Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képek az új Battlezone-ról és craftról.
Katt

Öreg T5-U taligával mentem egy ISA-t mert kellett a full temporal spechez pár ezer xp.
CLR—Infected Space<4:06>— Dmg(DPS) —Dahak 11 180 860(46 394) Abigail 9 793 446(54 107) Sum'Ting W 8 471 837(34 438) Lord-der-M 3 949 283(16 664) Eoghan 3 764 897(15 557)
Kicsit fura sebzésben első dps-ben második.

Vagy krenim szutyok?

Tavaly cruiser nem?

Tavalyi is sci hajó volt. 😞
Az előzetes tervekkel szemben valóban szép.

Ez szép
Nem vágom ezt Péntek 13-as misiont be van bugolva a konzolja szerintem 😮
AZ jó 😄
Úgy is főleg Sci karijaim vannak 😊
Nos mivel 9 részes Vesta pack lesz valszeg a zenes változata így bizonyára sci hajó.

Paramétereit tudjuk már mint milyen osztálynak lesz jó meg trait ilyenek consol helyek ? 😊
Eventes hajó ilyen lesz.

Én csak hogy tudd egy ideje csak vidióta stílusban tolom,sunnyogó szemét troll módban.Báár van hogy elkap az agybaj és kamikaze stílus.
Hihetetlen de t49-el is lehet kamikaze-t csinálni úgy hogy túléled.<#vigyor>
Pár kép arról milyen nálam a játék stílus.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah és kamikaze.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:37:49

Én T49-el trollkodom mint állat.<#banplz>
T7 rendes tankom nincs de T6 prém van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:27:50

Inkább wotozzunk egyet este... igaz, a fiamnak csak T7ese van max, nemtom játszol e olyan vagy alacsonybb tierbe 😊

Mert ti nem értitek a lényeget.
Szeretni kell a hajódat és meghálálja.

Te nem vagy mérvadó, neked a petek is 2x annyit sebeztek még abban az időben is amikor még skillek se voltak hozzájuk mint nekem.

Hajaj fel kéne menni admiraltyzni.
De engem most nagyon nagyon vár a kicsi baglyom.<#love11>
Jah bagolyról jut eszembe.Mivel vérhüyle bagolynak bizonyultam visszaküldtek a bagolysuliba tanulni.

No, akkor csak pucolni kellett 😊 Büszke vagyok magamra hogy ilyen spiler távgyógyító vagyok, hamarosan küldeni tudok majd pénzenergiát is 😊

T6-U Koto rémálma.<#vigyor>

"T6-U" ? 😄 az már valami ^^ egyébként alap sovival lehet 12k+ dpst tolni full fehérekbe trait nélkül vagy alap traitel milliószor mondták már mit kell csinálni de mindenki rinyál hogy jaj de nagy meló kiszedni 10-20k zent pl decemberbe kb a felét admiralitizva 5-6k+ zen jött be meg úgy 100 milla tudom sok hajó meg minden de ha értelmesen csinálja az ember kb 1 év alatt betosz egy olyan accot mint platáé
Nem volt rendesen kipucolva a gép,kiporszívóztam én meg minden,de szét kellett volna kapnom darabjaira,na azt én meg sosem mertem és sosem fogom.Kb 1 órakor vittem be és nem rég telefonáltak.
Mondták hogy hol szedjem szét,én meg mondtam hogy nincs az az isten hogy én hozzá érjek.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:18:11

Figy annak idején mikor rinyáltak a népek hogy elite STF milyen kurva nehéz meg megcsinálhatatlan akkor én friss új karival 50-es ingyenes hajóval zöld kék mk10 felszereléssel le tankoltam elitet.Igaz Raul féle buildel,de tavaly mikor kijöttek a kulák és rinyáltak hun cseten hogy megcsinálhatatlan,én meg letoltam sci karival röhögve úgy hogy elfelejtettem rendesen felszerelni,mert az volt a tarantula elrő útja,és izgalmamban a cuccolást is kifelejtettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:19:27

Na mi volt az? Ennyi idő alatt nem raktok újra egy windows tokkal vonóval.. mit állítottál el? 😊

Nagyon jó kis MMo ez.Én már 5 éve tolom,nem tudok tőle szabadulni.
Időről időre van egy két hét kihagyás de visszajövök.

Már itthon van a kicsike,megtalálták a gondot és kész.

Pontosan ezért tolom én is. Végre egy tűrheő minőségü SCIFI játék. Ürhajók, lézerek, miegymás...
Viszonylag jól is néz ki, még akkor is óriási tüzijátékot fogsz láti amikor valójában alig sebzed a célpontot. De legalább úgyérzed hogy odatetted rendesen a vasat 😄

Sokszor beszéltünk már erről, Kotonak noobként volt ilyen élménye, potenciálisan másnál is előfordulhat ilyen hogy elsőre kicsit nehéz a játék...

