Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi szeretünk a városban gyilkolászni, vadászgépezni, insurgent pickuppal fel alá járőrözni, de ezt nem lehet passzívban, ha meg nem voltál passzív akkor 2 percenként felrobbantott téged az egész instával együtt egy hacker, így rövid úton elegünk lett belőle.
A vége felé a heistek megunása miatt már csak órákig lövöldöztünk egymásra vagy másokra a városban, de hackerrel teli szerveren ezt nem lehetett, így kb abba is hagytuk a játékot. Majd talán a GTA 6 online már jobb lesz, ez ilyen első próbálkozásnak nem volt rossz részükről.
A vége felé a heistek megunása miatt már csak órákig lövöldöztünk egymásra vagy másokra a városban, de hackerrel teli szerveren ezt nem lehetett, így kb abba is hagytuk a játékot. Majd talán a GTA 6 online már jobb lesz, ez ilyen első próbálkozásnak nem volt rossz részükről.
Nem,sok a hacker.Én szeretek Heist-re menni,báár,mostanában ép csapatot nehéz találni.
Múltkor egy hacker engem is megkínált pénzel,alám robbantot egy szökőkutat amiből pénzes zsákok jöttek,700k dolcsit vágott hozzá.Én mindig passzív vagyok,így a hacker sem tud kinyírni.Kivéve ha épp ejtőernyővel zuhanok,szeretek ejtőernyőzni,bringázni,golfozni,meg teniszezni,csak a kicsit szar mert ótvar szar a tenisz gombkiosztása,és nem tudom hol kell megváltoztatni.
Múltkor egy hacker engem is megkínált pénzel,alám robbantot egy szökőkutat amiből pénzes zsákok jöttek,700k dolcsit vágott hozzá.Én mindig passzív vagyok,így a hacker sem tud kinyírni.Kivéve ha épp ejtőernyővel zuhanok,szeretek ejtőernyőzni,bringázni,golfozni,meg teniszezni,csak a kicsit szar mert ótvar szar a tenisz gombkiosztása,és nem tudom hol kell megváltoztatni.
persze, nincs a régi 3 borg stf eliten, csak advanceden.
cure found viszonylag egyszerű, gyorsan ledarálod egyedül a kockát, kb 30 sec, másik kettő megteszi ugyan ezt a másik kettővel, aztán vissza a kanghoz és pew pew amíg el nem fogynak. uncsi nagyon.
kedvünk nem igazán van vele játszani, sokadjára végigtolva unalmasak a heist küldik. városban öldöklést anno kinyírta a sok hacker, nem tudom vannak-e még vagy sikerült kezdeniük velük valamit.
cure found viszonylag egyszerű, gyorsan ledarálod egyedül a kockát, kb 30 sec, másik kettő megteszi ugyan ezt a másik kettővel, aztán vissza a kanghoz és pew pew amíg el nem fogynak. uncsi nagyon.
kedvünk nem igazán van vele játszani, sokadjára végigtolva unalmasak a heist küldik. városban öldöklést anno kinyírta a sok hacker, nem tudom vannak-e még vagy sikerült kezdeniük velük valamit.
Jah bakker,amikor először mentem Prison Break küldire akkor jöttem rá hogyan kell rakétával lőni.
Én voltam a Demolition,random csapattal,akkor mutatta a játék hogy melyik gombal kell váltani a fedélzeti fegyverek közt,van géppuska,célkeresős rakéta meg sima rakéta.Amikor veletek harcoltam repülővel,még fingom sem volt hogy kell előcsalni a rakétát.<#vigyor>#vigyor>
Meg igazából át kéne a repülőgép irányítást is dolgoznom,mert jelenleg a nyilak és a 4.5.6.8 gombokkal irányítom.
Én voltam a Demolition,random csapattal,akkor mutatta a játék hogy melyik gombal kell váltani a fedélzeti fegyverek közt,van géppuska,célkeresős rakéta meg sima rakéta.Amikor veletek harcoltam repülővel,még fingom sem volt hogy kell előcsalni a rakétát.<#vigyor>#vigyor>
Meg igazából át kéne a repülőgép irányítást is dolgoznom,mert jelenleg a nyilak és a 4.5.6.8 gombokkal irányítom.
