Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plata nem tudod Dyson hajókból jön esetleg T6-os verziók?
Ezt észre vettem én is fura na mindegy

Inkább a gondom az hogy nem azt kaptam mint amit mutatott szó szerint felezte a torpedóm képességét 😮
na nem fejlesztek inkább ma semmit ha ez most ilyen bugos most 😞
Ja és azt írta ultra rara lesz de csak sima lila lett 😛
Nekem zenes juhturóm van juhturó szettel,de nagyon ütős.

Ha epic lesz akkor szarabbá válik,ez tény.
UR torp még jobb de mikor epicre vált,akkor gázabb.Sebzése dps-e vissza esik,ami no comment.

Srácok hogy van az hogy az MK XIII torpedómnak szarabb lettek az adatai mint ami volt, mikor azt írta hogy sokkal de sokkal jobb lesz <#ijedt>
Jesszusom ez a Eclipse Intel Cruiser T6 még egy rusnya hajó <#nyes>

Ráadásul semmi értelme a 4 gondolának rajta (csak dísz de annak is ronda )
Na, hála a HGF-nak, meglett a fleet-es "juhtúró" - köszönet érte, fiúk!

Mivel egy viszonylag friss, lvl 60-as karakter kapta, akinek csak a többiek által átadott és saját gyűjtésű, Mk XII-es cuccai vannak, így nem lepett meg, hogy még az Alita-hoz képest is zsengébb a madárka az első harcában.
Nagyon igényli az Mk XIV-es dolgokat, meg a tankosabb szetteket, de úgy is egy tipikus brust gép: nagyobb tömeg, vagy sokkal erősebb ellenfél ellen alárendelt szerepe lesz és csak társaságban vághat neki ilyen küldetéseknek.
De, mivel van már "jól" felszerelt Alita-m, így reménykedek, hogy ez sem lesz használhatatlan az RA-kon és a könnyebb "kalandzónákban".

...

Érdekes az Eclipse is!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nekem este nem volt gondom laggal,de kora délután mikor felnéztem volt snr ESD-en.

Mint egy falat kenyér...
A lag-gokat csökkentenék- (a szárazföldi harc kész rémálom a hatalmas lag-gok miatt - mintha csak felhőn keresztül játszanánk) és a ledobálásokat szüntetnék meg végre - ennyi idő után!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.12. 21:41:43

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jön egy új feature,Ship Visual Ovverides.
A hajódon lévő szetted kinézetés olyanra módositod amilyenre akarod,vagy amilyen szettel rendelkezel.

Nem hiszem hogy azt akartam hogy komolyan vegyenek,mert poénból írtam.<#whatever>

Figyelj 😊 Nem rossz, de nem sokan fognak komolyan venni. Ami nem rossz mert, letudják, nem komplett a csávó 😊
Mi is ilyenek voltunk, nevetgéltünk egymáson mindegy volt éppen ki miatt szoptunk. Legfeljebb viccelődtünk jövő héten ugyanekkor ugyanitt. Sajnos vége lett, úgy néz ki mindenek vége lesz egy nap. 😊

Nem tudom,nem szoktam ilyesmivel kereskedni.

Nem tudom jó-e ha ide írom kérdésem. Eddig az r&d packokat csak reselleltem és az lenne a kérdésem h érdemes-e nyitogatni most h 3m feletti az ára vagy mikor kéne csinálni. Mostanában egy darabot nem tudtam venni 3m alatt vagy 2.5m körül. Kéne megint valami ec forrás. Nem is igazán tudom most mit lenne érdemes csinálni. 😄
Ideiglenesen beszüntettem a tag felvételt,először meg kell írnom a szabály könyvet,utána az illem könyvet,meg építeni hozzá egy illemhelyet,ha kész vagyok újra lesz felvétel.Egész jól haladok a szabály könyvel,már a bekezdés megvan,csak fingom nincs mit írjak még.Meg látjuk hogy Raul mit szól a szabálykönyvhöz.
Az első 10 szabály megvan:
Első szabály,nincs szabály.
második szabály ugyanaz mint az első.
harmadik szabály ugyanaz mint a második.
negyedik szabály ugyanaz mint a harmadik.
ötödik szabály ugyanaz mint a negyedik.
hatodik szabály az hogy szarok a szabályokra.
hetedik szabály kezd kicsit sok lenni a szabály.
nyolcadik szabály kéne egy kis kávé mert álmosodok.
kilencedik szabály elfelejtettem mit akartam írni.
tizedik szabály az hogy az előző nyolc szabály szar.
<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 18:05:37