Köszi szépen a kimeritö válaszokat !
A grind nem ijeszt el "minden mmo-nak az a vége föleg ha koreai 😊" a havidij összege meg mehet a játékba csak végre valami sci-fi-t szeretnék.
Akko meg installáld fel te magad vagy add ki valamelyik energiával teli puruttyádnak hogy telepitsen egy wint... nehogy má' ezt szervízbe csinálják 2x annyi időért és sokszor annyi pénzért...

Pár napig nem leszek gépem a szervízben.
Gépnek aszondják semmi baja.Winfos szar.

Ne haragudj de ez nettó hülyeség.
T5 fleet hajóval mk11 fegyóval mk11 régi borg szettel nekem a vadkutyák ízi menet volt.
Jó pár karimnál szartam én upgradelni cuccokat.Ősrégi S5 szettel jobban birja T5 fleet hajóban mint sok gyökér uppolt mk14 gearben.Küldik nem nehezek.
Csak a hajódhoz kell értened.
Pajzs nélküli BoP-al úgy megbasztam a vadkutya flottát mint a huzat.A végső csata abból ált hogy álcából egy sorozat torpedóval megöltem egy csapat vadkutyát.

Ugyanmá,simán el lehet lenni régebbi cuccal is ha tudja mit csinál az ember.
50. szint fölött már annyira bekeményít a játék, hogy "mezei" játékosként nem fogsz tudni előrehaladni - repu' trait, hajó trait, specializáció, esetleg R&D trait és akkor még a nagyobb költséget igénylő, valóban "OP" dolgokról nem is beszéltünk...
60. szintet elérve, grind nélkül megálltál - nekem a "T6-U" hajó és az Mk XIV fegyverzet - ÖNMAGÁBAN! - kevés volt a továbblépéshez: kellettek hozzá a trait-ek és spec konzolok is!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sztorivonalhoz - ami a játék legszórakoztatóbb része - abszolút nem kell grind. Látom a fiamon, tökre élvezi ahogy halad a sztoriban, elérte a level 10et, új hajó, elértel a level 20-at új hajó, hú mostmár tud használni mk X cuccokat, milyen OP... nyilnak meg a doffolás meg az egyéb funkciók.

Konkrétan ő pl marhára nagyon várta hogy meglegyen a winter hajó, mert az is egy előrelépés számára és ő aktuálisan használja is, mi meg csak harácsoljuk a zenes hajókat negyedannyi élményért 😄

Szóval "élményfaktorban" az hogy eljutott a T3 hajókról a T4-re sokkal tobb mint az hogy vkinek sikerül egy crtdx3 fegyverből crtdx3+pen -t csinálni. És asszem ezzel mind igy voltunk.

Nekem 10éve ilyen egybeöntött proci hűtőm van,blue orb mini vagy mi a rák.Közbe kiporolom.
Újként egyet nem szabad elfelejteni,itt vagy fizetsz vagy keményen grindelsz ha jobb cuccot akarsz.
Csak akkor kezdj bele, komolyan, ha sok-sok időd van - ez tényleg MMO, a "legrosszabb" fajtából: ha nem tudod a kiskapukat, akkor egy életidő is kevés a "végigjátszásához"!
Minden ingyenes, de ezért cserébe ott kell rostokolni a gép előtt, ha a karaktered már elkerülte az 50. szintet, addig valóban szórakoztató - a "munka" része ezután kezdődik: olyan sok minden épül egymásra, akkor már, hogy mire azt mind végigviszed és a méregdrága dolgok megszerzéséhez is össze szeretnéd szedni a rávalót..., az évek kemény és kitartó munkáját kívánja meg!

De, mindezek ellenére: Isten hozott nálunk - tudod, mindenki maga dönt, hogy mennyit iszik, mikor vezet! <#wink>

Gerisz23:

Nem feltétlenül az egybeöntött, egyszer (sem) használatosokra gondoltam...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.13. 09:39:55

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nyugodtan kezdj bele, a scifi MMO amúgy is ritka mint a holló (bezzeg kardos varázslós az van dögivel), az elején még akkor is szorakoztatóak a küldetések ha nem vagy startrek rajongó (én is úgy kezdtem bele hogy nem volt ST hátterem).
Singleplayerben tolható az egész - nincs igazán szükség társakra - és olyan sok sztori küldetés van hogy nem kell eszetlen grindelésbe fogni az első karidnál, gyakorlatilag a sztorik véghezvitelével el is érheted a max szintet. Aztán majd eldöntöd hogy akarsz e második munkahelyet vagy sem...

Pluszpont hogy ez valóban free to play, ingame szinte mindent elérhetsz anélkül hogy egy forintot is költenél rá, ami meg csak az előfizetésesek kiváltsága az sztem elég jelentéktelen...

