Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól benéztem,engi helyett tac.
Bakker.

Picsába,ez a retardált skill planner nem ismeri a T6 fleet lekvárt,csak a sima lekvárt.
Ezt alkottam unalmamban.<#hehe>
Hop ezt véletlen elbasztam és tac lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 19:19:42

Asszem tudom mi lesz a deltás klingon karim,egy fun kari,asszem command cruiserrel,vagy Fleet t6 neghwarral,fullos batteries skillel.<#hawaii>
És valami tankos skillezéssel.Sebzése nulla lesz,dupla nulla,de bármit kibír.<#zavart1>

Nyugi,a lagot most nem javítják,most csak a küldis és deltás bugokat,próbálják.

Fabio Capello
se. majd éjféltájban elfogadható lesz, esetleg. 😄

ISA-ra már lassan be se merek menni, olyan borzalmasan laggol egyfolytában.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.04.07. 17:20:05

Nyugi fèl nyolckor lesz szerver talàn.

De bugosak a küldik,azt javítják.

Csütörtökön volt 3,5 óra karbantartás, a mai napra 4,5 órásat írtak. A patch már lejött 130 MB de a szerver még áll. 😞
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.07. 17:01:17

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

RoboKutya78
De ma csak kedd mit csinálnak majd csütörtökön?😊

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.07. 16:39:57

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mi lenne,frissítés,ki volt írva.
Asszem háromtól hatig?Vagy fél hét?

RoboKutya78
Mi a tök van a szerverrel??

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az Enchanced Induction Coils például valójában így néz ki.

Ilyen alapjáraton,de ha raksz a Batteries skillre akkor sokkal durvább,ha veszel hozzá Maintenance Engineer és Quartermaster doffot még jobb.
Na persze csak a kipróbálás kedvéért kicsit húzós.

Jobban megnézve ez a wiki alaposan le van maradva,némelyik konzol infója elavult.

Egy romulán klingon karit ha húzok sok konzolt kapok.Fegyvereket is.
A jobbak:Enchanced Induction Coils,Shield Destabilizer(nincs wikin infó,de tápos),Quad Cannon,Bio-Neural Warhead,Plasmonic leech,ha engi vagy sci karim van akkor még Barrier Field Generator(nincs infó wikin),Subspace Jumps,Isometric Charge,Theta Radiation Vent,Aceton Assimilator,Singu stabilizer,Singularity Inverter(wiki nem ismeri,eltörli a CD-ket),Shield Absorptive Frequency Generator konzol(nagyon op),Molecular Phase Inverter.
Ezek a kis szintűek,fejlődés közben jó velük szórakozni,és még van egy rakás T5 és T6.

Én pont fordítva voltam vele KDF-oldalon az első rank-lépés előtt: a ground ment jobban, a space kevésbé, amikor xp hétvége alatt kezdtem egy karaktert. A Test Of Mettle-re 21-es szintű lettem 😄 Közben volt pár nehéz űrharcom, ami mk i vagy mk ii-es hajófegyverekkel és a standard béna boff-skillekkel elég durva volt (Bringing Down the House, The House Always Wins). Pláne, hogy az volt első KDF karakterem 😊 De azóta már figyelek, s jóval könnyebbnek tűnik.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Na kb. ilyenre gondoltam 😊
De nekem gond,mert klingon romulán oldalon 10-es szinten jó hajó van,kellene a konzolja.
Klingon romulánt húzni nem nehéz,,az űrharc kb a vicc kategória a sok op konzol miatt.<#vigyor>
Csak groundot kell ki bírni.

Az elsőre megtaláltam a választ: a cikk Q&A része szerint deltás karaktert csak most lehet létrehozni, s addig kell elmenni az event alatt, amíg azt a Tesseract Comm-t meg nem kapjuk. Ezután már akármikor szintezhetünk, akár az event után is, a jutalmakat akkor is meg fogjuk kapni.
Tehát nem kell sietnem 😊 Mondjuk így se nagyon lenne hangulatom most még két karaktert indítani, borzasztó sok van már így is, esélytelen lenne is mindet kihúzni. Talán pár hét múlva. FED-es oldalon még talán van is öt-hat karaktertervem, de KDF-en semmi ötletem.

