Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.29. 16:44:21
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Reggel mikor néztem 470 volt a legolcsóbb most 370.
Raul nekem kellene Paradox meg Destroyer,neked van eladó?Ex áron megvenném,de ha neked van akkor inkább ismerőstű.
Második kérdés meg az,van értelme egyáltalán a temporal konzol szettnek?Ha a vulkáni temporal sci karimnak kievvém a Paradox-ot,ugye wells-ben csücsül,van értelme felrakni a 3 részes temporal konzol szettet vagy sem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.29. 13:54:15
131k dps egy tac kari fleet BC-vel,102k dps meg tac kari krenim sci hajóval.
Jaja volt pajzs visual effect upgrade.
Szerintem unalmas,és sok a pofázás.
De amúgy nem rossz,de már hun cseten panaszkodnak hogy meg csinálhatatlan,mert nem bírják leölni a na kuhl hajókat.
Szerintem meg tök könnyű,Caroline úgy szétcincálta az ellenséget hogy még megijedni sem volt idejük.
Jah vettem Caroline-re új pajzsot,gyönyörű lett tőle.

Plata #18548:
Igaz, nem szoktam még ehhez a minijátékhoz hozzá, de már éjszaka is volt olyan lag, hogy nekem csak 1-1 darabokat adott, mert egyszerűen nem lehetett normálisan gyűjtögetni az állandó ugrálás miatt. <#shakehead>#shakehead>
Amúgy, azért vok most ilyen aktív, mert ilyen sűrűn még sohasem vagdalt ki ez a játék, mint az utóbbi pár napban!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
1000 kulcs 4,6b esik átlag 5 hajó az mostani 450-es áron 2,25b. mellé 5000 lobi az 5 paradox x 300m még 1,5b
r&d szarok egy 300db minimum, még 600m szinte nullán vagy a nyitogatással.
pont emiatt vagy a kulcs ára fog elszállni, vagy a hajók árai fognak nagyot zuhanni, kb a 200-as határra mindkettő.
persze a lobinál csak idő kérdése, a tarantula ami akár maradhatna is magasan, de úgysem fog.
Állandóan ugrálnak a molekulák.
Nem teljesen világos mikor miért mit ad,2400 pontnál sem kaptam ilyet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.29. 10:41:59
Igaz sokat afkolok,mert néha ide is figyelni kell.<#whatever>#whatever>
Jah ma két érdekes privát üzit kaptam,valami spanyolos nevű gyerek azt mondta hogy gyönyörű hajóm van,cseh flottás gyerek meg valami csúnyákat írt,volt bennem szukam meg kurwa.Mondtam neki hogy beszéljen érthető nyelven mert klingonul nem értek.<#vigyor>#vigyor>
Aki megdicsérte a hajóm az sol systemben volt, a másik meg ISA-n ahol megjegyeztem hogy kurva szar a csapat dps-e.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.29. 09:56:16
acc bankba nem lehet betenni, de pl levélben tudod jelenleg is küldözgetni őket.
Jah és igen kell a júliusban érkező tal shiar carrier.
Csak még bekéne szerezni a régebbi változatokat is.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.29. 09:03:33
Edit: ahogy nézem redditen, bugosvolt, akárcsak a starbase 39...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.29. 08:57:23
Mostantól kezdve melyik 2 év múlva megjelenő hajót fogjuk nagyon várni? 😊
Érdekes ez a jövőben játszódó küldetés: abszolút nincsenek fölényben a jövőbeliek és tőlük is csak max. XII-es cucc esik, pedig az első találkozáskor hogyan lealázta a Pastak a tholian-okat, amikor a jutalomhajót kapjuk... <#shakehead>#shakehead>

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.28. 22:21:05
Netán: célszerű annyi karakterrel gyűjteni, ahánnyal csak ráér az ember?
A szerver szépen lag-gol, ebben hiba nincs! <#falbav>#falbav>
Nagyon érdekes az RNG is: 218-a átütéssel át tudom verni az E-100-ak LFP-jét, míg a 240+-esekkel már alig - pedig, csak egy tier-rel nagyobb gépben ülök, ua-on acc-on.
Meg ott vannak a tüzérek: ők nagyon jól érzékeltetik azt, hogy mikor találhatsz (nagyjából 6 csatánként) és mikor nem (a maradék 5 ilyen) az ütközetekben, ha fejre állsz, akkor is (abban a 6.-ban a kapás, vakon kilőtt lövedéket rácsavarja az ellenfelekre, míg a többi ötben a célzókör környékén sincs a becsapódásod, vagy mocskos mód vigyáz az ellenfélre, hogy nehogy kárt tehess benne: max sárguló lánc, 5.-szörre is)!
Én is azért hagytam abba, mert régen, amíg oda lőttél, ahova céloztál, addig jöttek az eredmények, kitüntetések, de a 8.0-s széria végére már célozhattam bárhova, akkor is a játék döntötte el, hogy mit találhatok el, vagy sebezhetek (igen, ABBAN a csatában célozhattam mellé is, akkor is rácsavarta, de az összes többiben csak mellé, vagy csak pattanó a zöme a gondosan célzott lövéseimnek!) - és mivel eléggé ritmikusan csinálja, ezért nagyon kibukik az ilyesmi!
Hányadék p2w az egész wot!
És jött egy új játékmód Drop Zone Adversary mode,kidobnak egy repülőből és ejtőernyővel kell le esni a megadott területre és megvédeni azt,a hétvégén dupla RP és pénz jár utána.
Most meg nem is akarja tölteni,asszem inkább felmegyek GTA-zni,ma jött új kocsi módosítások,meg új Adversary mód.Érdekesnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 20:09:32
sok hülye emiatt azt hiszi hogy a tarantula valami ritka hajó, szóval 600 felett van még. majd ha kiderül hogy ez csak bugos és az az egyetlen hajó, akkor lemegy az ára, ennyiért nehogy vegyél platac.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.