Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Este ha leszel megnézhetjük mit tud a Krenim hajód,már ha kész van.Szerintem 6 vagy 7 óra fele leszek,ma meg holnap húzós napom lesz,így lehet kicsit kések.

Jah,az igaz hogy nagy dps aggrózik.
Cruiser command néha fixre bugos,gorn karimmal mentem kristályra,T6 lekvár cruiserről most nem jön le a cruiser command térváltásnál sem.<#vigyor>

lehet növelni vagy csökkenteni, de a legjobban akkor is a sebzés számít.
Lehet raktál a Threat skillre.
Fedes delta eventes karimnak command battlecruiserje van,asszem operation command battlecruiser,mentem vele kristályra,mert most csinálom,és nem marad bent neki a Cruiser command,akármelyiket választom kikapcsol,benyomom akármelyiket visszaszámol 5-ről és lejön róla.<#rolleyes>
Múltkor klingon deltás karinak a t6 lekvár cruiserje csinálta ugyanezt dyson űrben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.19. 09:27:01

Nekem Agro csokknetős van a DHC Tac karimon igy is minden engem lő😄 Pedig epik 14! 😄 Szoval szerintem semmit nem szamit😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Akkor jól értelmeztem... 😊

Incrased-et kerüld,az rád húzza az ellenséget,Threat generation növeli az aggródat,vagyis ha olyan konzolokat teszel fel és el lősz egy faw-ot kb minden gyökér rád ugrik.Szóval inkább decreased.

Én még fenn ülök....

Gondoltam meglepem magam egy SCI fleet embassy consoleval (a plasma procról jókat olvastam).

-re gondoltam, mivel semmiféle exotic damageval nem dolgozom (AP beamboat FAW hegyekkel), viszont ebből is van kétféle: increase threat generation meg decrease threat generation.

Ezek miben különböznek? (nemtom pontosan mi az a threat generation, elméletem van rá az angol kifejezés alapján, de igy viszont nem vágom miért akarná bárki is increaselni...)

Nah megen nem tudok feljutni.<#ravasz1>

Ma nem történt semmilyen váratlan esemény, ami váratlanul érte a MÁV-ot, ezért nagyobb késések várhatóak egyes vonalakon, néhol járatkimaradás is előfordulhat.

Most ezzel mi a gond?
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.18. 18:01:00
Az hagyján, de a MÁV ilyenkor megsemmisül 😞

Komolyan, idén bármiféle időjárási esemény történt (értsd: nagyobb szél, eső, köd, napfelkelte, 1 fok hőmérsékletváltozás) az garantált 30-60 perces késést okzott, járatokat töröltek és napokig nem állt helyre a menetrend.

Esik egy kis esso es megbénul pest! 😄 Szarul tervezett elvezető csatornák!!! 😄D😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Fabio Capello
jogos. 😄

Hát gyerekek, 17 óra áram nélkül... kemény volt 😄

Hát, arra nincs pénzmag hogy ezres tételben vegyem a pakkokat és utána üljek rajtuk hónapokig 😊

De így nekem működik,16 karival megszerezve a shard +1-el csak úgy szórakozásból mentem.<#vigyor>
De a legjobb az hogy KDF Joined Trill tac karimnak két kristály is összejön.Így vele 100k dili lesz a jutalom.Vagyis olyan mintha 17 karival tolnám le.

kinyitsz xdb packot, akkor a kék 2x-es acceleratoroknak legalább xdb kinyitott pack felének kell lennie. szóval 100 pack 50 kék accelerator, az alatt szar kör volt. azok között 50-50% a quality és a tech, szóval ha több a quality mint a tech, akkor jó kör, ha kevesebb, akkor nem annyira.
a zöld acceleratorokkal nem kell foglalkozni, azok fix számúak, 4db per pack - ami kék lett a zöld helyett. utána még lehet azzal számolgatni, hogy mennyi lett drága kék - lila componens és material, de nagy tételben már úgyis ugyan annyi van mindenből kb, szóval én mindig csak azt nézem meg, hogy mennyi a kék accelerator és abból mennyi a 2x quality, a többi nem érdekel.
mák. veszel 10 promo packot, olyan 0,001% esélyed van rá hogy kapsz 2 annoraxot belőle, az meg már milliárd felett van 😊
azonnali kinyitogatással és eladással nem. akkor várhatsz többet, ha valami promó idején ezres tételben veszel rengeteget fillérekért, és akkor adod el 1-2 hónap múlva mikor épp nagyon drágán nagyon mennek.