Én úgy láttam nekem eliten csak dyson stf van űr,meg asszem Hive és disconnected,meg esetleg battle of korfez.Inf elite meg cure nem volt listában.
Miért,3 milla.Most hetekig dupla pénz event volt.Vettem Insurgentet,Insurgent Pick Up-ot,Kurama-t,szép motorcsónakot,van 3 apartmanom,Eclipse tower-ben a legdrágább,meg Weasel 101 apartman,és még egy olcsóbb,Pacific standard job heist rabláshoz,a motorok mellett van a kéró,garázsban Insurgent és Kurama a meneküléshez.
Insurgent üvegje valóban nem páncélozott,bár a sima változat mintha védettebb lenne,de nem az a fő erőssége,olyan mint egy tank,átgázolok vele bármilyen rendőr vagy Merryweather autókon.
Insurgent üvegje valóban nem páncélozott,bár a sima változat mintha védettebb lenne,de nem az a fő erőssége,olyan mint egy tank,átgázolok vele bármilyen rendőr vagy Merryweather autókon.
Nekem van űr elitem 😊 A cure found. De nem mertem még elindítani mert szerintem igen hamar lerombolnak 😊 Abba csak olyanokkal mennék akik erősebbek mint én. nekem még hiányzik pár cuccom de a fegyverek XIVesek. Curen is szoktam belebotlani simikbe. Két lehetőség van, az egyik hogy kurva gyorsan elveszitünk mindent, mert a simi alkalmatlan bármire, vagy rohadt gyorsan letoljuk 😊 Volt úgy hogy két simi volt és vesztettünk, mert igaz hogy egyedül maradtam állva, de az össz dps-em mérnökként kevés volt hogy megcsináljam egyedül. Meg egy helyen tudok csak lenni egy időben. 😊 Amíg lebontottam a kockát meg a barátait addig ezeket a fa*zokat a beérkező BP-k szétszedték.
Lammaer: köszi, kipróbálom azokat is eliten. Szarabb nem lesz mint a bughunt 😊
Lammaer: köszi, kipróbálom azokat is eliten. Szarabb nem lesz mint a bughunt 😊
van egy csomó, unalmasak, könnyűek 😊
igen, ebbe mi is belefutottunk az insurgenttel, bár mi tudtuk megvétel előtt. Viszont tényleg kicsit túl egyszerű kilőni a sofőrt, a páncélozott üveg hiányzik róla eléggé. Azért persze sokat szórakoztunk vele, fel alá jártunk vele a városban és kinyírtunk mindenkit aki elénk került, voltak is belőle jó kis anyázások chaten 😊
Nekem a kedvencem a vadászgép, de macerás szerezni, összegyűjteni egyre pedig sokáig tartana.
igen, ebbe mi is belefutottunk az insurgenttel, bár mi tudtuk megvétel előtt. Viszont tényleg kicsit túl egyszerű kilőni a sofőrt, a páncélozott üveg hiányzik róla eléggé. Azért persze sokat szórakoztunk vele, fel alá jártunk vele a városban és kinyírtunk mindenkit aki elénk került, voltak is belőle jó kis anyázások chaten 😊
Nekem a kedvencem a vadászgép, de macerás szerezni, összegyűjteni egyre pedig sokáig tartana.
Én rühellem a groundot,nekem űr elite kell(ene).
GTA-ban már asszem 62 vagy 63-as szintű a karim.És ez a második karim,az első asszem 26-ig jutott.
Kár hogy PC-s GTA-ban a karakter generálás olyan lószar.Vagy csak én nem jöttem rá hogyan kell jobban beleásni magam.
És marha nagy baromság hogy az Insurgent Pick Up-ot nem lehet garázsban tárolni.
Kár hogy PC-s GTA-ban a karakter generálás olyan lószar.Vagy csak én nem jöttem rá hogyan kell jobban beleásni magam.
És marha nagy baromság hogy az Insurgent Pick Up-ot nem lehet garázsban tárolni.
