Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 18 darab bányás tokenem az kb 90.000 dili ami 410 zen kb
Lassan haladok a repu képzéssel is várható hogy legalább 3 karakteremnél készen lesz max két event is amit most hirtelen nem tudom mennyi dili de ha jól emlékszem kapunk értük 18000 dilit?
Van 60 contrabom is beváltásra.
Az tutti peches leszek leárazás idejére úgyse fogom tudni bezsákolni minden zent.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Battlezone-ban nincs is gond a planet killerrel, ott simán kilehet bírni a lövéseit, Én az Elite Stf-ről beszéltem
Utoljára szerkesztette: Uniel, 2014.09.27. 08:41:19
Ma mentünk a srácokkal vagy négyszer elite undine STF-et (a hajógyáros-folyadékűröset).
Háromszor különsöebb gond nélkül lement, nade negyedjére! Olyan sebzéseket csináltak a gépi ellenséges hajók hogy csak néztünk. Ilyen 50-90.000es damageket lőttek egyetlen lövéssel. Háromnegyed óra szenvedéssel tudtuk csak megcsinálni a máskor nem különösebben hosszú vagy nehéz küldetést. Sokszor van ilyen bug?
Más. Mijaaa...? Már nem lehet kapni a lila tech kitet az ESD-n Shelbytől? Még három napig kellett volna mennie :/
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Voltam ma klingonnal cuccot szerezni,első lettem,és a jutalmam egy rakás lila Mk10 item.<#falbav>#falbav>
Hát a tököm tele van hogy 50-es karival mk10-et kapok.
bármelyikkel lehet tudtommal fejleszteni bármilyen szintre, a különbség annyi, hogy gyengébb minőségű cuccal több dilithiumba kerül a fejlesztés, mert ugye sokkal több kell belőle, és így több dilithiumot is használ, mintha az ec-ből drágább kéket vagy a lilát használnád.
EC-ből legolcsóbban rengeteg zöld cuccal accelerator nélkül jössz ki, de ez rengeteg dilithium.
Dilithiumból olcsón a lila techekkel és mindegyikhez acceleratorral jössz ki, de ez meg sok ec.
Ki-ki a számára legmegfelelőbb arányt fogja úgy is használni, én inkább az ec-t költöm majd lila techre és acceleratorra a dupla xp-ért mint a dilithiumot.
#7795: Köszi. Kár 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.26. 15:38:08
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.26. 13:31:53
#7791: Jó kék is, csak több kell belőle. Feltéve, ha megelégszel a very rare szinttel. Ultra rare vagy epic azt hiszem, azzal nem lesz.
Más. Egy kérdés: A resettle colonist-nak ~24 órás cd-je van? Mert nekem csak egyszer jelenik meg naponta, akárhova megyek. 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.26. 13:07:07
Az mk 13-14 itemeket meg ugye nem lehet még használni, így van értelme most upgradelni?
(*Ááh, azt még nem tudok, nem értem el a 15-ös szintet, eh 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.25. 23:09:28
A küzdő tér mellett a piaci kufárok előtt van egy qestadó csajszi van nála vagy 5 20 óránként ismétlődő nebula látogatós küldisor kétszer lehet megcsinálni őket egyszer 480 dili ért egyszer meg 1440 diliért összekapartam 7500 dilit kb 45 zent.
A gurambával elég vicces közlekedni a szektor űrben van neki egy 2 fényéveket ugráló skilje azt lődöztem és úgy kerestem a helyeket.
Páran mérgesek is lehettek rám a nebulákban mikor eléjük ugrottam a kiszemelt pontra mire ők még csak a startgombot keresték a műszerfalon😊
Ez így korrekt, vagy valamit benéztem? Valamint a módosítók mennyire változnak az upgrade folyamán?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.25. 20:41:18
Más. Továbbra sem elérhetők az eu-s proxyk. Így továbbra is kínszenvedés a játék, ma pl több nyulat buktam a tagelésnél, mikor állandóan hátrébb ugrott a karakterem, az óra persze tovább ketyegett :/
azért ment fel, mert bejelentették hogy már mától elvileg lehet upgradelni a cuccokat 13-as ultrarare-re, ehhez kapunk is majd pár ingyen vackot a karakterekhez, de ugye már gyártani is lehet az upgrade kiteket, amihez pedig pár kék és lila material kell, radiogenic kell pl a beamekhez, a legtöbben pedig azt használnak, így annak azonnal elszállt az ára.
