Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most olvasom a hórusz eretnekséget(már azt az ötöt, ami megjelent magyarul a több mint 30 könyvből ). Az Űrgárdista nagyon jó volt, de az az első és utolsó értelmes WH4k könyve Ian Watsonnak, a többi az borzasztó.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.07.19. 17:41:57
RoboKutya78
Kezd idegesíteni amit mondasz dxel kapcsolatban próbáltam space enginert futattni dx11 ben de nem akaródzott csak a 9 elindulni néki.
Most már ott tartok hogy úgyis rendszerinstallt kívánt a notim felrakok rája egy új frees rendszert aztán meglesem most szedem le a 11 giga teljes játékot aztán meglátom.
Nekem kicsit fura lenne hogy egy kártya bizonyos része pukkanna meg csak és attól még megy a cucc remélem csak a dx kukult meg.
A notim meg alá van támasztva kb 3 centi magasba kapott levegőt annyira nem nyekkenhetett meg remélem. nincs lóvém egy 310m es vga karira főleg notira😊

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.19. 16:54:27

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Adok én neked mindjárt horvát tenger partot.
Itthon kurva meleg vaaan,küldhetnél egy kis hideg tengervizet postán.
Azzal nincs gond ha hajóért jönnek,csak azzal volt gondom hogy ad nagyokosok pofáznak hogy milyen fullos flotta meg anyám kínja,közben meg a tagok nem is tudnak vásárolni semmit.<#vigyor>
Nem lépek sehova majd ha leszel meg dumáljuk,különben is a hátam közepére sem kívánom az ad féle elitista vadbarmokat.
Te meg lemaradsz közben az új lock box féle őrületről,olyan cucc is eshet belőle ami dili eventen akár 100k dilit ad.
Mondjuk még egyet sem nyitottam,ilyen melegben a frásznak sincs kedve játszani,az este volt kedvem,mentem is stf-re,de jött a vihar.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.19. 11:22:51

Üdv a Horvát partokról.

Platac, én ajánlottam fel az Ad-nek, hogyha kell valakinek flottás hajó akkor szóljanak nyugodtan, végtelen provision van a hgf-ben, adunk nekik ingyen.

Ad armadába beléphetsz nyugodtan. Ha lesz magyar armada akkor mi sem különcködünk, vagy mondd meg hogy jövő vasárnap leszek és beszélhetünk erről ha valaki keres minket.
Jah és állítólag van még valami adó is a tagoknak.hogy mennyi időnként kell fizetni nem tom,csak hallottam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.19. 09:00:54

Erre gondútam pontosan.

Ez az első mondatod ugye csak vicc volt?!
Ú, de nagyon nem fogtad fel. A SAJÁT flottájukban nincs JOGUK vásárolni a fasz szabályaik, ezért kérnek segítséget másik flottától. Ezért nincsenek sem lenézve, sem megtagadva tőlük a segítség.

Az a szánalmas, hogy a saját flottájuknak sem kerülne semmibe nem fasznak lenni, és akkor nem is kellene segítséget kérniük.
Jellemzően soha nem az átlag tagokkal van a probléma, szinte mindig a vezetőség a fasz. Van egy-két faszkalap, aki hatalommániás köcsög, és a szar kis életének a sérelmeit azokon akarja megtorolni, akik csak játszani szeretnének, aztán ilyenkor jönnek az ilyen elmebeteg szabályok hogy nem csetelhetsz engedély nélkül, vagy szopatnak ok nélkül egy JÁTÉKBAN. A "BARÁTAID'.
Szar ügy, hogy általában ezek a hatalommániás kicsinyes pöcsök az elég elszántak ahhoz, hogy klánt szervezzenek maguknak, hogy legyenek alattvalóik.

