Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ősszel jön WoW kieg?
Ez nekem új,nekem megvan az össze Galaxy híd.

galaxy híd már jó pár éve bent van. amúgy vágod hogy akkor jön a wow kieg is ?
Minden kell, bár a férfi szoknya elégé vadítóan hat. Remélem raknak be hozzá szőrös láb skint is.. haha
én már megnéztem néztem is 😄 remélem egy delta mértékű kieg lesz és nem romulán meg temporal

Jah galaktikus hirdetés főnix lock box return!!!! dili árak off 😄
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.08.03. 19:37:56
Ott a video, fedezd fel a contentet 😛
Kihagytad az x4 es dominium kieget is ami a videjó végén van és 2018 nyara 😄 kell valami a wow és gw 2 ellen
Galaxy híd köll.

-Tzenkethi Invasion ground queue
-Lukari/Kentari colony: new fleet holding-the first since Starbase with five full tiers.
-Levar Burton is coming to Star Trek Online! He will also be in a new episode, September, "Beyond the Nexus."
-amazing new Galaxy interior, coming for the 30th Anniversary
-September: Everyone gets a Skant, and a TNG type 7 shuttle!

és ami még jöhet..

Mint a főnix box event 😄
Az fidget spinner.<#buck>
Tudom mert az a gyerekeknél most nagy mánia.Még bluetooth-os világítós vackot is vettem.
Összeköti a telefonnal és a telefonról közvetíti a zenét.<#circling>

Remélem délelőtt már jobb lesz.

úgy pörgöt a dilis vacak mint az a fidzsitszpiner(tudom hogy nem így kell de így mókásabb) és 20mp-n keresztül locolt +0 val 😄 és kicsapott hogy neh 8k dili xD itt komoly gondok vannak 😄 scoti energiát !!!!
Hogy a frászba tolom le a heti küldit vagy 20 karival.

És instabil a játék.... állandóan crash-el
Össze tojta magát a dili bányászat xD összevissza ugrál lagol stb ... kezd cink lenni :S
Nem szoktam exelni.
De egyébként van olyan játék ahol a nyár katasztrófa.
WoT a nyáriszünet indulása után játszhatatlan.Tele a játék idiótákkal.
Nyaranta inkább ha lehet hanyagolom.

Ez csak a nagy játékoknál látszik 😄 itt nincs akkora játékostábor hogy észre is vedd hogy 10-20-30% csappanás van. Itt konkrétan mióta kijött az ex/ec bővítés minden ára lement a francba . gyakorlatilag hogy profit legyen nem 100-500 hanem 1000-2000 darabot kell venni 😄 és ott is esélyes hogy buko mer rossz a beárazás. Lassan ott tart a game hogy kiszedsz 10 karival klingon/ferengi dutit 2 szer beváltod zenre és veszel ec-t 😄
2 event között mindig kevés a játékos.
Vegyétek figyelembe hogy nyár van.
Kevesebb a játékos ilyenkor.

Hát szerintem is döglött.a gazdaság mindenféleképpen.persze ha milliárdjaid vannak akkor még lehet jó.eléggé rámentek arra hogy fizess ha valamit akarsz
ott van az a nagy "HA" már akkor jobban járnánk ha ec-t adna úgy mint latinumot ... amúgy ha lenne eszük a megszerzett hajókra lehetne rakni latinum borítás az pl jó lenne. Egyébként csak szerintem döglött a game ? még ec-t se lehet úgy farmolni mint régen a boxokat szarrá nerfelték
De ha tényleg felújítják a latinum storet új cuccokkal akkor értékesebb lesz.

mivel latinum gyakorlatilag semmit nem ér 😄 így szerintem nem amúgy meg csak nagyon kis réteg farmolja dabóba
Admiraltyztam ma is,összeszedtem mennyi lóvét termeltem kb.
Hagytam minden karinál pénzt,de a fölösleget összeszedtem,és 112 misit termelt a ferengi admiralty.
Szerintem a ferengi admit tuti nerfelni fogják.
400-710 ezer közti latinumot termeltek a karik.
Ennek van a legtöbb.

Meg konzollal.

Aha, olvastam h bugos kicsit h most is adja az extra rewardokat. Tele leszünk extra bat'lethekkel lol.
Letoltam megint a heti küldit,még az e hetit nem csináltam.
De megkaptam minden jutalmat,még a múlthetit is.<#wilting>

Azt hittem hogy ez a latinum trófea nagyobb.

Fene egye meg,romulán hajókon miért nincs trófea tartó?
Először klingon romának vettem meg 500k latinumos cuccot,de cumi simitáron nincs helye,másodjára klingon engi romulánnak,de a sima warbird hídon sincs.<#wow3>

Pontosan. Hihetetlen h miken tudnak vergődni.
Szánalmas,500 dili miatt rinyálnak.
Ötszáz dili az kb semmi.Ha mész egy félperces kristályt azon is többet kapsz.

Sajnos nem vicc, ha igen akkor nagyon rossz.

link 1

link 2

Ma végre javítják a romulan boffokat. Azaz végre megint futnak majd a folyamatos kocogás helyett. Igen zavaró volt h fél mapokkal voltak lemaradva.

csalóóó pföj XD
az hagyján hogy én vmi 1.2 millát kaptam, de még mellé 1000 dilit is 😄

Na neee,ugye csak vicc?
<#hehe>

Az a vicces, vagy a legszomorúbb, h redditen 2 post is van ahol ott sírnak h mi az h 500! dillithiumot kell beleölni az endeavor küldibe.. és ezt halálosan komolyan is gondolják. Mi lesz most velem. Beleöltem 500 dilit és kaptam 500k ec. Világvége. <#bdead>
Jah, vicces... amikor a craftoló képernyőn vagy, MINDEN componensre azt írja hogy common (pl isolinear circiutry), de ha elkezded craftolni akkor már very rare 😊 Igy végül megoldottam 😄

Szégelljem magam hogy nem találtam lila R&Đt adó projektet? 😊

Ma nagyon egyszerű endeavor küldi van.
Indíts egy lila craft alap R&D projectet.
Ma még 100 markot is kaptam.

Ja jó kis sorozat lesz ez, és még Mrs. Sisko is benne van/lesz. 😄
Ja meg 1/2 Firestorm! haha
2-3 hónapja írtam a címét. Egyébként jah a family guy készítője csinálja és ugye ő a főszereplő. Amúgy klingon kopi forma nagyon poén 😄
Találtam egy jobb Star Trek filmet mint a discovery,igaz nem Star Trek de több benne a Star trek mint a discoveryben.<#buck>

Engi karimnak critical lett latinumos admiralty küldi,163k latinumot kapott.<#wilting>

Elindult a dínó kieg neverben.<#buck>

Engem állandóan ledob a szeró
Annyi még nem volt de 250-300k igen.

nekem 450k-t hozzott
Legalább nem unatkozunk.<#buck>

Sőt, ha klingonnal az alfa kvadránsban nyomsz egy transwarp to Qo'noS-t, akkor vmi battlegroudra dob be az alfa legtávolabbi végébe és mivel cd-re is teszi a távutazást, ezért ki kell várni, hogy "gyalog" elérj a térkép túlfelén lévő kvadránshatárra, majd onnan haza! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Egy időben a föld mellé rakott.Most meg ide,mai enderman láda 250k ec 2 normal craft doboz.