Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sheshar-om amikor kettéválik akkor poén a neve.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.16. 17:07:28
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utolsó fityingemet is tokenre költöttem.és pont sikerült.
Csak a karim pénzét költöttem el,a tarantula árából nem költöttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze hogy fleet t6.
bár ott úgy bugolna be hogy leveszi de nem kapod vissza.
És még a hajóra sincs sok költve,tök alap felszereltségű.Csak konzolokból jutott neki 1-2 jobb.

CLR—Infected Space<4:33>4:33>— Dmg(DPS) —O.o 15 690 404(57 685) Nuich 10 581 204(38 759) Garon 8 267 953(30 736) Tasha 1 435 539(5 417) Thyron 808 905(3 798)
Max. One-Hit: 513 094 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Nem fog összejönni sosem a 700k.<#rinya>#rinya>
Nemis tudtam hogy starkillernek van healer karija,tegnap sokszor megmentett Scherlockéktól.Erősebb lett a hajó az átskillezéssel,fegyókat még tesztelem melyik lesz jobb.
Sokan csak premade teambe mennek be elveszik a mókát.Bent voltam tegnap a scimmel,2healer meg 3 sci volt így a csapatban,nem volt esélyük
Ha oda figyelnék és nem csetelnék akkor nem történne ilyen.<#kuss>#kuss>
Amire költeni fogok az a vadkutya torpedó,arra majd ha kijön tarantula elbaszom a maradék lóvét.Már UR-en nagyon megugrott a dps-e.És mintha,de csak mintha,sűrűbben lövöldözné a hajóm.Ma ISA-n meg történt az hogy egyszerre 2 vadkutya torpedóm volt kint.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.16. 12:13:33
kanyarodó lövések, vagy kanyarodik, vagy 90%-ban missel, döntsd el melyik a jobb.
így sem tud a 95%-a játszani a játékkal, hát még ha célozni is kellene benne, nem csak a space-t nyomkodni, max a borg kaput.. várj nem, az lyukas, közepébe lőnétek, max a borg kockát találnátok el.
CLR—Infected Space<6:29>6:29>— Dmg(DPS) —Garon 11 749 710(30 283) Anduhrew 7 653 534(20 409) Schwanzus 7 337 243(18 959) Pirro 5 184 738(13 644) Grayson 3 805 046(10 312)
Max. One-Hit: 562 062 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Hogy érted azt hogy "ilyen"? Ilyen mint Star Trek, vagy ilyen mint scifi MMO amiben űrhajókkal lehet repkedni?
Mondjuk lehet hogy mindkettő tekintetben unikum a játék, azért töltünk vele időt...
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A hajóst uú lebutították, mint ahogy azt a SW ToR-ról leírtad: mindennapos, a BB AP nem üti át még a cirkálót se, míg a cirkáló HE a BB citadellába kritikusat sebez és a "szokásos" wg-s baromság: találni csak minden másnap hajlandó a hajód -> olyan szépen villába fogja az ellenfelet, még a 4, sortűzre is - ha elélsz addig - , hogy ihaj, csak találnia ne kelljen!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CLR—Infected Space<6:49>6:49>— Dmg(DPS) —Rupert 15 027 148(37 288) Meiri 8 539 331(21 033) the devil 7 480 185(18 289) Seskaasss 4 744 216(11 861) Adree 2 292 928(5 704)
Viszont vicces,de csöppet sem torpedós karim ezt lőtte.
Max. One-Hit: 217 250 (Plasma Energy Bolt - Plasma Energy Bolt)
CLR—Infected Space<7:22>7:22>— Dmg(DPS) —Garon 14 199 556(32 643) Leyla 10 032 714(23 064) Athena 7 495 129(17 034) Yunus 2 234 533(5 078) oobambamoo 739 438(1 681)
Ez a leyla szutyok ikony hajóval jött,meg szar ikony hangárokkal,hát a hangjától majd a falra másztam.
Elite mir fighter hangárjai voltak,de az agyamra ment a fegyverei iszonyat szar hangjával.
