Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt alkottam unalmamban.<#hehe>#hehe>
Hop ezt véletlen elbasztam és tac lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 19:19:42
És valami tankos skillezéssel.Sebzése nulla lesz,dupla nulla,de bármit kibír.<#zavart1>#zavart1>
ISA-ra már lassan be se merek menni, olyan borzalmasan laggol egyfolytában.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.04.07. 17:20:05
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.07. 17:01:17
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.07. 16:39:57
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Asszem háromtól hatig?Vagy fél hét?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ilyen alapjáraton,de ha raksz a Batteries skillre akkor sokkal durvább,ha veszel hozzá Maintenance Engineer és Quartermaster doffot még jobb.
Na persze csak a kipróbálás kedvéért kicsit húzós.
A jobbak:Enchanced Induction Coils,Shield Destabilizer(nincs wikin infó,de tápos),Quad Cannon,Bio-Neural Warhead,Plasmonic leech,ha engi vagy sci karim van akkor még Barrier Field Generator(nincs infó wikin),Subspace Jumps,Isometric Charge,Theta Radiation Vent,Aceton Assimilator,Singu stabilizer,Singularity Inverter(wiki nem ismeri,eltörli a CD-ket),Shield Absorptive Frequency Generator konzol(nagyon op),Molecular Phase Inverter.
Ezek a kis szintűek,fejlődés közben jó velük szórakozni,és még van egy rakás T5 és T6.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Klingon romulánt húzni nem nehéz,,az űrharc kb a vicc kategória a sok op konzol miatt.<#vigyor>#vigyor>
Csak groundot kell ki bírni.
Tehát nem kell sietnem 😊 Mondjuk így se nagyon lenne hangulatom most még két karaktert indítani, borzasztó sok van már így is, esélytelen lenne is mindet kihúzni. Talán pár hét múlva. FED-es oldalon még talán van is öt-hat karaktertervem, de KDF-en semmi ötletem.
#11623: A klingon/romulánnal sincs gond, ha már a 10-es szinten lecseréled a fegyvereket és egy tac konzolt mk iv-re, s esetleg a boffoknak is választasz egy használhatóbb skillt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.07. 11:41:21
Vagy van más jutalom is?)
Ja, látom. Akkor tárgytalan.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.07. 10:43:21
Nekem még csak két történetszál van kész és 31-es a kari,6k dilit kapott minden karim+ 5k fleet dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 10:42:38
Minden kariddal megkapod a jutalmat minden befejezett epizódért,feltéve ha az összes küldit megcsinálod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 10:25:17
Amúgy ez meg mekkora szivatás.kivettem deltás karival az aegis doffot aztán átakartam adni főkarinak csak nem lehet mert boundos.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.04.07. 10:19:27
Érdemes mindhárom frakcióban kezdeni egy-egy deltás karaktert ? (Főleg, hogy két karakter slotot kell ahhoz venni.)
Bocs a hülye kérdésekért, de nem STO volt betervezve ezekre a hetekre, s kíváncsi vagyok, megéri-e mégiscsak ezzel foglalkozni.
Amúgy nyilvánvalóan úgy volt értelme a húzásnak, hogy előre legyártottad és fejlesztetted a fegyverzetet amit használtál. Régen amikor kezdtem álmodni se mertem lila és UR felszerelésről... akkor kékkel és zöldel kellett végigtolni.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 21:41:16
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Én egy remant kezdtem, de bugosnak tűnik a Turning Point küldi. Nem történetileg, hanem az iconiai pluszt nem sikerült megcsinálni. Nem tudom, ha újrajátszom a küldetést, akkor is elérhetők lesznek-e az iconiai dolgok.
Hm, idén nem volt semmi ajándék az Első Kapcsolat évfordulóján 😞
A spec Cmd szintű boff ability-k (BO3, RSP3, stb) megtanítására nincs más módszer, minthogy egy boff-ból gyártunk egy manualt hozzá (a boff utána ugye elveszik)?
3 nap alatt a flotta aktív része amiben vagyok végigtolta. 52-es szint lett a vége, meg egy bug mivel az utolsó küldi nem csinálható meg. Amúgy szerintem a jövőhéten lép életbe a bónusz xp. Én így értelmeztem. Amit a jövő héten gyüjtünk az meg az utána lévő héten.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.06. 15:59:24
a hajó azért maradt félbe mert eszembe jutott, hogy ha szettbe veszem ki akkor mind a 3 konzolt tudom használni csak nem tom milyen konzolokat add <#fejvakaras>#fejvakaras>
plata tolnál nekem összerakni egy skill fát ha megkérlek ahhoz a hajóhoz <#worship>#worship>
bár nem tom dhc vagy beam-s legyen
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.06. 11:33:09
És mikor lép életbe a bonus xp?anélkül tetü lassan fejlődik a kari.
Beam és dhc?Mééééért?Vagy beam vagy dhc,vegyesen nem jó.
ezt a kis aranyost néztem ki neki bár még nincs meg a szett ára de erre kellene a skillezés 😊
A delta újhoncos utolsó küldetés (cold storage) bugos és trükközéssel sem lehet megoldani. 😄
cold storage bug
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.04. 19:20:39