadjon le a kezem.
Nem tudom azok ott fent hogy gondolkodnak, de ha igaz amiket irkálnak hogy az egyiknek milliárdjai vannak a másiknak meg 10enakárhány fel nem bontott hajója van most meg még pluszba kapott egy bogarat potom 350 milláért. Hát én az ilyenekkel inkább szóba se állok.
Nekem max 5 darab fleet modulba van befektetve az egész vagyona.
És annak örülök hogy legalább ez a konfigom megvan. illetve ha véletlen valaki linkeli a dps számot és olvasom a nevem közte az is jól lesik még akkor is ha 2 3 milliós sebzési pontot szedtem össze éppen.
Így a borg és a roma szettbõl is megkapnád a kétrészes szett bónuszt.
de ha Prohardveren bent vagy keresd meg a játék fórumát a srácok ott rendszeresen mérnek és eddig senkit se töröltek miatta.
Bár az oldalon amiket belinkeltek nem sok maradt meg.
Nem kergetek hiú ábrándokat, de azért néha kíváncsi lennék egy-egy hajóm sebzésére, mert elég érdekes dolgokat tud mûvelni a FAW/BO1+PA3+TS2 kombó.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Valakinek van valami ötlete ?
frissítés 😊
volt valami fizetõ eszköz még amiért komolyabb dolgokat lehetett venni és azt kaptál ha adtál el dilithiumot.
mind1. rájöttem , hogy inkább az életben farmolok. =)
volt reset vagy mi a szösz?
most kezdem a játékok (újra)
van egy õs accountom, ha valaki unatkozik és segítene egy kezdõnek az írjon valami elérhetõséget.
Ez az új event is érdekelne, de még véletlenül sincs szólós változata. Úgyhogy a részemrõl vérzõ szívvel kénytelen vagyok kihagyni.
A Nimbus III is borzasztóan bugos, az Orion Contraband eleve rossz, de most már a Creatures of the Desert is megakadt, amikor fél perc volt még hátra: nem jött több vadállat. 😞
Úgyhogy kinéz egy kis pihenés.
Az Eta Eridaniban hogy lehet kikapcsolni a Nukara Base Camp autohail-ét? Minden alkalommal, amikor kilépek sector space-be, vagy amikor ott befejezek egy küldetést, megjelenik. Nagyon idegesítõ. 😞
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe