50281
-
Plata #28339 Ismerős.
Admiraltyzni is alig tudtam.
Nem tudom mi lesz a lekvár eventtel,nyáron még jobban le leszek havazva. -
Plata #28338 Régen Colony invasion-ra jártunk fleet markot farmolni,felugrottunk a ház tetőre onnan öltük a földön hullámokban érkező ellenséget,csak hogy ők nem tudtak ott fent lelőni minket,ugye egy ügyes engi azokban az időkben turretet és mortart használt,mert akkor még nem volt kit modul meg egyéb szar,csak előre összeállított kitek,volt talán 5 vagy 6 féle kit,azokból választhattál,a turretes mortaros volt a legjobb.
Egy ügyes enginek nem 1 turretet és mortart rakott le a játék hanem 3-3 darabot,letettük a turretet a tető szélére és lőtte az utcán az ellenséget,a mortarokat bentebb raktuk le hogy ne tudják becélozni,de a mortar ugye messzire ellő,nem kell rálátnia a célpontra.Így mókás volt a játék,nem kellett a groundon kemény harcokat vívni hanem fentről kinyírtuk őket.
Aztán meg is variálták colony invasion-on a házakat hogy ne tudjunk felugrálni,de így is hagytak a házak sarkánál egy likat ahol fel lehet ugrani.Na persze caitiannal.De már nem olyan könnyű felmenni mint rég és nem is minden ház tető megmászható.
Ez egy régebbi kép,olyan magasra másztam caitian engivel hogy ott már sötét volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:49:21 -
Azóta nem sikerült játszanom még a játékkal sem. Sok a munka.
orbacapitan: Közönöm, dolgozom rajta.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.05.03. 14:45:46 -
Orbancapitan #28336 pl az aegis szett jó kezdésnek és így tovább ahogy lesz erő forrásod és tapasztalatod annál jobb buildeket fogsz majd tudni csinálni de fő az hogy élvezd ahogy játszol. -
Plata #28335 Bocs melóbol mobilozok. -
Plata #28334 Ferasan és caitian zenes kari 50-75%-al magasabbra ugrik.
Mikor mennyi,folyton belenyúlnak.
Engi kari tud cover shieldet rakni.
Leteszed a másik xaitian ráugrik és rak rá újabb cover shieldet.
És ezt folytatják a végtelenségig.
Felmászhatnak akármilyen magasra.
-
Plata #28333 Ferasan és caitian zenes kari 50-75%-al magasabbra ugrik.
Mikor mennyi,folyton belenyúlnak.
Engi kari tud cover shieldet rakni.
Leteszed a másik xaitian ráugrik és rak rá újabb cover shieldet.
És ezt folytatják a végtelenségig.
Felmászhatnak akármilyen magasra.
-
Plata #28332 Kipróbáltad a hajót? -
Plata #28331 Az nem olyan bug.
Semmi előny nem volt belőle.
Csak caitian engi karakterek tudnak együzt létrát építeni.
Azzal szórakoztunk hogy caitian engikkel mindemhova felmásztunk.
Aztán rájöttek és néhány pve pályát mmeg is változtattak.
Mi ugyanis felmentünk ház tetőre és onnan öltük az ellenséget.De ők nem tudtak ránk lőni. -
Köszönöm. Amúgy a felét sem értem még az itt elhangzottaknak, de ez nem is számít még egyenlőre. Olvasgatok, kísérletezek. Melyik hajó áll a legjobban kézre. A többi meg majd kialakul. -
lammaer #28329 Ez annyira vicces... átkozódik hogy többet kap mint ami jár :D
De bezzeg ground buggolós karija az volt :P
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 12:25:58 -
Plata #28328 Bizony a régi időkben amikor versenyeztünk ki tudja be tankolni elite stf-eket mk10-11 zöld gírrel.
Akkor sem haltam meg engi tank karival amikor ingyenes 40-es star cruiserrel tankoltam.
Ilyenekkel szórakoztunk.
Még ground bugolós karim is volt.
Csak ökörködésre. -
Orbancapitan #28327 egyszerű szettes hajó és rare-nél jobbnál jobb cuccok mk xi-xii legyenek a hajón és ehhez igazított játékstílus ezt még akkor tanultam meg mikor még kolln és a többiek rendszeresen játszottak persze az új season-nál ez nem fog jól bejönni de addig tapasztalat szerzésre jó lesz -
Plata #28326 Admiralty közben figyeltem csetet,dps cseten arról dumáltak hogy ez a konzol mennyire jó,de én nem látom be mitől lenne ez olyan tápos konzol.Csak cd-t csökkent meg fordulást ad,Mondjuk lehet egy lomha hajóra jó. -
Plata #28325 Jah az tudom,de én felhoztam példának hogy az meg bármit kibír,nem csak azt hogy néha rálőnek,hanem azt is hogy a borg végig őt lövi.
Nekem tac kariknak átlag túlélős skill pont a semmi és a nagyon kevés közt van.
