Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maga a hajót sebzésre egyáltalán nem javaslom, ez a hajó tipikus healer/tank hajó lehet, hogy lehetne vele sebzést is kiosztani, de még erőlködni is felesleges.

A Warp Core/Singularity Core-t csak akkor használd, ha megvan a Breen Absolute Zero szett, mert így legalább talán ér is valamit persze, magában is ér csak annyira nem éri meg használni és keverni más szettel, hogy inkább a teljes Breen szettet használd, de azt is, akkor, ha tényleg semmid nincs, bár már ott van Jem'Hadar, Sol, Solanea, Kobali(!), Quantum Phase
Borg és Tholian RA-n hogyan működik? Azért tud sebzést is kiosztani, vagy csak lefoglalja a nagyját, amíg a többiek elvégzik a munkát?
A Borg RA szólózható vele? <#miaz>

...

A jég - ami a hóemberek után marad - és a szirup - pite evéssel és a környező cukor-lerakatok begyűjtésével szerezhető - tényleg az Észak-Nyugati faluba kell, ha elkezdődik a harc. A jég egy idő után elolvad, a szirup, mintha tartósabb lenne...
A Déli, Borg-os falucska sem rossz, ha már van normális fegyvere az egyénnek - és ha szigorúan nem ST-szemszögből nézzük a dolgokat, akkor még hangulatos is, a maga módján.

"Természetesen", a recepthez még kellenek dolgok, amiket W'land-en kéne összevadászni, de, hogy hol... <#shakehead>

A jeges warp-hajtóművek a sci kariknak jók?

A 6 kitten kívül (hát ha jók lesznek vmikor) még mit érdemes kivenni a "boltból", ha a ruházat, az első körben nem érdekel?!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hajó szettből csak a Sarr Theln és a Rezreth konzolját használom PvP-re, ha a deflektorra meg pajzsra gondolsz tehát arra a szettre, akkor nem mivel az a szett lószart sem ér.
Asszem, megtaláltam: ettem pitét és kaptam szirupot; a falu főterén, ami körül megy a harc, van egy központi épület és ennek a két oldalán van egy jégdaráló és egy szirupgyűjtő - szvsz, ide kéne hordani ezt a két elemet (hatalmas loot-ot kaptam volna, ha van üres hely az inventory-mban, de a sok jég elfoglalta azt <#falbav>). Úgy tűnik, hogy ezek csak a harc alatt üzemelnek...

A receptet meg a pités "mellett" álló ürgének kéne leadni?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az letehető cucc,az inventoriba tehető cuccokat le tudod tenni és ölik hóembereket.

Jobban pusztulnak, mint a hógolyóktól.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

A Shaved Ice-al mit lehet kezdeni (1 egész helyet foglal az inventory-ban)?

Amúgy, tényleg megéri "fegyverekre" költeni, mert azoktól jobban pusztulnak a hóemberek és a loot is sokkal több...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.05. 21:16:44

Nem meglepődés volt, csak megállapítás.

A breen settel szerelted fel?

Nem tudom miért lepődsz meg ezen. A hajó neve Breen Rezreth DREADNOUGHT CRUISER, tehát nem taktikai hanem ENGINEERING hajó én most próbálgatom és nagyon jó tank hajónak, egy szinten van a Samsarral.
Igen, sajna a kemocite tényleg 100 millió, azt kihagynám. Azt írja aki csinálta, hogy ő ezzel 50ezret csinál. Lehet, hogy a kemo sokat számít benne.
Én szívem szerint egy energia fegyveres scit csinálnék, torpedóval. Azonban a scinek sebző skillje nem sok van. Inkább "lekapcsol", bénít. Ami sebez az ugye gw, és tbr (tbr-hez graga mal kéne, hogy ne lökdössem folyamatosan szét őket, ami szintén 50-80millió). De megint itt meg az a gond, hogy a sebzéhez (gravity well) magas aux kell. Így egy kicsit számomra nehéz a science. Nem hiába írják sokan, hogy a jó sci drága, és nehéz. amíg egy tac relatíve "egyszerű", ez számora szürke folt😊
Nézegettem ezt a breen hajót, de ahogy látom ez sem dps-re való a 3 tac konzoljával.

