46688
  • Plata
    Nem néztem meg mi a neve,de ránézésre nekem ugyan annak tűnt.
  • gunji
    Folytatódtak az elbocsátások: https://old.reddit.com/r/sto/comments/17pdw8s/layoffs_news/ :(
  • pajer_csaba
    Akkor valamit nagyon benéztél. Kate Mulgrew sosem szerepelt a TNG-ben, az első Star Trekes szerepe Janeway volt a Voyagerben. Akire te gondolsz, az Minuet karaktere az 1. évad "11001001" c. részéből. A színésznő neve Carolyn McCormick (aki Mulgrewhez hasonlóan ír származású, ezért a hasonló arcberendezés).
  • Plata
    Tegnap láttam egy részt a TNG-ből,azt hiszem első évad.
    El is felejtettem már hogy Janeway szerepelt más Star Trek sorozatban is.
    Vagyis hát ebben a részben nem is flotta tiszt volt csak egy hologram csaj.
    De holt biztos hogy az a szinésznő volt aki Janeway-t játsza a Voyager-ben.
  • gunji
    Közben az éj leple alatt dupla xp event indult, s tart november 16-ig. Vótmá'?
  • Plata
    Felvettem a napi főnixet DS9-en,majd futok a bankba a Vr főnix tokennel,megnyitom a bankot és beteszem,erre a karim elkezd pattogni,majd valahogy be kerültem a textúra mögé. XD
  • Plata
    Ez ok,de nincs semmi grafikai megújulás.
  • Orbancapitan
    az ign-n újra ki tette
  • Plata
    Na arról lemaradtam,de igéret nem bemutatás volt hanem hogy bekerül.
  • Orbancapitan
    gameshow keretein belül már bemutaták aug-jul-ban
  • Orbancapitan
    csak a wow-nak....
  • Plata
    Én reménykedtem a LOTRO felújításában és megújulásában is.
    Tavaly még nagy terveik voltak.
    Több levelet is kaptam tőlük hogy milyen terveik lesznek a játékkal,azt hiszem már azt is felesleges várni.Már a nyár is elmúlt és sehol a felújítás.
  • PiszkosFred
    Hat, ugy latszik egy-ket regi oreg mmoknak nincs szerencses eve iden. :(
  • Orbancapitan
    Franc... ez nem mutat sok jót. amúgy én 15-nél nem többre scacolnám a skeleton crew-t így az elbocsátások után 15 ember eltudja látni a maintance feladatokat de tartalmakat gyártani is már nem
  • gunji
    Igen, én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán hogy kerülhetett ide?
  • gunji
    Tíz emberről írnak (link, link) :(
    Mennyi lehetett az a korábban többször emlegetett 'skeleton crew'? Húsz? Harminc?

A játékot magát meg áttették a berlini DECA Games alá, amiről azt írja a wiki, hogy 'elsődleges célja a régebbi, ingyenesen játszható játékok beszerzése és szolgáltatásként való működtetése'. Hát... az SWTOR esetében is voltak/vannak aggályaim, s most is vannak. Ahogy írják: 'maintance mode imminent'. :(
    Szégyen ez a világ :( /off elég sz*r ez az évszak :(
  • Orbancapitan
    és az az legrosszabb h kael is marad és nem a hozzáértő szakember a STO-nak annyi .....
  • PiszkosFred
    Az egyetlen jo biznisz - es mai napig csodalkozom, hogy mas nem csapott le ra - az a Crystal Dynamics meg az Eidos Montreal aron aluli (300 misi annak szamit) megszerzese, es a vele a TR/Deus Ex/Thief/Kain/stb jogok megszerzese. A tobbi kockazatos volt egy olyan kiadotol, amely aranylag kicsinek szamitott, stabil, de kicsi anyagi hatterrel. Kockaztattak es be is jott volna, ha nem bukjak az arab bizniszt. Igy sincs meg gond, de sokkal nehezebb lesz a dolog, foleg Gyuruk Ura licensszel, stb.

Szerintem hamarosan tul fognak adni par studion, lasd a fentieket vagy akar a Gearboxt (Borderlands).

