49921
-
reorni #47920 Ha újra meg újra belépek megjelenik egy 30x30 négyzetkilóméteres gomb utána eltűnik, majd újra erőszakoskodni kell az oldallal, hogy legyen. -
Plata #47917 Jah,ma nem láttalak fent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.24. 23:03:52 -
reorni #47918 Most meg lett egy óriási nagy beküldés gombom.
Remélem megmarad
Szerk: eltünt a gomb itt leszek: https://discord.gg/JpvN2ZjC
-
reorni #47917 Hgf be vagyok meg mindig tegnap elott is beszeltunk
Eltunt a fele amit irtam h rohadjon meg ez az oldal
-
Plata #47916 Nem tudom melyik flottában voltál,de pár flotta most is van még.
Viszont hogy mennyre aktívak nem tudom,nem szoktam vele foglalkozni.
De UHF és Magyar flottás-t is szoktam látni.
A játék is idővel kicsit elment abba az irányba mint a WoW.
WoW a kezdetekben egy csapat alapú klán központú játék volt,egyedül barátok klán nélkül semmire sem mentél,az alap játék és az első kiegészítőben még nagyon kellettek a társak barátok,klán,még az LK-ban is ez volt de már könnyebbült a játék.
Ma már semmi szükség klánra vagy barátokra.
Én például legalább öt hat évet toltam idegen szerveren,németekkel és angolokal.
Mostanában kezdtem újra magyar szerveren játszani.
Még most is vannak hülye magyarok,de már nem olyan vészes.
Régen arathoron még pecázni sem lehetett anélkül hogy valaki cseten ne vagy a c betűs vagy a zs betűs szitokszót használta volna,vagy valaki épp egy másik játékos felmenőit szidta volna. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.24. 22:49:32 -
reorni #47915 Na mindegy, de a társaság az jó volt.
Azt hiányolom talán a legjobban, így vissza térve.
-
Plata #47914 De bizony ment,légióban kerestem annyi aranyat sok karival class hall küldizve telefonról hogy még kieget is tudtam venni az árából meg előfizetést.
Valamikor DF-ben szüntették meg.
De nekem BfA volt kedvencem a wq-k miatt,volt az a wq amivel annyi bört farmoltál amennyit nem szégyelltél,felvetted a küldit,elkezdtek spawnolni a mobok hullámokban,leölted őket és aztán csak a bört be kellett gyűjteni,amíg nem adtad le a küldit hullámokban jött a sok sok mob.
DH karival iszonyú sok bőrt szedtem. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.24. 22:43:22 -
Plata #47913 A repu húzás nem ügy.
Na jó ha új vagy igen,de ha megvannak a recruit eventek,akkor van vagy 20 ezer repus markod. :D
Ha eléred a T5-öt egy repuban akkor a többi kariddal már dupla repu pontot kapsz.
Minden repu jó traiteket ad és egyéb vackot. -
Oh en azt hittem megszunt. Draenor alatt vagyonokat hoztak a comp kuldik, aztan ahogy nerfeltek az aranyat es a rewardokat, nem volt ertelme hasznalni. Azt hittem mar akkor megszunt, nalam egy ido utan mar nem mukodott, de akkor nalam volt a hiba.
Na, egy ilyen milyen jol jonne itt, ha nem lenne ennyire kutyauto az a par fo, aki maradt, akkor lenne ra remeny, de ezek egy hetvegi eventet sem tudnak hiba nelkul elinditani :) -
Plata #47910 Valaki írt,de hogy mit azt nem látom.
Valaki buherálja már meg az sg-t. XD -
reorni #47910 Szerintem ez a jatek 2013 - a repu rendszer bevezeteseig volt jo, grind az egesz, felleptem ma is aztan csak neztem
Hogy mi a túró van.
Sos no send button help xd -
Plata #47909 Én szerettem azt az appot,tudtam melóból lazán csinálni a légiós champion halls küldiket,egyébként még DF-ben is ment az app.
Nekem most is meg van,csak már nem lehet elindítani,de lusta vagyok le törölni. XD -
wowban volt regebben a companion app, amit aztan megszuntettek ahogy a Draenor kifutott. Egy olyan appot el tudnek kepzeni itt is admira meg doffra.
