Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag ki kell húzni mind 3 oldalon egy karit ha az összes jutalmat akarod.ha rám hallgatsz csak akkor kezded el húzni ha már dupla xp lesz.kevesebb idő alatt kész van a kari.de ha a traiteket ki akarod szedni akkor nyugodtan hozzá kezdhetsz mert ahhoz meg kell csinálni a küldiket is.
Gondolom valami sebzős engit szeretnél,őszintén szólva nekem a sebzős engikhez totál nem értek,tankos engit tudok csinálni,de a sebző az nekem már magas.Tankos skillezést tudok mutatni.

Van valami különbség a között, hogy most szintezek (vagy kezdek szintezni) egy deltás karaktert, vagy csak két hét múlva? Befolyásol ez valamit?
Érdemes mindhárom frakcióban kezdeni egy-egy deltás karaktert ? (Főleg, hogy két karakter slotot kell ahhoz venni.)

Bocs a hülye kérdésekért, de nem STO volt betervezve ezekre a hetekre, s kíváncsi vagyok, megéri-e mégiscsak ezzel foglalkozni.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Nem toltam reggeltől estig, azomban valóban idegtépő éppen ezért elég volt egy fedes. Nem fogok másik kettőt (klingon, romulán) kihúzni. Mivel ma már hétfő van és ugyan úgy halad tovább a jelenlegi t2 szint ezért csütörtöktől.
Amúgy nyilvánvalóan úgy volt értelme a húzásnak, hogy előre legyártottad és fejlesztetted a fegyverzetet amit használtál. Régen amikor kezdtem álmodni se mertem lila és UR felszerelésről... akkor kékkel és zöldel kellett végigtolni.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 21:41:16

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Jó hogy szóltál, köszi. Ha nem mondod észre se veszem. 😊
Elvileg akkor kapsz meg minden deltás jutalmat ha felhúzol 1 roma 1 klingon 1 fed karit.Vagyis mindegyikkel megcsinálod az összes küldit.

Elvileg van is 😊 A devek azt írták, hogy mindenki kap egy slotot is hozzá, az event meg két hónapig tart. Az nem tudom, hogy egynél több deltás karaktert lehet-e indítani.
Én egy remant kezdtem, de bugosnak tűnik a Turning Point küldi. Nem történetileg, hanem az iconiai pluszt nem sikerült megcsinálni. Nem tudom, ha újrajátszom a küldetést, akkor is elérhetők lesznek-e az iconiai dolgok.

Deltás karakter felhúzás nélkül is jár valami apróság? Nekem sajnos nincs szabad karakter slotom így nem tudtam új karakter felhúzni.
De ők gondolom reggeltől estig tolták.nekem erre nincs időm.meg idegzetem se lenne a szarabbnál szarabb küldikhez.a bonus xp-t azért nem értem mert azt írja hogy köv hét.de azt mikortól számítja hétfőtől vagy szerver leállástól ami csütörtök?az első szint meg már teljesült amire +50% xp jár.meg lassan már sztem a 2. is.
3 nap alatt felhúztak egy karaktert 52-es szintre? o_O

Hm, idén nem volt semmi ajándék az Első Kapcsolat évfordulóján 😞
A spec Cmd szintű boff ability-k (BO3, RSP3, stb) megtanítására nincs más módszer, minthogy egy boff-ból gyártunk egy manualt hozzá (a boff utána ugye elveszik)?

<#nevetes1>

3 nap alatt a flotta aktív része amiben vagyok végigtolta. 52-es szint lett a vége, meg egy bug mivel az utolsó küldi nem csinálható meg. Amúgy szerintem a jövőhéten lép életbe a bónusz xp. Én így értelmeztem. Amit a jövő héten gyüjtünk az meg az utána lévő héten.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 15:59:24

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Akkor most jó sok dilit fogsz szakítani megint.de most elgondolkoztam hogy csinálok még vagy 3 karit.meg rászánom magam és csinálok végre egy scit is.bár ahhoz lövésem sincs milyen skillezés kell.
azért nem skilleztem mert nem tom mi lenne a jó így üresen hagytam, hogy lehessen alakítani <#bee1>

a hajó azért maradt félbe mert eszembe jutott, hogy ha szettbe veszem ki akkor mind a 3 konzolt tudom használni csak nem tom milyen konzolokat add <#fejvakaras>
plata tolnál nekem összerakni egy skill fát ha megkérlek ahhoz a hajóhoz <#worship>
bár nem tom dhc vagy beam-s legyen
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.06. 11:33:09
Minden kariddal kiveheted a deltás karival szerzett jutalmakat,na mármost 30 karival ha kiszedem azt a piszok sok dilit,aaaz faszaaa.

Amúgy a küldik kihúzásáért járó traiteket megszerezi valaki?sztem nem érnek meg annyi szenvedést.

