46688
-
Orbancapitan #44287 nem lesz de ja a bughuntot buyoutolja akkor megkapja a 14 v 20 napi X50 pontot és még tudja farmolni event végéig -
#44286 Szuper, koszi a valaszt neked is es a kapitanynak is, akkor marad a buyout par nappal a vege elott es az extra napok * 50-es haladassal befejezi. -
Plata #44285 Egyébként nem tudom mennyire igaz,de az eventes torpedó állítólag nagyon erős,valószínűleg nerfelni fogják még mielőtt kiadják.
De ugyanakkor volt aki azt írta hogy ez egy poén torpedó fogkrémből.
Cseten sok hüyleség van. -
Plata #44284 Nézd sosem volt olyan hogy ne lettem volna kész az event kb felénél,így pontosan nem tudom hogy a végén hogy van.
De volt már hogy vettem meg aktuális eventet buyout opcióval,ilyenkor az van hogy az event kész lesz teljesen kiveheted az event jutalmat és mehetsz egyből a bónusz napi jutalomért.
Az eventért járó összes pontot jóváírják és azt is amit ezután megcsinálsz.
Tegyük fel 14 napos az event de 21 napig lehet tolni.
Te első nap felmész,letolod a napi küldit,megkapod az 50 pontot,majd buyout-ot nyomsz az eventre,ekkor kész a 14/14 progress,meg kapod event jutalmát és a megvett 13 nap pontját,de ezentúl még 20 napig mehetsz a napi 50 pontért,vagyis kb duplázod a pontot.
De amikor az utolsó event is megvan és neked nincs elég pontod az éves nagy jutalomra,úgy tudom ott is meg jelenik egy buyout felirat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.14. 15:53:40 -
#44283 Akkor ha jol ertem, ha a Terror of the Feast eventnel buyoutra nyom, akkor megkapja ott azonnal a TotF event alatt szerezheto teljes 21 napnyi kampany progresst (1050), majd a masnap, a 20 oras limit letelte utan tud szerezni tovabbiakat, hogy elerje a 3500-at? Vagyis, ha az elso nap raszanja azt a 2500 zent, azzal behozhato ez a korabban emlitett 200-as difi?
Vagy nem a TotF eventre gondoltal, hanem a kampanyra, annak lesz buyout gombja, ami most meg nem latszik?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.11.14. 14:57:43 -
Orbancapitan #44282 nem a nagy jutalom az nem -
Orbancapitan #44281 még nem volt olyan h ne lett volna h nincs kész 3 a többibe volt h besegítettetem buyouttal de az is bugos volt néha nem adta meg azonnal csak az új eventek kezdetén a campaing-ban de viszont ha az utolsó eventen nincs meg a 3500 akkor bukta amúgy lehet az utolsót buyoutolni csak h bugos lesz e ez a kérdés xd
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.11.14. 13:59:40 -
Plata #44280 Nem folytatható sajnos.
Csak buyout. -
#44279 Egy kedves ismeros neveben kerdezem, hogy mi van akkor, ha az egesz even ativelo event a mostani "bug huntos" alatt nincs kesz, akkor az jovore folytathato es teljesitheto, vagy bukta van?
En is kesve kezdtem, de nekem meglett az elozonel (negyediknel) igy rendben vagyok, de o meg kesobb kezdte es neki kellene meg 1250 progress a vegeig (2250/3500 all). Ha jol szamoltunk akkor itt a 21 nap alatt 50-essevel szamolva csak 1050 jon, vagyis 200 hianyzik majd december 7-en.
Lesz meg iden, ahol lehet szerezni event progresst? Vagy jovore lehet folytatni? Vagy igy jart es az idei bukta? Hogy mukodik ez?
Buyout gomb lesz a megoldas esetleg? Lattuk, hogy az 1-es es 2-es eventnel van (retroaktivan), elkepzelheto, hogy lesz itt is az 5.-nel, es azzal fel lehet zarkozni? Vagy a buyout nem ad extra progress lehetoseget az ativelos eventnel? -
Plata #44278 Vannak bajok a játékban úgy nézem.
Be mentem red alertre a hajóm balra nemvolt hajlandó fordulni.
Nem a billenytűzettel volt a gond.
Endeavor miatt jelentkeztem újabb red alertre,be hívott de nem kerültem be,pedig elfogadtam az invet.Kaptam 30 perc cd-t büntetésből amiért leaveltem.
Pedig nem léptem le,simán nem is rakott be.
Karaktert váltottam volna erre cryptic crash error. :D
Na köszi ennyi vót mára. -
Plata #44277 Anyám egy Op torpit adnak. :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.14. 10:22:03 -
Plata #44276 Biztos az lesz. -
gunji #44275 Bug Hunt? -
Plata #44274 Event fülön már bent van az utolsó event.
-
Plata #44273 Groundon mostmár 8 sor skill fér el.Megnövelték a skillbar max méretét. -
Plata #44272 Úgy nézem a játék még instabilabb mint valaha.
Be logoltam hogy megyek napi eventre,de közbe jött telefon meg egyebek így kb 20 percig afk voltam,vissza tértem gép elé és nyomok j gombra hogy elő jöjjön a PVE fül erre a játék nem regál semmire,megvan fagyva a kép,próba képp nyomtam pár billentyüt és kilépett a játék valami cryptic crash errorral vagy mi a túróval.Ilyen sem fordult még elő,ha két órát afkoltam akkor is max ki lépett a menübe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.10. 16:29:23 -
Plata #44271 Megint van lifetime sale.
