Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nekem sosem kellett fordulást növelő cucc,még didihez sem.
Ami fontos flotás felszerelésből: flottás adaptív pajzs, ha gyengén forduló hajód van akkor flottás advanced turn 3X-es hajtómű(az elite csak turn 2xet ad), flotta fegyverek és torpedók, valamint flottás sebzés+crit növelő tac consolok. Emelett marha jók a flottás engi konzolok amikkel akár 40%-al is meg tudod dobni a hajód hullját. Ha plasma energiafegyvereket használsz, fontosak még a flotta Science konzolok is, amik ugyanúgy adnak sebzésbónuszt plasma fegyverekre mint a tac konzolok, igaz fele annyit, de ez két sci konzolnál már kivált egy újabb sebzésnövelő tac konzolt.
A flottás warp core éppen legutoljára következik a fontossági sorrendben.
A flottás warp core éppen legutoljára következik a fontossági sorrendben.
Elite fleet mag az nagyon jó tud lenni,és most olcsó is.És advancedet felejtsd el,elite kell,az advanced azoknak van akiknek nincs elite.
Mást én nem használok,csak fleetes kitet,esetleg.
Mást én nem használok,csak fleetes kitet,esetleg.
Először is Boldog Karácsonyt bajtársak 😊
A kérdésem az lenne hogy van valamilyen flottás "szett" amit javasoltok? Pajzsok, magok, deflectorok stb. Először egy warp core kell, mert a mostani nem nagyon bírja a strapát már 😊 De van dilim, meg fleet creditem is szóval bevásárolnék a guardianra. Gondolom mindenből legalább advanced vagy elite kell. Előre is köszönöm 😊
A kérdésem az lenne hogy van valamilyen flottás "szett" amit javasoltok? Pajzsok, magok, deflectorok stb. Először egy warp core kell, mert a mostani nem nagyon bírja a strapát már 😊 De van dilim, meg fleet creditem is szóval bevásárolnék a guardianra. Gondolom mindenből legalább advanced vagy elite kell. Előre is köszönöm 😊
Nem volt róla szó.
Le is csekkoltam gyorsban az ünnepi rucit így megéri teljes árat nem fizettem volna érte.
NEm tudjátok lesz e mostanában valami ingyé??
NEm tudjátok lesz e mostanában valami ingyé??
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nna, meglett a B'rel, kipróbáltam. Kell még rá cucc, főleg a KHG szett, de jó poén ez. 😊
Mondjuk elég gyengének érzem magam ebben is, de sebaj.
Mondjuk elég gyengének érzem magam ebben is, de sebaj.
Az a pláne az egészben hogy a táskámba egy szemernyi hely sem volt.a storeban ott 60 ec az ára csak éppen nem engedi meg venni.na mind1 majd este ha lesz időm játszani futok még vele egy kört.
Mi a szösz 50%-os ruha leárazás van.
De ha megcsináltad a küldit a Voth boff bekerült a táskádba vagy a rosterbe.
Igen de akkor nem tudtam kivenni mert nem volt helyem.most csináltam neki de a repu store-ból nem engedi kivenni.
Ha megvan a T5 dyson repu és megcsináltad a T5 küldit,akkor megtaláltad a Voth boffot,és kapsz egyet.
Mert ez egy Jem'hadar boff és nem tudom át trainelni.amúgy a repu store-ból miért nem tudom kivenni a Voth boff-ot?
Ez egy Guardian.Most is bent van.
Minek van a boffodnak akna skillje ha nem is használsz aknát?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.23. 12:18:18
Minek van a boffodnak akna skillje ha nem is használsz aknát?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.23. 12:18:18
Srácok ez valami új zenes vagy fleet hajó leszlink (a baloldali)
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2014.12.23. 11:29:49
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2014.12.23. 11:29:49
Én a fedes romulán karimhoz bevágtam vagy 60 kék doffot,pontosan már nem tom mennyit,meg DR és egyéb packos doffok.És dőlt neki az xp,kardassziai küldikből azt hiszem 1 vagy 2-t csinált,az összes többit skipelte,a breen borg és egyebeket is,csak a Dyson és DR küldikkel foglalkozott.Igaz nekem volt belőve pár ezer cxp boost.
Ha skipelsz kis szinten egy küldit és később mikor jönnek a buzi kardassziai küldik meg csinálod akkor több xp-t ad.
Ha skipelsz kis szinten egy küldit és később mikor jönnek a buzi kardassziai küldik meg csinálod akkor több xp-t ad.
Ló túrót,a klingonoknál van 6-7 olyan küldi ami ölésre ad dilit és xp-t
Ölj x földi x ground ellenséget,x turretet,x anyám kínját.Küldizés közben simán teljesül sé kapsz dilit meg xp-t.Valamelyik pvp tutorial megcsinálása a feltétel a napi küldikhez.