Szerencsére ez a HussarGF nem ilyen.
Eisenhorn a leginkább sáros ebben a "mindig van nagyobb hal" baromságban. Eisenhorn is atyaúristenné válik a végére, de az kb kutyafasza ahhoz képest, ami a folytatásban, a Ravenor-trilógiában történik...
Nem az íróktól vették el a jogokat, hanem a magyar kiadóktól. Magyarra fordított regény nem lesz több egy darabig.
Üzenet alapján videokártya vagy DirectX probléma. Újratelepítés előtt próbálj meg elindítani valami másik 3Ds, DX11-es játékot. Ha más is csinálja, akkor gyanús, hogy megsült a kártyád ebben a melegben, de még egy DX reinstallt érdemes megpróbálni. Fateromnak valami nagyon hasonlót dobált a DX hibaüzenetként, amikor neki elfüstölt a kártyája.
Ha más játék okés, akkor STO reinstall.
MA ravettem magam arra hoigy belogoljak..10 fps volt mindnhol meg lag.. most mit kurtak el?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

RoboKutya78
Skacok help ez mi a hócipő

Délelőtt még toltam a játékot most meg ezt dobálja orrba szájba
A játék betölti a betöltőcsíkot majd az iconiai logó eltűnik mintha indulna a játék és ez a felírat fogad.
Majd amikor újra bejelentkezek bedob valami figyelmeztető képet egy igen nem gombbal attól függően hogy melyikre kattanok végig vizsgálja a fájlokat majd elindul és kezdődik minden elölről.
Mos már más ötletem nincs minthogy újratelepítem a játékot?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A magyar armadát el kell felejteni! A közösség érdekében!

<#eljen>

Hát éb bárhol tagja voltam nagy magyar közösségnek , az mindig vitaba, veszekedesbe és egymas szidásába torkollott, aztan megszűnt a közösség..Itt sem lesz ez másképpen..magyar magyarnak farkasa, minden jatekban munkahelyen...stb Nem fog ebbol semmi jo születni

Tudtommal a resonance megszűnt,mert John will átvette és most már hgf a neve.Legalább is ő ezt mondta.

Hát egyes flottáknál nincs szabad vásárlás,csak az vásárolhat akinek a flotta vezető meg engedi,de nálunk ez úgy van hogy azt veszel amit akarsz,úgyis annyi kibaszott provisionunk van hogy egy hamar nem fogy el.
Viszont a flotta cuccok fleet creditbe és dilithiumba kerülnek,fleet creditet meg úgy kapsz ha a flotta bázison projectekbe raksz be FM-et dilit,anyám kínját.
Mivel a mi bázisunk már eszetlen rég óta fullos,így nálunk csak special projectek futnak.Bár így is lehet bőven elég fc-t szerezni,tudom mert van kb 32 karim,és van mindnek kurva bőven FC.

Még mindig Resonance tag vagyok, a többi stimmel! 😊

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Tom te reso tag voltál,most azt is HGF-nek hívják,pontos nevét nem tom,de tudom hogy az eredeti HGF után van a neve,talán assszem hungarian guardian forces.<#mf2>

magyar vagy és küldölfről kérsz segítséget -> demagóg, hazaáruló!!!!

@capello
nem ismerem az sto rendszerét behatóan, milyen provision?
van egy heti limit hogy mennyi cuccot vehetnek a tagok vagy %-ban fizet a flotta támogatást a tagoknak vagy hogy érted?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem vagyok AD tag, így a belső működési rendszerüket nem ismerem. A korábbi válaszom arra irányult, hogy -részben- saját tapasztalat alapján egy korrekt, baráti multi gamer mmo közösség az AD és üdvözlendő, hogy a magyar flották részéről van szándék az együttműködésre. Azt, hogy ezt az AD kezdeményezte, nos, ez semmit sem von le az értékből! 😊

Kevesen ismerik.
És vagy nem tudnak angolul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.18. 22:08:29

Jaja, pláne, hogy van rá amúgy olyan ingame channel, ahol lehet meghívót kérni T5-ös bázisokra. A fleet cuccaim túlnyomó részét ilyen meghívókból szedtem össze, valóban felháborító 😄
Nem a segítség kéréssel van gond.Félre értetted.<#puszi>

Fabio Capello
provision.

