Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cruiser command néha fixre bugos,gorn karimmal mentem kristályra,T6 lekvár cruiserről most nem jön le a cruiser command térváltásnál sem.<#vigyor>#vigyor>
Fedes delta eventes karimnak command battlecruiserje van,asszem operation command battlecruiser,mentem vele kristályra,mert most csinálom,és nem marad bent neki a Cruiser command,akármelyiket választom kikapcsol,benyomom akármelyiket visszaszámol 5-ről és lejön róla.<#rolleyes>#rolleyes>
Múltkor klingon deltás karinak a t6 lekvár cruiserje csinálta ugyanezt dyson űrben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.19. 09:27:01
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Ezek miben különböznek? (nemtom pontosan mi az a threat generation, elméletem van rá az angol kifejezés alapján, de igy viszont nem vágom miért akarná bárki is increaselni...)
Most ezzel mi a gond?
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.18. 18:01:00
Komolyan, idén bármiféle időjárási esemény történt (értsd: nagyobb szél, eső, köd, napfelkelte, 1 fok hőmérsékletváltozás) az garantált 30-60 perces késést okzott, járatokat töröltek és napokig nem állt helyre a menetrend.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
De a legjobb az hogy KDF Joined Trill tac karimnak két kristály is összejön.Így vele 100k dili lesz a jutalom.Vagyis olyan mintha 17 karival tolnám le.
a zöld acceleratorokkal nem kell foglalkozni, azok fix számúak, 4db per pack - ami kék lett a zöld helyett. utána még lehet azzal számolgatni, hogy mennyi lett drága kék - lila componens és material, de nagy tételben már úgyis ugyan annyi van mindenből kb, szóval én mindig csak azt nézem meg, hogy mennyi a kék accelerator és abból mennyi a 2x quality, a többi nem érdekel.
10 és 60 között nem egyenesen arányos a különbség feltétlenül. mint írtad, a legdrágább cuccból x darab esett, 10-ből eshet abból 0 és 6db is. nullnál valószínűleg nem lesz hasznod, 6nál meg bőven lesz. 60 packból elég valószínűtlen már, hogy kevés essen az értékes cuccból.
Nálam is gatya mostanában (2 napja) az sto. szerintem rossz szerverre akar felrakni, nem tudni miért. Az eu1 proxy, -olvasva a fórumot-, szar.
Eu2 proxy jó. Hogy oda csatlakozzál, az optionsban, az eu gameplay proxyt kell kiválasztani, és alul a command line-ba, meg ezt kell beírni/másolni:
-SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80
Így az eu2-re rak be.
Hivatkozás: https://steamcommunity.com/app/9900/discussions/0/558753803843406765/
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.08.17. 22:45:40
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Úgy tapasztalom, nagyon erősen hullámzik a cuccok ára egy napon belül is. Pl 3 napon belül láttam a Major Research Boost árát 2.3 mill és 3.4 mill közt mocorogni. Van egy olyan érzésem, hogy itt számít az hogy pl mikor van az US időzóna.
Most erősen jegyzetelek, hogy a pakokból eső dolgoknak mi az min-max ára. Nyilván a mostani event megkeveri a lapokat, de még egyelőre nincs meg a képem hogy melyik nyersanyag mennyit ér, és a fenti példából is látható, markáns eltérések lehetnek 1-2 napon belül is.
MOndjuk a tegnap esti film jó volt, akkor ma is keresek egy jót....
lammaer: nincs olyan módszer amitől egy nap alatt milliárdos leszel, kivétel a mastercard-warriorok.
Én rengeteget csináltam az utóbbi pár hétben (az ECre hajtottam, az R&D pakk 400-500K ECt ér amit azokért a küldikért kapsz), most van vagy 250K dilithium orem a karakteremen, amig azt lefinomítom, és persze mivel továbbra is tologatom őket, csak jön a dili, csak jön a dili... de minek 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.17. 18:26:44
(az most hogy 10el csinálom vagy 60al ebből a szempontból irreleváns, nyilván többel csinálom nagyob a haszon 😊 )
Amúgy eddig 5öt nyitottam ki, ha az általa az elmúlt napokban látottmax áron adom el a cuccokat, akkor az 21 millió EC... tehát legjobb esetben megduplázom a zsét. Ami persze nem rossz, csak érdeklődöm hogy ennél várhatok többet is? (meg hát ugye mindent kiárusítani max áron az rengeteg idő)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.17. 18:23:41
A legértékesebb amit eddig találtam az a "Major Research Boost (2x quality improvement chance)" volt, aminek az eltelt pár napban 3.4 milláig is felugrott az ára (talán tegnap délelőtt volt annyi). Ez az amire hajtunk? (6 dobozból eddig 2 darab esett, a rengeteg aprólékot egyelőre nem raktam még ki)
EGy dobozt múltkor kiszámoltam, kb 4.4 milla értékű cucc volt benne (beleértve az utolsó morzsányi common cumót is), ez jó átlagos megtérülésnek számít, vagy ettől azért többnek ki kell jönnie hosszútávon?
Sztem ha újonc vagy, a hivatalos sztori küldetések elég élvezetesek és azokkal a hajókkal meg fegyverekkel amit kapsz meg ami a lootbol esik teljesen jól játszhatóak.
Én egyfoundry küldit tologattam az elején rendszeresen, a loot-o-matic 3000-et, napont egyszer. Onnan rengeteg loot esett, amit eladtam, a jobbakat meg felraktam a hajóra. Annyi van hogy ezért a küldetésért nem jár a dilithium reward mint a többiért, mert túl rövid 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.