Gunji linkjén a pvp résznél találod a napi küldiket.De doffozással sokkal több xp-t kapsz,jó doffokkal,ződ és kék már jó,ha van jó traitje.Marauder doff küldik és a winter doff küldik ha critelnek 1-2-4k xp-t is hozhatnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.23. 10:41:09
Ölj x földi x ground ellenséget,x turretet,x anyám kínját.Küldizés közben simán teljesül sé kapsz dilit meg xp-t.Valamelyik pvp tutorial megcsinálása a feltétel a napi küldikhez.
Gunji linkjén a pvp résznél találod a napi küldiket.De doffozással sokkal több xp-t kapsz,jó doffokkal,ződ és kék már jó,ha van jó traitje.Marauder doff küldik és a winter doff küldik ha critelnek 1-2-4k xp-t is hozhatnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.23. 10:41:09
Napi küldik: http://sto.gamepedia.com/Daily , de konkrétan a klingonéknál a Pi Canis Sortie Alpha és Beta
Délután a szokásos időben megint karbantartás 😞
Délután a szokásos időben megint karbantartás 😞
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Melyek a napi küldetések?
Lehet hogy szeret dabozni,vagy gyűjti a latíínumot valami szép díszre,vaaagy már megint van pénz bug.
De akkor azt ellenőriznem kell.<#hawaii>#hawaii>
De akkor azt ellenőriznem kell.<#hawaii>#hawaii>
Látok egy arcot, aki legalább három órája dabózik Drozanán. Normális? 😛
Folyamatosan csinálom a doff küldiket, de azok lassúak. Két Spin the Wheel közt megcsinálok valami mást, meg ha megvan a limit a következő sztorihoz, akkor azt.
Más:
Vannak doff küldetések, amikhez ilyen "kártya" jellegű cucc kéne, de nekem "tárgy" van. Olyankor mi a helyzet?
Pl most csináltam a New Link küldetést, annak a végén összeszedem az alakváltót, és kapom a tippet, hogy azt doff küldetéssel lehet beváltani. Na igen, de oda shapeshifting locket kellene 20 db, és nem olyat kaptam a küldetésből.
Ugyanígy a tullaberryket is tárgyként kapom, nem ilyen "kártya" cuccként. Aztán mondjuk azt fel is falja a tribbli farmom...
Más:
Vannak doff küldetések, amikhez ilyen "kártya" jellegű cucc kéne, de nekem "tárgy" van. Olyankor mi a helyzet?
Pl most csináltam a New Link küldetést, annak a végén összeszedem az alakváltót, és kapom a tippet, hogy azt doff küldetéssel lehet beváltani. Na igen, de oda shapeshifting locket kellene 20 db, és nem olyat kaptam a küldetésből.
Ugyanígy a tullaberryket is tárgyként kapom, nem ilyen "kártya" cuccként. Aztán mondjuk azt fel is falja a tribbli farmom...
Ha klingon vagy marauderezz,vedd fel a napi küldetéseket,az 6-7 küldi 2-3k xp fejenként.
Doff küldetések indításával vagy patrolozással lehet még xp-t farmolni.
Újrajátszásnál még elfogadható szerintem a Skirmish és a Temporal Ambassador hossza.
Újrajátszásnál még elfogadható szerintem a Skirmish és a Temporal Ambassador hossza.
Mondjuk nem ad elég xp-t a következő szinthez, úgyhogy farmolhatok mindenképp.
Igen, valóban, csak ezer XPvel voltam lemaradva, megy tovább a Dominion-os epizód.
Az hogyan lehet?Mindig van küldi a szintedhez,nincs 6 szint kihagyás,valamit félre néztél nem?
A Spin the Wheel-nél van gyorsabban farmolható küldetés? Beragadtam a sztoriba, 39-es szintű vagyok, és a következő epizód 45-nél kezdődik. Vagy esetleg más módszer xp farmra..?
Most így nem tudom mennyibe kerül a doff,de szerintem olyan 30-40 millió.
Hát több dolog,15-ös szintű beam craft,és egy xindi beam R&D doff.
Kis segítség kellene 😊 Mi kell ahhoz hogy omni beamot tudjak csinálni? Vagy lehet alapból, csak nem találom <#circling>#circling> Köszönöm 😊 Nem bizniszre kellene egyelőre, saját felhasználásra 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.12.22. 20:26:56
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.12.22. 20:26:56
A TT2-t és a HY1-t megcserélném (TT1, HY2-re). A TT2 nem jobb annyival a TT1-nél, hogy egy erősebb sebző skilltől elvegye a helyet.
Crashem egy ideje nem volt. Esetleg nézd meg, hogy a legfrissebb videókártya driver van-e fenn. Ha azzal se jó, akkor az eggyel előbbit próbálnám ki. Esetleg egy új DX9 telepítést, vagy lejjebb venni egy kicsit a grafikus beállításokat a játékon belül.
Nekem kékhalálozni szokott, ha az árnyékok be vannak kapcsolva, így anélkül játszok.
Nekem kékhalálozni szokott, ha az árnyékok be vannak kapcsolva, így anélkül játszok.
