Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet a könnyű tankvezetőből nehéz tank lövegkezelő is, ha az kell - némi csúszópénzért - , sz'al 3 fős legénységű, svéd gépekbe jók azok a svéd muflonok - pláne úgy, hogy legalább az első skill-jük 100%-on van már! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.12.25. 16:54:21
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én is akartam heavy ágat avgy Td-t húzni,de mivel a light ágat felhúzzák T10-ig így inkább arra hajtok.
Bár lehet mégsem,ugyebár én amerikai tank párti vagyok,de az amcsi T10 valami bődületes nagy önjáró budi lesz.Az m551 Sheridan prototipusa,abból is a leggázabb.
Nem tudom hogy érdemes lesz-e kifejleszteni,szeretem a szép tankokat,de a sheridan WoT változata ultra gáz,az én imádott kicsit T49-em után ez a rondaság gáz lenne.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 16:45:59
az az nx2 volt 😄 és elvileg so4 végére már a híd kivételével minden benne volt az nx1 be max Franklint tudom elképzelni columbia a skin frissítést mutatta be youtubon és az a hajó volt Columbia de csak a neve
Tudom hogy adnak,de nem jók semmire,5 darab svéd light tankba való nőt kapsz,csakhogy t8-10 light a svédeknél nincs,csak heavy vagy Td.<#whatever>#whatever>
T10 light tank csak orosz,német amerikai francia és franc tudja milyen lesz.
Azt tudom 5 darab t10 light jön,könnyített MM-et kapnak a light tankok.
A jelenlegi +3 tier helyett +2 tierbe kerülnek.
Nem érdekelnek a svéd tankok,T10 lightra utazom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 16:23:51
Töröm a búrám hátha beugrik.
Ment ma trade cset is.
Valaki írta hogy a T6 Nx az mittomilyen osztályú hajó lesz.Ragya se tudja már.
Mire azt ecsetelgették hogy lehet az lesz a drenya promó fedes hajója.
Eszembe nem jut mit mondott mi a T6 NX neve.
Minek nekem ingyen garázshely?
A fő accomon van 41 tank a garázsomban 11 üres garázshelyem.
A klingon az már valami fél hadihajó.
A romulán az meg egyértelműen dread.
A klingon elég ütős,jó tűzerővel jó túlélőképességgel.
A romulán az meg egy állat.
A fedes az nem jött be igazán,túl cruiseres.
Ha eldöntötted, hogy közel mozgásképtelen hajóval akarja szelni a világűr napszeleit az adott karaktered, akkor ne sajnáld tőle a mozgás-pöttyöket a skill-fán, ill. a mozgékonysághoz adó konzolokat a hajójáról!
...
Meglett az event-es hajó! <#taps>#taps>
...és ne felejtsetek el menni pár karikát a wot-ban sem az ingyen garázshelyekért!
Boldog Karácsonyt Nektek is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha már Flag ship akkor nem kéne op hajónak lennie vagy csak ez nekem fura, olyan ez már mint a foci hogy villogunk egy sztárjátékossal de igazából azt se tudja mi az a labda?
Amúgy piszokul tetszik ez a hajó is mert hát Iconian (jó nem teljesen) és ezt is elcseszik itt nekem !!
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.12.25. 14:09:49
Lehet volt már egy hete is,cseten mindig kapsz olcsóbbat mint ex.
Várd meg szerintem a köv boxot,akkor lehet jön jó hajó,
Bár úgy néz ki a fed t6 dread az a T6 Nx1 lesz talán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 13:58:58
Már 140-ért kapsz.
It's the morning of Christmas
And all through my house
Not a creature was stirring
'Cept that pesky mouse.
I can hear him scurrying
Up over my bed
And if I'd caught him
He'd wish he'd hid, instead.
But, since it's Christmas
I put out some cheese
And I'll let him eat
All that he please.
Guess the seasons mood
Has made me go soft
Even towards that mouse
Up there in the loft.
He's one of Gods' creatures
And I'm not one to say
That he's not a place
In the Earthly way.
There's lots of things
We don't understand
Why He put them here
Or fit in His plan.
