Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van külön fed (benne kdf és romulán konzollal, mint ez) kdf (benne fed és romulán konzollal) és romulán változat (fed és kdf konzol).
Csak ez a rendes klingon aceton,kis rendet csináltam a táskámban.<#vigyor5>#vigyor5>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 12:14:52
Jött egy ilyen,nem tudom mennyire jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 12:07:14
Lock box még ok,kaja/pia csak ha gyűjtő vagy,különben kuka.Commodities,ha nem kék és nem contra akkor kuka,craft nyersinek nem kell,ship device kuka,fehér fegyverek szintezéshez?<#wilting>#wilting>Kuka.Craftolt cucc ha nem jó,kuka.
Gyakorlatilag szeméttel vagy tele,nem is nagyon kell ehhez flotta bank.
Igen, elsősorban tárolásra: lock box, kaja/pia, commodities, craft nyersi, sok ship device lootból, fehér fegyverek/konzolok szintezéshez, ilyesmi. Van amit csak ideiglenesen, van amit hosszabb távra. S ez olcsóbb lenne, mint zenért bővítgetni a bankot vagy az inventoryt. Jah meg ott vannak ezek a béna craftolt cuccok is még múltkorról 😞 De most úgy is szintezem a klingonokat, utána meg a delta miatt úgy se lehet majd belépni XD
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
2.Tök mindegy hányas vagy az Mk2 ugyanannyiba kerül.
3.Mi a búbánatnak neked új flotta?
Jah,banknak kell az új flotta,gondolom,de mutasd már meg nekem miket akarsz betenni a bankba.
Ha nincs sok pénzed akkor gondolom a nagy része úgyis szemét,hisz ha nem az lenne eladtad volna és lenne pénzed.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.13. 00:07:00
Az egyik roma karimnál vannak elpakolva pár alpha deception meg pár subspace integration konzol mellé
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.12. 22:37:59

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Sejtettem hogy valami meghajtó rendszerű dolog lesz ez 😊
Akkor ezek szerint valami sci karakternek kell ajándékoznom ezek szerint az talán jobban hasznosítja ha tányéros hajót vezet nem?
Sajna akkor kapom meg ezt is amikor milliós érték helyett csak 500 k adnak érte😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
6 másodpercre láthatatlan és célozhatatlan leszel az ellenséggel szemben, valamint megnő a sebességed és a fordulékonyságod. Amikor ez a hat másodperc lejár, egy plazma lökéshullám (shockwave) indul ki a hajódból, ami 3 km-en belül súlyos plazma károsodást, illetve tíz másodpercre sebesség- és fordulékonyságvesztést idéz elő az ellenséges hajókon. <#eljen>#eljen>
Raul asszem ilyen turretet keresel.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Nincs zenes B'Rel-em, csak erre gondoltam, amit mindenki megkap induláskor. Elvileg a T6-os raptort szeretném majd neki.
Jah most jutott eszembe,a B'Rel az ingyenes kezdőhajó a zenes változata B'Rotlh.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.10. 13:36:53
Pár ezer creditből tudsz magadnak lila geart gyártani,már kicsi craft skillel is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.10. 13:31:03
Mert torpedón nekem 7.5% esélyt ír,de vajon ez harc közben hogy jön be.
Azokkal nem szokott gond lenni,31k hp-juk van 4 darab van belőlük és nem annyira mászkálnak el.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ja és volt szerencsém megmérni elite swarmereket használó obelixet,piros beameket használt,gondolom antiproton.Elég gyenge dps-t hozott össze.Az elite swarmerek pedig felhőben robbantak ha egy borg gömb vagy kocka meghalt.Szerintem nem túl erősek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)