és tényleg felháborító hogy segítséget mernek kérni valakitől akinek ez gondolom semmibe nem kerül, azon kívül hogy felveszi míg megteszik majd ők kilépnek
tényleg a szemetek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ma volt erről egy kis eszmecsere privát cseten.
Raul nélkül én nem kezdek armadázni,Raul a flotta vezetője,de szabin van.
Adott rá felhatalmazást,de akkor sem kezdek bele nélküle,de ha feljön felvetem az ötletet hogy csináljunk egy HGF-UHF-HDF armadát esetleg,meglátjuk mit szól hozzá.

Tudtommal öszvissz egy szabály van nálunk,törvénykönyv meg fixre nincs,sőt mióta van rangom nem is volt tudtommal,az új T6 hajók megjelenése óta párszor megtaláltak alfások hogy vegyem már be őket a flottába,mert T6 hajót vagy fleet konzolt akarnak venni,mivel az alfában egyiket sem tudják megvenni.Mert vagy nincs bázisuk,vagy nincs engedélyük,mivel alfában csak engedéllyel lehet vásárolni.

Játszani én nem játszottam együtt az AD-vel, viszont a John de Lancie-s újévi sci-fi találkozón ott voltak, és egy tök normális társaság benyomását keltették. Lelkesen mutogatták az STO-t a látogatóknak, igyekeztek toborozni új játékosokat, magyarázták, mi hogy működik.

Most épp nem vagyok akítv STO-ban, de amúgy én támogatnám, ha lenne egy normális együttműködés Armada-ügyileg a magyar flották között.
Plata!

A jelek szerint akkor két Alfa Direktíva létezik STO-n belül, mert akikkel mi játszottunk azok teljesen normális, baráti arcok voltak, korrekt, érett vezetéssel és helyén kezelték a játékot is (vagyis a játék a kikapcsolódás helye, nem második munkahely). Nem csak a játékban, de TS-en is volt hozzájuk szerencsém/szerencsénk, soha semmilyen jelét nem tapasztaltuk nagyképűségnek vagy drákói szigornak. Sőt, más mmokban is összefutottam velük, szintén csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni.

Persze hozzáteszem, a fenti pár sor jómagam és még úgy 10-15 ember véleménye, tehát nem általános és örök érvényű! 😊 😊 😊

Egyébként meg nem tudom kihagyni a magas labdát, bocsánat:

"Ez egy játék,inkább arról kéne szólnia a flottának hogy jól érezzük magunkat,nem arról hogy pár idióta parancsaira ugráljunk."

Fura, hogy pont Te írod ez, amikor nálatok egy időben -többek elmondása alapján- Büntetőtörvénykönyv is volt! 😊

Mi köze a cannon skillnek az armorhoz.
<7/18 7:29> Collected rewards for assignment "Research Project - Cannon Technology".

<7/18 7:29> You received 7,200 Research XP (Cannons)

<7/18 7:29> Cannons has ranked up to 16

<7/18 7:29> Accolade complete: R+D - Expert Armorer

Jó kezdeményezés lenne ha nem a nagyképű beképzelt alfa direktíva lenne,játszák az eszüket hogy milyen fullos és pró banda,közben meg szerencsétlen tagoknak még fingani sincs joguk önállóan,nem hogy bármit vásárolni.Az ad-ban a vezetőséggel van a gond,nem tudnám elviselni ha nálunk ilyen retardált szigor meg szabályzat lenne.Nekem az jobban tetszik hogy nem mondja meg senki 5 percenként hogy mit tehetek vagy mit nem,mit viselhet a karakterem,mire mehetek,mire nem.Ez már egy kicsit beteges.Ez egy játék,inkább arról kéne szólnia a flottának hogy jól érezzük magunkat,nem arról hogy pár idióta parancsaira ugráljunk.