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=zero011_0
Így jobb?
Így jobb?
Én a hten telepitettem ujra a jatekot..kb 5 ora alatt..mert nem volt hajlando patchelni..azota kb orankent crashel...szoval valami nagyon el van baszva!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Hm, nem tudom, majd kitalálok valami tesztet rá, vagy legközelebb letracerouteolom. De nem mindig (mert pl délután is simán tudtam irtani a tholianokat), s nem csak nálam (a fórumok tele vannak rubberbandinges panaszokkal).
és nem lehet, hogy nálad a nettel van valami gond, nálad mindig lagg van, én pedig max karakter váltás után 1-2 másodpercig tapasztalok laggot, utána sehol semmit.
Hát sajna, megint akkora lagek vannak, mint a ház. Képtelenség futóversenyt nyerni úgy, hogy húsz métereket dobál ide-oda a szerver <#falbav>#falbav>
Na igen,elég nagy baromság hogy a játék nem érzékeli azt ami az acc bankban van.És a 10 slot semmire sem elég,sajna a 20 sem sokra.
Eh, nagy kár. Ha már olyan drága, igazán működhetne rendesen <#levele>#levele> Köszi 😊
Nem,ha az account bankban van a cucc azt nem látja sajna.
Nem mondtam, hogy felhúznám (T5-höz elég 35 millió dili <#awink>#awink>). Csak arra gondoltam, hogy mivel KDF oldalon nincs T5-ös magyar flotta, de ha szeretnénk olyan flottás cuccot, ami csak T5-ben kapható, akkor át kell lépni egy T5-be. A flották meg általában nem szeretik, ha a tagok ki-belépkednek. Erre lehetne egy megoldás egy olyan flotta, ahol ez nem baj. De csak egy ötlet volt. Amúgy meg ingyen van. 😉
Ha elindítasz pl. egy Relocate Colonist... küldetést, ahhoz kell 1 medical supply és 5 provision. A kérdés az, hogy ezt a 6 itemet megtalálja-e az account bankban is? Avagy, ha ezeket az account bankba teszed, s máshol nincs, akkor tudsz-e vásárolni a vendortól mondjuk egy sapkát?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.21. 13:41:07
Ha elindítasz pl. egy Relocate Colonist... küldetést, ahhoz kell 1 medical supply és 5 provision. A kérdés az, hogy ezt a 6 itemet megtalálja-e az account bankban is? Avagy, ha ezeket az account bankba teszed, s máshol nincs, akkor tudsz-e vásárolni a vendortól mondjuk egy sapkát?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.21. 13:41:07
Új flotta?<#wilting>#wilting>
Meg vagy te veszve?<#hawaii>#hawaii>
Minimum kell bele vagy 50 milla dili.
Hogy érted hogy doffos küldetéshez?
Meg vagy te veszve?<#hawaii>#hawaii>
Minimum kell bele vagy 50 milla dili.
Hogy érted hogy doffos küldetéshez?
KDF (és a romulánoknál) az elején nem szinthez van kötve a ranglépés, hanem egy adott küldetéshez (múltkor 21-es szinten kaptam az első hajótokent). Lehet, hogy itt is ez állhat a háttérben.
Az ESD-n szoktak hirdetni ilyen célból flottát, ingyenes használattal. De mivel amúgy is kell fc hozzá, s én úgy is szerettem volna egy KDF-flottát alapítani, létrehozhatnánk egyet. 😊
Kérdés: akinek van account bankja, az működik rendesen, lehet használni a doff-os küldetésekhez és npc-s vásárlásokhoz is?
Az ESD-n szoktak hirdetni ilyen célból flottát, ingyenes használattal. De mivel amúgy is kell fc hozzá, s én úgy is szerettem volna egy KDF-flottát alapítani, létrehozhatnánk egyet. 😊
Kérdés: akinek van account bankja, az működik rendesen, lehet használni a doff-os küldetésekhez és npc-s vásárlásokhoz is?
Hát az érdekes,a commander az 20-as szinttől van asszem.
Hát az hosszú történet.
Hát az hosszú történet.
Az hogy van, hogy 19-es szintű vagyok csak, de már Commander?
És hogy lehet szétcseszni egy flottát?
És hogy lehet szétcseszni egy flottát?
Nem kell bekerülni T5 flottába,csak egy meghívó kell egy t5 flotta bázisára.
De a magyar flották tényleg el vannak maradva,bár igazán nagy magyar KDF flotta nincs is.
És kevesen játszanak klingonnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.21. 11:01:59
De a magyar flották tényleg el vannak maradva,bár igazán nagy magyar KDF flotta nincs is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régen volt egy nagyobb,de azt szétcseszte niva,az a f b állat.
És kevesen játszanak klingonnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.21. 11:01:59
Hát, az majd cél lesz, de ahhoz be kell kerülnöm egy flottába. És azt mondjátok, hogy a magyar KDF flották szarul állnak.