Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki üver dpsre vágyik akkor DMG 3 Pen,vagy CRTD 3pen,de mindegyik mellé kell plasma exlopsion konzol eppicre húzva(5 vagy 3) meg spire tac konzolok,melléje minden ami crtiet növel és severityt.Amúgy google és DPS league van jópár build fent.
Figyelmeztetés,skill rewamp után nemtudom mi lesz jó...
Valaki esetleg tudja hogy gatewayen hogy lehet feloldani hogy mások is lássák a cuccom?
Amint írtam ha valakinek segítség kell kari húzásban az jelezze,ha van időm épp akkor segítek.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.03.18. 20:51:18
Ha ott vagy a térkép szélén, akkor felteszi a kérdést, hogy át akarsz-e menni a másikba - rábólintva már ott is vagy.
A Delta az más tészta: oda repu mark és szint (én a téli event-ből szedtem ki, minden karimnak), vagy küldetéssorozat kell.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:46:10
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A lényeg, hogy az acc+dmg-ről eljusson a hajó és a karakter a c.D+pen-ig, de ez nem kis idő.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:36:44
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sci konzolokat dobd ki a francba,ezerszer jobb sci konzolok vannak res labban vagy a nagykövetségen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.18. 17:30:07
Szerintem az erő/teljesítmény a lényegesebb, mint az öngyógyítás, csak legyen a boff-jaidnál pajzsot visszatöltő skill: pl. sci team, emergency power to shield.
Abszolút kezdőként az acc + dmgx2, mert még semmi sincs, ami a találatokat elősegítené, de a sebzés is csak alanyi jogon jár, amit max. konzollal lehet növelni.
A következő fokozat a c.H c.D dmg, ha már van találatot elősegítő skill-ed.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:08:08
Ezt változtatta meg a T6-os event-es hajó és az, hogy pár dolgot feljebb tudtam húzni - innentől nincs gondom a küldetésekkel, a 60. szinten sem.
...
"190000 EC-m meg 18400 finomított dilithiumom" - ennyije van, ne küldd már be az upgrade meg a gyártás világába. Meg gyanítom hogy level 15-nek még a közelében sincs egyik RD iskolában se.
Segédlet a fejlesztéshez ill, az R&Đ-hez és a gyártáshoz.
Ha nincs event, akkor a lila uprage elég egy MK II konzol MK VIII-ig húzásához - event-kor ez MK X-ig megy.
A fegyverekhez 2x (vagy 3x?) ennyi uprage kell, ugyanezen szintekhez, míg a hajtómű, pajzs-deflektor 4-esnél 4x ennyi (duplája a fegyverekének) - emlékeim szerint.
A fentiekből visszaosztva kék uprage-ből kell ~3 egy konzolhoz, 4-5 egy fegyverhez és 10-11 a többihez.
Zöldből ~7, ~13, ~26-28...
MK II-es dolog előállításához csak fehér és zöld alapanyag kell, amiből, ha nem felejti el kiszedni azokat a küldikből, bőségesen kéne, hogy legyenek neki. Egyedül a lila uprage igényel 1 lila és pár kék alapanyagot, a kék a kékekből is kijön - utóbbit lehet már 20. szinttől is találni a küldetéseken (a doff-küldik is hozhatnak), igaz, nagyon ritkán, de, ha több karival nyomja az illető, akkor ezek sem problémák, pláne az 52. szint fölött az admiralty-val.
Az biztos, hogy 10-es R&D szint alatt nem nagyon éri meg sokat fejlesztenie, mert az csak a dili'-t nyeli - a 10. szint 30x6k R&D XP-t jelent, ez 3 slot esetében 10 fejlesztési napot... (a 15. szint 105x6k-t, avagy: minimum 105x20 órát)
Nem tudjuk az sem, hogy az alapanyagok gyűjtésével hogy áll, mert ez is az egyik alaptétele a saját gyártásnak, fejlesztésnek.
Ennyi EC-ből 2-3 dolgot vehet az ex'-en, míg a gyártásnál&fejlesztésnél csak az uprage-k igénylik az EC-t - 200k-ból meg kijön 13 lila, 26 kék és 80 zöld uprage; ennyit mennyiért is kapnál az ex'-en belőlük...