(nyilvan eselytelen, de ha nyerek az euro jackpoton, befektetek a decaba es elintezem :D)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.24. 22:29:38 -
reorni #47907 Á nem birom ez az oldal
Egy hulladék, telefonról használhatatlan
A küldésgombért könyörögni kell!!!4444 -
Plata #47906 Milyen jó volna ha lehetne gomnyomással feltölteni az admi küldiket mint a doff küldiket.
Én valahogy más dolgokat élvezek a játékokban,például szeretek farmolni.
WoW-ban most a kedvenc szórakozásom hogy druidával herbát és ércet farmolok repülve. :D
Valmaikor eszetlen régen volt aki azért pikkelt rám a wow-ban mert tök zakkant voltam és képes voltam 8-10 órán át farmolni mithrilt. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.24. 22:17:38 -
Mindig csodaltam a kitartasodat, en mar a negyedik karakternel unom a klikkeleseket :) -
Plata #47904 Nem,bármivel,csak az a leglazább.
Napi egyszer olyan 40 karival letolom és jön dili meg ec és egyéb baromság.
Admiralty sok xp-t ad,a szintépés dilit ad.
Akinek a karaktere maximális szintű annak a játék szintlépésnél ad kompenzációt.
Azt hiszem 3600 dilit.
Ha admiralty event van akkor elég szépen ad miniimális admiralty is.
-
Plata #47902 Van most is magyar,csak már a játék megváltozott idővel.
Nincs annyira szükség arra hogy egymással kommunikáljanak.
Meg nincs is rá annyira igény,vagy ha igen akkor ott a díszkord vagy egyéb vacak. -
reorni #47902 Plata csak admirality val lehet farmolni dilit? -
gunji #47900 Nekem a szerverek :(
@47897: Hali o/ -
reorni #47900 Nem sok magyar játszik már stot ahogy elnézem.
Régen azért többen voltunk.
-
Plata #47899 Minek a lekvárnak pecek? -
Plata #47897 A fórum újra vacakol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.24. 21:10:57 -
reorni #47897 Sziasztok jampecok
-
Plata #47896 15% off Keys
Captains on PC will save 15% on Keys and the Keyring Bundle for a limited time!
By Fero March 23, 2025, 08:00 AM
Rule of Acquisition # 74: Knowledge equals profit.
Any wise Captain knows that when a sale this good comes your way, it’s best to take advantage of it. We’re pleased to announce that Ferengi Merchants are putting a 15% sale on Keys from March 23rd at 8am PT to March 27th at 12pm PT on PC. Now is the best time for Captains to load up on your Keys and grab those ships you’ve been eyeing.
Remember Captains, Rule of Acquisition # 22: A wise man can hear profit in the wind. Now is the time to act.
For a limited time only starting today, players will be able to purchase the Key Ring Bundle! This special pack includes 20x Master Keys (used to open any Lock Box) for the price of 2250 Zen.
As an additional special promotional offer when purchasing this bundle, every pack also includes a single Ultimate Tech Upgrade. Applying this item to any upgradeable piece of equipment will instantly set both its Mark and Quality to maximum (usually Mk XV and Epic/Gold quality) with zero Dilithium Cost!
This promotional bundle will be available in the Zen Store from March 23rd at 8am PT to March 27th at 12pm PT on PC. -
Plata #47895 Redditen általában inkább pletyka van,vagy egyéb,politika nem tudom hogy mennyire van,azt úgysem veszem észre,de az új hajókról szóló pletykát igen.
Múltkor a T6-XXX hajókról volt eszmecsere. XD
Hogy T6-x3 legyen vagy T6-XXX. :D
Néha tök baromságokról dumálnak,de sokszor hajókról builedkről felszerelésről. -
gunji #47894 Két NOP-chaten meg a SpeedRunon vagyok csak (azok legalább nincsenek telenyomva rl politikával). -
Plata #47893 Ezek általánosak,a reddit egész jó,bár néha annyit pofáznak hogy ahhoz tízszer ekkora cset ablak is kevés.
NOP cset egy ingyenes segítő cset,és pofázós cset. XD
Ha kell valami cucc de nem tudod megszerezni a NOP cseten segítenek. Mondjuk flottás hangár,de a flottának nincs kiépítve.
TESA egy tök átlagos magyar cset.
