Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha haza érek majd megnézem és válaszolok.De itt nagyon szar a mobil net.

Aha, és mit éri meg? 😊 Sosem volt még sci karakterem, nem tudom, melyik képességek jók. Resistance-ok kellenek?

Azon már gondolkoztam, hogy vonósugár van skillben is, meg a borg setbõl is, arra érdemes lehet ráhajtani...

Meg a gravity well is aranyosnak tûnik.

Ja, meg a romulán repu T5ös aktív traitje, ami 100-at ad a science skillekre, gondolom nagyon kell.

Csináltam elsõ körben egy ilyet, de ezen még tökölõdni kell azzal, hogy vannak skillek, amiket nem éri meg kihúzni maxra, plusz figyelembe kéne venni, hogy joined trill és kap bónuszt.

A játékban még egyetlen pontot sem osztottam ki, aztán már 15ös szintû vagyok...

Attól függ hogy milyen sci lesz,de igen fõleg a sci képességre és túlélésre kell rakni.De nem minden sci képességre,csak arra rakj amit használni is akarsz.

Kis help, hogy mire érdemes gyúrni egy science karakternél?

Fegyveres skilleket felejtsem el, gyúrjak shieldre meg abilitykre a science kategóriában?

Ki tudja,de fölösleges megtartani a gyöngyöket.Talán akkor fel sem használhatod majd.

szerintetek jövöre mi lesz hogy most mind a 2 hajó lefutt

mert nekem egyik se kell de a gyöngyöket megtartom vagy hülyeség már helyfoglalás miatt
Igaz, benéztem, 25 napról indul, nem 40-rõl. Akkor még jobb, 26 nap alatt lehet meg a 2 hajó 😊

EU-s proxyt használok én is, de nálam elég lassú 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Hát engem a hajó nem nagyon izgat,de a hajót megszerezni 25 nap nem 39.
Eu2 proxy-n nincs lag,karakter váltás max 10 másodperc.

Na én közben kivettem a joined trillt, indítottam egy fedes science karaktert.

Van ennek az a sok skill bónusz. Hogy kell azt érteni, ki kell maxolni a skillt mert fel tud menni 100 fölé, vagy épp fordítva, bónusszal együtt legyen 100, és akkor marad egy csomó skillpontom másra?

@6597: Szerintem mindkét hajónál elég a 40 gyöngy, ha már egy másik karakterrel megszerezted (egyazon accon belül), legalábbis a reputation-tab felirata alapján. De 39 nap múlva kiderül. 😊

@6599: Minden óra 23-kor kezdõdik és 37-ig tart az ingame óra szerint, legalábbis nálam ennyit mutat.

@6600: Kettõvel tuti meg lehet csinálni, hárommal... hát nem is tudom. Annyira rohadt lag-os a játék, 2-3 másodperces ugrások vannak sorozatban, s addig teljesen máshova repül a karakter, mint ahova irányítom. A karakterváltás is 40-70 másodpercig tart, a 14 perc meg nagyon rövid idõ, talán ha a kiírt 15 meglenne.
Lag nélkül és lila rakétával kellene kipróbálni, talán akkor nagy mákkal... Szvsz

Na ez szerintem elég fajin kis fürdõruci <#nyes>

barnítottam már egy kicsit a Caitian karimon mintha napozott volna
nem mintha tudna barnulni a bundája miatt <#idiota>
na erre majd oda figyuzok 😊
Óránként,15 percig,ha sietsz 2-3 karival megtudod csinálni.

Ez a hunt izé félóránként vagy oránként van ?
Banyek nekem még kell a kinézet bugyihoz 540 olyan vacak <#rinya>
Az idei hajó 1000,a tavalyi 40 ha megvan.

Yay? Akkor begyûjtöm a többi karakteremnek is. 😊 Tavaly csak eggyel farmoltam, úgy látszik megérte. Viszont annak van maxos jetpackje is, nem kell a bérelt lomha hulladékokkal szenvedni. 😛 Kiszedem vele a nagy hajót is a tavalyi kicsi mellé, nyolcvan cucc meg nem tétel a többi karakterrel...