Bevallom amikor megtelik a puttonyom, és nem kidobálom a "sima" cuccokat hanem a replikátorban beolvasztom. Ha jól emlékszem 1/3-1/2 annyit ad mintha eladnám (gyári ár természetesen) csak azt rakom ki ami másoknak hasznára lehet, kolonistákat, (őket velemiért nem lehet beolvasztani 😊 RnD packokat vagy extra dologokat amik kiestek (Pl esett 4 db Romulán plazma XIIes beam)
Szerk- azt nem is nézem az anyagokat (titánium, vas ilyenek) el lehat adni az exen vagy csak a dobozt? Mert abból is van egy rahedli, lehet később visszasírom, de egyelőre nem kell 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.25. 14:32:58
Ha valami esik csata közben, azt megnézem, mennyiért lehet elpasszolni a piacon. Drozana meg úgy is útba esik előbb-utóbb, így ott nézek be általában az exchange-re, s ha már ott vagyok, akkor a ferengihez viszem az eladhatatlan itemeket. Sőt: gyakran veszek a piacról olcsó cuccot, csak azért, hogy eladjam drágábban a ferenginek. Vettem már 20-30k-s cuccot 1-2k-ért. Itemenként a különbség nem párszáz, hanem párezer ec is lehet, s ha megyek egy deferi dailyt és tau dewa patrol dailyt, akkor akár 40-50 item is eshet, s az így már jelentősebb összeg nekem, mivel még csak most próbálom a végleges geart kialakítani a hajókon.
Sok mindent kipróbáltam azok közül a módszerek közül, amit itt vagy a ph-n írtatok ec-farmolásra, de bevallom, nekem (a foundry és a contrabandozás kivételével) mind veszteséges lett: akár az r&d boxok, akár a polarized vagy milyen weapon boxok, mindegyik. Ez legalább hoz valami bevételt, ha nem is napi milliókat.
A deuterium surplust szoktam még ott eladni, mert kevesebbet használok, mint amilyen sebességgel kapom őket, s sok helyet foglal. Ennél figyeltem meg, hogy az ötös csomagot is 120 ec-ért veszi a ferengi, ugyanúgy, mintha egyszerre egyet adnék el belőle. De lehet, hogy csak bug.
szerk - egy másik dolog: AZTABÜDÖSKURVAÉLET de felment az r&d pakkok ára.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2014.09.25. 12:09:50
bármit keresel, keresd a saját helyén, szinte mindennek van saját almenüje ami tökéletesen működik.
Fleet ship module a kivétel, az az all keresőben van tényleg, a 9m ec pedig teljesen reális ár jelen pillanatban. 500 zen darabja, abból 4 kulcs jön ki, ami 9,6m ec jelenleg, minden a kulcs ára körül forog, ha az drágul, minden drágul, ha olcsóbb lesz, minden olcsóbb lesz.
Aki fleet ship module-t árul, az a zent akarja ec-re cserélni, már így is bukik rajta egy keveset, hogy kulcs helyett module-t vett, nem fogja olcsóbban adni.
tökmindegy mennyi van egy stackban, az egységára után kapod az ec-t discardnál vagy vendoros eladásnál.
egyébként meg jah, fene fog azért a pár tízezer ec-ért vendorhoz rohangálni.
Sőt ha nagyon nyűgös vagyok még akkor sem ha ér párszázat.
Bár harcolhatsz is,van fed gyilkolós napi küldi is,meg meg is halhatsz ha 25 alkalommal kinyírnak fedesek kapsz valamennyi dilit,nekem még ez a küldi nem sikerült.Mióta megvan a nauszi karim 5 alkalommal halt meg,tudom mert küldi írja hogy 5/25 a küldetés.fed gyilkolós gyorsan megszokott lenni.