Asszem 32k dps nem is olyan rossz egy torpedós hajótól.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 21:37:57
De mikor egyedül maradtam már csak az ökörködés maradt.A garázsomban most is van 20+ tank,csupa T8,egy két kissebb is akad,mint M4 shörmi vagy lökött francia scout AMX.Van pár prém is.
De nekem a másik két konkurens játék nem jött be,a war thunder az szar,maga a játék is meg a játékosok is elég állatok.
Az armored warfare nem rossz,de a játékos állomány a vadbarom és a hülye állat közt.
És a régebbi tankok nekem jobban tetszenek mint a modernek.
WoT-ban sem könnyű elviselni a sok hülyét,de ott már eljutottam a csúcsig.tele a garázsom a kedvenc tankjaimmal.De ahhoz már nincs sok kedvem hogy a semmiről kezdjem ennyi hülye közt egy másik játékban.
A World of warship-et is ezért hagytam abba,zárt teszt szerveren sokat játszottam vele.De ahogy nyílt lett meg jelent a sok retardált és egyre szarabb lett a játék,ahogy ki adták úgy én szinte abba is hagytam.Néha néha letolok 1-2 meccset,de többet nem tudok,mert a hülyéktől elmegy a kedvem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 19:36:27
Már kigyógyultam belőle,de bizony sok évet letoltam,és nem volt könnyű leszokni róla.Ha nem lenne a vérhülyék szintjére le egyszerűsítve akkor szerintem sosem szoktam volna le róla.
Sajnos az SW ToR is ebbe az irányba indult,most kezdtem egy új karaktert Red Eclipse szerveren,számszerint a tizenhetediket.A régihez képest a kihívás nulla,már azzal sem kell törődnöd hogy megfelelő statokat rakj a saját és kisérőd ruhájába,mivel a statokat is kivették,mert sok hülye nem megfelelő ruhát viselt,ezért inkább ezt a részt le butították,így gondolkozni sem kell,mert a ruha hozzád viszonyul.<#wilting>#wilting>
Jah és a társaknak egyáltalán nem kell felszerelés többé,és most már minden társ univerzális,vagyis ért mindenhez,és olyan kurva táposak hogy egyedül levernek bármit.
Röhej hogy régen a bevezető sztori nem volt elég a 10-es szinthez,kellett hozzá sokat mellék küldiket csinálni,most a bevezető sztorival 12 lettem,és szinte nulla kihívás sem volt,mert már 1-es szinttől volt társam,aki gyakorlatilag bárkit kinyírt 1-2 lövéssel.
Vicc hogy 9-es szinten bementem heroic területre és levertem mindent a társammal,szinte semmi kihívást nem jelentettek,régen ha bementél egyedül oda 1 szaros mob szarrá vert 1 másodperc alatt,most egyedül kinyírod az egész tetves barlangot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 19:24:38
Azóta csak napi szintűvé váltak az event-ek, mert nagyon megroggyant a trónus...(amit saját maguknak köszönhetnek a "fejlesztők"😉, a hivatalos fórumára is egyre kevesebben kíváncsiak és akár a játékosbázis zsugorodásával is magyarázható lenne az egyre több +1-2 tier-es csata, amiben csak (kín)szenvedni lehet, hála az utóbbi évek "fejlesztéseinek".
Végül is, ja, köszöni szépen elvan a játék -> egyre inkább csúszik a 2 újabb és még vmivel nála is gagyibb leszármazottja után...
Vagy azért játszanak vele, mert a fél életüket beletették, amikor még jó volt és csak vissza-vissza járnak (és a részvényeseknek, befektetőknek kell a statisztikát csinálni, tehát: ha csak benézel, hogy tied-e még az acc-od, akkor már egész évben oda jártál...), vagy nem tudnak róla, hogy ennél csak jobb van - még ha alig észrevehető ez a különbség, akkor is.
