Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 100-as még nem is durva,van 210-es küldi is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.05. 11:02:53
Majd, fél év múlva, a T6-os/flottás hajóparkkal ez is más lesz. Itt is csak a kezdet nehéz, mert ha egyszer - majd - az üzlet beindul... 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De, mint írtam, ahogy fejlődnek a karaktereim, úgy kell egyre kevesebbet bányásznom, ami 5x1 percért ad 1000 dili'-t, nem 200-at, amihez sok milliós hajó, vagy felszerelés sem kell.
Sajnos, ez egy olyan játék, ahol fizetés nélkül játszva, fél évig "semmi" sem történik, mert csak gyűjtögetsz az "alapszint" (T6-os hajók, szettek megszerzése) eléréséhez, azután meg azért, hogy továbbléphess onnan. 😊
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.05. 10:46:11
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Van amelyik karinak vettem ki sokat,van amelyiknek nem mert nem volt hozzá hangulatom.<#rolleyes>#rolleyes>
<11/5 9:37>11/5 9:37>
...
Fabio Capello:
Nálam a napi rutin, 4 karakternél (60, 57, 51, 46):
Duty és R&D küldetések - ezekre, ha van időm, napjában többször ránézek, mert van, hogy 2x kell egy karimnak fordulnia a biztonsági tiszthez a contrák beváltása ügyében (vhogy az alfa kvadránsban jobban adja ezeket, mint a bétában) - , amelyik elérte a szintet ott repu és admirality is. Mivel a bányák környékén táborozom (aszteroida + fleet), így azokat is próbálom kihasználni: egy-egy, teljes forduló (5x1 perc) hoz 1000 dili'-t (az aszteroidán meg még némi fehér és zöld alapanyagot is). A bányászatra egyre kevésbé van szükség a napi 8k-s (+500-at lehet a flottásnál finomíttatni) limit eléréséhez, mert ahogy javul a doff-állomány, úgy nő a sikeres és kritikusan sikeres küldetések száma, ami nagyban növeli a dili'-bevételt. A fleet bányából elérhető a fleet base is, ahol a napi 20 fleet-mark-okat is beszerzem, ha lehet.
Ha van időm, akkor a fel-fel tűnő, vagy közeli RA-k és DSE-k is szóba jöhetnek, ill. ha vmelyiknek kell valami (EC, repu pont, stb.) akkor annak azt próbálom összeszedni a küldetésekből.
El nem tudom képzelni, hogy ~10 karakternél a Duty-n és R&D-n kívül bármi másra is időm lenne. Ott már tényleg bejönne az osztály-társadalom: a sok "elnyomott" tartja el azt párat, amivel "játszok" - már, ha belefér az időmbe a Duty-s küldetések végigdarálása után...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.05. 08:08:15
Admiralty küldetés.És valami tök könnyű 15-25-15-ös.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.04. 16:54:54

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Képek a "SPOILER"-ben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mirror Guardian Cruiser
C-Store-ban lévő ikon:
Hajóról kép:
Mirror Danube komp
C-Store-ban lévő ikon:
Hajóról kép:

<és egyébként meglepően jól sebeznek>és egyébként meglepően jól sebeznek>
Képzelem milyen hangja lenne,falra másznék tőle.
Tényleg ha valaki kapna t6 karfiol vagy T6 simi kártyát,írja már be vagy csináljon képet a statjáról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.04. 11:18:57
kíváncsi vagyok ma a 10/10 fed tour of duty-ra, úgy rémlik valami epic hajó kártya is jár majd, de nem biztos.
Ha critel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.04. 10:56:50
Majd csak akkor nézel nagyot ha az első torpedóddal magad mögé lősz.<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Az egész packból csak a B'rel lesz kihasználva.De a defi kell,mert megvan az összes defi,a Tvaro nem kell,de egyben olcsóbb,és a többi tvaro is megvan.<#vigyor>#vigyor>
Lehet hogy a teszt tac roma karimmal kipróbálom a 3 részes tvaro szettet,de neki most arkif szett van,és az elég jó,nem tudom megérné-e lecserélni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.04. 10:35:49
Nekem lobis és egyéb torpedó sebzés növelő konzoljaim vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.04. 10:33:29
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.04. 10:23:30
admirality-ből a farm karikkal csak azt nézem melyik adja a legtöbb dilit, attól függ milyen küldik jönnek, ez lehet 3 slottal is 500-5000 között bárhol. tegnap is volt kari ahol 2db kdf 2000 dilithiumosat indíthattam egymás után.
Tökre nem érte meg a szenvedést badlands battlezónában.
Le akartam cserélni az egyik első torpedómat terranra,de a sebzése alapján inkább hátra teszem passzívnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.04. 10:11:38