Link. -
Orbancapitan #44270 nem mert a borgos küldi óta 6 hónap fog eltelni kb -
Plata #44269 Az évfordulós event rég nem olyan mint volt.
Már sztori sincs hozzá meg jó küldetés,csak valami 14-21 napos farm. -
Orbancapitan #44268 semmi szépen le megy marone maradt lesz hajó inkább a évfordulós event lesz gondban -
#44267 Semmi nem valtozik, minden megy tovabb, jon a teli event is hamarosan. Nem a jelen a problemas, hanem a jovobeli uj kontent. -
Plata #44265 Nem tudom a winter eventtel így mi lesz? -
pajer_csaba #44265 Ha csak nem te is a hanyatló nyugaton tengeted napjaidat, mint én, akkor megnyugtatlak, hogy az STO árai bezony még az ejróban számolt fizetéshez is pofátlanok, már-már Wargaying-i magasságokba törnek... :-/ -
Orbancapitan #44264 meg lehet kivéve a mudd és a lego packosakat -
gunji #44263 Mert el volt szabva itt az árazás. Egy 3-4 hajós pack ára 80-120 euro? Ja bocs, mi vagyunk elszabva és a fizunk :(
De azért kisebb darabokban jó lenne megvenni. -
Orbancapitan #44262 a mobilos trek játékok jobban tejelnek sajnos -
Orbancapitan #44261 naah ship buy simulator its begining kb xd -
Plata #44260 Legyen Legendary Guramba léééééccciii. XD
Vagy egy Legendary SNW Captain bundli. -
gunji #44259 Jövő hétre új hajó bejelentését ígérnek (link)
Ez pozitív? :) -
#44258 Hat, picit eledezik az ST franchise a sok evnyi pangas utan, igy ujkori ST sorozatok es a keszulo uj film (bar ez ugye kerdojeles egyelore) miatt talan nem fogjak veszni hagyni az STO-t, mert jelenleg nincs masik ST jatek a piacon. Addig, amig nem keszul valami masik online sikeres ST jatek, addig megmarad, plusz azert hoz egy biztos es kiszamithato bevetelt amivel fenntartja magat. Hogy uj tartalmak mennyire surun jonnek szakik tobbsege nelkul, az jo kerdes. -
Orbancapitan #44257 mondhattál volna vmi pozitív dolgott is... :D -
#44256 Ubi ma rugott ki egy rakas embert. Az szinte biztos, hogy nagy baj eseten meg tudnak valni par licensztol es studiotol, amikre vmelyik nagyobb le is csaphat. A Gearbox/Borderlands vagy a CrysDyn/TR, a LotR jogok, stb-stb. azert ernek valamit meg, a tobbi kisebbrol (Saints Row) nem is beszelve. Az STO meg a NWO nem vagyok benne biztos, hogy annyira csabito, foleg, hogy ezek "csak" mmok, nem licenszek, nem biztos, hogy veszodik barki is ezekkel. Paramount is most nyirbalta meg az osszes teruletet, amihez koze van, nem fog beallni a STO moge, annyit nem er nekik.
Svedek nagyon elszabtak, amator hibat vetve elore ittak a maci borere, csak azt felejtettek el, hogy ok nem MS/Sony/Epic/Amazon/stb, hogy tobb labon alljanak es kompenzaljak az egyes deficites divizio(ka)t. -
Orbancapitan #44255 amúgy félév böven elég h ilyen legyen a sto -
Orbancapitan #44254 remlélem az amazon v az ubi kapcsol inkább ők mint az ms v az ea
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.11.07. 18:37:48 -
#44253 A nagyobb fizukkal rendelkezok tobbsegenek felmondtak, a megmaradt par embert pedig atvezenyeltek a DECA-ba, es az ottani emberekkel kozosen tartjak fenn a Neverwintert es a STO-t, meg csinaljak a mobil jatekokat. Meg 1-2 evig elmegy a dolog, addigra lesz annyira bugos es instabil, hogy kihuzzak a dugot. Vagy, ha az Embracer hamarabb becsodol, amelyre realis esely van. -
gunji #44252 Közben: minden a legnagyobb rendben, a patkány menekül a süllyedő hajóról és viszi a pénzt. Így megy ez. https://www.gamesindustry.biz/embracer-coo-leaves-amid-restructuring-to-form-new-company :( -
gunji #44251 Igen, kábé az összes seniort kirúgták, de a többiek is belengethették, hogy mennének (a linkedin profiljuk szerint). Úgy meg a maintance mode sem működik. Ezért kéne valami hivatalos infó, hogy a svédek csak időt akarnak nyerni, vagy levágták a tyúkot. :( -
Orbancapitan #44250 nem azért csak kb az összes lore vezetőt ki rúhtak mm új küldik nem nagyon lesznek így és egyedül thomas marone maradt aki felel a hajó dizájnokért -
gunji #44249 Lehet, hogy még ők (=svédek) se tudják mit akarnak, de lassan jó lenne valami nyilatkozat. Aztán meg egy újabb server code leak ;) -
Orbancapitan #44248 mi lesz itt? ship buy simulator/mmo?