Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csodaszép a kicsike.A flottást is kivettem az még szebb,valamiért sima T6-ra nem megy flottás kinézet,de ha megvan a traitje úgyis át ülök.
Bent van a science pakk,és leárazás is van!SZórhtaod a zened,gondolj rám is,hozzámvághatnál 1-2 adag kulcsot:D
Romulán eleve 3 crites boffal kezd.
Vagy annyira nem kell a crit?
De a többivel sem volt sokkal nagyobb szerencsém: 4-ből csak egyet színezett át a superior (2x quality) up. is.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mert az admiraltys nekem mindig szerencsét hoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem került be a Nebula.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 18:49:33
igaz a küldizés nekem könnyű volt,a karira költöttem sokat,52-es szinten kezdtem vele a küldizést, a boffoknak 300 misiért vettem lobis fegyókat,a kari m is lobis ágyút kapott.Temporal szettes hajóval lófing volt a küldizés.
Temporal kari sok sok sok dilit ad,ha időben húztad volna event alatt olyan milla körül adott volna neked dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 10:09:16
És pár hónapja egy patchban megnövelték a tour esélyét,na és temporalos 20%.
Ha volna hozzá kedvem 3 tourt is feltudnám szedni egy nap,de elég nekem a klingon is.
Régebben csináltam is erről képet,amikor van hozzá kedvem akkor felveszem a tourokat.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 10:05:36
<11/24 8:58>11/24 8:58>
<11/24 9:10>11/24 9:10>
Igaz ma lassan haladok,néha két kari közt van 10-20 perc afk is.
<11/24 9:13>11/24 9:13>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.24. 09:13:09
Nebulás karimnak 3 dyson buziság hiányzik a szetthez,és az ma más nem lesz meg repuból.
Mivel sosem jártam vele groundon nulla ground cucca van,néztem volna neki exről modulokat,de egy darabot sem adott ki ex.
Végül meguntam és úgy döntöttem hogy szarok rá,majd meglesz a szett,inkább elmentem admiraltyzni.
A tour-okhoz nincs még flottám (az apró, dili'-s hajók árát is inkább Zen-né tettem, a nagyok meg kellenek a tour-hoz, ezért azok csak minden másnap bevethetőek), így abban sem 100%-os a hatékonyságom. Az itt "kieső" dili'-mennyiséget a repu'-pontok "égetésével" pótlom, hogy mindenképp meglegyen a karakterenkénti, napi finomítási limit.
Ha, esetleg az kavarna be, akkor közlöm, hogy nem éltem a "felajánlott", "ingyenes" előfizetéssel, így nekem minden szimplán jön.
Értem én, hogyha vennék 4x4 karakterhelyet - akciósan!!! - és azt mind feltölteném, felhúznám és azokkal is hoznám a napi, maximális kvótát, akkor 3x ennyim is lehetne, de, amíg nincs az admirality-hoz kellő mennyiségű hajóm, hogy valóban kihasználhassam a benne rejlő lehetőségeket, addig a "játékra" fordítható időm nagy részét leköti a 9-el való "szerencsétlenkedés", mert erőforrások híján, bizony 10-15 perc/karakter a napi limit elérése...
Plata #23103:
Köszönöm! Ez megnyugtató!
Csináltam egy tesztet,temporal eventkor kezdtem 2 új karit,contrázással,kristály eventel több mint 2k zen jött össze úgy,hpgy az egyik karit cuccoltam is,meg költöttem 1000zent.Szóval az a 2000 valójában 3000.Napi 10 perc alatt....
Az ARC-os "Zen-gyűjtésnél" nem csökken a kapható mennyiség, ha mindig csak ua-ra a játékra veszem ki? (most lenne majd esedékes - "természetesen", csak az akció után <#falbav>#falbav> - a 4., 500 Zen-es "segílyke")
Temporal packal jobban járnál,na persze a full temporallal.
Ha 9 karival letoltad kristályt az hozott szépen.
Leárazás minden nagyobb pack előtt van,hogy a játékosoknak venni kelljen pénzért zent.nagyobb pack most nem fog jönni januárig valszeg.
Bár ezt a nauszi hajókat még mindig rebesgetik,de nem tudom lesz-e valami belőle valaha,ha csak nem félév múlva.<#vigyor>#vigyor>
Az nem lehet, hogy váltogatják: pl. egyik évben a 20%-os leárazás BF-n van, míg a következő évben ue a szülinapon, vagy Karácsonykor esedékes és a 15%-kal több Zen-nel váltogatják egymást az időpontokban, de mindenképp előkerülnek mindketten egy évben 1x-1x?!
Csak leárazáskor vok hajlandó vásárolni: a 9 karakter nyújtotta gazdasági háttérrel eléggé prolinak érzem magam a teljesárú beszerzésekhez!
Évfordulón nincs leárazás.
Leárazás várható a köv nagy pack előtt.
Nekem megvan mindegyik hajó,szóval a t5 meg t3 is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.23. 13:35:42
Én a Zen árfolyammozgására leszek kíváncsi, hogy melyik irányba mozdul el - a még fejlődő játékosok, vagy a már csak az új hajókat begyűjtők lesznek-e többen...
Most lesz az első alkalom, hogy fejlesztési hétvégén nem vevőként, hanem eladóként lépek fel az ex'-re.