Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elég harmatos...Sci karival minek fawozol te is?Azt a dps csaornákon nem hangoztatják hogy azzal úgy nehéz nagy sebzést csinálni...
Nem tudom mi van, de nálam a sebzés 7 ezer és 40 ezer között alakul kritekkel ha nem nyomok skillt XD, persze tak karin
Dps mérővel nézd ISA-n.

Egy darab, Mk XIV-es antiproton beam-re ráálltam az egérmutatóval és a 2 szélsőértéket megjegyeztem a tholian RA alatt - rövid volt, már csak a 2. felére értem oda.
De, mint írtam, ez másik karakter, másik hajóban, csak a felszerelésük hasonló (probe- és kristálykonzol mindegyiknél, de keine plasmo').

Nosztalgiával gondolok vissza azon fórumbejegyzésekre, amikben a plasmonic leech 150-200 millás áráról diskurálnak az arra áhítozók...
Most 8 milla az ex'-en...

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.22. 14:43:39

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

1550-ről 1250-re? Az nagyon nagyon kevés mivel mérted?

Ezen, magyarázós videóban már megelégszik csak az EPS RCS konzollal, mert, mint mondja, a drain skill-ek/buff-ok annyira megdobják a plasmo' hatását, hogy az is bőven elégséges a kívánt hatás eléréséhez.

Nálam meg minden karakternél max-on van a drain - azaz, inkább az ellene való védekezés - és a flow, így nem hiszem, hogy flow konzolokkal kellene teletömnöm a hajóimat. A felszerelésem is ad még plusz drain-t.
Natúr van 30%, max 50% energiaszint-ingadozásom, a plasmo' ezt mérsékli 10-15%-ra, a plusz EPS-konzolokkal meg 5-10% lesz - ha 130-140-re kitolom a max-ot skill-el, vagy megfelelő warp-pal (0 csak akkor, ha egyéb buff-ok is hatnak, de ez igaz a csak plasmo'-s felállásra is).
Szerintem, nem azon az 5-10%-on múlik - annyit az a 2, sebzésnövelő konzol is adhat.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.22. 12:32:25

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Megnéztem, igaz a sci-mmel, aki flottás arbiter-ben csücsül és a -10%-os fegyver-energiaigény is játszik nála, viszont a tac-konzolok nem doborítanak oly nagyot, de a felszerelésük kb. azonos:
1550-ről (buff-ok nélkül, azokkal 3k is volt) 1250-ig esett vissza a sebzésem, plasmo' nélkül, normál harci körülmények között - 3/4 alá sosem ment az energiaszint.
Ha 50%-ra (plusz motor és egyéb bónuszok) visszaveszem a fegyverenergiát, akkor kapok 880-at, de ez nagyon ritkán jön össze - a xyfius-al.

A plasmo'-s reman tac-omnak sikerült 1%-ra levinnie a borg RA-boss HP-ját - polaron fegyverzet - , egyedül - de aztán spam-elte a repair gömböket én meg hagytam a fenébe, addig is 3x haltam már a xyfius-ban!
Nála nincsenek ilyen ingadozások, így, szerintem elégséges lesz a plasmo' is a kiegyenlítettebb sebzéskiosztáshoz - meg a jobb moci.

Nem szoktam leállni veszekedni random stf-en,de ma GGA-n felbasztak a töketlen fedesek,és egy kicsit leosztottam őket.Két fütyi carrieres volt,meg valami hapax vagy valami hasonló haratyi roma cruiser,meg vuki carrier.Négy balfasz egyedül nem bírta leverni az egyik oldalt,én elmentem egyedül jobbra,ezek balra és nem tudták leverni.Aszittem rosszul látok,én levertem az ikonyokat álltam és vártam hogy mindjárt biztos végeznek,hát nem,buktuk opcionálist és csak úgy lettek leverve hogy átmentem hozzájuk,utána jött a másik forduló,én egyedül megint a jobb oldalon,négy balfasz a bal oldalon,és csak tököltek meg harcoltak és folyamatosan elhullottak,kicsit felkaptam a vizet és elküldtem az atroxos édes anyjukba őket.Nem tudom mennyi volt a 4 sügérnek együtt a dps-e de szerintem 10k nemvolt a négy faszfejnek együtt.