Ennyi diliből (de még gyűjthet hozzá hétfőig) ~20 fejlesztési lehetősége adott. A hatékonyság attól függ, hogy milyen szintű uprage-t tud előállítani, vagy venni az ex'-en - most ez utóbbiak is drágák, 2-nél több lilát (de inkább csak kéket) nem hinném, hogy kaphatna 200k-ért.
Summa: nekem, a számok alapján még mindig a saját gyártás és fejlesztés éri meg jobban, mint a tőzsdei beszerzések, mert nem vok kereskedő és nincsenek 100 millióim - de ekkora értéket már gyártottam és fejlesztettem magamnak..., sokkal kevesebből.
A fentiekből meg az jött le nekem, hogy a saját gyártás és fejlesztés előbb megvalósulhat (és olcsóbb), mint a tőzsdei beszerzésekre alapozni - ez utóbbi jóval nagyobb igényéhez az EC-t előteremteni (pláne kezdőként).
HA pontosan előírt tulajdonságú cucc kell, akkor érheti meg a tőzsde, de az megint csak nem a kezdők játszótere az EC-szükséglete miatt.
De ne legyen türelmetlen: ~2 hónap múlva ismét lesz event és akkor, már sokkal felkészültebben, megint nekiállhat tervezni.
Csak addig kell elvergődnie vhogy... (pl. indít még pár karaktert és dili'-t farmol az acc' bankhoz)
...
gerisz23 #19430:
A repus dolgokkal egyet értek, azok sokat segíthetnek egy kezdőn, de ahhoz 50. szint fölé kell menni - és piszok szerencsésnek lenni az RA-kon, hogy ne csak uo kezdőkkel legyen az tele, ill. megfelelő cuccot dobjon a doboz.
Viszont az FC-ért kapható konzolokkal nem értek egyet:
- még nem flottatag, ergó: nem lehet FC-je sem
- a fleet-es konzolok hihetetlenül drágák, mind FC-ben, mind dili'-ben -> nem kezdőknek valók
- a fllet-es konzolok akkor érnek vmit, ha az egész hajókoncepció támogatja őket (boff-ok, doff-ok, különleges szettek és konzolok) -> ez megint nem a kezdőknél fog megvalósulni
...
Chak #19455:
Alacsony szinten az acc és a dmg a nyerő - hogy egyáltalán eltalálhasd a célpontot és többet sebezz bele.
Az előbbit a skill-el (esetleg trait-el, doff-al, epic fegyverrel) váltod majd ki, az utóbbit meg egy hosszabb és drágább folyamat végén, amikor az egész hajót átszerszámozod.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:00:14
Tegnap pl vki trade channelen tac konzolokat árult azokat upolta,ami sztem pénzkidobás.Ha hozzáférhetők a spire tac consolok azok helyből jobbak.
Növelni lehet az értékét traitekkel,konzolollal.Olyan 40%-ra lehet felvinni az össz értékét,de ezt konfigos (zsírosdeszka) tudja pontosan.Azért az elég brutál debuff😊
Na erre írtam a kollégának, hogy a reddit népe szerint a két módositó között nagyjából 5-6% difi van, az ár meg... hajjajaj. Szóval nincs arányosság és neki nem kell ezzel foglalkozni. De összeveszni nem fogunk, rémlett hogy a PEN annyira nem gáz, de ezekszerint ennél több.
Lehet hülye kérdés de önmagában a több pen (mondjuk urambocsá penx3) szintén annyira über, vagy csak 4. módosítóként lett ennyire jobb (vmi stacking mechanizmus miatt esetleg) ?
A winter store-hoz aktív winter event kell,akkor kapsz winter store unlock küldit.
Akkor lehet este felpakolom a cuccom exre.
Tegnap bejőtt vagy 3-400 misi,és agony phaser crtd4 beam is sikeredett epicre,amit még nem vittek el.
Nézz rá exen a crtd4 és a crtd3 pen fegyók áraira
Disruptort kifejezetten szeretem amúgy.
2.6-4 milla kezdőáron van 1 csomag.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.03.18. 14:10:03
Neked írtam hogy a pen jelenleg a legjobb módosító-amúgy kisebb szinten is.
Lootfelszerelés és bármelyik ingyenesen kapható hajó tökéletesen elegendő egy jódarabig.
Fegyóknál vannak módosítók pl crtd2 pen,dmg pen amire érdemes ráfeküdni.