Én úgy értelmeztem a felhívást, hogy szeretnék ha lenne egy nagy magyar armada. Én úgy gondolom, hogy nem ők szeretnének az alfa lenni, oda olyan flotta kell ami fullos, ebből 2-3 van tudomásom szerint. Gondolom az is a megbeszélés tárgya lenne.
Több AD tagal is össze szoktam futni naponta a játékban és jól el lehet velük dumálni, nincs gond ezzel. Minket, engem is megkerestek azzal, hogy szeretnének venni pár dolgot. Nálunk még kell max 2 hónap a t5 bázishoz (bánya, nagykövetség, dyson t3, az új holdingot meg elkezdtük) de úgy gondolom, hogy miért ne segítenénk egy-egy alkalommal nekik. Ez csak egy játék.
Ha ez a flotta esetleg nem akar részt venni az armadában akkor 1 vagy 2 (fullos) jelölt marad alfának. Én egy jó kezdeményezésnek tartom azt amit elindítottak.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.18. 19:06:08

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Állítólag az alfa direktíva már nagyban szervezkedik a fészbúkon,magyar armadát akarnak.valami nemzeti konzultációra vagy mi a bánatos faszra invelnek mindenkit,nincs frászbúkom így nem nagyon tudok ránézni.
Mondjuk amíg nem vagy nem is érdekel,be savanyodot hülye banda.
Vicc hogy a cseten az alfa direktíva tagok olyan fullos magyar flottákat keresnek,akik bevennék őket pár percre amíg vesznek maguknak hajót,mert még nincs is kész a bázisuk.
Meg azon panaszkodnak milyen nehéz náluk fc-t vagy bármilyen flotta itemet szerezni.
Nem tudom hogy lehet egy olyan flottában élvezni a játékot ahol minden szarságra van szabály meg törvény,és még csetelni sem lehet engedély nélkül.<#wow3>

Gundark 1 1
Jó a Dan Abnett által írt ciklus, Gauntról meg a szellemekről. Meg is van mind. De ismerjük el hogy kezd kifulladni a dolog. Mindig találnak egy nagyobb szemétládát mint az előző ami éppen elpusztítja a világot, az univerzumot ... De előtte éppen hogy tökön lövik még. Az Eisenhorn trilógia is nagyon jó. Ettől függetlenül az Űrgárdista marad az örök kis kedvencem 😊

A hórusz eretnekséget olvastad?

Végigvittem az új küldetést. Nem rossz, de nem került nagy megerőltetésembe. Remélem a 11 valahogy jobban összeáll. Mondjuk kissé szánalmas ahogy ez a hülye kék ikóniai fenyegetőzik.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.07.18. 13:42:14
Mi?? Elvette a GW a jogkat az íróktól? Dan Abnettől is? Hülyék ezek?
Jó a szeró,minden gond nélkül megy.

RoboKutya78
én is leszédültem 😊 keresek valami filmet azt azt nézem😊 inkább

Én most jöttem haza,de olyan kurva meleg van hogy nem sok kedvem van felmenni.

RoboKutya78
Na most megint szar a szerver vagy csak velem kamuzik?
Mély űrben sétálnék elfele pörögnek a motorok én meg egy helyben vagyok a warp meg az ugrabugra mükszik csak Az ugrabugra viszi csak előre a hajót.
Mi a szar ez??
Jah és a csetem is halott

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.17. 20:05:17

Ja, hát ha trilógiafetisiszta az ember... Vannak azért magyarra fordított sorozatok.

De több nem lesz, mert a GW elvette a jogokat.
Lehetne, ha nem az Eisenhorn lenne az egyetlen magyarra is lefordított triológia. 😄
RoboKutya78
A tesóm férje tűzoltó. Nemrégiben pakolták ki az öregúr oszló tetemét egy ilyen jól megpakolt lakásból.
A szomszédok kezdtek panaszkodni az elviselhetetlen szagra 😊

Szoktak ilyenek meghalni is, amikor rájuk omlik a szeméthegy.
Ja, múltkor néztem nategon egy ilyet (van vmi sorozat a kényszeres gyűjtögetőkröl), annak volt a lakásában több méternyi szemét, még döglött mumifikálódot kifgyót is találtak az "archeológusok" amikor elkezdték kitakarytani. Magáról a nőröl nem mondtad volna meg hogy ilyen - a ház kívül rendezetten nézett ki, az ember se volt büdös vagy hajléktalan, csak ha beléptek a házába akkor derült ki hogy nem 100as.

Az még a jobbik eset. Ez a rosszabb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lol.<#wilting>

Najah, IRL vmi ilyesmi lennél....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)