A por túlmelegedést illetve extrém esetben kontakthibát is okozhat (pl pros memoriabank/PCI foglalat, bár ugye ez leginkább a nemhaznált foglalatokra igaz). Mindkettő végül windows halálhoz vezetHET.

Pl kékhalál meg hasonló jellegű durva döglésnél én először mindig elvégzek egy nagytakarítást kártya és memória ki-bepakolással. Még élénkel él bennem az emlék az intel pentium 200 mmx korszakból, amikor az alaplap feszülése okozott folyamatosan problémát. 1 csavart kiszedtem belőle (nem fogattam le öttel csak 4-el) és onnantól kezdve ment mint a karikacsapás.

Persze az is igaz, hogy a régi windows install PÁROSÍTVA állandó szoftver telepitéssel, leszedésselbizergálással okozhatja a windows instabilitását. De az csak a fiataloknál gond akik állandóan ész nélkül raknak fel mindent, plata meg nem fiatal (bár az ész nélküliség.. hmmm.. még bejátszhat)

Summa summárum: mivel a takarítás meg átmozgatás pénzbe nem kerül, max 1 órába, én azzal kezdenék először. Ha megoldja akkor megspóroltunk egy csomó pénzt/időt, ha nem, akkor csak pár karinak a doffiolására meg admiralitására forditható időt vesztettük el.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.13. 08:38:08

Igen.

Koto:a ventiket még olajba isáztathatod sokszor annyira zártak hogy nem ér semmit.Ha száraz úgyis zörög.
Ott vmi softwares gond lesz sztem.
Sziasztok !

Azon gondolkozom hogy belekezdek a játékba.
Szeretném megkérdezni Töletek hogy van e még potenciál a játékban és érdemes e elkezdenem.
Az biztatonak tünik hogy itt a forumon igen csak nagy az élet !

Válaszaitokat elöre is köszönöm !
Pedig, az bármitől meg tud dögleni - pláne, ha már "idősebb" telepítés!
Évente 1x-2x meg illik kitakarítani a "dobozt" és a benne lévőket - ventik csapágyazásába olaj csöpögtet, stb...

Nem értek én ehhez,nem hiszem hogy portól döglika windóz.

Fújd ki a port a gépből... közben meg szedd ki belőle a kártyákat meg a memóriákat és tedd vissza.

(ha laptopos vagy akkor meg szenvedj és fizess a szerelőnek)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.12. 16:52:10

Neked legalább nem hal le winfos játék közben.Ráadásul héten időm sem lesz szervizbe vinni.

Tudod az a különbség hogy új űrhajót csinálni lényegében nem kerül pénzbe, mig a hardver az bizony sokba fáj 😊
Szóval szerint maradnak inkább az új űrhajóknál, ami nem hiszem hogy egy embernek több lenne 1 heti munkájánál (de csak a modellezés miatt, a többi gyanítom hogy egy XML config fájl 😊 )

Na jó én mára befejeztem 1 Óra leforgása alatt 5x vágott ki a szerverről persze mindig a legrosszabb pillanatba <#falbav>
Rohadjanak meg az új hajóikkal inkább az arra elpazarolt pénzt költsék jobb szerverekre!
Lukari Reputation

Polaron based weapons
Piezo-Polaron & Advaned Piezo-Polaron weapons
May also be Cyclic Polaron

T6 Vesta pack tartalma
Fed:
Multi-Mission Strategic Explorer
Multi-Mission Reconnaissance Explorer
Multi-Mission Surveillance Explorer
KDF:
Ihgomas Multi-Mission Strategic Vessel
Ahgamas Multi-Mission Surveillance Vessel
Khaimas Multi-Mission Reconnaissance Vessel
Rom:
Taenen Strategic Explorer Warbird
Galas Surveillance Explorer Warbird
Surhuelh Reconnaissance Explorer Warbird

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.12. 13:01:38

Bár egy olyan világban élnénk ahol nincs grind, Cryptic realmben ezmár-már vallási alapokon nyugvó tevékenység. Neverwinterben még komolyabb a grind, ott a repuknál még alternatíva sincs a markok összekaparására. Anno jó világ volt, mikor a dili event még hatott a t5 repu rewardokra is. Akkor simán 50k körül volt a zsákmány. Egy dolgot nem értek, pár napja kirakták a Tzenkethi devblogot, amiben ecsetelik milyen újfajta animációkat és egyebeket kellett csinálniuk. Erre tegnap kirakják h jön 2 space insta + 1 space battlezone. Ha csak később nem jön valami groundos bz/insta, akkor valóban megérte nekik a vélhetően hetekig tartó új ground ficsöröket leprogramozni egy új epizód kedvéért. Furcsa. A másik dolog, Plata NX-es képe, örülök h végül Doug Drexler NX Refit modelje bekerül a játékba. Ha már a sorozat ötödik évadjába nem kerülhetett be.