Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így inkább várok tizedikéig.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.07. 05:35:59
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Megnéztem két DPS-mérőt: a Combat Log Readert és az ACT-ot. Az normális, hogy teljesen különböző értékeket adnak?
Ismertek egy gyors nukara mark szerzési helyet/módszert?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Kíváncsi vagyok, sikerül-e összehoznom ma a betervezett két hajót <#crazya>#crazya>
Jah és még pluszba lecsókolt valami 300 forint körüli összeget a tranzakció után bár ez már lehet hogy az unikredit sara volt.
Elvileg amióta uj kártyát kaptam már vásároltam steamen akkor nem ugatott feltöltöttem magam 5 euróval
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.06. 17:22:15
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
tegnap vásároltam zent a játékon keresztül a steam valet vagy hogy hívjákon át feltöltette a játék a steam pénztárcámat a megfelelő lóvéval majd megejtettem a vásárlást is. Megkaptam a zent minden oké viszont a Steam piacrendszerét kikapcsolta november 10.-éig valami hitelesítési problémával Mi a szöszöm ez?
meg bezsebelem mellé a dauntlest már csak kb 300 zen kell
rucik kb 60-70% már megvan valószínű már nem tudnak ajándékozni engem ebből max csak a hajókat ha esetleg bedobják a nyári ajándék halmot.
Lehet az idén is lesz ingyen hajó meg ruha.Tavaly volt winter előtt.
vakaródzik a pénztárcám😊
8499-es hsz-ben van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.04. 14:54:58
DPS mérésre milyen eszközt használtok? Kíváncsi lennék a minimálisan optimalizált sci hajóm képességeire, gyanítom, hogy a béka segge alatt van a DPS 😊
Fel lehet gyújtani egy flottabázist?
Relog és megoldódik,valószínűleg.

De a BNP-t még egyszer köszönöm, az volt az első. 😄
/ON Aki rizlingvásárlás előtt kíváncsi a hajókra, a youtube-on találhat hozzá videókat (pl Guardian). Én a két új klingon hajóba néztem be, nagyon nem nyűgöztek le, a Mat'Ha raptor még talán jó is lenne, de a Qib cruiser valahogy nem tetszik külsőre. Így meg vagyok lőve, mit válasszak, talán egy Vor'cha-t, vagy Moghot. Próbálkozott valaki dhc-s Mogh-gal? A flottás verziónak elég sok tac powere lehet, vajon mit tudhat úgy. <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.03. 19:45:56
Annó wowban mikor még hc raideltem használtam,de akkor is rühelltem.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.03. 15:46:50
Igen, nekem mind epic volt, ami szar félresikerült, azok maradnak ultra rarek, nagyon ritka esetben very rarek, azokat önköltségen - very rare kis veszteséggel adom el, de az epicen a nagy profittal bőven plusszos az egész. Kíváncsian várom, hogy elvitték-e éjjel a 2 epic field gent 30-30-ért.
Az exp tech upgrade-hez: becritelt többször is, mint vártam, azzal nem volt baj. Csak azzal, hogy az összetevőket piacról veszem, így legutóbb is 1,2-1,3-ra jött ki a gyártási költsége, s nem mindegy mennyi a nyereség.
#8578: Rendben, köszönöm, de nincs TS-em, nem is szeretem, SWTORban ezért nem is klánoztam komolyabban. Amúgy is elhiszem, ha mondod, mondjátok, hogy egy adott build mennyit tud, nem szükséges harc közben megmutatni. Csak meglep, hogy egy cruiserből ilyen feltételekkel is ki tudtok hozni 10k-t. De kíváncsi vagyok rá. Nicket privátban elküldtem.
(elkerülendő, mint ami no-win volt például, írok valamit és bocsi, nem olvastam, ts-en mindenki hallja)
De akkor kérlek szépen, tegyél be egy eng cruiser buildet, ami képes a 10-15k dps-re, 11-es zöld itemekkel, flottás és repus cuccok nélkül. Akár ide, akár magánban. Komolyan. Nagyon megköszönném. A romulányomnak nagy szüksége lenne rá a Ha'apaxához. Köszönöm.
Hozzánk azokat hívd, akik nagy aktív flottában akarnak lenni, ahol full extrás már minden flottás létesítmény.
De gondolom neked nem is 6-8 millió ec-dbe került legyártani az mk 14-es epic konzolokat, nekem az alap konzol pár ezer ec, a felhúzása 14 epicre kb 6-8 millió, attól függ hol és mikor mennyi crit jön be menet közben, 35-50 között voltak bent az epicek, pont ezért tettem be 20-25-30 millióra, hogy azok akik fognak egy mk 11-est és felhúzzák jó drágán 14 epicre, eszükbe se jusson velem árban versenyezni, ha berakom az övé alá 1000 ec-vel, akkor ő berakja alám annyival, fene fog versenyezni, meg nézegetni állandóan. Beraktam az övé alá 10 millióval, vagy féláron, én még így is sokat keresek rajta, és mint látod, mind a 4-et elvitték első éjjel, bár a neutroniumtól és phaser relaytől féltem, azoknál jobb a flottás, ezért is csak field generátort csináltam már tegnap.
Experimental tech, bocs, hogy ezt mondom, de rosszul csináltad ha elindítottad 78% crit eséllyel 😊
Tájékozatlanságból eredő hiba, exchange all fül, lieutenant rangon keress rá: +25 skill (kb 30-50.000 ec darabja) és +50 skill (kb 100-150k ec darabja)
Én berakok egy +25-ös és egy +50-es catalystet, 5. doffom már csak kék, annál 2db 50-est, így 99% az esély, hogy crit legyen és 2-őt adjon... tehát ráköltök extra 100-200k ec-t, hogy garantáltan 2db-ot adjon, mert így plusszos 😊