Egyébként az EPS RCS konzol eladásra is jó,ha jól tudom Zsíros 100 misi körül is passzolt el.

Nem a 125 a max,140 is lehet,ha jól tudom.125 alapjáraton max,spéci cuccokkal tovább növelhető.
Ha 50%-ra vissza esik energiád akkor az már szar,mert több mint felére esik a sebzésed.
Az a két konzol csak papíron ad annyi % sebzést,igazából nem ad annyit.AMP mag nem nagy kunszt,ha van temporal eventes karid akkor minden repus mag egyből AMP,UR szinten minden mag AMP statot kap.

De nincs túlzásba víve a power transfer rate imádat, nem volna elég az AMP-os mag és a plasmonic leech?

A karakteremnél van, hogy 50%-ra visszaesik a fegyverek energiaszintje - ezért kéne neki a plasmo' - , de még így is eléri a többi, PL-es karakter sebzésszintjét azzal a 2 konzollal.
Az Arbiter trait-je megvan, annak a kihasználásához amúgy is kell az EPtW skill, azzal együtt meg már nem ingadozik ilyen mértékben az energiaszint sem - és még nincs 'leech, se AMP-os mag...

Arra gondoltam, hogy ha, esetlegesen be-be ugrik is 125 alá az energiaszint (ez volna a maximum, nem?), azzal akkor sem veszítene több sebzést, ha a 2, sebzésnövelő konzol van rajta az energiaszint-növelők helyett: az állandó sebzésnövekmény több volna, mint az - esetleges - energiaszint visszaesési veszteség.

Astika arbiter plasmo,skilkeknél meg pakolni kell epsre.És valóban minden 125,a terran pven szopás a faw mikor fbpba megy:d
Papíron 20% és 17.8% sebzést adnak,papíron,de kit tudja mennyi az igazából, a több energia több sebzés.Minél magasabb az EPS-ed annál többet sebzel.A Rule 62 meg az epic EPS rcs konzol nagyon megdobja,és ott van az AMP statos mag,ami 75 feletti energiánál plusz sebzést ad,na mármost minden energiája gondolom 125 harcban,ez sokkal megdobja a sebzését.
Az hogy te úgy érzed ütőképes a vorgon hajód nem biztos hogy valóban az is,már mint ha eléri a 10k dps-t te azt már ütőképesnek érzed,de valójában még harmat gyenge.Ott van még a hajóján Astika és Arbiter trait is,amitől gyakorlatilag végig szerintem 1250-140 az összes energiája.
Nekem a tavalyi évi klingon lökött eventes karim nincs felszerelve csak úgy hogy a küldiket meg tudja csinálni eventre,de neki is harc közben az összes energiája 115 körül mozog.

Ebben a videóban nem lenne célszerűbb tovább növelni az antiproton sebzést a 2 power transfer-es konzol (RCS, Rule 62) helyett ezzel (mindenki számára elérhető az ex'-ről) és ezzel (event-es)?

Nekem, az utóbbi 2 konzol a legütőképesebb karakteremmé változtatta a fed-es engi-met - a Xyfius-szal - , pedig még plasmonic leech-et sem kapott melléjük.

Mai frissités.
General:

Resolved an issue that occasionally caused a crash in the chat system.
Slight animation updates on the following:
Magnetic boots
Movement in low gravity
Pounce Trait
Sitting in Risa sunbathing chairs
Hyperspanner for rerouting shields
power
Temporal Rifle: Resolved an issue with this weapons melee animation and changed its class from rifle to assault rifle.
The 23rd Century Constitution bridge now has NPCs correctly sitting in chairs and the film grain effect has been added as a toggle option.
Updated descriptions on "Mark Package - Multiple Choice" boxes to reflect their correct contents.
23rd Century TOS security officers now have appropriate TOS themed weapons.