A leepites ettol fuggetlen, Sony (lasd Bungiet tegnap), MS (lasd Bethesda/Zenimaxot), csak hogy a ket legutobbit emlitsuk, akik megvaltak jo sok embertol, de mas is kirugott egy rakas embert, ez most ilyen es meg nincs vege a folyamatoknak.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.11.03. 12:28:01
  • gunji
    Sokan pont az arab üzlet kútba esésére és az abból várható 2 milliárd $ előre elköltésére fogják inkább. De ettől függetlenül szerintem is hülyeség volt ilyen ütemben felvásárolni a kisebb cégeket. Inkább lassan, óvatosan, de biztosan, mintsem hogy egy félresikerült lépés után bedőljön minden. Azért megdöbbentő, hogy miket zsebeltek be.
  • PiszkosFred
    Nyilvan az is kozrejarszik, hogy elb.sztak/elsz.rodott az arab biznisz, plusz ugy vasaroltak fel korabban a studiokat, mintha nem lenne holnap (azert nem osszehasonlithato a svedek es mondjuk egy MS/Amazon anyagi hattere), de valahol ezek nelkul is varhato volt a leepites. Jelenleg nincs olyan kiado vagy tulaj vagy studio, ahol ne epitettek le volna az allomany legalabb 10%-at. MS es a Sony is meglepte, a kisebbek is, varhato volt az Embracernel is.
  • gunji
    A Crypticet is elérte a kirúgási hullám: reddit link
    "Unsure how many were laid off, but among them was Ian Richards (an environment/ship artist for STO, also known as JamJamz). He's worked on STO for 12 years, if you want an idea of the level of experience they're throwing away here."
    Vannak, akik a kezdetektől ott vannak, a kisujjukban van/lehet a szakma és egy idióta menedzser balfogása miatt lapátra kerülnek. Ez a kemény, nem a kád széle :(
  • Plata
    Szerintem pont ezt használom.
  • Orbancapitan
    itten ni
  • Orbancapitan
    amelyikben a connie-k vannak asszem a beta skin hasonlít a snw-re vagy lehet h rousszul emlékszem a nevére de azt tudom h temporal-os connie a packból
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.11.02. 22:03:56
  • Plata
    Melyik Lego pack-ra gondolsz?
    Bár szerintem mind meg van.
    De én nem találok olyat.
  • Plata
    Húúú,de megverlek,ezt hamarabb is mondhattad volna. XD
  • PiszkosFred
    oke, azt hittem valami sto rovidites :)
  • Orbancapitan
    nem kell pajzs ha meg van a lego pack
  • Orbancapitan
    mármint=mm
  • PiszkosFred
    Mi az az MM?

Eszben van, de csak reggel kezdek bele a red alerttel egyutt, mert kulonben nem tudom tartani a 20 oras fordulokat, multkor is kimaradt 1-2 random nap :)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.11.02. 19:27:23
  • Plata
    Persze.
    Alap jutalom plusz admiralty bónusz.
    Tippeket kérnék.
    SNW Enterprise-hoz.
    Jelenleg így néz ki.

Melyik pajzs adhatja az Enterprise-os kinézetet?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.02. 19:06:47
  • gunji
    35 ezer dili? :o
  • Plata
    Ne felejtsetek elmenni az ingyen fónixért.
  • Plata
    Az event ha már kész akkor kezd érdekes lenni.
    Jó sok bónusz dilit ad.
  • Orbancapitan
    MM teljes új kari csak a tutorialt nyomtam le úgy 1 órás a kari bocs félre érthető voltam
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.11.02. 15:04:20
  • Plata
    Egy dologgal próbálkozz meg még.
    Lépj szintet,tudom nem egyszerű ha nincs TFO.
  • PiszkosFred
    Hat akkor varok vele 18 percet, hatha 1 oras a limit. Nem veszes egyebkent, csak a red alert event alatt gondoltam szintezem picit a napi runokkal, csak hat event ful nelkul necces, 20 orat meg nem tudom mikor fogok belerakni, szepen lassan oke, de igy hirtelen biztos, hogy eselytelen.

Mindenesetre a transponder megvan, megvarom az 1 orat, a tobbi majd kialakul.
  • Orbancapitan
    hát max drog függő maradthat. amúgy fred most néztem egy jemi új karit kb 1 órás nálam engedte az eventet bár nálam már kész
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.11.02. 11:05:22
  • Plata
    Ha a bevezető első küldetést le tudtad nem szabadna hogy a TFO-ra ne engedjen be.
    Nézd meg a qamma sztori szálat,skippeld az összes küldit,akkor mit szól hozzá.
    Attól hogy skippeled nem lesz semmi rossz dolog a kariddal.
  • PiszkosFred
    A 20 orat irja is a rewardnal es a tobbi opcional, az vilagos, de nem gondoltam, hogy az eventekre is vonatkozik. Nincs vele gond, csak nem tudtam miert nem tudok csinalni tfo-kat vagy eventes patrollokat, plusz mivel az eventes ful szurke, igy a korabbi rewardokat sem tudom behuzni addig, amig le nem telik a 20 ora. Hulye megoldas, de akkor ez lesz a titok nyitja.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.11.01. 21:18:53