Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon már gondolkoztam, hogy vonósugár van skillben is, meg a borg setbõl is, arra érdemes lehet ráhajtani...
Meg a gravity well is aranyosnak tûnik.
Ja, meg a romulán repu T5ös aktív traitje, ami 100-at ad a science skillekre, gondolom nagyon kell.
Csináltam elsõ körben egy ilyet, de ezen még tökölõdni kell azzal, hogy vannak skillek, amiket nem éri meg kihúzni maxra, plusz figyelembe kéne venni, hogy joined trill és kap bónuszt.
A játékban még egyetlen pontot sem osztottam ki, aztán már 15ös szintû vagyok...
Fegyveres skilleket felejtsem el, gyúrjak shieldre meg abilitykre a science kategóriában?
mert nekem egyik se kell de a gyöngyöket megtartom vagy hülyeség már helyfoglalás miatt
EU-s proxyt használok én is, de nálam elég lassú 😞
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Eu2 proxy-n nincs lag,karakter váltás max 10 másodperc.
Van ennek az a sok skill bónusz. Hogy kell azt érteni, ki kell maxolni a skillt mert fel tud menni 100 fölé, vagy épp fordítva, bónusszal együtt legyen 100, és akkor marad egy csomó skillpontom másra?
@6599: Minden óra 23-kor kezdõdik és 37-ig tart az ingame óra szerint, legalábbis nálam ennyit mutat.
@6600: Kettõvel tuti meg lehet csinálni, hárommal... hát nem is tudom. Annyira rohadt lag-os a játék, 2-3 másodperces ugrások vannak sorozatban, s addig teljesen máshova repül a karakter, mint ahova irányítom. A karakterváltás is 40-70 másodpercig tart, a 14 perc meg nagyon rövid idõ, talán ha a kiírt 15 meglenne.
Lag nélkül és lila rakétával kellene kipróbálni, talán akkor nagy mákkal... Szvsz

nem mintha tudna barnulni a bundája miatt <#idiota>#idiota>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Úgy látom ma már nem lesz fürdõruhám,még vagy két nap farmolás kell hozzá.Bár ha a ruha kicsit olcsóbb lesz lehet exen megveszem az egyik karimnak,de még 30 milla,az meg nagyon sok.
A 40 vs 1000 gyöngyhöz: ha a korábbiakban az accod egyik karakterével már megszerezted az egyik hajót, akkor a többivel már csak 40-t kell gyûjteni hozzá. Ez viszont egy jó dolog.
kár ha korábban észreveszem nem felezem meg a mai adagomat😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Igen a magyar nép kicsit máskép ertelmezi a filmcímeket!
Amúgy mi a neve a monokininek mert én néztem de nem találtam!
Ez a homokvár bulin mit kell mûvelin?
Homokvárépítéssel próbálkoztam, de sehol nem lehet - tudom, külön event van hozzá óránként.
Fligh hight is próbáltam, de repülés közben ha lejár a bérlet, akkor elveszi a hátirakétát, s vissza kell menni egy újért. Aztán mire visszaérek a teszt színhelyére, akkor már a nagy fail felirat fogad.
Star Trek TNG season 5 episode 10 New Ground.
A hajóküldést meg azért írtam, mert így elsõ ránézésre felpiszkálta az érdeklõdésemet, szívesen kipróbálnám. A mostani karaktereimnek elvileg már megvannak a hajói, inkább egy új karakternek adnám, csak kéne hozzá egy jó faj. De elõtte lehet, hogy ki kéne próbálni 😊
"A hajtómûvet 2368-ban fejlesztette ki Dr. Ja'Dar aki felajánlotta egyedülálló tervét a
Föderációnak- szubtéri sebességgel haladni szubtérhajtómû nélkül. A hajtómû ugy mûködik hogy egy ûrben lévõ soliton hullám-ot generáló eszköz ilyen hullámot bocsát a mozgásba hozandó hajóra így az magas szubtéri fokozaton elindul. A hajót úgy léptetik ki a szubtérbõl hogy egy másik generátorral kioltják a soliton hullámot így a hajó kiesik a szubtérbõl és megáll.
Az elsõ tesztre 2368-ban került sor a hullám gerjesztésével nem is volt probléma de a szubtérben haladó próba hajó a fellépõ nyíróerõk miatt megsemmisült így a hullám egyedül haladt tovább. A hullámnak ezután megnõtt az ereje és a sebessége illetve eltért az eredeti útvonalától veszélybe sodorva így egy lakott bolygót. Mivel a kioltó generátorok nem voltak képesek megállítani az Enterprise-D-nek kellett megállítania úgy hogy belelõtt egy fotontorpedót. A Föderáció folytatta a kísérleteket de még nem értek el nagyobb sikereket."
Igen a TGN-ben volt az Enterprise át is szõrfözöt rajta mikor elébe kellet vágnia! <#nyes>#nyes>
Lehet innen a szörfös téma.
Ezt a soliton hullámot meg nem vágom.
Ez a film alapján ha jól emlékszem a térmeghajtók utódja akart lenni de valami félresikerült tesztelés után lemondtak róla. ha ez igaz a régi konzol is valami motor meghajtó volt ha jól emlékszem.Ez egy ûber gyors hajó lesz akkor a két konzollal😊
Persze ha nem beszélek itt marhaságokat.
Bár a solitont ha jól fogalmaztam hajósebzésre lehet használni a meghajtást bénítja vagy mi ?
hûje gogle fordító
Ebbõl kifolyólag szerintem én csak egy karakternek fogok gyûjtögetni, amelyiknek megvan a korvett is a konzoljával tavalyról. És csak azért, hogy meglegyen, mert használni nem is akarom.
A hajót meg kár, hogy nem lehet átküldeni másik karakternek.
Elég egyszer kérnem valakitõl ezt a csoportos segítséget utána lent marad a karakterem?