Systems:

Mines and Cluster Torpedoes now gain a mod at Gold quality in place of the mod found on other weapons.
Existing Gold quality Mines and Cluster Torpedoes will convert their mod into the new mod.
Threatening Stance now has a 3 second recharge time and a minor delay between activating the Toggle and being treated as "In Threatening Stance" by other abilities, such as the Strategist Specialization.
The increased threat generation and damage trigger will continue to apply immediately.
Resolved an issue where Singularity Overcharge would only fire from one Beam weapon at a time.

Character:

Resolved clipping issues at the wrist while wearing the Veteran Decorated Klingon bracer.
Replaced a duplicated Alien generated preset costume with a more unique costume.

Known Issues:

The TOS Gorn outfit does not unlock once completing the episode “Battle of Caleb IV”.
No level up audio or FX is playing for 23rd Century Captains.

Te Gerisz most jut eszembe nekem olyan Aquarius van amin van Jacuzzi is.<#vigyor>

Naná,egy 20-ast tuti bukni fog,mert kell pár milla dili a flottába.

...és ettől fog esni a Zen árfolyama? <#idiota>

Nem tudom miből van jó sok,de ha a flotta épületre akkor azt már rég kiszivárogtatták.

Nálam csak annyi változott, hogy most ARC-kliensként hajlandó elindulni, de a lag-ok megmaradtak.

Hát, elég szégyenteljes lenne EZ a hozzáállás a konzolokon - így ott is zárni kényszerülnek majd, 5 éven belül - , szerintem nem a PC-t kéne hanyagolniuk, hanem ténylegesen játszható tartalmat szolgáltatniuk, ami vonzaná a játékosokat és nem taszítaná őket.

Eddig is alig lehetett bejutni PvE-re, ez nem ùjdonsàg. Szerver lagot én egy ideje nem tapasztaltam. Mondjuk alig vagyok fent mert tartalom alig van, de a napi 30 perc nàlam lagmentes.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

jah "kapsz" ingyenes accot ty 😄 de haj mióta megjelent a conzol verzió pc le van szarva sajna meg úgy 3 hónapja kb 😞 szar az üzlet politikája , úgy még lehet érdemes lenne hogy a zenes dolgokat zent meg talán ec-t konvertálná át konzolra de így ty nem ... fos az egész 😄 + a légi égeti a seggüket xd
Bezárják a pcs verziót,aki pcn játszott az kaphat accot psre vagy xbora,ajándékba kapsz egy elacsi hajót.Jah az eddig megszerzett cuccaidat buktad.

A jelnlegi támogatottsággal ez a szint...Sokan panaszkodnak fórumon,hogy szar a server,de konkrétan leszarják.Sokan nemis vesznek zent,a pvek kiürülnek teljesen.
hát szerintem ez konzol mivel nagyon hasonlít a jelenlegi t5 re szóval szerintem nem nem jön csak konzolra
Mond hogy jön Tal silány carrier Pc-re.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szinte 90% hogy konzolra jön ki de azért hátha valakit érdekel
Szerintem szarnak rá.De jó lenne ha valamit csinálnának,este is inkább GTA-ztam mert játszhatatlan volt.

Remélem kezdenek vmit holnap a serverekkel.Este játszhatatlan a játék.
Hát aknát nem használnék még mindig,pajzsátütés meg megint fölösleges ha úgyis a legtöbb borgot egy lövéssel viszi a torpedó.
Gw meg nekem is van.Mivel a B'rel univerzális,vagyis bármilyen boffokat pakolhatsz rá.

Ezért használnék GW-t és máris elég az alap hatótávja az aknáknak - és mehet egy hasznosabb trait a pursuit helyett - , sőt, így már akár a területre ható sebzésnek is van értelme.
Most nézem, hogy a Transphasic Mine: +80% Bonus Shield Penetration, 20 second reload - a trans' aknának dupla akkora pajzsátütése van, mint a torpedónak! Akkor azért lehettek olyan hatékonyak...

Részemről ezt a skill-t használnám az aknákhoz: a III-as szintűvel 16-ot (az ecceűbb fajtákból) rak le egyszerre, az meg már ütni is tud - pl. egy GW közelében...
A félperces cd-jébe meg minden aknatípus cd-je belefér. A támadó fegyverként való alkalmazásához kell a gyors, mozgékony hajó, különben tényleg sokat veszít a hatékonyságából.