#11623: A klingon/romulánnal sincs gond, ha már a 10-es szinten lecseréled a fegyvereket és egy tac konzolt mk iv-re, s esetleg a boffoknak is választasz egy használhatóbb skillt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.07. 11:41:21

Ha megcsinálod az összes küldit,trait-et kapsz meg valami cuccost,űr és ground devices.

(Ez az "összes jutalom" jól sejtem, hogy azt jelenti, hogy mondjuk a fedeshez képest +2-3db, 10-20 markot tartalmazó pakkot ki lehet szedni pluszban az eltérő kezdő epizódküldetésekből? Mert akkor az picsára nem éri meg, meg nem is kell az _egészet_ végigtolni a másik kettővel, csak elég az elejét.
Vagy van más jutalom is?)

Ja, látom. Akkor tárgytalan.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.07. 10:43:21
Minden történetszál után jár a 100 fc és 1k dili,minden karidnak.
Nekem még csak két történetszál van kész és 31-es a kari,6k dilit kapott minden karim+ 5k fleet dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 10:42:38

Nem eladni akartam hanem átadni olyan karinak akinek már 15-ös R&D skillezése van.sztem a sztori küldik nem érik meg azt az 1000 dilit meg 100 fleet markot.
Az Aegis doff mindig karakterhez kötött,mindig,sosem adhatod el.És igen csinálom ha tudom,a fedes 31-es karival már a Vault küldinél járok.
Minden kariddal megkapod a jutalmat minden befejezett epizódért,feltéve ha az összes küldit megcsinálod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 10:25:17

Azt ne mondd te végig csinálod.

Amúgy ez meg mekkora szivatás.kivettem deltás karival az aegis doffot aztán átakartam adni főkarinak csak nem lehet mert boundos.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.04.07. 10:19:27
Minden fed klingon romulan karakterrel végig csinált episode-ért jutalmat kapsz.

Én csak arra hajtok hogy 50-es legyen a karim.eszem ágában sincs a küldiket megcsinálni.
A kari kevesebb idő alatt lesz 50,de a küldik nem lesznek rövidebbek,és kell az összes küldi.De igaz ha dupla olyan gyorsan jön az xp könnyebb a kari húzás,kivéve klingonnal és romulánnal,ha tudod még a duplázás előtt húzd fel klingont és romulánt 10-re,különben cumi.

Állítólag ki kell húzni mind 3 oldalon egy karit ha az összes jutalmat akarod.ha rám hallgatsz csak akkor kezded el húzni ha már dupla xp lesz.kevesebb idő alatt kész van a kari.de ha a traiteket ki akarod szedni akkor nyugodtan hozzá kezdhetsz mert ahhoz meg kell csinálni a küldiket is.
Gondolom valami sebzős engit szeretnél,őszintén szólva nekem a sebzős engikhez totál nem értek,tankos engit tudok csinálni,de a sebző az nekem már magas.Tankos skillezést tudok mutatni.

Van valami különbség a között, hogy most szintezek (vagy kezdek szintezni) egy deltás karaktert, vagy csak két hét múlva? Befolyásol ez valamit?
Érdemes mindhárom frakcióban kezdeni egy-egy deltás karaktert ? (Főleg, hogy két karakter slotot kell ahhoz venni.)

Bocs a hülye kérdésekért, de nem STO volt betervezve ezekre a hetekre, s kíváncsi vagyok, megéri-e mégiscsak ezzel foglalkozni.

Nem toltam reggeltől estig, azomban valóban idegtépő éppen ezért elég volt egy fedes. Nem fogok másik kettőt (klingon, romulán) kihúzni. Mivel ma már hétfő van és ugyan úgy halad tovább a jelenlegi t2 szint ezért csütörtöktől.
Amúgy nyilvánvalóan úgy volt értelme a húzásnak, hogy előre legyártottad és fejlesztetted a fegyverzetet amit használtál. Régen amikor kezdtem álmodni se mertem lila és UR felszerelésről... akkor kékkel és zöldel kellett végigtolni.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 21:41:16

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Jó hogy szóltál, köszi. Ha nem mondod észre se veszem. 😊
Elvileg akkor kapsz meg minden deltás jutalmat ha felhúzol 1 roma 1 klingon 1 fed karit.Vagyis mindegyikkel megcsinálod az összes küldit.

