Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.13. 11:51:36
Feljöhetnél sűrűbben,mert tegnap is kerestek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.13. 11:28:32
Most akkor 10 nap pihi és majd utána felmegyek a nagy t3 upgradere is elindítani.
20 boxot nyitottam ebből az újból de semmi, annyira most nem érdekel hogy többet próbáljak.
a kulcs egész jó áron van, 5,65
ugye vettem a 4000db-ot 5 milliós ár körül, az most 4000 x 650.000 ec profit, lenne, ha eladnám, de megtartom, gyűjteni kellene még mellé, begyűjtöm az összes kulcsot, csak én nyithatok boxot, más nem!
nem mintha ez a mostani 4000-es mennyiség több lenne kb 2 napnyi adagnak amit az ex-re tesznek...
Mass effect masszívan nem izgat.
Muhahahahaha,kellett neked Ps4 meg STO.<#beka3>#beka3>
Most tolhatod ott is a temporális szivatást.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.12. 15:13:33
Nem volt jó vicc?<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.12. 14:10:07
PVP kari eventen a 100%-hoz 5 Lvl 10 admi kell.
11 maxos repu.
6 maxos doff iskola.
4 elsődleges fullos spec.
És legalább 5-ös pvp rank.
Ezenkívül tévedtél az Enterprise J-vel is,az már tuti hogy a 9 részes Enterprise J pack T7-A hajókat tartalmaz,és spéci packban is kapható majd,csak 9 hajó és vagy hozzá való upgrade cuccosok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 13:57:48
A sci hajót használom.De a traitjét annak sem.
Ez az Exotic Particle Shielding hajó-trait
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Javul annyit vele a túlélés, hogy megérné megvárni, míg ez a pakk lesz 9,6k Zen?
Zahl-ra nem fogja mostanság futni és DPS-nél a hajóim életben tartása még mindig gondot okoz. Az a 3 skill, ami kell hozzá, meg amúgy is állandóan cd-n van nálam - éppen emiatt.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.02.12. 12:55:09
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Állítólag Tac vesta full fézerrel,T5-ös Quantum field focus phaser konzollal meg Quantum phase fegyó szettel és sok phaser konzollal nagyon durván tud sebezni.
Mondjuk csak cseten láttam,tökömnek sincs kedve letolni hülye sunrise küldit a szettért.És nincs is kedvem tac karival Vesta-zni.
T6 szett is brutálisan sebez,egy szépség hibája van,közel kell menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 11:31:44
Ilyenkor mi a bánat van?
És használta is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 08:45:22
Nem ismerem konkrétan ezt a programot, de biztos hogy az beállítás kérdése hogy milyen szó mit aktiváljon - hiszen honnan tudná a program hogy a "redirect Auxilarity energy to shields" skillhez mit kéne nyomni. Én simán el tuom képzelni ezt, hogy a parancsszó az hogy "pajzs", amikor látod hogy a pajzsod lenn van benyögöd, mire ellövi azokat a skilleket amik a pajzshoz kötődnek.
Nyilván egy hotkeyeket jól ismerő polipnál biztosan lassabb lesz, de még mindig jobb mint amilyen én vagyok, hogy képtelen vagyok egyszerre vezetni meg lövöldözni a skilleket. Nekem pl a beamboatokon numerikus 0-ra van téve a 2-es tray, az lövi el az összes támadó skillt (ahogy éppen aktiválható vmelyik), numerikus 1-re meg a 3as tray az összes védelmi/javító skillel... az 1es trayon meg vannak azok a skillek amiket nagyjából tudok kézzel is aktiválni (pl vészhelyzeti engineer skill) esetleg inteles hajóknál az OSS+SS kombó.
Egyszer tényleg megnézném a pro DPS emberek hogy játszanak, mert nem tudom elképzelni hogy a pékbe lehet azt a grafikus orgiát ami a képernyőn van átlátni és annak megfelelően aktiválni a rendelkezésre álló 30+ skill közül azt ami éppen kell. Simán el tudom képzelni hogy nálam a buildek azért nem hozzák a papírforma DPSt, mert egyszerűen képtelen vagyok pontosan oafigyelni mikor mit kell ellőni.. pl hogy egy beam hajón a tactical team + attack pattern beta + fire at will hármast milyen sorrendben kéne ellőni a legjobb eredményhez.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.10. 19:16:09
Mert így jó ha a csóka összeszed 4-5k dps-t.Ha összeszed annyit,ahhoz is hülye hogy automata tüzelésre rakja a fegyvereit.
Ebben igazad van. Bár így életszagúbb lenne a dolog ha mindenki számára adott lenne ez a vezérlési lehetőség játékon belül <#buck>#buck>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Arról nem is beszélve hogy a Temporal képességek idióta és hosszú szavakból állnak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nézegettem ezt a VoiceBot progit Steamen neagy isten lehet ezzel hang vezérelni a játékot?? Gondolom ha igen max angol kiejtéssel.Valaki esetleg kísérletezett már ilyennel? Régebben láttam valami ilyen videót hogy hangirányítást alkalmazott valaki a játékon.
Lockbox meg nem lesz egy ideig új, ez is csak most jött január végén, majd március április körül időszerű a következő.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.02.09. 15:07:37
Igazán feljöhetnél már.
Lassan kész a bázis is,bár itt ott akadnak gondok az építésben,tegnap még egy kis hiszti is volt.Rakás új tag van,nem is tom honnan.
Remélem az új promós hajóra feljössz,megint pletykálták T6 andóriai T6 vulkáni és T6 miranda hajót.T6 andóriai az fix kumari lenne nem?
Sajna a szokásos szivárogtató honlap át ment gecibe,ha híreket akarsz fizess 20 dolcsit havonta.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 11:13:04
bekerül ma, ne félj.
Vissza engedni nem enged,csak ha újra indítom.