Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.07.19. 17:41:57
Most már ott tartok hogy úgyis rendszerinstallt kívánt a notim felrakok rája egy új frees rendszert aztán meglesem most szedem le a 11 giga teljes játékot aztán meglátom.
Nekem kicsit fura lenne hogy egy kártya bizonyos része pukkanna meg csak és attól még megy a cucc remélem csak a dx kukult meg.
A notim meg alá van támasztva kb 3 centi magasba kapott levegőt annyira nem nyekkenhetett meg remélem. nincs lóvém egy 310m es vga karira főleg notira😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.19. 16:54:27
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Itthon kurva meleg vaaan,küldhetnél egy kis hideg tengervizet postán.
Azzal nincs gond ha hajóért jönnek,csak azzal volt gondom hogy ad nagyokosok pofáznak hogy milyen fullos flotta meg anyám kínja,közben meg a tagok nem is tudnak vásárolni semmit.<#vigyor>#vigyor>
Nem lépek sehova majd ha leszel meg dumáljuk,különben is a hátam közepére sem kívánom az ad féle elitista vadbarmokat.
Te meg lemaradsz közben az új lock box féle őrületről,olyan cucc is eshet belőle ami dili eventen akár 100k dilit ad.
Mondjuk még egyet sem nyitottam,ilyen melegben a frásznak sincs kedve játszani,az este volt kedvem,mentem is stf-re,de jött a vihar.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.19. 11:22:51
Platac, én ajánlottam fel az Ad-nek, hogyha kell valakinek flottás hajó akkor szóljanak nyugodtan, végtelen provision van a hgf-ben, adunk nekik ingyen.
Ad armadába beléphetsz nyugodtan. Ha lesz magyar armada akkor mi sem különcködünk, vagy mondd meg hogy jövő vasárnap leszek és beszélhetünk erről ha valaki keres minket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.19. 09:00:54
Az a szánalmas, hogy a saját flottájuknak sem kerülne semmibe nem fasznak lenni, és akkor nem is kellene segítséget kérniük.
Szar ügy, hogy általában ezek a hatalommániás kicsinyes pöcsök az elég elszántak ahhoz, hogy klánt szervezzenek maguknak, hogy legyenek alattvalóik.
Szerencsére ez a HussarGF nem ilyen.
Ha más játék okés, akkor STO reinstall.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Délelőtt még toltam a játékot most meg ezt dobálja orrba szájba
A játék betölti a betöltőcsíkot majd az iconiai logó eltűnik mintha indulna a játék és ez a felírat fogad.
Majd amikor újra bejelentkezek bedob valami figyelmeztető képet egy igen nem gombbal attól függően hogy melyikre kattanok végig vizsgálja a fájlokat majd elindul és kezdődik minden elölről.
Mos már más ötletem nincs minthogy újratelepítem a játékot?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Viszont a flotta cuccok fleet creditbe és dilithiumba kerülnek,fleet creditet meg úgy kapsz ha a flotta bázison projectekbe raksz be FM-et dilit,anyám kínját.
Mivel a mi bázisunk már eszetlen rég óta fullos,így nálunk csak special projectek futnak.Bár így is lehet bőven elég fc-t szerezni,tudom mert van kb 32 karim,és van mindnek kurva bőven FC.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
@capello
nem ismerem az sto rendszerét behatóan, milyen provision?
van egy heti limit hogy mennyi cuccot vehetnek a tagok vagy %-ban fizet a flotta támogatást a tagoknak vagy hogy érted?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
És vagy nem tudnak angolul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.18. 22:08:29
tényleg a szemetek
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Raul nélkül én nem kezdek armadázni,Raul a flotta vezetője,de szabin van.
Adott rá felhatalmazást,de akkor sem kezdek bele nélküle,de ha feljön felvetem az ötletet hogy csináljunk egy HGF-UHF-HDF armadát esetleg,meglátjuk mit szól hozzá.
Most épp nem vagyok akítv STO-ban, de amúgy én támogatnám, ha lenne egy normális együttműködés Armada-ügyileg a magyar flották között.
A jelek szerint akkor két Alfa Direktíva létezik STO-n belül, mert akikkel mi játszottunk azok teljesen normális, baráti arcok voltak, korrekt, érett vezetéssel és helyén kezelték a játékot is (vagyis a játék a kikapcsolódás helye, nem második munkahely). Nem csak a játékban, de TS-en is volt hozzájuk szerencsém/szerencsénk, soha semmilyen jelét nem tapasztaltuk nagyképűségnek vagy drákói szigornak. Sőt, más mmokban is összefutottam velük, szintén csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni.
Persze hozzáteszem, a fenti pár sor jómagam és még úgy 10-15 ember véleménye, tehát nem általános és örök érvényű! 😊 😊 😊
Egyébként meg nem tudom kihagyni a magas labdát, bocsánat:
"Ez egy játék,inkább arról kéne szólnia a flottának hogy jól érezzük magunkat,nem arról hogy pár idióta parancsaira ugráljunk."
Fura, hogy pont Te írod ez, amikor nálatok egy időben -többek elmondása alapján- Büntetőtörvénykönyv is volt! 😊
<7/18 7:29>7/18 7:29>
Több AD tagal is össze szoktam futni naponta a játékban és jól el lehet velük dumálni, nincs gond ezzel. Minket, engem is megkerestek azzal, hogy szeretnének venni pár dolgot. Nálunk még kell max 2 hónap a t5 bázishoz (bánya, nagykövetség, dyson t3, az új holdingot meg elkezdtük) de úgy gondolom, hogy miért ne segítenénk egy-egy alkalommal nekik. Ez csak egy játék.
Ha ez a flotta esetleg nem akar részt venni az armadában akkor 1 vagy 2 (fullos) jelölt marad alfának. Én egy jó kezdeményezésnek tartom azt amit elindítottak.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.18. 19:06:08
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Mondjuk amíg nem vagy nem is érdekel,be savanyodot hülye banda.
Vicc hogy a cseten az alfa direktíva tagok olyan fullos magyar flottákat keresnek,akik bevennék őket pár percre amíg vesznek maguknak hajót,mert még nincs is kész a bázisuk.
Meg azon panaszkodnak milyen nehéz náluk fc-t vagy bármilyen flotta itemet szerezni.
Nem tudom hogy lehet egy olyan flottában élvezni a játékot ahol minden szarságra van szabály meg törvény,és még csetelni sem lehet engedély nélkül.<#wow3>#wow3>
A hórusz eretnekséget olvastad?
Végigvittem az új küldetést. Nem rossz, de nem került nagy megerőltetésembe. Remélem a 11 valahogy jobban összeáll. Mondjuk kissé szánalmas ahogy ez a hülye kék ikóniai fenyegetőzik.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.07.18. 13:42:14
Mély űrben sétálnék elfele pörögnek a motorok én meg egy helyben vagyok a warp meg az ugrabugra mükszik csak Az ugrabugra viszi csak előre a hajót.
Mi a szar ez??
Jah és a csetem is halott
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.17. 20:05:17
De több nem lesz, mert a GW elvette a jogokat.
A szomszédok kezdtek panaszkodni az elviselhetetlen szagra 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)