Elvileg van is 😊 A devek azt írták, hogy mindenki kap egy slotot is hozzá, az event meg két hónapig tart. Az nem tudom, hogy egynél több deltás karaktert lehet-e indítani.
Én egy remant kezdtem, de bugosnak tűnik a Turning Point küldi. Nem történetileg, hanem az iconiai pluszt nem sikerült megcsinálni. Nem tudom, ha újrajátszom a küldetést, akkor is elérhetők lesznek-e az iconiai dolgok.

Deltás karakter felhúzás nélkül is jár valami apróság? Nekem sajnos nincs szabad karakter slotom így nem tudtam új karakter felhúzni.
De ők gondolom reggeltől estig tolták.nekem erre nincs időm.meg idegzetem se lenne a szarabbnál szarabb küldikhez.a bonus xp-t azért nem értem mert azt írja hogy köv hét.de azt mikortól számítja hétfőtől vagy szerver leállástól ami csütörtök?az első szint meg már teljesült amire +50% xp jár.meg lassan már sztem a 2. is.
3 nap alatt felhúztak egy karaktert 52-es szintre? o_O

Hm, idén nem volt semmi ajándék az Első Kapcsolat évfordulóján 😞
A spec Cmd szintű boff ability-k (BO3, RSP3, stb) megtanítására nincs más módszer, minthogy egy boff-ból gyártunk egy manualt hozzá (a boff utána ugye elveszik)?

<#nevetes1>

3 nap alatt a flotta aktív része amiben vagyok végigtolta. 52-es szint lett a vége, meg egy bug mivel az utolsó küldi nem csinálható meg. Amúgy szerintem a jövőhéten lép életbe a bónusz xp. Én így értelmeztem. Amit a jövő héten gyüjtünk az meg az utána lévő héten.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 15:59:24

Akkor most jó sok dilit fogsz szakítani megint.de most elgondolkoztam hogy csinálok még vagy 3 karit.meg rászánom magam és csinálok végre egy scit is.bár ahhoz lövésem sincs milyen skillezés kell.
azért nem skilleztem mert nem tom mi lenne a jó így üresen hagytam, hogy lehessen alakítani <#bee1>

a hajó azért maradt félbe mert eszembe jutott, hogy ha szettbe veszem ki akkor mind a 3 konzolt tudom használni csak nem tom milyen konzolokat add <#fejvakaras>
plata tolnál nekem összerakni egy skill fát ha megkérlek ahhoz a hajóhoz <#worship>
bár nem tom dhc vagy beam-s legyen
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.06. 11:33:09
Minden kariddal kiveheted a deltás karival szerzett jutalmakat,na mármost 30 karival ha kiszedem azt a piszok sok dilit,aaaz faszaaa.

Amúgy a küldik kihúzásáért járó traiteket megszerezi valaki?sztem nem érnek meg annyi szenvedést.

És mikor lép életbe a bonus xp?anélkül tetü lassan fejlődik a kari.
XD
Mert a Deltás kari az deltásabb.<#nyes>

Ez nagyon fele más,skillek nuku,hajó felszerelés félig megcsinálva.
Beam és dhc?Mééééért?Vagy beam vagy dhc,vegyesen nem jó.

hali kérnék egy kis segedelmet indítottam egy roma lány karit (egineer) és nem tom mi lenne a legjobb skillezés neki!

ezt a kis aranyost néztem ki neki bár még nincs meg a szett ára de erre kellene a skillezés 😊
Valaki hozzáértőbb mondja el mitől jobbak ezek a deltás karakterek. Én valahogyan nem veszek észre külömbséget, persze a sok-sok cucc amit ezért kaptam az jóljött.

A Turning Point küldetést hol lehet resetelni és/vagy eldobni? A Missions/In progressnél nem lehet :/

Egy lehetséges megoldás a Treasure Trading bugjára: link

Meglett.

A delta újhoncos utolsó küldetés (cold storage) bugos és trükközéssel sem lehet megoldani. 😄
cold storage bug
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.04. 19:20:39