Én a bughuntot hanyagolni szoktam, szerintem a leghosszabb és legrizikósabb elite ground küldi, mert ugye simán elcseszhetsz vele egy csomó időt hogy a végén haljon meg a pacák. Meg személyes probléma, de abban a káoszban én még semmit nem látok 😄
Rhino station a király, szük 4 perc, és a közepe az egyetlen rizikó (at kb a 2. percnél eldől), utána nukara, végül pedig az undine beszivárgós.
Bughunton még ki is nyúlok gyakran, a másik 3-on meg sose 😄
Rhino station a király, szük 4 perc, és a közepe az egyetlen rizikó (at kb a 2. percnél eldől), utána nukara, végül pedig az undine beszivárgós.
Bughunton még ki is nyúlok gyakran, a másik 3-on meg sose 😄
az 1 fős kis hajós aréna engem sem izgat túlságosan, fent sincs most a gépen, gta5 miatt letöröltem, de lassan ideje lesz visszarakni, az fps része már érdekel, a socialt is meg kellene nézni, a multicrew pedig már érdekel nagyon, szóval szép lassan visszakerül a gta helyett.
arra jó ez, hogy kipróbáld a gépeden mennyire fut optimalizálás nélkül. ha most elfut, akkor később nem lesz gond vele.
arra jó ez, hogy kipróbáld a gépeden mennyire fut optimalizálás nélkül. ha most elfut, akkor később nem lesz gond vele.
Igen szeptemberre mondják S11-et.Szerintem tuti valami doffos szerűség lesz a hajók küldizése.
Köszi 😊 Bár mostanában nincs sok szerencsém az eliteken. Legutóbb is bughunton jött valaki split beammal, a többiek meg mesterlövész puskákkal. Mondtam hogy nem lesz jó, de én voltam a hülye. A TR jó borg ellen, de amikor tucatjával jönnek a kispatkányok cseszheted. Ja és még véletlenül sem használt senki semmiféle képességet vagy eszközt. Nem tudom mi volt a terv, de gyakorlatilag még a szakadékig sem jutottunk el.
Sajna a lövöldözős arénás része pont nem izgat.
https://robertsspaceindustries.com/promotions/gamescomflyfree2015
Kód: GAMESCOM2015
Augusztus 14-ig ingyenesen ki lehet próbálni a vadászgépes arénás lövöldét.
Kód: GAMESCOM2015
Augusztus 14-ig ingyenesen ki lehet próbálni a vadászgépes arénás lövöldét.
Majd inkább szeptember közepe körül, kb akkor fogják kiadni.
Persze nagy dologra ne számíts, jobb esetben mint valami vacak pet jöhet veled 1-2 nem használt hajód, rosszabb esetben doffozás szerű rendszerben küldözgetheted ide oda, lesz pár új epizód küldi, egy új kitalált warcraft féle varázslós kardozós faj, meg 2 új stf. Ennél többre ne számíts.
Persze nagy dologra ne számíts, jobb esetben mint valami vacak pet jöhet veled 1-2 nem használt hajód, rosszabb esetben doffozás szerű rendszerben küldözgetheted ide oda, lesz pár új epizód küldi, egy új kitalált warcraft féle varázslós kardozós faj, meg 2 új stf. Ennél többre ne számíts.
Erdekes video, akkor csütörtök után bug dönping?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Véletlenul se Attack Pattern ugye? 😄
S11 vidió,
Wazze azt mindeki tudja hogy az AP az Attack power.<#nyes>#nyes>Vagy Ability Power.Kinek mi tetszik,de lehet agyatlan pöcs is,esetleg alamuszi paraszt.<#ravasz1>#ravasz1>
r&d packnak rövidíti mindenki, mert felesleges kiírni minden alkalommal hogy research & development pack.
ha valaki nem ismeri a rövidítéseket, az nem az én hibám, ez is ugyan olyan mint pl az AP rövidítés, ha nem tudod, nézz utána.
egyébként többször írtam már itt, egyéb fórumban is volt téma, már egy évvel ezelőtt is, hogy kb mindig megéri, flotta chaten is írtam már többször.
nem kell szóvivő, vedd ezt az első selejtező körnek, bár ez ahhoz túl egyértelmű volt szerintem.
ha valaki nem ismeri a rövidítéseket, az nem az én hibám, ez is ugyan olyan mint pl az AP rövidítés, ha nem tudod, nézz utána.
egyébként többször írtam már itt, egyéb fórumban is volt téma, már egy évvel ezelőtt is, hogy kb mindig megéri, flotta chaten is írtam már többször.
nem kell szóvivő, vedd ezt az első selejtező körnek, bár ez ahhoz túl egyértelmű volt szerintem.
