Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Warp Core/Singularity Core-t csak akkor használd, ha megvan a Breen Absolute Zero szett, mert így legalább talán ér is valamit persze, magában is ér csak annyira nem éri meg használni és keverni más szettel, hogy inkább a teljes Breen szettet használd, de azt is, akkor, ha tényleg semmid nincs, bár már ott van Jem'Hadar, Sol, Solanea, Kobali(!), Quantum Phase
A Borg RA szólózható vele? <#miaz>#miaz>
...
A jég - ami a hóemberek után marad - és a szirup - pite evéssel és a környező cukor-lerakatok begyűjtésével szerezhető - tényleg az Észak-Nyugati faluba kell, ha elkezdődik a harc. A jég egy idő után elolvad, a szirup, mintha tartósabb lenne...
A Déli, Borg-os falucska sem rossz, ha már van normális fegyvere az egyénnek - és ha szigorúan nem ST-szemszögből nézzük a dolgokat, akkor még hangulatos is, a maga módján.
"Természetesen", a recepthez még kellenek dolgok, amiket W'land-en kéne összevadászni, de, hogy hol... <#shakehead>#shakehead>
A jeges warp-hajtóművek a sci kariknak jók?
A 6 kitten kívül (hát ha jók lesznek vmikor) még mit érdemes kivenni a "boltból", ha a ruházat, az első körben nem érdekel?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A receptet meg a pités "mellett" álló ürgének kéne leadni?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amúgy, tényleg megéri "fegyverekre" költeni, mert azoktól jobban pusztulnak a hóemberek és a loot is sokkal több...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.05. 21:16:44
A breen settel szerelted fel?
Én szívem szerint egy energia fegyveres scit csinálnék, torpedóval. Azonban a scinek sebző skillje nem sok van. Inkább "lekapcsol", bénít. Ami sebez az ugye gw, és tbr (tbr-hez graga mal kéne, hogy ne lökdössem folyamatosan szét őket, ami szintén 50-80millió). De megint itt meg az a gond, hogy a sebzéhez (gravity well) magas aux kell. Így egy kicsit számomra nehéz a science. Nem hiába írják sokan, hogy a jó sci drága, és nehéz. amíg egy tac relatíve "egyszerű", ez számora szürke folt😊
Azt remélem tudod hogy a kemocite skill ami be van téve tac boffnak minimum 100 millióba kerül.
Őszintén így ebben a formában nem próbálnám ki.
Egyébként igen van létjogosultság a sci-nek.
De itt Raul ért a sci-hez én is tőle szoktam kérni segítséget.Mert a sci érzékeny cucc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.05. 20:04:26
Tapasztaltabb, vagy hozzáértő science karakterhez értőkapitányoktól kérdeznék. Van pve-n létjogosultséga a scinek, (valamennyire a crowd control miatt lehet), de ténylegesen? Éertem ez alatt, hogy egy jó scit megcsinálni mennyibe lehet?
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=curiosityfleetversion_9251
Problémám a következő. A sci képessége lényege a magas aux szint, így nem nagyon lehet operálni energia fegyverekkel, marad a torpedo. (tehát torpedo boat)
Lehetne használni neutronic, gravimetric, particle torpedo, stb. Viszont, ezek nem tudom 12-es vr szinten ütőképesek? Vagy feltétlebn ki 2kell "húzni 14-re? (láttem stf-eken torpdós sciket, nagyon hatékonynak tűntek, de nem tudom milyen sok dilibe fájhat) Ugy konzoloknál, a flottás partgen ami ennek a buildnek kell.
58-as szinten vagyok egy hasonló builddel, (skill fa lényegében ez), fegyvereknél pe torpedo, sima photon, tetryon beam, hátul photon torp, tetryon beam, hargh'peng (beam a subystem miatt van még) solane set.
Ha felfejlesztem a mellékelt skillfa szerint a hajót (adapted maco 2 darabos szet, solanae deflektorral, temporal warp, neutronic torp, stb), van értelme sok 100ezer dilit beletolni, vagy maradjak a taktikai kapitányomnál, aki kb15ezer dps-t hoz a sima 12-es vr fegyverekkel?
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.12.05. 19:58:48
Hóemberektől gyűjtögetés, dili', karakter rang (azt tudom, hogy 40.-től használhatja, de alacsonyabb rangú is kiveheti-e, vagy jobb, ha már most nekiállok szintezni...), vagy bármi más, ami kelleni fog még az 1000 ponton kívül?
Utána kicsit megtorpan, de <1 sec után tud sprintelni megint, így sokkal gyorsabb az "ellenfélnél".
Pár verseny és olyan lesz, mintha csak bányászni mennél! <#nyes>#nyes>
Inkább elmegyek 5x a Gateway to Grethorra, mint ez az ökörség.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.05. 09:17:58
Nem hiszem el hogy ez nehéz.
Mindenesetre lesz idő gyakorolgatni, még jó pár napig!
Köszönöm a tippeket! <#worship>#worship>
A levelek törlése pedig ideiglenesen ki van kapcsolva, ki is írták valahol.
1. Ha gurulsz (dupla gombnyomás valamely irányba) akkor automatikusan megáll a karaktered, nem csúszik. EZt tegnap én is egyből kiszúrtam, szóval kanyar előtt dupla gombnyomás, szépen befordulsz és már mehetsz is tovább
2. Ugrás dettó ugyanezt csinálja, vkinek ez jobban bejön.
3. Azt írják a pályán jópár helyen lehet csalni hogy levágod a kanyart és mégsem vesztesz. KOnkrétumok nincsenek, de ez is lehetséges opció.
Nekem a gurulással másodikra megvolt a verseny, nagyrészében amúgy is csak kocogtam.
Volt szó olyanról is hogy vegyél a kezedbe egy
Én egyenlőre csak dilit és tokent farmolok doffozással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 14:11:24
Az üzeneteket én sem tudom törölni, csak egy megjegyzés jön, hogy log-ba tette a törlést és még másnap is uú ott virítanak azok az üzenetek...