Ha szar módosítóst huzol az ha felhúzod se lesz jó.
A lényeg csináld a napi r&d-t az xpért,ha minden igaz 5-ős szint után 2 vagy 3 napit tudsz indítani.
Gyűjtögess.ismerkedj a játékkal,még ne foglalkozz olyan dolgokkal amikhez nincs cuccod,erőforrásod.
- egyrész a szintje (azaz hogy milyen MK)
- másrész az hogy hány és milyen módosító van rajta -> ebből jön a fegyver ritkasága azaz szine (lehet fehér, zöld, kék, lila, sárga)
Pl egy DMG módositó feljebb tolja a fegyver sebzését, igy egy zöld +DMG modosítós fegyver sebez akkorát mint a nála 1-el nagyob szintű módosító nélküli.
Egy lila fegyer az 3 módosítóval rendelkezik, tehát még erősebb.
Ugyanez igaz más felszerelésekre is pl pajzsok meg fegyver sebzés módosítók.
Fontos hogy attól hogy egy fegyver lila (3 módosítós), nem biztos hogy sokkal jobb mint mondjuk egy kék (2 módosító), mert vannak kevésbé hasznos módosítók, pl CRTH, ACC, PEN szemben mondjuk a számodra vontosabb DMG vagy CRTD módosítókkal.
Azt még érdemes tudni, hogy a piacon néha aránytalanul megnő a fegyvereke ára.. pl lehet, hogy egy CRTDx2-es fegyót megkapsz 100K ECért, mig egy CRTDx3-asért meg milliókat kérhetnek. Ez azért van mert az extra DPSre utazó népek mindent ki akarnak sajtolni a gépükből és mivel ezek a kombinációk ritkák, a gazdagok sokmilliót s megadnak érte. A mi szempontunkból egy kevésbé drága CRTDx2 + DMG kombó tökéletesen megfelel, nem azon áll vagy bukik a build.
Nekem nem voltak problémáim a PVE küldikkel, full kezdőként szedettvedett tetrion beamekkel felpakolt hajóm volt, tán még torpedók meg aknák is voltak rajtuk.
Gyakorlatilag mindennap letoltam a loot-o-matic foundrys küldetést, aztán abból ami esett kiválogattam ami szimpatikus (zöld esetleg kék) a többit meg eladtam.
Sőt, emlékszem hogy volt olyan fittem is (tán itt van a fórumon) hogy telepakoltam a hajó első 4 v 5 slotját torpedóval (mert szerettem a torpedókat, és fogalmam se volt olyasmiről hogy torpedó global cooldown vagy a torpedók büntetése pajzsok ellen), és még úgy se volt gond.
Az meg végképp fel se merült bennem hogy a diliért megvehető hajókból vegyek hogy váltogassam őket a küldetések során - egyszerűen nem volt rá szükség.
Én nem értek valamit? Vagy elcsúsztam valami felett? Bocsánat az értetlenségemért de amúgy is rengeteg opció van a játékban,+ durván beteg is vagyok és nem annyira fog most az agyam.
Amit eddig tanásc alapján megtettem: azonos tipusú fegyverek (distruptor beam-ek) elkezdtem a kutatást a beam fegyvereknél. DoFF-okat nyomom, napi 8000 dilithitumot igyekszem átalakítani.
Flottába akkor érdemes menni v sem? Én kezdő vagyok, Nincs cuccom és időm se lesz sok miután meggyógyulok. Én azt a napi 1-3 órámat amit játékkal tudok tölteni szeretném úgy h ellövöldözgetek csapatban akár PvP-ben akár PvE-ben. Ilyen szintű játék valahol lehetséges? 😄
50-es szinten már tudsz repuzni abból is sok jó holmi esik,ha flottába vagy és maxos a spire akkor olcsón kapsz király tac consolokat.
Eszembe se jutna sima konzolokkal bajlódni.
Küldikből sok jóféle sett kihozható,flottába ha valaki kéri és van rá időm szoktam segíteni küldizni,nem mindegy hogy 10 perc egy küldi vagy fél óra.Anno az első karim én is úgy húztam fel hogy 3-an mentünk csapatba.
Igaz utána beültettem rendes hajóba és felcuccoltam,de kíváncsiságból megnéztem mit tud.
