Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár ilyen lag mellet játszhattalan<#falbav>#falbav>
Nem csak az STO az speciell állandóan ledobál proxy eu2-rõl
De rohadtul lagol a Neverwinter szervere meg a Swordsman-é is!!
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ez eddig csak a romulán karakternél jött elõ, most már a fedesnél is. <#violent>#violent>
Újra skillezésnél meg természetesen az összes pontot el kell költeni,és figyelni kell arra is hogy egy szintre mennyit költesz el.Ha rosszul osztod nem fogja elfogadni.
Viszont kapunk pótlólag egy R&D inventory-részt is, amibe ezeket az új craftolási alapanyagokat lehet rakni.
De ha Neked nem kellenek, én szívesen átveszem õket 😉
Mert eddig volt értelme a craftolásnak?
Olyan karakter másolatával próbálkoztam, aki a régi rendszerben maxra volt fejlesztve. S így elõször is hiányolok valamilyen elõnyt, hogy az új rendszerben ne nulláról kelljen indulni. De ilyen 'elõnyt' nem láttam, hacsak nem a két darab alapanyagkára gondoltak, amit adtak kezdésnek. S ha már alapanyagok: eddig volt 18+12 féle, most - ahogy néztem - több lesz, csak másként hívják majd õket, lesz színûk (fehér, zöld, kék, lila), egy részüket lehet majd craftolni, s van, amihez rengeteg dilithium is kell. A régieket át lehet konvertálni, ami jó: egy régiért kapunk kettõ újat, s ami rossz: az újakat random dobálja, nem választhatunk, hogy mit szeretnénk.
De a legfontosabb: megszûnik a Memory Alpha, ezentúl doffjaink craftolnak. Az eddig lootból származó alapanyagokat ezentúl nem tudom, honnan lehet majd beszerezni, mert a naponta három bolygórendszer-felfedezõs küldiket megszüntetik, az anomáliákkal együtt (lehet, h érdemes farmolni a hátralevõ idõben).
A legkiábrándítóbb mégis az, hogy fegyver/konzol gyártásánál nem tudok sem modifiert, sem színt meghatározni. A színt itt is a kimenetelnél százalékban adják meg, a többi doffos küldihez hasonlóan critical succesnél lesz lila. Mark 12-nél 15-20 ezer dilit igényel a gyártás, s ha olyan gyakorisággal dobja a lila itemet, mint a Support Colonization efforts (32%-os critnél 10-bõl 2), akkor inkább hanyagolnám az egész craftolást a fr*ncba. :/
Minden pajzsnak vannak tulajdonságai: a bleedthrough, pl 5 % azt jelenti hogy 5 % az esély arra hogy átengedi a lövést? Az absportion legyen ez is 5%, ennyi az esély arra hogy elnyeli a lövést sérülés nélkül?
De ha vesszük pl a a traszfázikus torpedókat, ott van egy "penetrate" azaz átütés faktor (20 40%) Ez azt jelenti hogy ennyi az esélye hogy átviszi a pajzsot és a törzset sebzi?
vagy hagyjam a picsába az egészet és lõjek kvantummal mert az a legnagyobb DPS-es 😊 (bejönne a tricobalt de olyan lassú és olyan sebezhetõ..De szép nagyot szól 😊
Én azt hittem hogy ha lejár az event akkor ennyi is.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A másik meg ott volt hat napig,nem tehetek róla hogy nem jöttél fel hamarabb.
https://docs.google.com/file/d/0B71JNT6tAZyUc19ya3AzY0VwajQ/edit?pli=1
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Kár hogy nincs STO honlapon rendesebb leírás a fürdõruhákról.A boltban a kép amit látsz róla az nem mindig pontos.
Vagy vannak a többiek, mint én, akik megveszik mindet mert kell, már nem emlékszem mennyi volt, de ezekkel már biztos 20 felett van a lementett kinézeteim száma.
Az ugye megvan, hogy leírtad kétszer ugyanazt, más szavakkal? 😛
Channeles kereskedõk meg szintén az a kategória, amit nem fogok megérteni soha.