Nézd én nem tudom ki csinálta ezt a buildot,de részemről ez a skillezés ebben a formában bődületes katyvasznak tűnik.
Azt remélem tudod hogy a kemocite skill ami be van téve tac boffnak minimum 100 millióba kerül.
Őszintén így ebben a formában nem próbálnám ki.
Egyébként igen van létjogosultság a sci-nek.
De itt Raul ért a sci-hez én is tőle szoktam kérni segítséget.Mert a sci érzékeny cucc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.05. 20:04:26

Sziasztok !

Tapasztaltabb, vagy hozzáértő science karakterhez értőkapitányoktól kérdeznék. Van pve-n létjogosultséga a scinek, (valamennyire a crowd control miatt lehet), de ténylegesen? Éertem ez alatt, hogy egy jó scit megcsinálni mennyibe lehet?
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=curiosityfleetversion_9251

Problémám a következő. A sci képessége lényege a magas aux szint, így nem nagyon lehet operálni energia fegyverekkel, marad a torpedo. (tehát torpedo boat)
Lehetne használni neutronic, gravimetric, particle torpedo, stb. Viszont, ezek nem tudom 12-es vr szinten ütőképesek? Vagy feltétlebn ki 2kell "húzni 14-re? (láttem stf-eken torpdós sciket, nagyon hatékonynak tűntek, de nem tudom milyen sok dilibe fájhat) Ugy konzoloknál, a flottás partgen ami ennek a buildnek kell.
58-as szinten vagyok egy hasonló builddel, (skill fa lényegében ez), fegyvereknél pe torpedo, sima photon, tetryon beam, hátul photon torp, tetryon beam, hargh'peng (beam a subystem miatt van még) solane set.

Ha felfejlesztem a mellékelt skillfa szerint a hajót (adapted maco 2 darabos szet, solanae deflektorral, temporal warp, neutronic torp, stb), van értelme sok 100ezer dilit beletolni, vagy maradjak a taktikai kapitányomnál, aki kb15ezer dps-t hoz a sima 12-es vr fegyverekkel?
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.12.05. 19:58:48
...és egyéb dolgok?
Hóemberektől gyűjtögetés, dili', karakter rang (azt tudom, hogy 40.-től használhatja, de alacsonyabb rangú is kiveheti-e, vagy jobb, ha már most nekiállok szintezni...), vagy bármi más, ami kelleni fog még az 1000 ponton kívül?

The Snowbowler és The Hailer vagy még a The Flurry, de ilyen sorrendben az összes többi szart se ér vagyis ér csak vagy lassan tölt újra vagy keveset sebez.
Mert mind vicces.

Miért?
Mindet.

Melyik fajta hógolyós kézifegyvert érdemes megvenni?

Úgy néz ki, hogy nekem is sikerült a megfelelő módszert megtalálni. Sokadik próbálkozásra végre meg sináltam a versenyt.

Igen
Gundark 1 1
Ugye a mostani is olyan hogy elég egy karival végigcsinálni és amikor kész a többiekkel csak egyszer?
Nálam (is) a gurulós-vetődős módszer vált be: sprint közben irányba fordulás és amikor csúszni kezd, akkor 2x a "W".
Utána kicsit megtorpan, de <1 sec után tud sprintelni megint, így sokkal gyorsabb az "ellenfélnél".
Pár verseny és olyan lesz, mintha csak bányászni mennél! <#nyes>

Elég ám a büdös francot,menj winterbe,ott is ad 3-4 küldit,meg ESd és az akadémián is van,de én csak ESD-Winter vagy Qonos-Wintert csinálom.

Nekem ez az ugrálós nem jött be hanem a vetődős (dupla gomb valamelyik irányba) módszer. Meg bugos is a verseny mert néha mikor indítom a versenyt rögtön failed lesz a küldetés.
Winter doffoozáshoz ugye elég csak az ESDn vagy a klingon first cityben állni? Ha jól látom egyszerre max csak 2 doff assignmentet ad....

Kész is vagyok minden karival a doffozással.Jó lenne kicsit ökörködni is winteren,de egyszerűen nincs időm.

Én csak egyenesben,de úgysem ér utol.

Én végig mindenhol és sehol nem csúszok ki.
Én csak a hosszú egyenesben sprintelek.