Simulation egy fleet mark farmolós cset. Simán csatlakozhatsz.
Trading chat meghívásos,nem tudsz rá csatlakozni csak ha egy főfafej meghív.
PublicEliteSTF egy régi elite TFO cset,bárki csatlakozhat.
De van még jó pár cset,csak nem látszik,jó pár csak meghívásos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.23. 12:11:13 -
gunji #47892 Hát... akció közben nehéz a chatre is figyelni, meg hamar kiscrollozódik az ablakból. Meg lehet, hogy tényleg kevesen tudnak róla, mint az swtor-ban.
Ezek - amiket betettél - általános chatek, vagy flottákhoz tartoznak? -
Plata #47891 Magyar cset van,csak hát tényleg kukák a játékosok.
A tesa-n is szoktak lenni,ha nem reggel van és alszanak. :D
-
Plata #47890 Nekem már megint új hogy a lekvár kariknak már van olyan ruhája ami fed egyenruha csak lekvár változat.
Jó ezek lekvárok,nem szoktam a ruhájukkal tökölni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.23. 08:26:38 -
Plata #47889 Egyébként vannak még a HUN cseten,van még a TESA vagy mi a szar cset is,de hiába vannak rajta a legtöbb játékos nem figyeli a csetet,vagy nem érdekli,de van olyan is aki nem is tud csetelni,mert nem megy neki.
Nem tud írni csetre. Vele például leveleznztem. -
Plata #47888 Legfeljebb klán cset.
A csetet nagyon kevesen használják.
Főleg csak régiek.
Külföldi cset csatornák meg tökre jól elvannak.
De a magyar döglött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.23. 07:13:03 -
Anaestheticz #47887 Sziasztok!
Visszatérő játékos vagyok - létezik még magyar chat csatorna ami aktív is? -
Plata #47886 Pahvio eventet lekvár recruit engivel tolom groundon,mert könnyű.
Azonban pár dógot észrevettem,ez egy recruit engi méghozzá a legelső.
Így kicsit lököttre van véve hogy a recruit vicces legyen vele,az is volt.
Viszont most fura dolgokat produkál.
Az orbitalis kibaszás képessége nem lekvár polaron sugarat lő hanem ződ plasmát,a plasmás endeavor kész lett vele valamelyik nap,ímúgy is fura vót hogy ződ sugarat lő,de erre még plazma endeavor is kész lett,biztos lettem hogy itt valami kúvára nem kóser.
Másik hogy van lila fabrication engineer doffja,ha le tesz egy medical generator vagy pajzs generátor-t akkor 40% eséllyel mellé tesz egy másikat,ha medic akkor tesz mellé pajzsot,ha pajzs akkor medic generátort,ez régen ment is,de most kicseszettül nem,kb 20 generátor lerakás után egyszer ha be adja. Régen recruit alatt elég volt az egyik és kb mindig rakott kettőt,küldizésnél tök jó volt. Most kénytelen voltam betenni mindkettőt,mert kb sosem adja be.
Harmadik, hogy van neki valami agressive probe traitje,na az sem megy neki,ugyanúgy közönséges sima support drone jön le mintha nem lenne bent.
Jó rég nem játszottam vele,de régen tök jó volt a kari úgy ahogy volt,most meg nem megy neki semmi sem normálisan. -
Plata #47885 Ez a vacak tényleg bentvan a new fül alatt. :O
Meg event fülön is.
-
Plata #47884 Fura,nekem az event fül alatt van. -
Az oke, de a bankos accomat az event utan csinaltam, jo egy evvel, igy nincs meg neki. Mindegy, nem veszes, nincs is ra szuksegem, csak eddig nem foglalkoztam ilyennel (nem volt ra szukseg, egy accom volt, azt reaktivaltam vagy 2 eve, azon megvan minden azota), csak azt hittem olyan, mint a tobbi mmo, hogy a korabbi eventek jutalmai visszaszivarognak bagoert a jatekba. Hat nem, kokemeny zent kert erte akciosan is a nyomorult Mudd baratunk. :) -
A Hysperian Intel Battlecruiser-t én a Zen Store/New Items fül alatt látom, mint purchased, azaz megvásárolt. Amit amúgy event végigjátszásból kaptam meg, nem perkáltam érte. -
Plata #47881 Sajnos nincs benne.