Amúgy, amióta lecseréltem a tyken's rift-et subspace vortex-re, ami nem teszi cd-re a GW-t és vica versa, azóta egész hatékonnyá vált a sci-m "nehéztüzérsége".

Na ma egész jót lőttem vadkutya torpedóval, a vadkutya olyan mint a breen torpedó,becsapódáskor 4 aknát dob ki.
Csak nekem van hozzá traitem amitől dupla távon hatékony.
Max. One-Hit: 241 585 (Tricobalt Mine - Tricobalt Mine Explosion)
És ez csak az egyik akna volt a 4 közül.

Most néztem exen,fedesnek kőkemény 1 milió ec a fegyó.<#hehe>
Valami ilyen lesz belőle ha uppolod.

Attól függ,Fed oldalon ex,klingon oldalon zenes hajó adja.

honnan lehet ilyen über op torpetdó warhead-ot kaparni ?
Sima tricobalt torpedó azért szar mert elég bele egy lövés és megsemmisül.Mivel targetelhető és legkisebb sebzéstől meghal.
A tricobalt warhead más tészta,először is 15 kilóméterről lőhető ki,és nem olyan mint a sima tricobalt hogy ha a célpont meghal akkor megáll és bassza a rezet,hanem új célpontot keres és rárepül.Ezenkívül saját pajzsa van és automata antiproton turretje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.18. 20:42:20

Megnéztem a két végletet, egyik sem jó és megfelelő rásegítés nélkül, gondolom, az átlaggal is így járnék - bár, ha azok gyorsabban repülnek, akkor kicsit jobb a helyzet náluk.

...

Kipróbáltam a reman sci-mnél a sebzésért gyógyító trait-eket, hátha javul a túlélőkéje, de a 20-40 közötti értékek lehangolóak, még ha elég sűrűn is követik egymást. Néha beadja a kritikusokért járót is, de az a leírt 300 helyett csak 250-eket dobál. Itt is számítanának a skill-ek és az energiaszintek?

...

Ennyit a körítés fontosságáról...

Sikerült vennem zent 396-400 közt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még annyit tennék a tricobalt torpedóhoz hozzá,ha az én tricobald warhead-em 400 ezer körül sebez max az nekem már kudarc.Olyankor rossz kedvű leszek,és legszívesebben törölném az epic torpedóm.

De mért ilyen vackokkal próbálkozol?Trico ugyanolyan felejtős mint transzfrancos.

Az a kettő, csak így, önmagában, nem hiszem. A körítésre, amitől valóban jól muzsikál az a duó, meg nem biztos, hogy futná a keretből...

Hogy megnézzem, mennyire gyengusok a trans'-ok, próbaképp feltettem egy XII lila, CrtD Dmgx2 tricobalt (3 Projectile skill "pötty" + 3 cd-csökkentésre esélyt adó doff és az Overwhelming trait társaságában) a Krenim-re (nem volt kedvem nagyobb hacacáréhoz) és a beam-ek lazán tartották vele a lépést, sőt...
Igaz, hogy 1-1 sebzése 4k fölött is volt - ha nem volt már pajzs az útjában (az űrben az adatlapján 6796 sebzést írt, na, ezt legfeljebb csak kritikussal hozta - a csataképernyőn 9k fölötti szám szerepelt az infópanelen) - , de mire célba ért (Kimo majd 20 milla és ő is csak esélyt ad) és a cd-je lepörgött, addigra a beam-ek ennek többszörösét darálták le az áldozatról.

Az "aknafelhő" viszont tényleg hatásos: van benne annyi akna, hogy azok fele leszedje a pajzsot, majd a maradék már ténylegesen (nagyobb) sebzést tudjon bevinni és még a cd-jük sem vészes.

...

