Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem is kidobál...😞
Ja, holnap után, már a jövőben járok fejben. :'DD
Ismerős a dolog nekem téli event vége óta ezt csinálja 😞
Ma este irtó szar a szerver,állandó dc.
Vissza engedni nem enged,csak ha újra indítom.

sajnos plata még nem.
Holnap? Nem csütörtökön?

A set bonusoktól nem estem hasra, a Gorn verda mutat némi hasonlóságot a Battlestar Galactikával. Tetszenek az új Gorn Flyerek is, remélem lesz játszható verziója, igaz már mióta várom h legyen elachi shuttle és ruha, de hiába. A gorn Saur ground petről meg ne is beszéljek. Holnap ajándékba veszek magamnak egy full packot mert megérdemlem. 😄D
Nagyon szépek.Igazi fun konzol szett lesz.

Vannak itt téhatos Vesta statok is ám!

link
Pedig szeretem ha komentelik a kérdést.
Ezt a kérdést inkább nem komentelem <#szomoru1>
Miért nem?
Jól kezdet a mondatott részlet kérdés de ki mire gerjed
Én speciel nem nagyikra<#vomit>
Bár csak apró részletkérdés, de igazából egy 70 éves nagyi is lehet egy Papné 18+-os lánya, nem?
ja nekem is az lesz még 4k tp és meg van a traitje is utána marad admiral hajónak 😊
Nekem csak konzolja esetleg traitje kellett,maga a hajó nem.

Hát srácok ez a Kremin Science Vessel rohadtul alul teljesíti az elvárásaimat ez még lassabban fordul mint a fedes flag shipnél is
komolyan az odim gyorsabban fordul pedig papíron lassabb <#wow2>
hát szerintem meg ocsmányak de kinek a pap kinek a papné ahogy szokták volt mondani bár én 18+ lányára hajazok <#guluszem1>
Mondjuk nekem a Breen hajók kinézetre bejönnek, sokkal reálisabbak mint pl a Fedes hajók, amelyekről nekem mindig az 30-40-50es évek jutnak eszembe, amikor ugye attól volt vmi futurisztikus hogy műanyagből van és lekerekített formái vannak (kb mint a falloutban az autók).

A fedes hajókat el se tudom képzelni hogy bármilyen szempontból reálisak lennének. Lapos kerek tányér? Hajtóműgondolák? 45 fokos falak (mint vmi elcseszett tetőtéri szoba) a jobb helykihasználás érdekében?

Brícs event könnyű,de rohadft hosszú,egy átlagos brícs olyan 15-20 perc,nem azért mert olyan lassú a harc,hanem mert direkt szivatásból ilyen hosszú.De kapsz 50k dilit,meg bazi sok markot és egy Epic admi kártyát.Minden brícs végén te választod ki hogy milyen markot szeretnél,én majd lukarit fogok rajta farmolni,mert a lukari stf hányinger szar.

oksa kell mert még nem vettem ki a space settet és nehogy már kimaradjon 😊
Brotherhood of the sword elite és gateway.
De jön nemsokára a brícs event amitől minden épeszű játékos agyfaszt kap.<#hehe>
Azon is farmolhatsz ezerrel.
Brícs eventen valszeg megint admiralty kártya lesz a jutalom,a naptár szerint legalább is az van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 09:08:14

Hmm fasza de legalább tele vagyunk ocsmány breen hajókkal az is valami nem? <#whatever>
Apropó majd elfelejtettem hol tudok a legtöbbet és a legjobban Ico markot farmolni?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2017.02.07. 09:06:02
Nézd sok hónappal ezelőtt azt mondták lesz T6 vulkáni hajó is meg T6 andóriai is.
De van egy sanda gyanúm hogy a vulkáni hajó az a Vesta.
Vesta szettről van egy képem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 08:59:31

Plata nem tudod lesz Vulkani T6-s hajó esetleg?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2017.02.07. 08:52:02
Varanus folytatása.