Írok ide privátot!
Az a zaklatási forma, idáig még bejött! <#wave>

Na itthon vagyok,viszont van egy be nem tervezett dolgom egy másik univerzumban,de nem tart sokáig csak elő veszem a fénykardom és azzal rendet vágok.<#vigyor>
Kb 20 perc és megyek fel STO-ba.
Ha csak le nem ragadok,de igyekszem nem le ragadni.
Ragya,jött új patch,azt is le kell szedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 17:21:39

Na jó meguntam egyelőre hogy folyton ledobál a szerver 😛
Jelenleg épp kint vagyok a fràszba.Tàn 5 körül haza érek.

Ha fent leszek ìrj ràm küldök invet.

Pontrendszer meg vàsàrlàsi engedély nàlunk nincs,mivel mindenkinek minden azonnal elérhető.Tele vagyunk projectekkel.Minden èpületben fut mindenféle project.Nàlunk nem kell sem nyalzni sem pénzt fizetni a flotta vezetőknek hogy kegyesen meg engedjék hogy vàsàrolj.Van több mint 10 ezer provisionunk.Akàr tìz féle konzol szettet is kivehetsz,feltéve hogy van rà fc meg dili.

Thx, tehát: van még vmi "háttér-pontrendszer" is - gondolom, ilyen a fleet-es hajóvásárlásnál a 3. ellem - , hogy nehogy egyszerű legyen... (francos "angolszász fejlesztők": mindent túlbonyolítanak!)

A gondom az, hogy a 2, fed oldalt választott romulán karimmal olyan flottákban vok, amik fejlesztésileg full-osak, így már alapvackokat - amik nekem is volnának esetleg - nem vesznek át. Vannak még projektjeik, de azokat nem az én időmben indítják, így jó, ha a maradékon (100k-kért doff-ot, ritkán dili'-berakási lehetőségeket hagynak nekem) rágódhatok - az armadájukban meg le vannak tiltva azok a dolgok, amikből nekem is lennének (pl. az RA-kban szerezhető 5-10 pontokból már >200 FM-om, mert nem tudom berakni azt sehová sem).

De, ha nálatok ilyen szabadság van, akkor váltanom kellene - ha megengeditek! <#worship>

CLR—Infected Space<7:07>— Dmg(DPS) —Garon 17 465 598(41 784) Ilyena 11 387 904(26 922) King 8 808 676(21 175) hrcak 2 783 347(6 789) Rita 1 311 495(3 115)
Dps nem rossz,de a max one hit megint kurva szar.
Max. One-Hit: 350 598 (Garon)
Ettől a kapok agyfaszt,350k max one hit,há méééééééééé.<#rinya>

Azok még bent vannak most is.

A fedes karimmal amivel egy időbe csináltam azzal végig vittem akkor csak gondoltam megcsinálom megint csak sci-vel de így marad eniger 😊
Szerintem már mindegy hogy a kiskarija deltás vagy sem ha nem csinálta végig az eventet akkor vége.úgy vettem észre hogy már küldikből is kivették azt a delta akármit amit aktiválni kellett.már csak a rewardokat lehet kiszedni amihez anno megcsináltad a kitűzött célokat.de lehet rosszul tudom.
Na má meg mééé?
A lekvár carrierem neve miatt már párszor beszóltak nekem,de nem tudom miért.<#wilting>

Hülye neve van a hajódnak😄
Megéri a deltás karival megcsinálni az összes küldit opcionálisan,mert sok jutalmat kapsz,amit az összes karid meg kap.

