Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki említette itt pár napja a helyet, szépen át is mentem, lenyomtam az összeset, azóta nincs egy se. Kiléptem-visszaléptem a BZbe, de azóta se jött vissza egy darab se...
Nekem segítenek a pluszai (észreveszem, a különbséget) : zömében csak a fegyverzetem XIV-es, de küldetésekre, a Nukara-n bohóckodni, jó jaz. A lemaradásom a nagy átlagtól a zűrben jelentkezett, oly elementális erővel, hogy a fejlesztéseimet inkább oda voltam kénytelen koncentrálni...
Az "űr" specializációknak is szokott "földi" szekciója lenni, amik azért számítanak - csak tudni kell róluk, hogy az ember kihasználhassa azokat.
Plata #22221:
...és ettől tovább maradnak életben és jobban harcolnak, értem! <#hehe>#hehe>
Plata #22222:
"Kiskoromban" trait-et használtam erre, most, hogy ezt lecseréltem, eléggé satnyult a hajóim mozgékonysága.
De, majd rápislantok, hogy a Pilot spec, másodlagosként is alkalmas-e erre. <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Megnézem a XIV-es fegyverekkel, "natúr", az űrhajós cd-je alatt, de gyanítom, hogy ebből is inkább csak az advanced volna jó - mark most még akadna is (event, időügynök küldetéseinek a jutalmai), de gömböm az kevés van, a rááldozható dili'-ről nem is beszélve.
petyahun2 #22217:
Nálam mostanság a kidobálás a menő a gép részéről: be még csak beenged - a délutánt kivéve, akkor a legtöbbször nem zavarhatom ilyesmivel - , de néha nagyon hamar megunja, hogy bent vagyok. :/
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
MACO armor/pajzs, egy TR puska meg mellé valami szimpatikus másik mordály, kitből egy +20% sebzést adó verzió a mordály sebzéséhez igazítva azt kész, lehet is menni grund elit-re.
Hát, a nagy hajók nem mozgékonyak és hiába bírnák a strapát, ha megőrülök bennük, mire pozíciót váltanak/váltatnának...
Most Xyfius-ban és flottás BC-ben ül a bandám, a többi hajó a kispadon figyel, mert nem elég mozgékonyak.
A DR pakkból a flottás Eclipse-t még elő-elő szokták venni a "nagyok", ha nem tévedek és a jelenlegi, a fönti 2 hajóra korlátozódó hajóparkom kibővítésére pont jó lesz az a csomag - igaz, hogy a Xyfius kb. megfelel egy (flottás) Mat'ha-nak, de az utóbbi trait-je tényleg jól fog jönni...
Ja, és közben nehogy elfelejtsek 800-1k Zent félrerakni erre, mert különben a klingon-jaimnak sohasem lesz plasmonic leech-ük! <#hehe>#hehe>
Pilot pack megvan a fullos,de nem jött be,szórakozni mókás de nem az igazi,túl pici a hajó.
DR packból inkább a doffok meg boffok és traitek a jók most már.
Az elite nehézségi szinteket még kerülöm. A hajóst sem lehet elveszíteni - jó, ha gyenge a csapat, akkor nagyon hosszú tud lenni a vége - és a lag-ok ott kevésbé idegesítőek - meg a hajójavító dolgokból már betáraztam pár slot-nyit. <#hehe>#hehe>
De, előbb DR pakk!
Pedig, naggggyon csábító az a pilot pakk az Icarus-szal...
Lehet, hogy számomra is "játszható" lesz ez a játék...
CLR—Crystalline<0:54>0:54>— Dmg(DPS) —Shrot 5 626 191(140 655) mathias 1 773 067(32 835) Valkorion 1 317 933(28 651) Lady Sith 983 445(19 669) Leara Odan 778 470(16 923) Jamal Lori 636 655(13 840) Zox 544 064(10 075) annox 430 778(8 128) Methuselah 327 832(8 196) Eco 282 452(5 764)
Ha még is esne érne olyan 80-90 misit,vagyis nem tudom most mennyi,régen néztem utoljára exen,valamikor tavaly,amikor gyűjtöttem Tarantulára.
Valamiért egyes doffok a klingonnak is fedesek lesznek.fejből nem tudom melyik az,utána kéne járnom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.26. 14:26:36
Épp ezért van olyan sulibán amiből nem esik klingon,ha mégis akkor az kurva sokat ér,mivel kb sosem esik belőle klingon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.26. 13:54:39
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.09.26. 13:13:53
Köszi a tippeket. CSak gyűjtögetm az ECt de nem csinálok semmit vele, gondoltam most elmulatok egy keveset belőle. Hjókra sajnálom, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy egy 100-200-500-800 millás hajó adjon annyi pluszt a meglévő DRes hajóimhoz képest amibe kerülnek.
Majd rerun és kulcsakció alatt el kell költeni az ec-m, vagy kulcsokat veszek, vagy traitet plasmot egyéb infinity cuccokat amik a rerun alatt olcsóbbak lesznek, vagy vegyesen, aztán majd eladom amikor megint drágább.
Kezd sok lenni az ec-m a karikon, valamibe be kell fektetni, a rerun jó lehetőség erre, az új box is.
Kérdezted még sokkal lejjebb mire érdemes elbaszni az ec-d.
4 lehetőséged van:
1, Legnagyobb bukás és legnagyobb nyeremény lehetősége a promó. Ezzel lehet a legtöbbet elbaszni szitne semmi visszajövetellel, de ezzel lehet szerencsével a legnagyobb értéket nyerni ha esik hajó.
