Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sona stat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.17. 23:10:06
Hát, úgy tűnik, hogy csak az admiralty értékeik szerint kell nézelődnöm, mer' másra nem nagyon jók má' ezek a "T6-U"-k mellett!
De legalább nem sokára meglesz a 200 lobi kristály!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Feldobta a Tholian RA-t, erre beléptem, mondván, majd ott úgyis lesz fél percem végiggörgetni a listát, mi kell és mi nem.
Akkor éppen egy jobb csapatot fogtam ki, akik (4-en) 1,5 perc alatt lerendeztek mindent, így én már csak a maradékra vetődhettem...
Hát, nem kaptam nyereményt és írta, hogy AFK, meg 2 órára le is tilt a "közösségi" küldetésekről emiatt - csak arra az egy karakterre vonatkozott a tiltás, nem az egész acc'-ra, szerencsére! <#wow1>#wow1>
Azt idáig is tudtam, hogy ha pl. Borg RA-n nem sebzed a boss-t, akkor nem kapsz semmit, de ezek szerint itt is lehet vmi hasonló... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár, az AFK az más tészta - én nem (is) mozogtam a böngészés-beállítás közben... (a Voth-hajós event alatt még csak figyelmeztetett, fél perc után, ha egy helyben állt a hajód) <#confused>#confused>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Asszem First contact vagy mi a rosseb című filmben volt.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.15. 10:43:41
Nekem se, de kellene a zsé november végére és ha ilyen ütemben gyűjtöm, mint eddig, akkor márciusra össze is jön a megfelelő mennyiség. <#hehe>#hehe>
...
Annyiból igaza volt Zsírosnak, hogy ez a STO a sci-knek áll mostanság, mert kristályon sci kari + sci hajó felállással (GW 3 mindent visz alapon - semmi spéci, GW-t erősítő konzollal) tudok első is lenni, míg faw-os hajóval helyezett is ritkábban vok (ezzel is volt elsőségem, de az nagyon hosszadalmas szenvedés volt).
Sajna nem rég kijavították ezt,már nem lehet kivenni kocsit,de most már helyette el lopjuk a kommandósok páncélozott csapatszállítóját.<#fogmosas>#fogmosas>Nekem a kedvenc menekülésem az volt,hogy kivettem garázsból a kedvenc kocsimat,ami egy Insurgent és azzal menekültem az autópályán,keresztül a rendőrségi kordonokon.Amitől a rendőrök autóstól repkedtek szanaszét.<#hehe>#hehe>
Mert az insurgent olyan mint egy tank,szeretek vele a városban közlekedni,nem kell figyelni a forgalomra,keresztül vágok vele a forgalmon.<#vigyor>#vigyor>
Vagy eladom az orion boffom,mert szerencsére visszakaptam.Asszem most 350 milla az orion.
Holnap ha gondolod kirabolhatjuk fleeca bank fiókot,az kétszemélyes rablás,asszem 143 ezer dolcsi a jutalom hardon.Nem tudom fejből hogyan van az osztalék,de 100 ezret biztos tudok adni neked,nekem elég annyi ami fedezi a rablás költségét,az asszem 11 ezer dolcsi.Van páncélozott kurumám,azzal hard fokozaton is buli lesz.mivel még kis szintű vagy téged jobban fog a golyó,de nekem már a nagy bankrablás is megy hard fokozaton fürdőruhában is.<#buck>#buck>
Sőt asszem egyszer pizsamában toltam le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.14. 21:53:25
Be akartalak hívni privát crew sessionba,adtam el 4 kocsit,amiért kaptál volna 30-40 ezer dolcsit,pontosan nem tudom mennyi járt volna,én 400 ezret kaptam érte,gondolom a 10%-át kaptad volna meg mint segítő.Plusz egy kis bónusz a rivális cégek miatt.De mivel ez crew session volt a rivális cégek nem jelentettek veszélyt.Mivel a crew szabályzat tiltja az egymás zrikálását.
így legyen ötösöm a lottón muhahaha 😄 és a nagy vacak *-* neeed
hát nem szép a kicsike <#szeret>#szeret>
RoboKutya78 szerintem nem leszel az ha meg valaki ki röhög mi nem vele hanem rajta röhögünk mer ennyire buta.... amúgy jah van értelme volt pár változás azóta
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.14. 18:38:07
Lesz bőven bepótolni valóm úgy érzem😊 És valszínű a nevetség tárgya leszek odafent 3 éves elavult csónakokkal hajókázni😊
Elvileg a régi karaktereim megvannak mert arcban be tudok jelentkezni
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 18:08:32
De nekem ez a 60 nagyon kevésnek tűnik.
De remélem ez nem olyan bukta mint majdnem 2 éve.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.07. 20:18:22
Persze ezek közül soknak örülnék rendes fajként megcsinálva és elérhetően. Mondjuk ahogy a storeos fajokat meg lehet venni. Vagy valami.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.07.07. 19:09:25