Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De unlockolnom kellett neki pár extrát hogy simábban menjen vele a húzás.
Már több mint 100k dilit elköltöttem vele de még mindig fossa a dilit.<#hehe>#hehe>
Temporal karinak a boffjai olyan kemény legények hogy EV suit nélkül is kibírják.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CLR—Crystalline<2:00>2:00>— Dmg(DPS) —Shrot 7 133 426(60 969) Spica 1 783 903(18 978) Zelmek 1 752 066(15 784) Hun-Ter 1 678 611(14 106) Aore 774 220(6 506) Flynn Kate 697 781(5 864) Malleigh 395 057(4 541) Princess 171 958(2 388) Tinnit 57 063(1 119) Myra 33 420(857)
Hozzátenném hogy elcsesztem a kezdő kombót,kihagytam egy lépést,mindegy másodjára ment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.26. 13:34:25
Katt.
Pár új konzol és traitet nem ismer még a skillplanner.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.26. 13:07:41
Másik meg hogy ez a meleg kicsinál engem.
Viccet félretéve temporált húzom,intel meg pilot kész.
Sz'al, nagyon össze kell nézni azt a pár száz dolgot, amit a játék kínálatából meg tud szerezni magának az egyén, hogy azokból mit és hogyan tud magának összerakni. Sajnos, ahogy a példák is mutatják, nem biztos, hogy a skill-ekre rakott pontok fogják hozni azt a dolgot, amit az egyén (növelni) szeretne.
Azzal, hogy az engi konzolhelyre engi konzolt rakok, etc. és "hagyományos" módon skill-ezek, nagyon gyér eredményeket tudok csak felmutatni...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem hiszem hogy nagyon megérné bármelyik is,tac és sci ág képességét is kipróbáltam,de nem éreztem semmit hogy hú de jó lenne.
A dpsleaguen is a legtöbb esetben csak a hajók felszerelése van meg a de a skillezés az már hiányzik, pedig gondolom az se lényegtelen 😊
Amúgy mi a vélemény, a revamp egyszerűbbé tette a skillezést vagy továbbra is annyira trükkös mint régen? Első blikkre kicsit mintha könnyebb lenne mert kevesebb az opció...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.25. 11:54:32
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.07.25. 11:45:27
Amúgy, az a ruha volt az össz-vissz "megemlékezés" a ST 50. évfordulójára?
Repus cucc.
Sebzést önmagában nem sokat ad,pláne scinek.Tegnap elkezdtem csinálni a gws karit,este mehetnénk teszt kört.
Azt nem tudom hogy minden karinak ur mkxiii-as repus cuccokat lehet majd kivenni, vagy csak a temporálisnak?
Addig nem szedek ki farm kariknak,illetve nem upolok repus cuccost.

Ugyebár a régi filmek Spock-ja átjött a jövőből a múltba és így létrejött egy alternatív valóság,ebben az alternatív valóságban játszódnak az új filmek, a régi valóság köszöni szépen jól megvan.
Na már most a régi Spock meghalt és az övé volt a kép.Ami most az új Spock-é lett.Mert mindenét ráhagyta.
De ha van Overwheilming trait akkor az is valami.Ki kéne még próbálnom overt particle generátoros torpedóval.Vajon a shockwave-je is ad-e radiation sebzést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.24. 14:26:16
angelus1991ster.blogspot.hu
Azok mindig ilyen fellengzős neved adnak.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)