Megint lehetett 400-ért Zen-t venni! <#taps>

Overwhelming trait 5 milla exen.undine torppal kurva jót szól.
Az én eventes karim sincs túl cuccolva,és neki nem is flottás hajója van.<#vigyor>
CLR—Crystalline<0:37>— Dmg(DPS) —Shrot 4 014 604(133 820) T'One 2 967 525(92 735) Rucath 1 671 609(47 760) Togra 1 662 119(57 314) Auron 1 174 353(37 882) Linara Tal 250 934(8 095) Seraph 141 403(5 656) Neezayng 139 549(4 229)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.17. 23:09:03

kis költségvetésű alap stf hajó:

fehér 10-es 11-es és egy zöld 11-es dual beam bank, csak ami esett küldiben vagy kaptam hajóval együtt.
hátul sima 10-es beamek, hogy faw még véletlen se tudjon egy helyre lőni, mert úgy túl egyszerű, szóval többnyire a hátsó beamek nem lőnek 😄
mk 7-es deflektor talán? a pajzsra adtam, az mk 11-es küldis.
tac konzolok írtó jók, 2 x mk 6 és 3 x mk 10, még delta karis jutalomból vettem ki őket itt, szóval ingyen voltak.
hajó trait nincs
repu trait nincs
personal space trait csak az ingyenesek
sok konzol a kis szintezős hajókról, meg a sajátja a chimera hajónak

CLR—Infected Space<2:45>— Dmg(DPS) — Lucas 3 444 279(21 393)

Ugyan ez baromság,nincs elérhetetlen.
Nem elérhetetlen csak ügyesen kell játszani és meglesz bármi.
A torpedók meg nagyon is jók,csak te kezdtél vacakokkal.megmondtam hogy a transzfrancos torp szar.Ha nagy sebzés kell ott a quantum,annak a legmagasabbb a dps-es,photonnak a legnagyobb a dpv-je,a transzfrancos meg egy vacak.Még a rapid is szar.
Most sci karinak mindenki torpedóst csinál mert az nagy dps-t ad,de nem ilyen transzfrászos vacakkal.

- Akkor is furcsálom, hogy az aknák (+ cluster torp'), összességében többet sebeztek, mint a torpedók. Mozgékony hajóban akár támadófegyver is lehet az akna: pl. pilot-tal rájuk mész, a skill-el megtoldva kirakodsz, truster-rel vissza és kezded előröl.
- Az a polaron szett ad bónuszt az exotic és energia sebzéshez (skill és energiaszint növeli a papíron szereplő értékeket), reman sci-mnél érezhetően növeli a sebzésértékeket, ha aktiválom. Ezért nem temetném a polaron-t sem.
- Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy a játék eleji és a játék végi torpedózás ég és föld, míg a beam-ezés alig változik. Tehát, a mezei játékosoknak a "komoly" torpedózás elérhetetlen és inkább csak az energiafegyverekre támaszkodhatnak. Azt belátom, hogy ha a fejlesztők "kiegyensúlyozzák" a torpedókat, akkor anyagi kár érhetné őket, hiszen eltűnne egy "official bug", ami költekezésre sarkallja a játékosokat.
- A trans'-okban csalódtam, de ez lehet kiegyensúlyozatlanság is. Ha majd kipróbálom a többit, akkor még változhat a véleményem.

Plata #22091:
Sajnálom, én tévedtem: tehát még többe kerülnek, így még több egyén számára elérhetőbb az általad megépített álomverda! <#worship>
Egy jó ferengi veszett el benned: 3 helyett, akciósan 12, ill. 9,6 és akkor csak 1,34-ben és 1,07-ben van darabja! <#idiota>
Nem tudom, hogy mikor vettem az első, akciósan 4,8k-ba kerülő csomagomat (Alita-ék), de gyanítom, hogy majd fél évembe került összekaparni a rávalót - 230-260 közötti árfolyamon. Most, hogy már viszonylag fejlettnek mondhatom magam - és van admiralty - , 1-1,5 hónap alatt összejönne ez az összeg a 9 karakterrel.
Tehát, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az igazán jó dolgokra - mint pl. az a szerény torpedós csodád - nem futja az átlagjátékosok többségének.