Az r&d rövidités kavarta meg az embereket (mert az nincs benne a pakknak a nevében amiről szó van, ellenben benne van egy másik, jóval gyakrabban előforduló pakknak a nevében), nem ő volt az egyetlen. De hát már lassan megszokjuk, mindenki hülye aki nem érti meg fél szavakból hogy mire gondolunk 😛
Az hogy elmagyaráztad régebben VALAKIKNEK, abból nem következik az hogy Gundarknak is tudnia kéne 😊 Akkor jogos lenne a puffogás, ha mondjuk lenne itt valahol egy topik FAQban ilyesmiről szó 😛
Amúgy engem meg megdícsérhetsz, mert én kinyomoztam mire gondolt a költő, sőt ezt utána félre nem értelmezhető 2 mondatban le is tudtam írni 😛 Ha gondolod, némi ECért szívesen leszek a szóvivőd.
Az hogy elmagyaráztad régebben VALAKIKNEK, abból nem következik az hogy Gundarknak is tudnia kéne 😊 Akkor jogos lenne a puffogás, ha mondjuk lenne itt valahol egy topik FAQban ilyesmiről szó 😛
Amúgy engem meg megdícsérhetsz, mert én kinyomoztam mire gondolt a költő, sőt ezt utána félre nem értelmezhető 2 mondatban le is tudtam írni 😛 Ha gondolod, némi ECért szívesen leszek a szóvivőd.
hm, mondjuk persze benne van, hogy ha az a 4 láda pont vacak cuccokat dobál, akkor nem jön vissza a pénz, de ez van, kevés ec-vel több a kockázat, sokkal már nem igazán van benne.
nincs mit nem érteni, teljesen tisztán és érthetően írtam r&d packot, abból csak egy féle van.
az, hogy valaki az r&d pack alatt stf reward packra gondol, az már nem az én problémám.
sokszor sok helyen írtam már ezt a módszert, a probléma ott van, hogy ha szólok hogy na most lehet használni, mert biztosan megéri, akkor csinálják pár napig, de ahogy vége egy eventnek és változnak az árak, abbahagyják és engem kezdenek kérdezgetni, hogy most lehet, most jó még?
maguktól már nem igazán tudják, csak várnak a sült galambra.
az, hogy valaki az r&d pack alatt stf reward packra gondol, az már nem az én problémám.
sokszor sok helyen írtam már ezt a módszert, a probléma ott van, hogy ha szólok hogy na most lehet használni, mert biztosan megéri, akkor csinálják pár napig, de ahogy vége egy eventnek és változnak az árak, abbahagyják és engem kezdenek kérdezgetni, hogy most lehet, most jó még?
maguktól már nem igazán tudják, csak várnak a sült galambra.
gyorsabban jön ha sok pénzzel csinálod, de én is most csak 4 vacak ládát vettem 10-ből és azzal kezdtem, mert a félretett ec-hez nem nyúlok, 15 szép kerek szám.
Egy 100-as szerintem nem árt hozzá.úgy már látványos az eredmény.
A R&D pakk kereskedéshez jó ha van kezdőtőkéd,mert nagy üzemben kell csinálni,akkor hoz sok pénzt.
Én kétszer csináltam,egyiknél kb 5-6 nap alatt kerestem 400 milliót,másiknál meg nem emlékszem mennyit már.
Én kétszer csináltam,egyiknél kb 5-6 nap alatt kerestem 400 milliót,másiknál meg nem emlékszem mennyit már.