Az kár akkor ez marad belőle 😊
Na tök idióta karival csak 9.3k dps jött össze.Még dolgozni kell rajta,bár magasról szarok rá hogy milyen a dps-e,mert ez a díszhajóm.<#vigyor>
CLR—Infected Space<9:11>— Dmg(DPS) —Jacobs 12 469 318(22 879) Rik'Kha 7 211 385(13 135) Lucifer 6 649 628(12 291) Aliena 5 388 505(9 815) Jamison 5 102 668(9 328)

deltás karit már nem lehet.
Srácok egy kérdés van egy 6-s szintű delta klingon karim amit valamiért Enigernek csináltam anno most ha törlöm és csinálok újat (mondjuk scit mert az még nincs klingon oldalon) akkor az deltás lesz vagy már olyat nem lehet?
Bár lényegtelen, de valaki keresett akkoriban mint AD képviselő, hogy akarunk-e csatlakozni az armadájukhoz.
Mondtam hogy felőlem oké, nagyon nem izgat az armada téma, ha hívnak csatlakozunk, ha nem hívnak nem csatlakozunk, nem izgat túlságosan a téma. Abban maradtunk hogy majd keres, valószínűleg elfelejtette a nickemet mert még nem talált meg 😊
Azon kívül hogy van egy közös chat és egy kis bónusz, sokat nem ér az armada, akik saját chatet és közös játékot akarnak, eddig is meg tudták találni a módját, de örülök hogy nektek bejött, jó szórakozást / játékot 😊
(Hehe, hadbíróság, régi szép idők, nem, mikor megválasztottak elhagytunk minden ilyen szabályzatot meg btk meg egyéb marhaságokat, az a szabály hogy nincs szabály.)
Nekem hiányzik,jó móka volt.
Tudod hogy én nem nagyon csináltam pénzt belőle,én csak elhülyültem az egészet.<#vigyor>

dehogy kár érte, 1 milliárdért vásárolt cuccaim 2 hónap alatt már 4,5 milliárdot értek, mert elfogyott az olcsó utánpótlás az exploit miatt.
Ha flottában vagy, akkor a flotta dönti el hogy mit enged mit nem. Van ahol nem lehet vásárolgatni, van ahol szabad a vásár, ez a flotta szabályaitól függ. Limitet nem lehet beállítani, csak azt hogy adott rangban lévő játékos vehet, vagy nem vehet.
Nálunk HGF belépéshez nincs követelmény azon kívül hogy magyar legyél, belépéssel automatikusan megkapod a jogot a vásárlásra.
Úgyis annyi van mindenből hogy 10 év múlva is lenne még bőven, nincs értelme szarakodni meg félteni hogy de nem segített az építésbe.

FC-t szerezni akkor is lehet ha minden fullos, ugyan úgy mennek a projektek mintha minden nullás lenne, plusz ott vannak a special csak fm-es projektek, teljesen mindegy hogy fullos vagy nullás bázishoz lépsz be FC szerzés szempontjából.
Honor Day-t akarok újra.
Na meg én már risa eventet várom,az új kit modulok nagyon érdekesen néznek ki,és a Risa hajó is tetszik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 12:15:29

Igen egy kanálfej/gamma recruit féle event account rewardokkal nem lenne rossz. Na meg a 2 éve afkban sínylődő FE rerun event is felébredhetne már.
Semmi,az is fullos lesz és kész.A mostaniak is gyorsan fullosak lettek,és van annyi vackunk hozzá hogy nem gond.
Jön megint valami event majd,valószínűleg.Abba majd megint felhúzok 1 roma 1 fed 1 klingont,és azzal megint lesz farmolva rengeteg event reward,tavalyi delta recruit is sokat dobott,többszáz ezer dilit adott.Na meg a delta ec bug is adott ezt azt.Kár hogy félév után javították.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 11:51:22

S mi lesz itt miután megjön a temporal fleet holding is 😄
Hhmm, most, hogy mondjátok: van vmi limit a flottabázison az FC-ért vásárolható dolgok mennyiségére, hogy sehol nem engednek újoncot dolgokat venni (még hajót sem, amit én, innen ökörségnek tartok)?!

