Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább a gondom az hogy nem azt kaptam mint amit mutatott szó szerint felezte a torpedóm képességét 😮
UR torp még jobb de mikor epicre vált,akkor gázabb.Sebzése dps-e vissza esik,ami no comment.
Ráadásul semmi értelme a 4 gondolának rajta (csak dísz de annak is ronda )
Mivel egy viszonylag friss, lvl 60-as karakter kapta, akinek csak a többiek által átadott és saját gyűjtésű, Mk XII-es cuccai vannak, így nem lepett meg, hogy még az Alita-hoz képest is zsengébb a madárka az első harcában.
Nagyon igényli az Mk XIV-es dolgokat, meg a tankosabb szetteket, de úgy is egy tipikus brust gép: nagyobb tömeg, vagy sokkal erősebb ellenfél ellen alárendelt szerepe lesz és csak társaságban vághat neki ilyen küldetéseknek.
De, mivel van már "jól" felszerelt Alita-m, így reménykedek, hogy ez sem lesz használhatatlan az RA-kon és a könnyebb "kalandzónákban".
...
Érdekes az Eclipse is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A lag-gokat csökkentenék- (a szárazföldi harc kész rémálom a hatalmas lag-gok miatt - mintha csak felhőn keresztül játszanánk) és a ledobálásokat szüntetnék meg végre - ennyi idő után!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.12. 21:41:43
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A hajódon lévő szetted kinézetés olyanra módositod amilyenre akarod,vagy amilyen szettel rendelkezel.

Mi is ilyenek voltunk, nevetgéltünk egymáson mindegy volt éppen ki miatt szoptunk. Legfeljebb viccelődtünk jövő héten ugyanekkor ugyanitt. Sajnos vége lett, úgy néz ki mindenek vége lesz egy nap. 😊
Az első 10 szabály megvan:
Első szabály,nincs szabály.
második szabály ugyanaz mint az első.
harmadik szabály ugyanaz mint a második.
negyedik szabály ugyanaz mint a harmadik.
ötödik szabály ugyanaz mint a negyedik.
hatodik szabály az hogy szarok a szabályokra.
hetedik szabály kezd kicsit sok lenni a szabály.
nyolcadik szabály kéne egy kis kávé mert álmosodok.
kilencedik szabály elfelejtettem mit akartam írni.
tizedik szabály az hogy az előző nyolc szabály szar.
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 18:05:37
Az a zaklatási forma, idáig még bejött! <#wave>#wave>
Kb 20 perc és megyek fel STO-ba.
Ha csak le nem ragadok,de igyekszem nem le ragadni.
Ragya,jött új patch,azt is le kell szedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 17:21:39
A gondom az, hogy a 2, fed oldalt választott romulán karimmal olyan flottákban vok, amik fejlesztésileg full-osak, így már alapvackokat - amik nekem is volnának esetleg - nem vesznek át. Vannak még projektjeik, de azokat nem az én időmben indítják, így jó, ha a maradékon (100k-kért doff-ot, ritkán dili'-berakási lehetőségeket hagynak nekem) rágódhatok - az armadájukban meg le vannak tiltva azok a dolgok, amikből nekem is lennének (pl. az RA-kban szerezhető 5-10 pontokból már >200 FM-om, mert nem tudom berakni azt sehová sem).
De, ha nálatok ilyen szabadság van, akkor váltanom kellene - ha megengeditek! <#worship>#worship>
Dps nem rossz,de a max one hit megint kurva szar.
Max. One-Hit: 350 598 (Garon)
Ettől a kapok agyfaszt,350k max one hit,há méééééééééé.<#rinya>#rinya>
A lekvár carrierem neve miatt már párszor beszóltak nekem,de nem tudom miért.<#wilting>#wilting>
CLR—Infected Space<9:11>9:11>— Dmg(DPS) —Jacobs 12 469 318(22 879) Rik'Kha 7 211 385(13 135) Lucifer 6 649 628(12 291) Aliena 5 388 505(9 815) Jamison 5 102 668(9 328)

Mondtam hogy felőlem oké, nagyon nem izgat az armada téma, ha hívnak csatlakozunk, ha nem hívnak nem csatlakozunk, nem izgat túlságosan a téma. Abban maradtunk hogy majd keres, valószínűleg elfelejtette a nickemet mert még nem talált meg 😊
Azon kívül hogy van egy közös chat és egy kis bónusz, sokat nem ér az armada, akik saját chatet és közös játékot akarnak, eddig is meg tudták találni a módját, de örülök hogy nektek bejött, jó szórakozást / játékot 😊
(Hehe, hadbíróság, régi szép idők, nem, mikor megválasztottak elhagytunk minden ilyen szabályzatot meg btk meg egyéb marhaságokat, az a szabály hogy nincs szabály.)