Részben,az NPC-knek vannak olyan kiegészítõik is ami nem jár a ruhához..Vettem fürdõruhát,csak olcsóbb fajtát,nem rossz de nem is nagy durranás,és az alsó résznél az a fekete folt hülyén néz ki.

RoboKutya78
szerintem az npcken ugyan azok vannak mint amiket meg lehet szerezni legalább is ugy vettem észre max más színüek

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Jó lenne tudni hogy melyik ruha hogy áll karin.Dobozon ha nézem nem nagyon tudom melyik a legjobb.

Én majdnem megpatkoltam,nagyon kevés hp-m maradt.
Úgy látom ma már nem lesz fürdõruhám,még vagy két nap farmolás kell hozzá.Bár ha a ruha kicsit olcsóbb lesz lehet exen megveszem az egyik karimnak,de még 30 milla,az meg nagyon sok.

Jogos, kipróbáltam: csak lemegy nullára a HP, de hal meg a karakter 😉

akkor az a valaki hazudott, bármilyen magasról leugorhatsz, nem hal meg a karaktered a leeséstõl.
Hát én béna vagyok gyakorlás nélkül, ezt nem tagadom. 😊 De a negyedik karakteremmel már 7 perc alá sikerült lenyomni a négy pályát 😄

Nem, ha levegõben vagy, akkor is lejárhat a hátirakéta bérlése, s olyankor lezuhansz. Múltkor sikerült jó nagyon esnem, volt aki a chaten arról panaszkodott, hogy a nagy zuhanás miatt meg is halt a karaktere.

A 40 vs 1000 gyöngyhöz: ha a korábbiakban az accod egyik karakterével már megszerezted az egyik hajót, akkor a többivel már csak 40-t kell gyûjteni hozzá. Ez viszont egy jó dolog.

Monokini,de nem az.Monokini a neve de nem az.

RoboKutya78
a tavai hajót meg nem lehet befejezni csak ha újrakezded viszont csak 40 pont😊 és nem 1000.
kár ha korábban észreveszem nem felezem meg a mai adagomat😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szívesen!! <#wink>

Igen a magyar nép kicsit máskép ertelmezi a filmcímeket!

Amúgy mi a neve a monokininek mert én néztem de nem találtam!
RoboKutya78
a bérlet meg elvileg akkor jár le ha le szállsz bár lehet tévedek még nem fogyott el alólam a nafta sose😊
Ez a homokvár bulin mit kell mûvelin?

Jah, a Fligh Highra rájöttem közben. A baj az volt, hogy a sok felvett küldetés miatt nem látszott, ill. nem néztem, hogy time limites. De már meg is lett. 😊

Jézus,a repülõs küldi max 2 perc,addig nem jár le a bérlet,homokvárat akkor lehet építeni ha beszélsz a homokvár építõs csókával.Van küldije,ha felveszed már építhetsz.

Ha valaki tudja, lécci' írja be, miket lehet és/vagy érdemes Risa-n csinálni, mert ez így az elsõ óra után egy rohadt nagy csalódás.
Homokvárépítéssel próbálkoztam, de sehol nem lehet - tudom, külön event van hozzá óránként.
Fligh hight is próbáltam, de repülés közben ha lejár a bérlet, akkor elveszi a hátirakétát, s vissza kell menni egy újért. Aztán mire visszaérek a teszt színhelyére, akkor már a nagy fail felirat fogad.

Kösz meg is néztem,de magyarul tök más címe van.A monikiki fürdõruha 1000 favor,de fürdõruhát csak risán lehet viselni,sehol máshol.

Meg van! <#nyes>

Star Trek TNG season 5 episode 10 New Ground.
Pfff most ez így fejbõl nem tom de tuti a TGN-be volt majd utána nézek!
Ez melyik évadban volt?Vagy mi volt ennek a résznek a címe?

Erre a részre már nem emlékszem 😞 Lehet ideje megnézni még egyszer õket.