Na utánakérdeztem mert az orákulum szavait én se értettem teljesen tisztán (akárcsak Neo 😊)
Szóval a tárgy amiről beszélt az nem az STFeken szerezhető elite R&D pakk, hanem pl ez:
(amúgy az STFes elit pakkot is úgy tűnik érdemesebb lehet nyitogatni, 500Kért viszik el egybe, de ha kinyitod a 7 garantált Z particle az 350K, plusz a salvaged tech is 400K - ezek pillanatnyi árak, még nem néztem őket sose, csak az elite pakkot mert én abból kerestem a pénzt 😊 )
Azt hogy az Orákulum által javasolt pakkot mennyiért érdemes venni és a belőle eső dolgokat mennyiért eladni - na ehhez kell majd némi piackutatás 😊 De lehet hogy piskótasütés közben a kedves mosolygós néni is elárulja a titkot 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 23:39:03
Szóval a tárgy amiről beszélt az nem az STFeken szerezhető elite R&D pakk, hanem pl ez:
(amúgy az STFes elit pakkot is úgy tűnik érdemesebb lehet nyitogatni, 500Kért viszik el egybe, de ha kinyitod a 7 garantált Z particle az 350K, plusz a salvaged tech is 400K - ezek pillanatnyi árak, még nem néztem őket sose, csak az elite pakkot mert én abból kerestem a pénzt 😊 )
Azt hogy az Orákulum által javasolt pakkot mennyiért érdemes venni és a belőle eső dolgokat mennyiért eladni - na ehhez kell majd némi piackutatás 😊 De lehet hogy piskótasütés közben a kedves mosolygós néni is elárulja a titkot 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 23:39:03
Nekem biztos nem, 1000x inkább azt mondtad el hogy béna vagyok és semmit nem érek 😊
Passz.De elméletileg jön T6 galaxy drenya,és jön valami sci drenya is,de zenes.
Lehet már valamit tudni róluk? A 11es szezinban jönnek? Mondtátok hogy szar a dread, és tudom hogy a mostani hajóm jobb, de valahogy vonzódom hozzá 😊 Mondjuk a mostani hajóm bejött, szeretem. De én csak koca vadász vagyok hozzád képest, gyakorlatilag 1 karimmaj játszom 😊
Hát én nem adnám el.
Lesz új drenya,elvileg lesz T6 simi is.
Lesz új drenya,elvileg lesz T6 simi is.
Szóval azt mondod hogy pl a elite RnD-t ne eladjam mondjuk 450.000ért hanem nyissam ki és többre jön ki ha felteszem? Én most csesztem el vagy 15 milkót a fegyverekre 😊 Illetve csak az updatekre.
Apropó Arbiterrel megy valaki? Milyen? 😊 Jön a dreadnought új változata?
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.08.09. 20:56:25
Apropó Arbiterrel megy valaki? Milyen? 😊 Jön a dreadnought új változata?
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.08.09. 20:56:25
ha nincs account bankod a kulcsokkal lehet esetleg ec-t pakolgatni, azok kb 1-10.000 ec áringadozást mutatnak fel alá, szóval itt megveszed, ott eladod, kb ugyan azon az áron lesz, és gyorsan viszik. de persze egyszerűbb az account bank.
Na jó nem akartam a kollégát már az elején lelombozni hogy hu de gazdag vagyok ha már van 10 millám tudok belőle fegyverkezni😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a héten elbasztam a játszós pénzem, a maradék 15 milliárd ec-t nem költöm el, így maradt kb 10 millióm amit el lehet szórakozni, szerdán vettem belőle r&d packokat, kinyitottam, eladtam ami esett, és ez minden nap. szerda őta a 10 már 200nál tart.
ezerszer elmondtam már az r&d-set is, de valahogy mégsem csinálja senki, pedig ott van az endgame gear ára fél hét alatt.
ezerszer elmondtam már az r&d-set is, de valahogy mégsem csinálja senki, pedig ott van az endgame gear ára fél hét alatt.
öhm, a 10 milliós az elég olcsó szar kategória, de azért értem persze, hogy mit akartál mondani 😊
Csak ha kiváltod a caracter bankot vagy hogy hívjákot
Dilítiumot lehet
A finomítás ablaknál nem váltod be zenre hanem átloggolsz más karakterhez é ott kiszeded.
Vagy csinálsz egy saját fleetet de a caracter bank jobb megoldás
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 19:32:32
Dilítiumot lehet
A finomítás ablaknál nem váltod be zenre hanem átloggolsz más karakterhez é ott kiszeded.