Ha igényes ground és úgy összességében igényes küldetést akarsz, akkor el kell menni Foundryzni, persze a foundry küldetések 99%-a sto szintû szar, de a maradék 1% az nagyon ott van, egy egy Star Trek epizódnak is simán elmenne, a kedvencem egy kb 2 órás küldi volt, aminek csak a közepén meg a végén volt egyszer lövöldözés, a közepén csak azért, mert nem tudtam kimagyarázni magam a Hirogéneknél... a küldiben egy csapathoz csatlakoztunk ami egy eltûnt hajót keresett, elején találkoztunk, volt egy kb 10 perces mellékszál, ami csak úgy ott van a pályán, vagy elrepülsz mellette az úton, vagy ha érdekel akkor 10 percig vizsgálódhatsz rajta, utána átsugároz mindenki a parancsnoki hajóra a megbeszélésre, olyan részletesen kidolgozott hajót még nem láttál, hosszú folyosók, 10x annyi megcsinált terület, npc-kkel, mint amit a küldi ténylegesen használ, bemész a zuhanyzóba és belehallgathatsz két ott tusoló beszélgetésébe, lemehetsz a börtön részlegbe, gépházba, a sztori attól függõen megy, hogy miket válaszolsz, ennek függvényében már ott a hídon lehet pisztolypárbaj is, az egyik ellenszenves kapitánnyal.
A legjobban az tetszett, amikor fél óra kalandozás után a hídon, odamentem a megbeszélés helyére, és jól lebasztak, hogy hol voltam eddig, már mióta rám várnak, foglaljak helyet, gondoltam emote-al leülök a székre, csak úgy illene ha már a többi ül, csak emiatt ahogy helyezkedtem, véletlen felálltam az asztalra, jött a következõ szöveges beszélgetõs ablak, hogy hol a fenébe érzem magam hogy az asztalra állok fel, azonnal szálljak le, hatalmas 😊
Aztán vissza a hajódra, izgalmas pályák sora, érdekes cselekmények, nem várt találkozások és párbeszédek, a rejtélyt tényleg neked kell megoldanod, logikai úton hogy ki lehet az elrabló / támadó, azokból a nyomokból amiket a különbözõ pályákon találsz, persze kapsz segítséget, de azért nem minden esetben egyszerû, volt amelyikkel kellett pár nekifutás, mire sikerült. Az effektek közben látványosak a térképen, aszteroida mezõben navigálás felettébb szórakoztató volt pl.
A lövöldözés kedvelõi a végén megkapták azt is, volt egy elég nagy ûrcsata a végén mikor megtaláltuk õket, 10/10, csak sajnos angol tudás elengedhetetlen.
Aztán ott van a másik kedvencem, Kirkfat küldije, a neve már nem is jut eszembe, de ott például egy isten a srác, ahogy megcsinálta, hogy az "alien" hajón kutatunk, aztán átsugárzol a sajátodra, nincs semmi töltés, meg új pálya hogy a sto episode-okban szokás, hanem betett egy effektet ami kicsit eltakarta a körülötted lévõ dolgokat, és közben a foundrys "invisible - visible" parancsokkal okosan lebontotta és újraépítette körülötted a pályát. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a foundrys készítõben a két hidat ugyan arra a helyre építette meg, az elején visible az egyik híd, invisible a másik, tehát csak az ott lévõ tárgyak fele látszik, ez az alien híd, a transzport parancsra az eddig látható hidat eltünteti, az eddig láthatatlant pedig láthatóvá teszi, ekkor rányomsz hogy rematerializálódás, eltûnik a köd amit elrejtésnek tett, és megérkeztél a saját hajódra... bámulatos maga az ötlet, aztán persze átvették páran, vagy már õ is vette valakitõl, mindenesetre nála láttam elsõként és zseniális.
Nálunk az akrobatikázás nem megunás, hanem az 1000x ismételt helyett valami kis újdonság, a Star Trek egyik lényege is ez volt, sajnos ha már a játék küldetései nem teszik lehetõvé, akkor mi magunk kerestünk ilyen feladatokat magunknak.
A hajó hídját pedig sokan használják, fõleg például a trade channeles kereskedõk, ott szoktunk üzletelni, ha valaki valamit elad - vesz, akkor felhívja a hídra a másikat, ilyenkor mindig megnézem magamnak a karakterét, hídját, ruháját... mondjuk az az arany asztal már pont nem a hídon van, oda le kell menni, de legalább van.