Ami azt illeti Elachi dreadnél szokott is gond lenni hogy sebződik és gyógyítanom kell.
Főleg ha szétválik és úgy harcolok vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 10:50:21 -
Kotomicuki #28324 "Engi tank hajóm T6 fleet didi."
Az én mondanivalóm a tac hajómról szólt - ezt oda is biggyesztettem, mindkét hozzászólásomhoz - (a kérdést feltevő pedig sci-t mutatott...), az engi nálam is tartósabb, de nála is fennáll, hogy nem mindig tart ki addig, míg leamortizálja a borgot - értelemszerűen: nála a tűzerő sokkal kevesebb.
Tényleg csak az pár dolog hiányozhat már nálam (is), amit nem lehetett megszerezni eddig, mint pl. a cd-felező a deltából, pár, többmillás (hajó- és) boff-skill (pl. kemo)... -
Plata #28323 Csezd meg,már fed karinál is.
Most lépett szintet és 3 spec pont. -
Plata #28322 Őszintén szólva kevés karinál érdekel a dps.
Legtöbbnél valami hülyeségre utaztam.
Tarantulánál arra mentem hogy a web cannon sebezzen nagyot,talarongynál hogy a thalaron,torpedósnál sem érdekelt a dps egy büdös másodpercig sem,csak egy vágyam volt,hogy a bio neural warheadem 700k fölött üssön,vagy hogy a vadkutya torpedóm 1 milla felett criteljen.
Ciki hogy epicre húzott torpedó kevesebbet sebez mint az UR,és ez tény.
Egy ideig Ur torpedóm volt,aztán vagy félmilla diliből epic lett és a sebzése látványosan vissza esett.
Aztán meg még látványosabban,mert mostmár nem is hajlandó lőni.
-
lammaer #28321 Egyébként annyira nem zavar a dolog, hálistennek az STOban csak ha direkt mérni akarod akkor látod a DPSed, de az átlag "koca" játékos simán élvezi a játékot szutyok DPSel is, mert a robbanáseffektek nem függnek a sebzés nagyságától.
Azt jó esetben a STFeken úgyis van 2-3 DPs isten, aki amúgy is letolja ameccset, én meg élvezem hogy hú milyen torpedósorozatot engedtem ki, de fasza vagyok :D
-
lammaer #28320 Hát, ha epicre nem is húztam semmit (csak ha beadta a random), de mk xiv-es ikony repus szettel simán el tud füstölni a T6 Fleet BC-m a borg alertben két kocka ellen, ha éppen úgy jön ki a lépés.
Valamit tudsz amit mi nem (pedig isten látja lelkem, rengeteget olvastam, kisértleteztem ezügyben), hogy te még fehér fegyókkal is a DPS ligában vagy.
Komolyan, ha lenne kedved egyszer menni a karimmal pár kört és DPSt mérni, én szivesen odaadom az accom.
Nem hiszem hogy a felszerelésben lenne a bibi, lehet vezetni nem birom vagy nem jó sorrendben lövöm el a skilleket - bár egy FAW boatban el se tudom képzelni mi a nagy titok.
Engem mindig lelomboz amikor irsz, mert ami nálad olyan szupersikeres az nekem sose megy - lásd a 30K+ DPst hozó hangárjaid, a sérthetetlen lopakodód, a 800K-kat ütő binuralod stb stb :) .
És valszeg trucker is abban a kategóriában van mint mi, nincs meg neki a Plata faktor :)
ui: egyetlen sikeres buildem, egy Klingon Matha raptor, azt is a redditről kókányoltam össze, és az tud rúgni rendesen (persze az én kategóriámban, ez ugye a 40K :) )... de általában nem jön össze a nagy dobás, pl FAWval ami pedig elvben a legkönnyebb DPS hozó kategória.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 09:41:31 -
Plata #28319 Ne bassz fel.
Engi tank hajóm T6 fleet didi.
Ur repus szettben.Nem epic.
Annak te nem szeded le se hullját se pajzsát.
Elit sem kihívás vele.
Nem full védekezős a skillezése.
Legtöbb karinak nincs rakva védekezős skillre és megvan vele. -
Kotomicuki #28318 "Ne szopasd már epic-el.
Sima vr aegis-el is ment jól összeválogatott boff skillekkel."
Nekem meg nem ment XIV VR-rel, csak epic-kel, de ezt meg a gyakorlat igazolta, tehát nem hülyeség - tac hajón!
Uú megvannak azok a skill-ek, amiket felsoroltál, de, ha nem pusztul "időben" a borg, akkor a hajó nem tud kitartani (a végtelenségig - vagy Zsírosdeszka-féle "csakazértsemdöglökmeg" kari-skill-ezést kell alkalmazni, ahol szinte minden a "védelmen" van (nagy kár, hogy nem lelem ezt a posztját a pH!-n)
)!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.05.03. 07:35:02 -
Plata #28317 Milyen fegyvert akarsz használni a hajódon?
Sajna le kellett lépnem de asszem konzolt sikerült még postázni.
