Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Up token acc/2 vagy kari/2?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.28. 18:52:08
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 18:31:53
Csak éppen a STO fejlesztőgárdája az fejlesztőgárda, akik a legkevesebb munkával szeretnék a legtöbb pénzt besöpörni az MMO piacon.
Így aztán játékmeneti újítások helyett van ezeregyedik idétlen alien hajó boxban, meg csak ZENért megszerezhető hajók táp képességekkel.
Csak éppen az a gond, hogy előbb utóbb mindenkinek leesik hogy igazából nincs miért a hajókat fejleszteni a játékban. Nincs normális PvP rész, ahol küzdeni lehetne velük, az endgame PvP kontent meg abból az öt jól sikerült STF-ből áll, amit mindenki játszik. A cél nélküli karakterépítés nagyon gyorsan unalmassá válik, és ilyenkor tűnnek el hónapokra a játékosok a játékból.
Gyere mert a Tarantula troll hajót látnod kell.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: harryke, 2016.01.28. 16:04:48
Én nem fizetek,van aranyam és prém tankom,WG-től kaptam vagy bugoltam.<#vigyor>#vigyor>
Avagy klán háborúért kaptam mint zsoldot.
Nekem ne mondja azt senki hogy aki nem prémes az nem tud pontosan lőni.
Ez baromság,annak a jutúbos hülyének is megmondtam hogy el mehet a jó édes anyjába,azért nem tud pontosan lőni,mert egy tehetségtelen hülye.Rinyál mint egy fürdős kurva mert nem tud célozni.és azért nem tud célozni mert a nem prémiumosoknak a játék direkt mellélő.<#vigyor>#vigyor>
Érdekes én meg olyan tankkal aminek atom rossz célzó ágyúja van atom lassú töltéssel és atom lassú célzás idővel,a pálya másik végiről úgy agyon baszok akárkit mint a fene.Az én T49-em 152 milis troll ágyújától még az isten sincs biztonságban ha magas rejtett helyen vagyok.
Fjord-on a varázs hegyről olyan pofonokat osztok hogy az ellenség csak visít meg hackerezik.Olyan pontatlan ágyúval én harckocsizó mesterlövész kitüntetéseket szerzek,pedig azt nem puszira adják,hanem nagy távolságról pontos lövésekre.Egy csatában minimum 10 átütő találat kell nagy távolságról,úgy hogy nem lősz mellé,asszem.Az ágyúm töltése meg 19.4 másodperc.
Asszem 76% a találati pontosságom 152 milis troll ágyúval,viszont én heccből az olyan pályán mint Malinovka,csata kezdetén vakon át lövök az ellenség bázisára.Csak trollkodásból,múltkor így kaptam telibe egy ferdit.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 16:05:38
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Rengeteg F2P van,de sok fizet is a játékban pénzel,mert vesznek zent,amiből mindenféle vackot vesznek,kulcsot meg egyéb szarságot.
Az első sheshar promo is hatalmas bevételt hozott a cégnek.Ezért is hozzák elő újra meg újra,de ki a fenének kell megint ugyanaz a hajó.<#wilting>#wilting>
De ki venné a fizetőképesek Zen-jét, ki farmolná-venné nekik-tőlük össze a tőzsdén megvehető dolgokat, hhmm?
Mindenhol szeretnék lenézni az "ingyenélőket", csak azt nem szeretik elárulni, hogy az ő "munkájuk" nélkül semmire sem mennének a fizető játékosok, meg a játékmenet és nagyot bukna a mutatvány!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Katt.
Az ingyenes játékosok meg hogy mit éreznek farmolás közben, azt minden fejlesztő szarja le nagy ívben. Az ingyenes játékos pénzbe kerül nekik, nem pénzt hoz. Akinek nagyon kell zen, és nem akar ingyen játszani, se sokáig farmolni, az majd vesz.
A sok karakteres is meg fogja érezni ezt az 50%-os Zen-drágulást. Legfeljebb azok kevésbé, akik már régóta játszanak és már nem függenek annyira a Zen-től: a hajóparkjuk és a karaktereik már fel vannak fejlesztve.
Plata #18491:
Akkor még rosszabb a helyzet, ha már EU-szerver mellett is ilyen satnyán tudják csak előadni a mutatványt! <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.28. 12:49:56
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 12:46:59
Még a nyavalyás wg-sek is kikupálódtak a végére, mire szétbarmolták a játékmechanikájukat és ahhoz sem kellett ennyi idő.
Miért nem lehet egy normális, EU-s szerverük - első körben - , ha már a programozáshoz nem értenek és segítséget sem vesznek/vásárolnak hozzá (vki csak ért az ilyesmihez is, lásd a fönti példát)?!
Más téma,de egyesek szerint a zen ára 350-ig megsem fog állni,és egy hamar nem is fog csökkenni.
Hallottam egy elméletet mi szerint szándékosan cseszik fel magasra az árát.
Akinek kevés karija van az kénytelen lesz pénzért venni zent,akinek sok karija van az nem nagyon fogja meg érezni.
Épp ma gondolkoztam hogy csinálok még afk farmert.
Meg azért is mert a felhívást nem képesek olyan helyen kitenni ahol esetleg az ember észre is veszi (bezzeg az idióta értelmetlen novelláikat azt ki tudják rakni a launcherbe meg a főoldalra)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.28. 12:20:52
Gondolom, pont a fejlesztőnek lehet a legkevesebb információja arról, hogy a nagyobb event-ekkor mennyivel növekszik az aktív felhasználóik száma és azt hogyan is kéne kezelniük... (ha már MMO fejlesztésre adják a fejüket, ilyesmivel is törődni kéne)
Persze, előferdülhet az is, hogy csak nálunk, Európában van ez a helyzet és a Szent-USA-földön meg minden szép és jó... (bár, ez meg azt jelentené, hogy mennyire leszarja a nem "hazai" (egy nemzetközi MMO-ban ilyen nem is létezhetne...) felhasználóit az ARC - persze, a pénzükre nem mond nemet...)
Másik gubanc hogy az ARc szerverek szarok,és ma leterheltek lesznek,ma indul az új FPS játékuk,és a többi MMO-ban is nagy eventek kezdődnek.<#mf1>#mf1>
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
ha nem mentetek, akkor így jártatok, ne panaszkodjatok.
Asszem 3x3 vagy 3x1 omega vacakból lesz egy common particle anyámkínja,3 commonból 1 rare,3 rareból egy VR és 3 VR-ből egy upgrade token.De a token gyártása 1 nap.Majd ha feljutok játékba megnézem pontosan,craftban most is ott van,csak nincs hozzá alapanyag,vagy ha van az kurva drága exen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 09:07:26