Kanyarok előtt ugrasz egyet, amúgy mindenhol sprintelsz és kész egyáltalán nem nehéz persze lehet elsőre az ember elrontja biztos volt ilyen mindenkinél, de utána már könnyű. Menj végig feladat nélkül a pályán 2x-3x próbálj meg folyamatosan futni és nem sprintelni.
Vagy csak nem tudom, hogy kell irányítani.

Inkább elmegyek 5x a Gateway to Grethorra, mint ez az ökörség.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.05. 09:17:58

Ne szopass már.
Nem hiszem el hogy ez nehéz.

Ahogy látom nekem nem lesz winter eventes hajóm. Lehet hogy debil vagyok hozzá, de képtelen vagyok végigmenni a korcsolyázáson. Vagy kicsúszom, vagy lehagynak. <#shakehead>

Tegnap mire megcsináltam az este az összes karimmal winter doffozást kivágott vagy 30 alkalommal,volt olyan kari akinél nem volt semmi baj,volt amelyiknél 4-5 gameserver not found.Remélem javítják winter bugját.

<#eljen>
Az nem azért van mert nincs szerver,csak azért mert winteren vagy,és ott gyakran ki dob ezzel.

Hoppá, gameserver not found. Szerencsére pont letudtam a korcsolyázást 😊
Amikor számol vissza nyomd a sprint gombot és a karid egyszer csak kiugrik olyan 2-3 másodpercnél.

Eddig csak a kicsúszást, a pályán "kívülre" lépést büntette nálam is, ha "belül" vágtam le egy-egy kanyart, azt megúsztam...
Mindenesetre lesz idő gyakorolgatni, még jó pár napig!
Köszönöm a tippeket! <#worship>

Srácok én nem tudom melyik kanyart lehet levágni,melyiket nem,mert tisztességesen végig futom,igaz én a start előtt elkezdek futni,kb 2-3 másodpercel hamarabb.

Fabio Capello
Konkrétan minden kanyart le lehet vágni és nem sípol ki a rendszer, de egyébként relatíve könnyű ráérezni a dologra.

A levelek törlése pedig ideiglenesen ki van kapcsolva, ki is írták valahol.

Gundark 1 1
Nem kell a jégen futni, szépen ésszel mellette a hóban 😊 A jégen futás csak a hosszú egyenesekben játszik. Nem nehéz egyáltalán ha megszokod.
Minden kanyarban lehet csalni én kapásból átvágom őket.
Olvasgattam kicsit redditen, 3 tipp maradt meg:

1. Ha gurulsz (dupla gombnyomás valamely irányba) akkor automatikusan megáll a karaktered, nem csúszik. EZt tegnap én is egyből kiszúrtam, szóval kanyar előtt dupla gombnyomás, szépen befordulsz és már mehetsz is tovább

2. Ugrás dettó ugyanezt csinálja, vkinek ez jobban bejön.

3. Azt írják a pályán jópár helyen lehet csalni hogy levágod a kanyart és mégsem vesztesz. KOnkrétumok nincsenek, de ez is lehetséges opció.

Nekem a gurulással másodikra megvolt a verseny, nagyrészében amúgy is csak kocogtam.

Volt szó olyanról is hogy vegyél a kezedbe egy módosítójú fegyvert, az is segít a gyorsabb mozgáshoz (15% rémlik, nemtom hogy csak futásra él e).

Semmi.Csak a futkározással lehet hajót szerezni,a többi csak buli.Szerezhetsz egy rakás cuccot,fegyvert kitet satubbit.
Én egyenlőre csak dilit és tokent farmolok doffozással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 14:11:24

Nagy nehezen sikerült nyernem egy "korcsolyázást" - sokat nem fogok, ez is éppen, hogy sikerült - , a kérdésem az lenne, hogy mi kell még az event-hez, annak lezárásához az 1000 vmin kívül, ha mégis megtörténne a csoda és összegyűlne a kellő mennyiségű szajré?!

Az üzeneteket én sem tudom törölni, csak egy megjegyzés jön, hogy log-ba tette a törlést és még másnap is uú ott virítanak azok az üzenetek...

Flottás már Mk13-ban is van.

Gundark 1 1
Köszi, lehet hogy ez a baja. Bár mintha fehér is lenne "szabadon". Mindenesetre megnézem.
az a baj hogy demo turret stattal pont nincs exen csak az egyikkel, de ja flottásba nem is gondolkodtam 😄