10 és 60 között nem egyenesen arányos a különbség feltétlenül. mint írtad, a legdrágább cuccból x darab esett, 10-ből eshet abból 0 és 6db is. nullnál valószínűleg nem lesz hasznod, 6nál meg bőven lesz. 60 packból elég valószínűtlen már, hogy kevés essen az értékes cuccból.
de trágya... újabb szintje a technika fejlődésének 😊
Nos. A prohardverre, nem tudom linkelni, ezért ide linkelem.
Nálam is gatya mostanában (2 napja) az sto. szerintem rossz szerverre akar felrakni, nem tudni miért. Az eu1 proxy, -olvasva a fórumot-, szar.
Eu2 proxy jó. Hogy oda csatlakozzál, az optionsban, az eu gameplay proxyt kell kiválasztani, és alul a command line-ba, meg ezt kell beírni/másolni:
-SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80
Így az eu2-re rak be.

Hivatkozás: https://steamcommunity.com/app/9900/discussions/0/558753803843406765/

Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.08.17. 22:45:40
Amelyikre leginkább szükséged van.

Van valami stratégia, hogy az R&D fejlesztést melyik iskolával érdemes kezdeni, vagy tök mindegy?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Upgrade eventnél az acceleratorok ára az egekben volt.

2.2-2.5 környékén láttam az elmúlt napokban is.

Úgy tapasztalom, nagyon erősen hullámzik a cuccok ára egy napon belül is. Pl 3 napon belül láttam a Major Research Boost árát 2.3 mill és 3.4 mill közt mocorogni. Van egy olyan érzésem, hogy itt számít az hogy pl mikor van az US időzóna.

Most erősen jegyzetelek, hogy a pakokból eső dolgoknak mi az min-max ára. Nyilván a mostani event megkeveri a lapokat, de még egyelőre nincs meg a képem hogy melyik nyersanyag mennyit ér, és a fenti példából is látható, markáns eltérések lehetnek 1-2 napon belül is.

Nekem még mindig xar a játék, 2 óra alatt 3 karakterrel lett meg a kristály.
Fabio Capello
néha mákosan nyitsz, néha nem, ezért érdemes nagy tételben nyitni őket. a benne levő cuccok eladásával jó eséllyel pluszosan jössz ki (acceleratorok, rare, very rare cuccok), hogy mekkora a profit, az meg azon múlik, hogy milyen árban vetted a pakkot magát (az utóbbi időben kicsit megugrott az ára)

Nemá basszus 😞

MOndjuk a tegnap esti film jó volt, akkor ma is keresek egy jót....

De most komolyan, hol írtam hogy milliárdos akarok lenni egynap alatt? CSak szeretnék többet megtudni az RandD pakkok hátteréről, pl hogy meg tudjam ítélni mennyire voltam szerencsés vagy szerencsétlen az előző napi nyitogatás során...

Fabio Capello
Dyson battleground

lammaer: nincs olyan módszer amitől egy nap alatt milliárdos leszel, kivétel a mastercard-warriorok.

Sztem Elite küldetéseken... ha meg tudod csinálni a Rhino stationt meg a nukara ground elitet, azok kb 5 perc játék után dobnak 1440 dilit. Fél óránként ismételhetőek....

Én rengeteget csináltam az utóbbi pár hétben (az ECre hajtottam, az R&D pakk 400-500K ECt ér amit azokért a küldikért kapsz), most van vagy 250K dilithium orem a karakteremen, amig azt lefinomítom, és persze mivel továbbra is tologatom őket, csak jön a dili, csak jön a dili... de minek 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.17. 18:26:44

Akkor hol van a sok dilithium?