Ours is not to question
Wondering, "Why?"
About all those things
That walk, crawl, swim, and fly.
We've already forced
Some to be extinct
And if we keep on
We'll be, on that brink.
So here's to Gods' creatures
The great, and small
For I know, without them
The universe ends, that's all!
De milyen hajót akarsz venni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 13:15:56
Arrol ne is beszéljünk amikor még a 80 millás ár volt.... mondjuk ott nem fenyegetett hogy telepakoljam vele az inventorimat 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.25. 11:44:59
Legutóbb arra a következtetésre jutottam, hogy manapság már tök kiszámíthatatlan mivel lehet kereskedni, mert random bevágnak midenféle eventet/akciót/lockboxot ami teljesen haza tudja vágni az árakat. Kicsit nem figyel az ember azt hoppáááá, az edig értékes cuccai leesnek a béka segge alá.
Szóval én max sortolni tudok, ránézek néhány jól menő cuccra (fleet ship module, R&D pack) price per unit módban, és reménykedek hogy van vki aki éppen nagyon meg akar szabadulni valamitől ezért áron alul rakja fel az exre...
Még az MK XIV cuccokal tudtam pár milliót keresni (de ez tényleg csk 3-4-5 millió / darab) amikor pl vki felrak egy omni bemet 2-ért... mert az simán elmegy 7-ért is...
Szóval stratégiailag marhára nem vágom a piacot, csak ezt az alapszintű opportunista módszert tudom 😊
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.12.25. 09:41:46
Egyébként mire kellene a 100 millió?Gondolom nem hajóra mert annyiért nem nagyon van,akkor fegyverre?
Vagy ha van ecd akkor olcsó kulcsra vadászol.
Nyonsz pár brotherhoodot eliten,egy kőr fél milla körül van.
Kereskedj,hogy mivel azt nem tudom,mert én nem vagyok benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.24. 18:02:00
(nem költői kérdés tényleg)
De én inkább az xp-t és a craft alapanyagot szeretem.Ezzel a karival most pont az xp-re hajtok,és ennyi craft alapanyagot szedtem össze admiraltyval most.A második képen csak a craft alapanyagot nézd,lusta voltam rendet rakni az acc bankban.<#hehe>#hehe>

Jah azért vannak destab fegyók a bankban mert valami hülyeség miatt szeretem a destab fegyókat.<#whatever>#whatever>
Van több is csak szétszórva.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.23. 21:50:52
Ha meg tour-ba volt a T6-os hajód, akkor azt másfél-két nap után tudod csak használni (tour + 18h "javítás"😉, így nálam bizony előfedrül, hogy ki kell hagynom aznapra a tour-t, mert már nincs hozzá hajóm...
Ha van tour akkor azt beteszem azt kész.
Nem sokan vesznek admiraltyba dilis hajót.
Akkor már inkább pár misiért mirror hajó.
Arról nem is beszélve hogy t5 alatti free hajó nem ér semmit.Zenes sem sokat de a dilis kb semmit.
Nagy kár, hogy azokra nincs akció mostanság, pedig azzal is lehetne dili'-t kiszivattyúzniuk a rendszerből!
Az első karakteremnél nagytakarítást csináltam, pont 1-2 héttel a bejelentés előtt, a hajói között, így neki eléggé szegényes az "alsóháza" a hajók terén, amit szándékomban állna kibővíteni - meg, ha már ott tartunk, akkor a többinek is.
Ugyanis valóban redukálták, de volt azután is ship sale - link
Lieutenant: 2,500
Lt. Commander: 5,000
Commander: 10,000
Captain: 20,000
Rear Admiral - Lower Half: 40,000
Légyszi szólj be a haverjaidnak hogy igény van egy ilyenre az SGn 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.23. 09:59:19
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.23. 09:48:09
T1 4 250
T2 8 500
T3 17 000
T4 34 000
T5 68 000
Szóval sajnos nem, nem lett olcsóbb a dilis hajó. Bár rémlik hogy egyszer volt olyan akció hogy fele áron lehetett beszerezni őket... nem lenne rossz ha megint lenne egy ilyen, jól bevásárolnék...