A wot akkor is csak annak lesz a példája, hogy 1-2 év alatt, egy aranybányából hogyan kell x@rt csinálni! (Sajnos, sok a követőjük, de ez meg már az élhetetlen társadalmi berendezkedésünk oka is lehet - mindenesetre a C64-es/korai PC-s játékipar még messze nem ilyen silány volt és a termékeik sem (a nem bug-mentest meg dörgöljétek a picipuha orra alá, mert arról meg ő tehet a legnagyobb mértékben - ezen is szépen megszedve magát: nem hiába dühöngött emiatt, anno Steve Jobs...))!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.15. 19:12:10
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bocsánat nem azt mondom a játék szar, de van benne egy "ív". Sajnos mivel nincs konkurencia és ezt a fejlesztő csapat is tudja nem teszik magukat annyira oda. Ez itt a lényeg erre célozgatok. 😊
Én pl abszolút nem vagyok ST fan, azt mégis itt vagyok. 😊
A world of tanks topikban ez folyamatosan egy érv volt - nevezetesen a "csak azért játszunk ezzel mert nincs más"... ott is állandóan ment a szarozás miközben tolták az emberek, azóta van 2 konkurencia is, és a játék kösz szépen de elvan, minden hibájával együtt.
"mondj már olyan 2005 előtti játékot, aminek még mindig van +2-3 milliós játékosbázisa"
itt van e - 2004es 😊
De hogy ne legyen ennyire triviális, itt egy másik 2001-ből...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.15. 15:59:34
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.11.15. 14:14:19
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
1.Nukara sett,sokan használják dps buildeknél
2.Counter command deflektor és engines,flottás plasma core e-w,és az iconiai pajzs (vagy flottás resillent resb cap2)
3.Ha nagyon sebzésre mész valamelyik romus repus engine ad bónuszt pattern skillekre
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.15. 07:45:50
A;
Kobali Deflector
Kobali Engine
Kobali Warp Core/Singularity Core
Elite Fleet Covariant Shield Array
B;
Borg Deflector
Borg Engine
Kobali Warp Core/Singularity Core
Elite Fleet Covariant Shield Array
Az A; szettet ajánlom minden olyan tanknak, aminek nincsenek még epic XIV hull/sci heales konzolja illetve pár lobis konzolja nem ilyen(most hadd ne soroljam fel), mivel nagyon sok bónuszt ad és a 3 passzív szett bónusz is nagyon jó.
A B; szettet már a fullosabbaknak ajánlom, de ezt is már Epic-re fel kell húzni. Ezt a konfigurációt használja Lyle is és egy pár megemlítésre méltó tank/healer engi általában.
És, ami a kötelező dolog egy tank/healer hajón az a Kobali Warp Core/Singularity Core.
Persze mivel én PvP-re járok tankkal ezért mindent "onnan" mondok, de tudni illik, ami PvP-ben jó az PvE-en is jó viszont fordítva ez nem igaz.
És nem is értem az embereket mi a francnak akarnak tank hajót PvE-re vinni? Olyan felesleges oda tank hajó, mint halottnak a csók. Tank hajót, ami egyben healer hajó is PvP-ben van értelme, mert ott fogod kihasználni.
@lammaer
Csak ezért játszanak ennyien az STO-val mellesleg áruld már el nekem vagy mondj már olyan 2005 előtti játékot, aminek még mindig van +2-3 milliós játékosbázisa(amit írtam abban egyáltalán nem a játékosbázis a lényeg az csak egy másodlagos információ volt).
A négyes set bónusza egy Advaced Metaphasic Shield nevű képesség, ami 15 másodpercre gyakorlatilag sebezhetetlenné teszi a hajódat. Nagyon jól tud jönni egy tanknak akit ideális esetben az összes ellensége lő egyszerre, hogy a többiekre ne lőjenek. Kábé a meghalás előtti fél pillanatban benyomod, és kimented vele a majdnem teljesen szétlőtt gépet a tűzvonalból kijavításra.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.14. 22:47:46
/Ősi szanszkrit igazság/ <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.14. 21:52:09
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A. az STOval sokan játszanak és a fejlesztői jól megszedik magukat
B. a discoverygcvel meg senki se játszik, még ingyen se
Ebből milyen következtetést vonsz le, ki csinálja jól?
Nyilván a hobbyemberek mindíg lelkesebbek, cserébe a számok azt mutatják hogy a lelkesedés sokat nem számít. Meg amikor hobbyból átmegy munkába a dolog, vhogy mindenki elkezd kevésbé lelkes lenni.