A hajóküldést meg azért írtam, mert így elsõ ránézésre felpiszkálta az érdeklõdésemet, szívesen kipróbálnám. A mostani karaktereimnek elvileg már megvannak a hajói, inkább egy új karakternek adnám, csak kéne hozzá egy jó faj. De elõtte lehet, hogy ki kéne próbálni 😊

Vagyis nem teljesen! <#wink>

"A hajtómûvet 2368-ban fejlesztette ki Dr. Ja'Dar aki felajánlotta egyedülálló tervét a

Föderációnak- szubtéri sebességgel haladni szubtérhajtómû nélkül. A hajtómû ugy mûködik hogy egy ûrben lévõ soliton hullám-ot generáló eszköz ilyen hullámot bocsát a mozgásba hozandó hajóra így az magas szubtéri fokozaton elindul. A hajót úgy léptetik ki a szubtérbõl hogy egy másik generátorral kioltják a soliton hullámot így a hajó kiesik a szubtérbõl és megáll.

Az elsõ tesztre 2368-ban került sor a hullám gerjesztésével nem is volt probléma de a szubtérben haladó próba hajó a fellépõ nyíróerõk miatt megsemmisült így a hullám egyedül haladt tovább. A hullámnak ezután megnõtt az ereje és a sebessége illetve eltért az eredeti útvonalától veszélybe sodorva így egy lakott bolygót. Mivel a kioltó generátorok nem voltak képesek megállítani az Enterprise-D-nek kellett megállítania úgy hogy belelõtt egy fotontorpedót. A Föderáció folytatta a kísérleteket de még nem értek el nagyobb sikereket."
"Ez a film alapján ha jól emlékszem a térmeghajtók utódja akart lenni de valami félresikerült tesztelés után lemondtak róla."

Igen a TGN-ben volt az Enterprise át is szõrfözöt rajta mikor elébe kellet vágnia! <#nyes>
Lehet innen a szörfös téma.
RoboKutya78
a korvett tavalyi konzolja sokmindenre nem volt hasznos valamelyiknél még lehet ki is töröltem mondván foglalja a helyet lehet most érne majd valamit.
Ezt a soliton hullámot meg nem vágom.
Ez a film alapján ha jól emlékszem a térmeghajtók utódja akart lenni de valami félresikerült tesztelés után lemondtak róla. ha ez igaz a régi konzol is valami motor meghajtó volt ha jól emlékszem.Ez egy ûber gyors hajó lesz akkor a két konzollal😊
Persze ha nem beszélek itt marhaságokat.
Bár a solitont ha jól fogalmaztam hajósebzésre lehet használni a meghajtást bénítja vagy mi ?
hûje gogle fordító

RoboKutya78
ki kell farmolni azzal amelyiknek szánod azt jónapot Én eddig szinte minden karakteremnek kiszedtem mondván hogy nem voltam vagyok képben sose hogy melyik fajnak fekszik az épp adott példány.

Hát persze, hogy nem lehet. Szopd csak végig az összes feladatot mindegyikkel szépen sorban! Hát mégis, mit gondolsz? 😛

Ebbõl kifolyólag szerintem én csak egy karakternek fogok gyûjtögetni, amelyiknek megvan a korvett is a konzoljával tavalyról. És csak azért, hogy meglegyen, mert használni nem is akarom.

Úgy emléxem, hogy ma este hétkor kezdõdik, de addig van egy leállás.
A hajót meg kár, hogy nem lehet átküldeni másik karakternek.

Gundark 1 1
A Risa event már megy? Érdekes ez a hajócska 😊 Nem néz ki túl komolyan, de hátha tud valamit.
Klingon karival ha mászkálsz az ûrben találsz marauder doff küldiket,jobb fajták 45 percesek vagy 2 órások,hoznak contrabandot rabokat és cuccot.Rabokat eladhatod dilithiumért.Contrát beválthatod dilithiumra.Vagy eladod exen.Perpillanat 250 darab 10250000 áron megy.Épp most raktam ki 250-es packokat.

Tavaly sem engedett be szerintem a határon,csak az event ideje alatt van ingyenes transwarp a bolygóra.

Ha bejutsz sirius sector blokkba akkor risára el tudsz jutni.Bár néha van akit nem enged le,és le kell vinni partyval.

RoboKutya78
még csak 1 es most hajt át a 2 es be de ott csücsülök Risa légkörében valakivel muszáj lesz behívatnom magam
Elég egyszer kérnem valakitõl ezt a csoportos segítséget utána lent marad a karakterem?

RoboKutya78
nem rég kezdtem a klingont mindig is fedes volt a szívem csücske😊