És mikor lép életbe a bonus xp?anélkül tetü lassan fejlődik a kari.
XD
Mert a Deltás kari az deltásabb.<#nyes>

Ez nagyon fele más,skillek nuku,hajó felszerelés félig megcsinálva.
Beam és dhc?Mééééért?Vagy beam vagy dhc,vegyesen nem jó.

hali kérnék egy kis segedelmet indítottam egy roma lány karit (egineer) és nem tom mi lenne a legjobb skillezés neki!

ezt a kis aranyost néztem ki neki bár még nincs meg a szett ára de erre kellene a skillezés 😊
Valaki hozzáértőbb mondja el mitől jobbak ezek a deltás karakterek. Én valahogyan nem veszek észre külömbséget, persze a sok-sok cucc amit ezért kaptam az jóljött.

A Turning Point küldetést hol lehet resetelni és/vagy eldobni? A Missions/In progressnél nem lehet :/

Egy lehetséges megoldás a Treasure Trading bugjára: link

Meglett.

A delta újhoncos utolsó küldetés (cold storage) bugos és trükközéssel sem lehet megoldani. 😄
cold storage bug
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.04. 19:20:39

KDF oldalon hol található a temporal agent akinél a nem deltás karakterekkel lehet kivenni a jutalmakat?

Ízlések és pofonok. 😊 Btw jó lenne ha jönne valami event és dobnának valami faja kis tac hajót mert a felszerelés már nemsokára meg is lesz. Már most sikerült megduplázni és meg is lett a 10k
Nem a Galaxynál nem szebb,sosem mondanám ezt,csak nekem a lekvárnak ez a feje tetszik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 23:45:09

Pedig annál a galaxynál nincs szebb. <#bee1>
Nekem pont ez tetszik.<#zavart1>
De van hozzá vagy 5 féle fej.

Ez viszont kifejezetten csúnya szerintem. Főleg az elején az a széles valami.

T6 Fleet lekvár.

Galaxy jobban néz ki. Mondjuk ez se rossz. Ezek a roma hajók a Star Trek Armada óta tetszenek.

Fleet T6 Didi.

<#eljen>
Majd Fleet T6 didiről és neghwarról is rakok képet,ha lesz időm.

Megvan a világ legszebb hajója,a Fleet T6 Galaxy.

Miért van az hogy valami mindig hibádzik STO-ban?
Amúgy kíváncsi leszek hogy a kitűzött bonus xp célokból mennyit sikerül kioldani a játékosoknak.
Eddig ment a kari húzás,a Treasure Trading stations küldin felakadtam,bugos,nem lehet leadni,de mindenki másnak is bugos,aki a hun cseten fentvan.
Nekem sajnos 7 ezer zenbe volt a boundle.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 12:20:27

lottózni, mert tudja hogy 2 hajó áráért árulnak mindig 3-as packot? ez annyira egyszerű mint az 1 x 1.
Na most már nekem is. Valami gebasz volt fél órán át..
Megy.Semmi gond.

A netem baszódik, vagy a szerver nem megy?

Vagy mindkettő?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.03. 11:05:18
Érdekel, milyen volt az eredeti játék. Sok mindenre nem emlékeztem, pl. az ESD-re így, de a tutorialra igen, jó volt még egyszer végig menni rajta. Akkor még tanácstalanul kóvályogtam a bolygó felszínén, most már tizensok karakter után jobban ismerem a játékot, s más is a hangulat. Egy kis nosztalgia, na. 😉
Amúgy pont ma van három éve, hogy regisztráltam 😊 <#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 22:27:46

Mi a búbánatos francnak?

Elindult a Redshirt! \o/ Bár karaktert még mindig nem tudok átmásolni, legfeljebb kezdek egy újat \o/

Hát én már mentem is egy kört Galaxy-val,ki kéne húzni traitjét.

#11576: Akkor lehet, hogy nem is jó, mert először nálam is ~240 megát szedett le, de hiba miatt nem is indult el. 😞
A szerver nem enged be, lehet, hogy bezárt a bazár. Kár lenne... :/

#11555: Lottózni nem szoktál? 😛 Valóban 6000 zen lett a három hajó, de ezen a hétvégén 5000-ért adják (hasonlóan egy hajó most 2000, jövő héttől 3000), plusz a servicesre is van leértékelés.
Sok sikert a szerencséseknek az új hajókhoz. Ebből megint kimaradok 😞

Nem,letöltöttem a frissítést,de nem volt alkalmam felmenni.
Husvéti takarítás meg a család közbe szólt.
Most is mobil netről írok,jó ha este hétre haza èrek.
Bár lehet akkor sem tudok majd csak este kilenc körül felmenni,ha lesz egyáltalán szerver.

Gondolom azért, mert most akartak először belépni oda, s eddig nem volt semmi letöltve nekik 😊
De be tudtál lépni?

Nem tudom mi a pöcsömet kellett nekik tölteni,nekem 50mb frissítés kellett redshirtre és gyorsan megvolt.

Áááh :/ Csak Tribbli volt a listában, igaz, a Holodeck is kivágott idő előtt.
A fórumon is attól félnek, hogy ennyi volt a Rebirth. Nekem legalább letöltődött (bár elindítani nem tudtam már) van olyan, aki 12 órája tölti, de csak 45%-ig jutott :/