2, Aktuális box, most kelvin, utána ami jön, mindig ami épp esik, ezzel viszonylag sokat lehet bukni, de értékes benne a hajó, ez a második legkockázatosabb cucc.
3, infinity box, itt már viszonylag értéktelen a hajó, de elég jó arányban adja vissza a pénzt a sok egyéb szarsággal, de itt nincs az mint a többinél, hogyha esik mondjuk 20-ból a hajó, akkor baromi plusszos a dolog, mert szinte alig ér valamit, míg a többinél igen, de itt a 20-ból hajón kívül is jön jópár drága cucc, ami a többiből nem. ezt javaslom ha az a lényeg hogy ne bukj rajta sokat.
4, régi boxok, nem az aktuálisan eső vagy a kelvin, totál baromság, hajó, minden más értéktelen, idióták nyitnak már csak ilyet.
Ez persze változhat, mert jelenleg a kelvin előtti nakhul box-al az a gond, hogy annak nem kellene az infinityben lennie, mégis benne van az acheros, az ur hajója, emiatt nem érdemes nyitni. Valószínűleg az új box kijövetelével a kelvinre nem vár ez a sors, mert nem lesz még benne az infinityben, szóval 1-2 hónapig, amíg nem közeledik megint újabb box, még tartja majd magát a kelvin hajók ára, így az marad a 2. kategóriás az új box-al együtt.
(100 kulcsot 20 milláért én is megveszek bármikor, "esetleg" nélkül).
Minek neked új klingon kari azért hogy pajzsszívós legyél? gondolom eddig is volt kismillió klingon karaktered, annyira nehéz egy olyat átalakítani?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.26. 12:14:09
Nari a neve.
CLR—Infected Space<6:03>6:03>— Dmg(DPS) —Tatjana 11 251 068(30 995) Nari 10 966 649(30 211) Houjath 10 175 942(28 033) Mani T. 2 945 993(8 229) Zarah 2 622 083(7 223)

Ezt inkább konzolokra, egyéb fix módosítós cuccokra lehet elnyomni.
100 4,6-ért, küld hozzám adok 100db-ért 10m-t is, esetleg 20-at 😄
6-67 millióról 4.6-ra le esett,nem is tudom mikor volt ilyen kevés,trade cseten 100-asával árulták a kulcsokat 4.6 milláért.
október 10-ig tart, ami azt jelenti szerintem, hogy a héten 29.-én csütörtökön rerun, jövőhéten 6.-án új box, ezért jár le 10.-én hétfőn.
sanszos hogy bekerül még 29.-én egy kulcs akció is, akkor veszek pár ezer zent és pár ilyen 20-as packot.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.09.26. 11:50:20
Aru, neked mennyi is a legjobb teljesítményed, úgy hogy 4 másik játékos is segített?
CLR—Crystalline<1:08>1:08>— Dmg(DPS) —Shrot 6 470 263(95 151) Jam 3 276 971(53 721) Jack 1 976 532(29 947) Lara 1 900 545(28 796) Sayako 1 057 651(16 526) Stuffed 519 376(7 990) Snow3lind 188 447(2 813) Korin 168 726(3 443) Sesjha 146 903(2 260) Traniboru 420(32)
Solo ISA 238k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.26. 11:10:32
Nézd már meg dps mérőben pls, hogy mennyi a top isa soló dps. Érdekelne aru véleménye, hogy neki 4 másik emberrel miért nem megy annak a fele sem.
Jah a másik ami vicces hogy fegyverek nélkül letolják ISA-t.Na azon jót röhögtem,kiveszik hajókból a fegyvereket és úgy tolják le.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.26. 10:42:17
Akik ilyen 5 fős premade csapattal mennek, azoknál megvan, hogy na kinek kell az eredménynek jó lenni szerintem, és hagyják hogy ő lőjje le amit kell.
De az ilyen amikor bejön veled, akkor is a tied sokszorosát csinálná, szóval ez a "dps faszverés" inkább az hogy arunak halvány gőze sincs arról hogy mit beszél, és ahelyett hogy csendben hallgatna, inkább hülyét csinál magából.
Neked mennyi megy ott egyedül? Mert szerintem ott is produkálnak simán 100k-kat.
Teljes időhöz méri, igen, nem az 5 játékos hibája hogy ők 50mp alatt végeznek mert akkora a dps-ük, míg ti 5 perc alatt, olyan kevés.
Ezt jelenti a dps, olyan nagy, hogy kevés idő alatt végeznek, emiatt értelemszerűen a baszott nagy dps-ük mégnagyobb, mert kevés időre kell leosztani.
Az más kérdés, persze, hogyha a 400k dps top gyerek a haverjai helyett veled megy stf-re, akkor neked nem 20k hanem 30-40k lesz miatt, nem te leszel jobb, csak ő annyira jó hogy a te eredményed is megdobja, persze az ő 400k-ját te pedig lerontod 100-150k-ra, ami még mindig kicsit jobb mint ha te hirtelen 4x erősebb lennél magadnál.
6 millió top1-nek? hagyjuk már, az utolsók csinálnak olyan keveset.
meghalni? akkora dps-el? mire ránéz valami felrobbant, meghalni te szoktál 0 dps-sel.
De nem a paintben keresd a képet a hanem a játék könyvtárában a screenshot mappa,azt keresd elő,ott lesz a képed,minden féle sallang nélkül.Vagyis csak a kari és más nem fog látszódni.
De ha játékban nyomsz alt+F12-t akkor is eltűnik a sok vacak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.25. 22:18:49