Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Reciprot azt ki tudum szedni, megvan a delta pack... Persze megint olyan karakterrel próbálkozok (most éppen az új agent kari aki frissen lett 60 😄 ) aminek nincs még se repuja kész, se specializációja nincsen, se fleet creditje nincsen, se semmi mása. De hát mit csináljak ha éppen ezzel játszok legtöbbet, akkor ennek kéne a legjobbnak lenni. Eh, minek kellett nekem annyi karakter....
Persze barkácsolhatnám az első karim, akinek minden fenti megvan, de hát ha egyszer nem játszom vele mert mindent kimaxoltam (repuk egyebek), akkor mi értelme 😊
Vhogy csak azért hogy a DPs számláló nagyobb legyen nem küzdök.
Igazi 22-es csapdája ez: az a kari akinek kéne jó DPS hogy tudjon effektiven küldetéseket meg runokat futtatni annak kellenémnek repus cuccok. De ha megvannak a repus cuccok, akkor meg már minek mennék reput grindelni? 😊
Kár hogy van ez a nyavajás character bound találmány.... acc bound OK....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 16:32:48
Ha van all hands on deck trait,recipro trait meg tact képesség csökkentő akkor elég 1faw.
Sőt olyan doff is létezik ami beam spec attack cdt csökkenti.
All hands on deck ajánlott mkép,alfát meg tact fleetet is csökkenti.
Hátha mást is érdekel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a leirás ellentmondásosnak tűnik: azt írja növeli a weapon/power/engine power leveljét, miközben alatta a számok pont az ellentétét mutatják... ez vmi elírás?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 09:15:33
Bár, én is törekszem, hogy a beam-tuningok minél magasabb szintűek legyenek, de nálam inkább a "támadási módszerek" vannak a magasabb szinteken, mert azokat meg csak oda lehet berakni - ott még nem tartok, hogy a 25, vagy a 40% bónusz különbsége oly látványos legyen...
Amúgy, nem hülyeség kettőt használni: 10 sec-et lehet nyerni vele - pont egy képesség hossznyit - , félpercenként, ez meg azért már észrevehető különbség.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ha szeretnék egy FAW boatot, akkor ehhez hasznos ha két FAW skill van berakva, hogy felválta tudjam ellőni őket, így elvben több ideig vagyok FAWban mintha csak egy példányom lenne.
Nade: ha tudok felrakni két FAWIII-at, akkor az jobb mintha csak egy FAWII + FAWIII lenne, vagy rosszabb, mert a FAWIII egyik példánya leCDzi a másikat?
Én úgy láttam a két FAWIII nem zavarja egymást, de vmilyen oknál fogva volt bennem egy olyan hogy egy skillből nem érdemes két azonos szintűt berakni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.02. 21:22:57
Majd segítesz húzni.<#vigyor>#vigyor>
Mi az, ma este melózol<#bee1>#bee1>?
Aztán amikor egyszer csináltam egy alt accot, akkor ott én is szívtam vele rendesen (ugyanez volt mint neked), mire rájöttem hogy mi van. Azóta viszont mivel rendszeresen valtok accot, megszoktam hogy az email cimet pötyögöm be, a usernevet nem is tudom... 😊
Mindig azt nyögi hogy invalid acc név vagy password.
Egy flotta körlevél.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.30. 07:52:57
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.07.28. 20:58:33
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.07.28. 20:46:17
Javaslatodra megnéztem a kemo árat, és vmilyen oknál fogva vki felrakot 10.000 ECért egy II-est belőle. NAmost kiosztom a kristályt 😊
Vegyetek kemocite-laced weaponry skillt,most olcsó,habár soknak tűnik a 8 misi,de nem az.