Jó, de mi a nyerő dolog benne? Amikor kibontás után hátradölhetek hogy most megfogtam az isten lábát 😊

(az most hogy 10el csinálom vagy 60al ebből a szempontból irreleváns, nyilván többel csinálom nagyob a haszon 😊 )

Amúgy eddig 5öt nyitottam ki, ha az általa az elmúlt napokban látottmax áron adom el a cuccokat, akkor az 21 millió EC... tehát legjobb esetben megduplázom a zsét. Ami persze nem rossz, csak érdeklődöm hogy ennél várhatok többet is? (meg hát ugye mindent kiárusítani max áron az rengeteg idő)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.17. 18:23:41

Úgy látszik este szar a thome net,mert a szeró megint nem elérhető.

R&D packot nagy tételben kell vásárolni,megveszel olyan 60-at kinyitogatod eladod.Vagy ha van nagyobb táskád többet.

Az "Research & Development Pack nyitogatásnál mi az ami nagyon nyerővé teszi a dolgot?

A legértékesebb amit eddig találtam az a "Major Research Boost (2x quality improvement chance)" volt, aminek az eltelt pár napban 3.4 milláig is felugrott az ára (talán tegnap délelőtt volt annyi). Ez az amire hajtunk? (6 dobozból eddig 2 darab esett, a rengeteg aprólékot egyelőre nem raktam még ki)

EGy dobozt múltkor kiszámoltam, kb 4.4 milla értékű cucc volt benne (beleértve az utolsó morzsányi common cumót is), ez jó átlagos megtérülésnek számít, vagy ettől azért többnek ki kell jönnie hosszútávon?

Dili szempontból nem túl jók a foundry küldik,nem adnak sokat,és sokat kell tökölni velük.Nekem már legalább 3 karival kellene megcsinálni a romulus nukara dyson repus küldiket,de lusta vagyok hozzá.Pedig mindegyik ad 32k dilit.

Hát, nekem tetszett a christhmas eve küldetés vmi dragon nevü csákótól. Viszonylag rövid, harcos küldetés, gyorsan lement és adta a dilit. Csak ne felejtsd el elkezdés előtt benyomni azt a küldetést ami a foundry review bonuszt adja.

Pont dili szempontból jó :-)

Milyen értelemben jó?
Sztem ha újonc vagy, a hivatalos sztori küldetések elég élvezetesek és azokkal a hajókkal meg fegyverekkel amit kapsz meg ami a lootbol esik teljesen jól játszhatóak.
Én egyfoundry küldit tologattam az elején rendszeresen, a loot-o-matic 3000-et, napont egyszer. Onnan rengeteg loot esett, amit eladtam, a jobbakat meg felraktam a hajóra. Annyi van hogy ezért a küldetésért nem jár a dilithium reward mint a többiért, mert túl rövid 😊

Ha elèred a 30-as szintet már 4 skillt használhatnak,ha előlèpteted őket.

Tudtok ajánlani valami jó Lt. Comm. szintű foundry mission-t?

Viszont akkor az ugyanúgy függ a rangtól, gondolom, hogy hányat tud a földön használni.

földön mindnek 4 képessége lehet.
Azt tudom, csak az űrben egyszerre csak 1 ablak van, ha zászlós, kettő ha hadnagy stb. A földön gondolom, hogy másképpen lehet.

Max 4 képessége lehet.

valószínűleg valamiért blockolva volt az ip/port amit az STO használ, ideiglenesen szoktak ilyen hibák előjönni karbantartások környékén de általába 3-4 órán belül rendbejönnek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Gundark 1 1
Nekem is simán ment a DCS is meg a falcon is. A neverwintert nem indítottam el de a launchere ment. Egyedül az STOnak irta ki amit neked. Lehet hogy a szerver cluster az a része állt ahová a T csatlakozik. Vagy csak a routolásukkal volt gond. De attól még cumi 😊
A bridge officereknél csak az ürben van korlátozva, hogy hány képességet tud használni? Ha előléptetem mindet pl. hadnaggyá, akkor a ground missionben több dolgot tud csinálni?

Volt már ilyen más szolgáltató esetében is, hpgy egy-egy valami nem akart menni (játékok, weboldalak). Az IT ezen területéhez, hogy miért lehet nem igazán értek, de elő szokott ferdülni. 😊

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.