Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nagyon kéne az tudod mi,Karfiol T6.
Vagy egy T6 battle carrier,vagy egy Fek'ihri carrier vagy dread.
A torpedós karim még mindig defektes,totál változatlan a helyzet,a hajó nem hajlandó torpedót lőni.Így aztán semmi kedvem játszani vele,torpedós kari aminek a fő torpedója nem lő,rossz vicc.
Legalább tudnák angolul hogy egy ticketben elküldeném a jó annyukba a fejlesztőket.<#buck>#buck>
Kellene valami új érdekes mókás fun klingon hajó.
T5 karfiolos karimnak már vagy egy milla dilit beváltottam,de még mindig van nála 300k+,gyűjtöttem sokat a T6 Krfiolra,de nem jött ki eddig hogy rohadnának meg.Van Fc-m is vagy 4 elite hangárra elegendő.De minek ha nem jön carrier.
A T5-öt nagyon szerettem.
Repu tárgyak mostmár ha megcsináltad 100%-ra nem mk12- VR szintűek hanem Mk13 UR.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mellesleg mit gondolsz az NX Refit-ről?
Ott egyszerűbb kereskedni,csak az a cset meghívásos.
Az exes 1b-s árakkal is arra játszanak hogy valaki összekeveri a kettőt és megveszi helyette azt gondolva hogy az a promós hajó annyiért.
Boxos hajó, nem tudom bent van-e már az infinity-ben vagy nincs, de nem szabadna drága legyen, húzd be az itemet a keresőbe ahova gépelhetsz és úgy keress rá.
EC növelő már be lett állítva régebben, így megmaradna az összeg.
Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2017.07.05. 10:42:15
A temporal heavvy dread amire te gondolhattál, az a benga nagy jövőbeli Enterprise, az ér kb 1,5b-t.
http://sto.gamepedia.com/Universe_Temporal_Heavy_Dreadnought_Cruiser
Ha nincs elveszik a pénz.
Meg kell nézni a piacon vagy trade cseten.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.05. 07:59:27
Ilyen csiga lassú tehenekre vétek DBB-ot, vagy ágyúkat rakni: piszok sok, értékes helyet vesz el az, hogy azokhoz a fegyverekhez már elégséges mozgékonyságra tegyen szert.
Nálam lehet, hogy a konzolja ki lesz hajítva és sima (nem tetryon-os) faw-beam-es hajóként szenvedek vele - már, ha egyáltalán a trait-jére igényt fogok tartani...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kellett 200k fc meg 77k dili hangárokra.
Fc-t csináltam diliből és doffokból.
Fegyver uppra nem maradt.
Bocs sok hsz miatt.
Melózok és mobilon nincs szerkesztés.
Mivel húdeszar.Kipróbáltam.
Na jó tök idióta stílusban.
Majd mutatok róla képet.
Akna mindenhol. XD
Plata:
Mindegy, hogy milyen az event-es hajó, egy a lényeg: "T6-U"-s, tehát a legmagasabb szintű, ami elérhető a játékban és egy kezdőnek ez kell -> sok-sok HP és konzol-slot, már a 40. szinttől kezdve! 😉
Arguson #25455:
A DPS majd csak az 50. szint után jön elő, de akkor elemi erővel (repu'k és társai), amit kezdő karakterekkel amúgy sem lehet lekövetni - elég sokáig - , ezért kár is aggódni miatta.
Most csak arra kell figyelni, hogy egységes legyen a hajó fegyverzete (pl. full phaser beam + phaser tactical console-sor) és a megfelelő helyen a BOFF-oknak megvenni a megfelelő skill-eket, hogy maximálisan ki lehessen használni azt a keveset, ami az alacsony szinteken elérhető.
Részemről arra ügyelnék, ha most kezdeném, hogy mindhárom frakciónál legyen 1-1 karakterem a giveaway-ek miatt, ill. hogy ezekkel meglegyen a napi 8k-s dili'-finomítási limit, mer' nincs az a dili'-mennyiség, ami elégséges volna! Meg, hogy flottába kerüljenek, mert félmilla FC-t olyan hamar el lehet verni és mire annyi is összejön...
...
Most nézem, hogy volt olyan karakterem, nem is egy, aminek még az előző event-es hajót sem vettem ki! 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szó volt TNG eventről ingyen hajóval.
Huszonöt nap kell hozzá.
Viszont csak 3-3 fegyvere van.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.07.01. 22:01:33
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.07.01. 17:11:25
Még egy nap és kész a hajó.
Ma nem is volt netem eddig,se telefon.Most van net de a pingem 100 felett.