Nem volt sok időm. -
Gyakorlatilag úgy van beállítva nálam is, mint ahogyan felsoroltad a skilleket. Kivéve az engi képességeket. Egyrészt csak két skillje lehet aktív ebben a hajóban, amit használok, másrészt a hajótest javításra nagy szükségem volt, ha valami gikszer van. A taktikal az részben úgy van. ami különbözik a torpedó használat és a turret miatt van. Kísérlet képpen vannak rajta a tornyok. Meglepő módon bevált eddig. Nem kell sehová sem forgolódnom. Mindössze az a dolgom, hogy nagyjából a hajó előtt tartsam az ellenfeleket. Ha közeljönnek ott a skill, ami eltolja őket. A taktikal skill miatt nagyon gyorsan elvész a pajzsuk és máris megy utána a skillel megtámogatott torpedó. Egészen a borg hajókig semmi problémát nem okozott az ellenfél, még a korábban emlitett kellemetlen küldetés sem. Azt hittem van valami aktív, jól bevált módszer a borg shield lopás ellen, de akkor ezek szerint nincs olyan, csak még jobb fegyver, stb.
Köszönöm, már kaptam tőled komplet felszerelést. Nem tudom kompenzálni semmivel. A képen látszik, milyen pajzs van fönn. Valami küldetésben volt.
Megpróbálom magam összeszedni a felszereléseket a hajóhoz, de köszönöm a segítséget.
A jó tanács meg mindig jól jön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.05.02. 11:35:29 -
Orbancapitan #28315 nekem meg ha szólsz rakok be olyan fleet projektet amivel tudsz fleet credit-hez jutni -
Plata #28314 Mi a sci karid neve?
Küldök neked egy aegis szettet ha gondolod,azzal jobban kell hogy bírja. -
Plata #28313 Nekem általában ilyen egy sci kari boff kiosztása.
Borg ellen kell a tactical team,polarize hull,hazard emitters,emergency power to shield,reverse shield polarity,meg nem árt aux power to the structural integrity field vagy mi a rák skill sem, -
Plata #28312 Ne szopasd már epic-el.
Sima vr aegis-el is ment jól összeválogatott boff skillekkel.
Elsősorban kéne a tac boffnak tactical team skill.Meg ha lehet hozzá egy lila tac team doff.
Meg tudni kéne milyen pajzsa van.
Meg nem mobilról kéne nekem írni.
Meg monilról rühellek írni. XD
Ha géphez jutok írok. -
Kotomicuki #28311 Nálam a tűzerőnövelés jött be: flottás és repu'-s dolgok epic-ké tételével lett olyan tűzerőm, ami előbb végez a borg csoporttal, mielőtt ők végeznének a pajzstalan hajómmal. Azt nem tudom, hogy a nem "tűzerőcentrikus" hajóknál ez működik-e...
Elméletileg az elszívás elleni ellenállást kéne növelni, de én ezt nem tudtam megvalósítani: uú leveszik a pajzsomat, legfeljebb 1-2 sec a különbség...
Talán még a HP-, ennek regenerációjának- és a HP-visszatöltés növelésével lehet nyerni ellenük időt - a pajzs úgyis elveszik ellenük.
De, majd a "nagyok" megmondják a tutit! :) -
Mivel kellene védekeznem a borg ellen? Ahogy meglát, egyből leveszi a pajzsot és másodpercek alatt szét szed.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #28309 Úgy gondoltam ez valami átverés vagy rosszindulatú link. -
Raulblanco7 #28308 passz, de olvass tovább, ott a link ha érdekel mi ez. -
Plata #28307 Igen ez Delta vagy Tos event jutalom,és repus itemre lehet elkölteni.
Ha belépsz flottába deltás karival kap flottás változatot is. -
Kotomicuki #28306 Valamiért kaptad (gyanítom, hogy speciális karakterfejlesztés - delta, tos) és a neve alapján a reputációs dolgokhoz tudod felhasználni: az első 10k dili' ebből lesz levonva, tehát nem az "igazi" dili'-d fogy el előbb. -
A képen jelölt dilithium miért került külön sorba, illetve az hogyan használható fel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #28304 talán -
Plata #28303 Kaptam ma egy érdekes mailt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez mi a bánat akar lönni?
Van még tovább is,egy rakás ökörség.
Mivel elég hosszú így csak képmetszővel kivágtam pár részletet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.30. 18:28:53 -
Bozi_Vilag #28302 Én most találtam elfekvőben lila fedes klingon boffot. Ha nem is több száz, de 15 millióért felraktam exre. Kíváncsi vagyok, megveszik-e. -
lammaer #28301 Marketen nézd meg hogy az olyan szinű és traitű boffot mennyiért adják a többiek. Nem bonyi :D -
Plata #28300 Nézd meg milyen traitje vagy skillje van,a beam overload 3 vagy torp spread 3 skill az ritka.Ha jól tudom.
Ha van véletlenül fed orion female boffod az több száz millió.