Jut eszembe rosszul számoltál a traiteknél.
Overwheilming force nem 3k.
Ugyanis packban vettem,12 500 zenért.Kaptam érte 9 hajót és rengeteg jó dolgot.A delta doffok és boffok majdnem többet érnek mint a hajók.
Delta pack tartalma 9 hajó 3 doff 3 boff és még sok minden karinként.
A Checkmate szintén nem 3k volt,mivel hajót sosem veszek egyben,mert az baszott nagy baromság,csak is packban veszem.
A T6 Cross Faction Flagship Bundle pedig 12k zen vagyis ha első nap veszed meg akkor csak 9.6k asszem.Vagy 9? nem tudom már.
Szóval kb 1.06k zenre jön ki az egy trait,mivel a Bundle 9 hajót tartalmazott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.17. 09:21:54

Szerintem az aknázást felejtsd el,sima aknával fölösleges.Hirogen meg ferengi akna még elmegy poénból de a többi elég szar.Meg régen tricobalt nerf előtt a tricobalt akna is jó volt.
Polaron fegyverekkel és breen szettel nem is nagyon fogsz erősen sebezni,főleg nem túlélni.
Alita-ra nekem bug torpedó volt.
Torpedó mint fegyver osztály nem életképtelen,rossz az elképzelésed,ha nekem ISA-n 400-700 ezer körül sebez a torpedóm akkor szerintem az nem olyan szar,breen cluster fost lecserélném vadkutyára,mert az majd 1 millát is tud sebezni.

Végül is, igen, semmi túltolás nincs benne..., max 2-3, átlagos dolog:
- Checkmate 3k Zen
- Overwhelming Force 3k Zen
...ami simán belefér az ecceri játékosoknak is! <#taps>

Plata #22087:
Na, kipróbáltam a trans'-os dolgot!
Hajó: Alita
Torpedók: gyors Trans' XI lila és Breen cluster elől, XI lila Trans' Borg-variáns (nem repu'-s, hanem a reward-os) hátul
Akna: trans' XII kék dmg x2 + 3 db XII kék trans' tac konzol (torp + akna)
3 db polaron beam XII lila-kék + 2 db XII tac konzol lila, zöld
3 db a Breen szettből XI kék, meg egy XIV-es warp
2db XIV-es neutrónium, 1db XIV-es pajzs HP növelő, plasmonic leech, alita konzol
A trait-ekhez nem nyúltam, maradt a beam-es beállítás - az Overwhelming Force is, amit Overload-dal használok (inkább látványos, mint effektív).
A karakteremnél 3 "pötty" van a "torpedókon", ahogy a "beam-eken" is.

Ezzel bepróbálkoztam néhány helyen: DSE, RA, meg az utolsó küldetéslánc utolsó 3 darabja (az időügynökösködés Noye ellen).

A trans' torpedók, ezzel a körítéssel harmatosak voltak, alig-alig lehetett a találatuk sebzésértékét a beam-ekétől megkülönböztetni, azokat nem múlták fölül.
Az első torpedók nem teszik cd-re a hátsót, ahogy a cluster sem a "simát", de fordítva már igen, tehát a támadásokat mindig a cluster-rel kellet kezdenem, ami nem vette el a már pörgő torp-skill-eket, hiszen nem hatnak rá, majd jött a skill-ezett trans'.
Az Jem Hadar-os, reward Boff-om tökéletesen szuperált: a tuningolt aknamezője és a cluster aknái voltak a fő sebzéskiosztóim -> egyedül ezek közelítették meg az elvártakat.
A nagyon kúlokkal továbbra is tele a spájzom, de az utolsó, megagiga, soha nem akar vége lenni küldetés (amivel 2 órán át szenvedtem) is inkább csak a játékkedvemet vette el, minthogy szórakoztatott volna - de bármely hajómmal ez lett volna ott; a 2 földi harc, hála a XIV-es pulsewave-nek, kissé könnyebb volt.
A DSE és RA még elment, sőt, néha még élvezhető is volt: Breen torpedó + Dispersal Pattern Beta az aknákkal.

Sz'al, vagy a trans'-ok pajzsátütése és így maga a torpedó satnya a szintjéhez képest - igaz, csak XI-esek - , vagy maguk a torpedók - mint fegyverosztály - életképtelenek, ennyi körítéssel a 60. szinten!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.17. 00:47:16

Nekem ezzel a hajóval mentek a küldik,nincs túltolva cuccok meg traitek szempontjából.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.16. 21:44:55