Vagy csinálsz egy saját fleetet de a caracter bank jobb megoldás
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 19:32:32
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egy accounton belül karakterek között lehet EC-t és dilithiumot "átpakolni"?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Szerintem tökre rendben van,AP-seknek az obelisk meg omni beam alap asszem.
No igen, sajnos azt szoktam tapasztalni hogy segítőkészséggel nincs baj csak az empátia hiányzik 😊, mert többen szívesen elmondják mi az ultimate endgame gear, csak elfelejtik hogy az a kérdező számára az hetekig/hónapokig elérhetetlen, tehát a tanács nem sokat ér.
Vhogy úgy tűnik, hogy a tapasztalt emberek többsége már elfelejtette hogyan is jutott el az endgame felszerelésig...mert az az infó lenne nagy segítség 😊
Vhogy úgy tűnik, hogy a tapasztalt emberek többsége már elfelejtette hogyan is jutott el az endgame felszerelésig...mert az az infó lenne nagy segítség 😊
Amúgy találtam a neten egy kezdőknek való guideot, hogyan lehet küldetés rewardokból összerakni egy starter AP alapú szettet. Hangsúlyoznám a STARTER szót 😊
http://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/2pkssd/attempt_at_a_mostly_replay_mission_rewards_ap/
Mivel a hozzászólásokban nem köpködték agyon, ezért ezt nagyjából le is követtem (mivel a millióimat jelenleg fleet ship modulera költöm 😊 ).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:11:02
http://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/2pkssd/attempt_at_a_mostly_replay_mission_rewards_ap/
Mivel a hozzászólásokban nem köpködték agyon, ezért ezt nagyjából le is követtem (mivel a millióimat jelenleg fleet ship modulera költöm 😊 ).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:11:02
Tudom, konkrétan egy MK XI Acc+CRTH+DMG esik, de nyilvánvalóan az is szemétrevaló kategória (mert ennek az MK X megfelelője volt a screenshoton 😊 )
Van a hajómon pár darab belőle, csak már nem volt hangulatom újra és újra végigtolni azt a küldit, ezért ideiglenesen vettem MKX-et.
Azonban repu húzás közben esnek ezek a radiant beamek is (volt még két MK XII lila is, random acc-crt-dmg statokkal) és ezért bátorkodtam megkérdezni hogy esetleg ezek használhatóbbak e.
Amúgy gyanítom hogy hiába lenne a hajómon epic sok CRTs beam array, mivel még nincsenek meg hozzá a több tiz millás CRTt felnyomó konzolok azokkal sem lennék sokkal előrébb.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:05:13
Van a hajómon pár darab belőle, csak már nem volt hangulatom újra és újra végigtolni azt a küldit, ezért ideiglenesen vettem MKX-et.
Azonban repu húzás közben esnek ezek a radiant beamek is (volt még két MK XII lila is, random acc-crt-dmg statokkal) és ezért bátorkodtam megkérdezni hogy esetleg ezek használhatóbbak e.
Amúgy gyanítom hogy hiába lenne a hajómon epic sok CRTs beam array, mivel még nincsenek meg hozzá a több tiz millás CRTt felnyomó konzolok azokkal sem lennék sokkal előrébb.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:05:13
Nem tudom srácok azé itt nem csak über gazdag játékosok vannak akik 10 millás fegyverzettel szaladgálnak Vannak akik a kisebb kalibert szeretik vagy tudják megvenni maguknak.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 17:27:53
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 17:27:53
Egyébként én sem cuccoltam fel a karijaimat epic crtdx4 cuccokkal.Általában Mk12 lila van nekik.
Valamelyik küldetés ad lila beamet.Azt hiszem egy borg küldi ad.
Igen tudom, a crtd*4 az igazi... szépen éptgetem a hajót, nem tudok mindjárt mark XIV epiceket rápakolni. Egyelőre kell antiproton beam, abból dolgozom amit a pénztárcám megenged meg ami esik. Aztán majd persze veszek feletest meg 1 millárdosat az exről, de addig is...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 15:27:37
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 15:27:37
kb a mindkettő szarabb mint a másik kategória. mindegy melyiket rakod fel, igazából kukába való mindkettő.