Kérdezd a Gorn gépészeti tanács vezető asszisztensét erről. Ő az illetékes.
az a klingon de ocsmáány ronda kakitalicska hát de hogylehet enyire randa dolgot csinálni <#vomit>
Mi az hogy nekem -3 day vásárlás kell.<#hehe>
Már is akarom őket.<#whatever>

Úgy vélem ez is day1 vásárlás lesz. 😄D
Ez Varanus folytatása.
Imádom őket kellenek,azonnal akarooom.<#rinya><#love11><#szeret>

Na megjöttek a Vesták. 😄

link

KDF variánsnak elégé Gorn szaga van.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.02.06. 18:36:16
Nekem a kis sci karim akinek húztam a repukat,tegnap lettek kész,majd a Vesta-ba fog ülni a kari,kész lettek t5 repuk és nuku jutalom.Ahányszor ki-be logoltam mindig megadott 1 t5 repu jutalmat,de azért ez ciki.
Most omega miatt mega lag van.

Amit Plata írt, az igaz: nekem felvett Doff-küldetések is "elkallódnak", ha gyorsabban veszem fel őket, egymás után, vagy gyorsabban váltok karaktert, mint azt "kellene"..., ha éppen belassult és lag-os szerverükkel való kapcsolat!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Őrület ugye?.. 😄 Pár napja vettem ki hajókat romulan karira, akkor mindet megadta, a szokásos selector csiki-csuki kombinációval.
olyan mint az sg fórum motor, mindenkinél egyedi hibákkal jelentkezik 😊
Lehet bugos, ha selector nyitogatása sem adja meg, azt tudom h nálam admirality day1 óta csak így mehetek biztosra h meg is kapom. Fura egy játék ez.
Ha kinyitsz egy hajót és nem adja meg nyisd meg az admiralty-t és a ship selectort is.

Nem szabad egyszerre több hajót nyitni,lassú a rendszer és nem érzékeli.Ha egyszerre több repud lesz T5 akkor azt sem érzékeli és csak 1-et ad meg.

Öööö... a ship selectornál választom ki a hajókat meg dobom ki őket, nem? Tehát állandóan nyitogattam meg csugoattam azt az ablakot (mert csak 2 szabad dokkom volt, szóval kettessével nyitottam meg dobtam kiőket)

Ez rendszeresen megtörténik, ilyenkor a ship selectornál kel állni és megnyitni az ablakát h újra olvassa a hajó listát és akkor megadja az összes admirality cardot.
Skacok, nektek volt már olyan hogy megvettetek egy hajót, beraktátok a dokkba (tehát kinyitottátok a dobozt hogy megjelenjen a használható hajók közt) de az admiralityba nem került be?

Szombaton az egyik karinak vettem egy rakás exes hajót (az olcsókat, APU cruiser, Nihydron stb meg a különböző mirror hajókat) de cirka 10 hajóból olyan 3-4 nem jelent meg az admiralityban.
Persze mostmár a hajók sincsenek meg mert nagyüzemben nyitottam / dobtam ki a hajókat a dokkból...

Mindenestre nyitok support tiketet (a múltkorira is válaszoltak 2 napon belül, igaz csak sablonszöveg volt), megpróbálom behajtani rajtuk a nehezen megszerzett ECt 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.06. 09:06:49

Jut eszembe,szerintem fel kéne jönnöd,vedd ki az eventes hajót,mert amit ad kell majd róla.

Hát ebben nem tudok segíteni,általában én is csak dilit vagy doffot tudok esetleg k13 provisiont vagy mi a fost.

Mire felnézek hogy tegyek be valamit az éppen futó projektbe vagy már csak dili van. Vagy már kész és várni kell míg raknak be új projektet. 😞 Az hogy rossz projektet raknak be akkor a kezükre kell csapni.
Még nincs.De nemsoká.
Az a baj néha tesznek be nemjó projectet is.

Passz, nem léptem be kb december vége, január eleje óta, de már nagyon aktuális, a hétvégén le is patcheltem volna ha ment volna a patch, de nem töltött semmit. Majd talán most hétvégén. Úgyis ígértem hogy szétosztok 1 milliárd creditet a flottában ha elkészült az új holdings, hol tart, kész van már, lehet pénzt szórni?

Nem nézted esetleg a tegnapi patch nem javította ki neked?
Nekem tegnap óta ilyen.

Nekem hónapok óta ilyen. Meg a sima bank is.
Úgy látom a tegnapi patch jót tett az acc banknak.<#nevetes1>