Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tudtam megoldani, hogy többször kiléptem és vissza, akár a játékból is, sokadszorra észhez tért és átengedett azon a küldetésen.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lehet mégis rárepülök kicsit a promóra, hétvégén elkelt szinte minden kirakott cuccom 100-as csomagokban, alig maradt egy kevés, szóval lett ec bőven.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.07. 16:30:07
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
de szerintem valami gebasz lehet nálad,nekem tavaly engedte,az idén meg sem próbáltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 19:26:11
@chak01
mindjárt megnézem flotta rosterben.
Az új tacos mudol egy gagyi rakéta, keveset sebez meg hol fagyaszt hol nem, de inkább nem. Régebbiek jobbak de a legjobb a 2015-ös summer eventes ami összehúzza majd szétdobja az ellent.
De piszokul.SwTor KotFe kiegje az volt hogy hú mekkora sztorit meg élményt ad.Az első epizódot untam és skipeltem a sok dumát.Wow-ban csak a hunter sztori elején tartok de nagyon jó.Demon hunternek nagyon az elején.Az sem rossz,főleg az időutazós része.Ott ütött hogy visszamentünk BC időbe és régi helyek és arcok fogadtak.És ez csak 2 class sztorija.Ezenkívül még van vagy 10 class.Fejenkébt 2-4 ággal.
WoW meg most legionnal nagyon is jó lett.
A küldetések BM huntiknak nagyon jók.Igazán le tudnak kötni.Havoc Demon hunterrel egész mások.DH küldik kicsit sötétebbek és nem olyan kalandosak mint a törpe huntié.Viszont a DH karimnak meg cuki a személyisége és ezzel ellensúlyozza a darkos küldiket.
Jelenleg inkább magam idegelem,gyűjtsek pénzt T6 palisade-ra vagy basszam el a kulcsokat és úgyis jönnek T7 hajók?
Nem tudom,csábít a T6 palisade és mivan ha duma a T7,de mivan ha nem duma és megint ugyanaz lesz mint a másikkal,megveszem drágán és jön egy tier váltás,és csábít az a 100 kulcs is a bankban.<#vigyor>#vigyor>
Tény hogy tavaly megszoptam a T6 karfiol pletykát,de az is tény hogy a tarantula is kósza pletyka volt,na meg a T6 elacsi tal shiar egyéb hajók,a T6 tal meg többi hajót már nyár elején mondták,elég sok minden ami hihetetlennek tűnt bejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 14:04:32
Legrosszabb esetben lekonvertálod upgrade tokenre.... azzal meg rengeteg dilit nyersz, és úgyis biztos el fogod használni...
Vald be hogy csak nem mersz szembesülni a ténnyel hogy ez is csak egy urban legend amit azért terjesztesz hogy idegeld a népet 😛
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 13:58:18
Az eddigiek alapján a T5 és T6 variáns konzoljai passzolnak.
Én is úgy gondoltam hogy kellene egy T6 palisade,de most már nem tudom mit gondoljak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:42:11
Csak T6 vagy T5 hajó van benne.És csak kari bound.Jobb a red matter és vagy az admiralty kártya.
Jah nem kell egyik hajó sem epicből.Sem UR-ből.
Már megint 277 a zen,jól lement.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:40:31
Az legalább rendes teszt is lenne, mert mondjuk ha 10ből nyitsz 10et vele VRnek az elég meggyőző 😊
De érdekeseket hallottam,lehet hogy a phönix azért lett most bevezetve hogy a népek elbasszák a zenjüket meg dilijüket erre a fosra,ha meglépik a T7 hajókat februárban akkor meg majd mint a marhák rohannak vásárolni újra zent pénzért.<#whatever>#whatever>
Orion kariról jut szembe,az régen nekem a contrabandozással volt iszonyatosan szerencsés,amíg neki összejött akár 40 contra addig a többi karinak 10-15.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:34:30
Nem tom ez mitől van,tegnap már azt mondták flottában bugos a karim.<#vigyor>#vigyor>
De ha vele veszem ki akkor vr tokent ad a napi.
Másik hogy szerintetek milyen szett és konzol összeállítással traitekkel és starship traittel lehetne ezt kimaxolni?
Nem a dps érdekelne,hanem a minél nagyobb hatékonyságú GW,és a GW-hez partgen meg control skill kell nagyon sok.
Gondolom a hajó az temporal,mivel az alapból 20%-al növeli az exotic-ot,specnek egyik a temporal,de melyik a második?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:16:26
A törpe vadászomnak a gatyája lukas.<#nyes>#nyes>
Hiába,ilyen defektes gatyákat varrnak manapság.
Jobban belegondolva nem is biztos hogy a gatyája.Majd ránézek ha lesz időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:41:39
<#nyes>#nyes>
Kb olyan szopás lett mint most a T6 Regent,vártam őket és csak egy jött ki,ott rohadnak a bankban megint a modulok.<#vigyor>#vigyor>
Csak tavaly azért többet költöttem,vettem egy rakás jó ap fegyót.
Mellesleg a Titanstrike nevezetű artifact fegyómban pont 3 upgrade socket van.<#hehe>#hehe>
Jah a hajó upgrade-t nem az ujjamból szoptam,de az fix csak csetes pletyka volt.mint a t6 karfiol.<#rinya>#rinya>
Már több mint egy éve hogy beszopattak t6 karfiollal,pedig hittem benne,felvásároltam egy rakás AP fegyót,flottás ap konzolt,anyám kínját oszt t6 karfiol meg T6 fek'lhri hajók sehol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:33:53
Az, hogy ez együtt jár egy össznépi megfejéssel, az nem idegen a ferengi gondolkodásmódtól...
A power creep-nek meg egyre szűkebb mozgástere van a jelenlegi felállásban...
STF nehezítés érdekes lehetne, jelenleg úgyis vicc, bár őket ismerve ez csak annyi lesz hogy x5 hp, x 3 dmg.
Kb 10 perc alatt 3-al esett.
Lószart már megint 3-al csökkent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:27:55
Cseten volt olyan pofázás hogy az eventes hajó lehet hogy T7 lesz,de ennek meg ellent mond az hogy még hónapok múlva is T6 hajó jön boxból.
Ugyanakkor van aki szerint meg valszeg a Lukari hajó T7 lesz.És az első T7 megapack azzal jön.