Tact dps
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.07.28. 17:49:33
Az a jó az STOban, hogy igazából nem tudod hogy egy STFet valójában csak azért csináltatok meg ilyen jól mert bejött valaki akinek összesen annyi a DPSe mint mindenki másnak együtt, szorzva 3-al. Te ott repkedsz körülötte a csattogós lepkéddel, generálod ugyanazt a látvány és hangorgiát amit JJ Abrams is megirigyelhetne, pedig a valóságban nem is sebzel 😄
Önsajnálat jön, gyenge empátiával rendelkezők ne nyissák ki 😊
Itt van pl egy kb ennyibe kerülő build (a hajón kívül)
1,580,000 EC, 43,000 fleet credits, 79,025 dilithium, 500 Romulan/Nukara/Omega marks itt az árlista
A videója szerint ezzel a builldel úgy megy 30K DPSt, hogy semmi extra boff, doff meg zenes lobis cucc nincs rajta.
Nekem meg MK XIVre felhúzött egyszerű FAV beamboat (T6 természetesen), hozzávaló vulnerability locatorokkal, iconian repus szettel hoz jó esetben 10Kt.
És tele van a reddit meg a youtube olyan budget buildekkel, amik elvben hozzák a 30kt pikk pakk... csak nekem nem 😊 Szóval valszeg bugos az accountom vagy ennyire epic béna vagyok a játékban a hajó kezelésével (rosszul időzítem a skilleket, nem jól pozícionálok vagy ilyesmi).
De van most a nyári hajóval is egy hasonló árfekvésű buildje 😊 - https://www.youtube.com/watch?v=FRTgWR1v9sg
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.28. 17:12:03
Pedig neked a DR-pakk is megvan, az pedig mán fél lépés a (maratoni futásban a) sikerhez - én meg még azért gályázok, hiába...
Még pár milliárd EC és meglesznek a lobbis/ládás hajók és trait-ek is az ex-ről...
Amúgy meg, te is tudod a megoldást: flottás tac- és sci-konzolsor az alap, ehhez "csak" FC és dili' kell... (meg "türelem", amíg nem lesznek XIV epic-ek)
Onnan mán sima ügy! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.07.28. 16:08:26
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azért hálistennek, mert ők teszik lehetővé azt, hogy a játék F2P legyen neked meg nekem 😊
Mondjuk egy kicsit már én is megvagyok fertőzve, ha már DPSt nem tudok kicsiholni se a karaktereimből se a hajóimból (megint depressziós lettem mert tegnap véletlenül mértünk 😊, és teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, úgy tűnik vhogy ez a játék túl komplex nekem, hiába olvasom a guideokat meg tutorialokat, túl sok az opció meg a rejtett összefüggés) legalább látványos meg jó hangeffektes legyen a fegyverzet.
Ezért van a karaktereimnél pl "Vaadwaur_Polaron_Assault_Minigun", isteni a hangja meg a grafikája és inkább favorizálom a cannonokat meg torpedókat mint a beameket. Béna vagyok hozzá, de legalább repülők és szórom az áldást. Aztán lesz belőle 7 meg 9k DPS, MKXIVes cumókkal (FAW hajó is azt hozza nekem, tökmindegy).
Ki nem ...-a le, hogy a többi mit gondol, ha az állandó EV-ruhámban (bányászni többet megyek, mint küldetéseket teljesíteni - utóbbihoz jóval több idő kéne) rohanok az ügyeimet intézni... (ezért sem töltök oly sok időt a karaktertervezéssel, mert minek az: semmit sem befolyásol a kinézet)
Visszanéztem a játékba, erre láttam hogy a skilltree meg elég sok minden megváltozott. 😄
Esetleg van egy infós oldal ahol akkor utána olvashatok hogy engineer tisztnek milyen skilleket érdemes húzni? 😊
Előre is köszönöm. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
link
Az epic láda 2 mila dili,az erősen kerekítve kb 500 zen amiért kapsz 4 kulcsot.Amiből ha nincs szerencséd lesz 20-25 lobi,ha mákod van olyan 80-100.
Egy epic ruhás láda 300 lobi.Asszem.Bár ha ec-ért veszed a kulcsot a lobis olcsóbb.
Szép próbálkozás kedves Cryptic. Ha ezt dili kivonásnak szánják akkor se jobb és ki fogja megvenni ennyiért. Főleg h nem account unlock hanem csak karakterre kapod.