Nem abból kell kiindulni, hogy több, mint 1 éves játékismerettel a háta mögött meg tud oldani dolgokat az egyén - némi előkészítés és rááldozás után - , mert azt egy kezdő nem fogja tudni megcsinálni...
...
A tőzsdén lehet ~5k EC értékben/db hozzájutni mk II-es VR cuccokhoz, amiket most, az event alatt könnyen lehet fölhúzni (ha van EC-je, vagy gyártási lehetősége a fejlesztő "könyvekre" és akad mellé még dili' is).
Most ez volna a legjárhatóbb út, szvsz, egy kezdő számára.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 12:55:58
Küldizés közben ha van VR cuccod az előny de nem létszükség,zöld és kék cuccokkal letolható simán.
Fontosabb hogy jól válaszd meg a skillezésed,és a boffok skilljeit.
Mk14 Ur cuccokkal menni küldizésre olyan mint ha légyre vadásznál ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.18. 12:52:53
Nem azt mondtam, hogy kezdőként egyből lehet VR-t gyártani, de jól tud jönni, ha egy-egy jobb, talált dolgodat fel tudod húzni pár szinttel, ha az nem eshet jutalomként a küldetésekből, vagy az egységes dolgokhoz tud hozzájutni a gyártással (full beam sor a tac-konzolokkal kiegészítve, még ha common/fehér is az, de legalább maximum szintű legyen, mert a sebzést leginkább ez befolyásolja - akár a fejlesztések után is (legyártja MK II common-ként és felhúzza Mk X-re, event-kor egy könyvel, 1100 dili'-ért)) - nem mindig elérhető olcsón minden az ex'-en sem! (Egy közepes fejlesztő "könyv" előállítása 10k EC + alapanyagok, a tőzsdén való megvétele meg akár 100k-s tétel is lehet - melyik lesz előbb elérhető egy kezdő számára, ha több is kéne belőle?!)
Az acc' bank megvétele után - kezdőként ez sem megy egyik napról a másikra - pörögtek föl nálam a dolgok: megindult a karaktereim közötti csere-bere és a dili'- és alapanyag-áramoltatás és a saját részre való gyártás is ekkor nyert igazán értelmet.
...
A hajókhoz:
Kezdőként sokat tud dobni az admiralty-ban (52. szint után), ha megveszi dili'-ért a másik két hajót is a 40. szinten elérhetők közül (ha jó flottában van, akkor ~30k dili'(egy hét, kemény gyűjtögetés a karakternek)/darabja): a közepes erősségű feladatokig lesz így hajóparkja az egyénnek, már a legelején (ismétlem: kezdőként).
Addig mindegy miben ül - én váltogattam az osztályokat, így volt mindenből az admiralty-ben - a küldetéssorozat is adott egy gyengébb cirkálót...
Ami fontos, hogy legyen türelme kivárni - legalább - egy T6-os hajót adó event-et, mert azzal fog majd tudni igazán megindulni - ha addig nem tud beszerezni egy akciósan 4,8k Zen-es csomagot (nekem ezek nagyon sokat segítettek az előbbre jutásban).
A felszerelésekhez:
Inkább legyen a hajón minden beam, mert így 2 oldalra is lehet össztüzet lőni (ágyúkkal csak előre) és a lassabban forduló hajókhoz ez a megfelelőbb, ill. forgásirányváltással a még ép pajzsot lehet az ellenfél felé fordítani, amíg a másik oldal helyrejön - unalmas, de működő stratégia.
Ha csak egyféle fegyvered van (pl. disruptor beam) a hajón, akkor ahhoz egyféle konzolsor is kell: még nagyobb lehet a kiosztott sebzés mennyisége, mintha 2-3 féle (beam, torpedó, akna) dologból állna a fegyverzeted.
Fontos, hogy a fegyverekhez illő skill-jei legyenek a Boff-jaidnak!
A tőzsdén pár ezer EC-ért lehet venni jó Boff-okat, amiket manuállá átalakítva (az ex'-en ráviszed az egeret és kiírja, hogy mit lehet belőle kihozni), azt az aktív bof-fnak megtanítva ("u", majd katt rá és a "skill" kiválasztása után lehet váltogatni a 4 szint között - ha kell, akkor szintet léptetni is itt lehet a boff-ot) megint sokat lehet emelni a hajó harcértékén!