Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem nagy kérés lenne tudnál linkelni nekem ide 1 olyan skill kalkulátorral be állitott skillfát?
De ne csak a skilleket hanem hogy hogy kellene ki néznie 1 fullos Tactic hajónak emberekkel skillekkel meg minden.
Hátha másnak is segitség lenne.
Bár én most csak beamokat tettem, de azt hogy csak dualok legyenek elöl még nem próbáltam. Mondjuk nem vagyok olyan fürge mint egy kisérő, de azért nem rossz. Teszek egy próbát ilyen változattal is. Még egy plasmonic leechet kell szereznem, de még nincs 39 milkám.
Meg hétvégén megnézem hogy melyik a jobb ha a szép torpedóm is van (a neutronos, néha bszott nagyokat critel 😊 vagy ha sima beam van helyette.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
a héten a sheshar dreadnought-okkal üzleteltem, megvettem 490-500 millióért, eladtam 530-550-ért.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
De az meg hogy függne a raritytől? Nekem ugyanannak a traitnek ugyanolyan statja van egy fehér boffnál és egy lilánál is.
És ebből az ötből csak a roma olyan, hogy számít a színe, a többinek fix a trait bónusz. Meg a saurianok gondolom olyanok, hogy csak a ritkábbak efficientek.
Liberated borg meg csak egy lehet per hajó, vagy lehet ultra efficient legénységet belőlük? Mondjuk a roma karakteremnek van egy klingon borg boff, azt szeretem, valami +2 energiát ad, asszem mindenre.
De a ground traitek úgysem érnek semmit, akár lila akár nem.
Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2014.12.18. 21:42:16
Arra gondoltam, hogy a külseje miatt teszi ki valaki a boff-ot a piacra, amikor fel is vehetné és meg tudna mindent változtatni rajta (a faján és a nemén kívül). A rarity-je meg 'tök mindegy.
Én most pont ezt csináltam, eddig szarakodtam a nevükkel meg a kinézetükkel... 😛
Jah, a randákat meg kiteszik olcsón. Ahelyett, hogy egy ruhaboltban _ingyé'_ átoperálnák őket. <#beka2>#beka2>
Ezért rakják fel ócsón.A bögyös orion boffok viszont drágák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 18:45:54
Soha nem jut eszembe az exchange. Egyszerűen nem értem, hogy ki a tökömnek éri meg _KETTŐ_ EC-ért feltenni oda bármit is, és így nem is gondolok rá. De az első küldiből esett szar distruptorból bevásároltam a teljes legénységet. 😛
akkor lesz dilithiumod, amikor mész valami olyat ami ad...
boffot vegyél exchangen, az csak pár ec.
Mellesleg szar a STO,5 percenként kidob.
Mellesleg asszem csak a roma kariknál dob ki.<#eplus2>#eplus2>
Mellesleg asszem meg ártott az áfonya likőr.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 12:59:19
Írd meg mondjuk privátban,teljes neved kell.
Mint például a Holy@Holy75.
Szerintem.
És néha nem tudom miért valami villámlós effektje lesz a fegyverének.Viszont csöppet sem tankolós az fix.Amikor 30 borg jön rá elég macerás meló egyben tartani aegis szettel.Nagy az aggrója a skillezés miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.18. 10:13:05
Mielőtt megkérditek miért polaron mert a jeam hadaromon ez a típus van fent.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tank engivel próbáltam adv infen,eddig D'Deridex retro hajója volt,mk11 beamekkel és aegis szettel,mert a hajó úgy bírta hogy jobb szett nem is kellett neki.Ez a T6 cruiser nem bírja olyan jól a gyűrődést,de elég jól sebez.Szerintem ez nem is igazán enginek való,inkább valami tac karinak beamekkel.