Tudod hogy én nem nagyon csináltam pénzt belőle,én csak elhülyültem az egészet.<#vigyor>#vigyor>
Nálunk HGF belépéshez nincs követelmény azon kívül hogy magyar legyél, belépéssel automatikusan megkapod a jogot a vásárlásra.
Úgyis annyi van mindenből hogy 10 év múlva is lenne még bőven, nincs értelme szarakodni meg félteni hogy de nem segített az építésbe.
FC-t szerezni akkor is lehet ha minden fullos, ugyan úgy mennek a projektek mintha minden nullás lenne, plusz ott vannak a special csak fm-es projektek, teljesen mindegy hogy fullos vagy nullás bázishoz lépsz be FC szerzés szempontjából.
Na meg én már risa eventet várom,az új kit modulok nagyon érdekesen néznek ki,és a Risa hajó is tetszik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 12:15:29
Jön megint valami event majd,valószínűleg.Abba majd megint felhúzok 1 roma 1 fed 1 klingont,és azzal megint lesz farmolva rengeteg event reward,tavalyi delta recruit is sokat dobott,többszáz ezer dilit adott.Na meg a delta ec bug is adott ezt azt.Kár hogy félév után javították.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 11:51:22
Kissé undorító, hogy ha fejlett flottában vok, akkor már nem tudok FC-t gyűjteni, így "vásárlói" rangot sem kaphatok, pedig az "üzletek" már nyitva volnának, míg a fejletlenben meg minek FC-t halmozni, ha egyszer nincs mire azt elkölteni (még nincs kész az adott szintű épület, hogy X dolgot vásárolhass, hiába is volna meg rá a kereted, akár többszörösen is)...
Platát nem ilyennek ismertem meg,lehet hogy ő is hirtelen felindulásból duhajkodott,és tart haragot.Nálunk is volt akit tiszteleletlennség miatt lefokoztam,de adtam esélyt neki hogy visszakapja a rangját amivel élt is.
Nálunk az alapítók közül már csak 1 játszik,ő nevezett ki 2-őnket maga mellé.Persze tettünk is érte bőven.
A szabályokat én se szeretem,senkinek nem fizetnék adót,ha valaki jól teljesít és aktív a flottán belül azt megjutalmazom nagyritkán,de azt is saját készletekből nem a flottáéból.
A Curse of Kahlessben egy szabály volt, hogy Tonyó a főnök. Akkoriban meg lettünk bízva Chaos-szal (ő már nem játszik), hogy építsük a flottát, azaz csak mi rakjunk be projekteket, hogy gazdálkodjunk hasznosan az erőforrásokkal. Mikor fel-fel léptünk projekteket berakni, azt vettük észre, hogy valaki állandóan berak projekteket össze vissza, amik a flottát nem fejlesztik csak a dilit viszik. Rájöttünk, hogy ez akkor Ben volt. Mikor megkérdeztem, hogy miért csinálja, mikor meg lett beszélve, akkor azt a választ kaptam, mert vezető és ne szóljak bele. Itt volt egy vitám vele kb. fél órán át chatben. Közöltem vele, ha tovább gátolja az építés előrehaladását lefokozom, mire közölte, hogy azt próbáld meg. Ekkorra annyira sikerült felidegesítenem magam, hogy lefokoztam gondolkodás nélkül, hirtelen felindulásból, mire közölte, ha visszakapja a rangját kirúg, mert ő vezető. Bár Tonyó volt a vezető, hiszen ez a szabály. 😊 Végül még aznap este elhagyta a flottát. Utána Platac és Bender kirabolták távozáskor a flotta bankot, amire Platac a mai napig nagyon büszke. (Mikor erről beszéltem Bennel lenyugodva már, nagyon korrektül ki akarta fizetni a rablásuk, de mondtam neki, hogy az a 2-3 millió EC-nyi cucc nem összeg, szóval hagyja. )
Utána többször megkaptam, hogy előléptettem a flottában a pincsijeimet, olyanokat, mint John Will, Martok, Data (akik alapító tagjai voltak a flottának, hiszen úgy döntöttem, hogy létra hozok egy alapító rangot a flottában).
Bent tisztelem mint játékost és embert, de abban a pillanatban mindkettőnkben elpattant a húr, és ez lett a vége.
Meg nehogy már én fizessek hetente pénzt a flotta vezetőnek,mert neki úgy tetszik hogy a tagokat meg adóztassa.