Kissé undorító, hogy ha fejlett flottában vok, akkor már nem tudok FC-t gyűjteni, így "vásárlói" rangot sem kaphatok, pedig az "üzletek" már nyitva volnának, míg a fejletlenben meg minek FC-t halmozni, ha egyszer nincs mire azt elkölteni (még nincs kész az adott szintű épület, hogy X dolgot vásárolhass, hiába is volna meg rá a kereted, akár többszörösen is)...

Nem tudom mit mesél niva,nem látom amit ír,de ha rólam ír vagy a dolgainkról jobb ha a felét sem hiszed el,utólag már nagyon mosdatja magát,és próbál engem be sarazni.

Értem.
Platát nem ilyennek ismertem meg,lehet hogy ő is hirtelen felindulásból duhajkodott,és tart haragot.Nálunk is volt akit tiszteleletlennség miatt lefokoztam,de adtam esélyt neki hogy visszakapja a rangját amivel élt is.
Nálunk az alapítók közül már csak 1 játszik,ő nevezett ki 2-őnket maga mellé.Persze tettünk is érte bőven.
A szabályokat én se szeretem,senkinek nem fizetnék adót,ha valaki jól teljesít és aktív a flottán belül azt megjutalmazom nagyritkán,de azt is saját készletekből nem a flottáéból.
<#eljen>

Be is baszna h ilyen helyen egy percig is legyek. Így is elegen törölték már a lábukat belém, nem kell h még itt is ez legyen. Ez egy játék nem valami virtuális állam/diktatúra/akármi egyéb. De azért pár orion csaj hozzám dörgölőzhetne , de csak ők fizetnek ofc muhaha.. :'D
Leírom az én verziómat, hogy miért is utál Platac, és hogyan "loptam" el a flottát.

A Curse of Kahlessben egy szabály volt, hogy Tonyó a főnök. Akkoriban meg lettünk bízva Chaos-szal (ő már nem játszik), hogy építsük a flottát, azaz csak mi rakjunk be projekteket, hogy gazdálkodjunk hasznosan az erőforrásokkal. Mikor fel-fel léptünk projekteket berakni, azt vettük észre, hogy valaki állandóan berak projekteket össze vissza, amik a flottát nem fejlesztik csak a dilit viszik. Rájöttünk, hogy ez akkor Ben volt. Mikor megkérdeztem, hogy miért csinálja, mikor meg lett beszélve, akkor azt a választ kaptam, mert vezető és ne szóljak bele. Itt volt egy vitám vele kb. fél órán át chatben. Közöltem vele, ha tovább gátolja az építés előrehaladását lefokozom, mire közölte, hogy azt próbáld meg. Ekkorra annyira sikerült felidegesítenem magam, hogy lefokoztam gondolkodás nélkül, hirtelen felindulásból, mire közölte, ha visszakapja a rangját kirúg, mert ő vezető. Bár Tonyó volt a vezető, hiszen ez a szabály. 😊 Végül még aznap este elhagyta a flottát. Utána Platac és Bender kirabolták távozáskor a flotta bankot, amire Platac a mai napig nagyon büszke. (Mikor erről beszéltem Bennel lenyugodva már, nagyon korrektül ki akarta fizetni a rablásuk, de mondtam neki, hogy az a 2-3 millió EC-nyi cucc nem összeg, szóval hagyja. )

Utána többször megkaptam, hogy előléptettem a flottában a pincsijeimet, olyanokat, mint John Will, Martok, Data (akik alapító tagjai voltak a flottának, hiszen úgy döntöttem, hogy létra hozok egy alapító rangot a flottában).

Bent tisztelem mint játékost és embert, de abban a pillanatban mindkettőnkben elpattant a húr, és ez lett a vége.
Én nem szeretem az ilyen szabály meg egyéb mániás flottákat,nem azért játszom játékkal hogy valami hülye játssza nekem az agyát és basáskodjon.
Meg nehogy már én fizessek hetente pénzt a flotta vezetőnek,mert neki úgy tetszik hogy a tagokat meg adóztassa.