Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De neki minden t6 hajó egyből T6-U.<#hawaii>
Sona stat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.17. 23:10:06

Olyan hogy t6-u nincs.Amit nyitottál meg nem boxos hajó,kb 3misit ha 3ér,amiraltyba jó ha nincs zenes hajód.
Atom nagy lag van,meg akartam nézni exen mennyi az orion boff ára most,de félpercig csak töltött ex,aztán meguntam a várakozást.

Fura nem tudok felmenni.

Nekem múltkor a 30 darab promós kulcsból egy rahedli cucc esett,még egy T6 raider is.<#buck>

Életem első "hajó-nyereménye" box-ból! (nagyjából 30 láda nyitása után)
Hát, úgy tűnik, hogy csak az admiralty értékeik szerint kell nézelődnöm, mer' másra nem nagyon jók má' ezek a "T6-U"-k mellett!
De legalább nem sokára meglesz a 200 lobi kristály!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

pasz tng év van szóval fene tudja a promó már oda vonatkozott meg a mostani randa box ha most volt a retro retek hajók lassan kezdenek kimerülni a t5>>t6 hajók 😄 és kell majd friss még van 4 dobozuk ami úgy 1 év xD
Új hajót adtam az egyik karim alá, de még nem állítottam be a dolgokat, csak a boff-ok és ezek skill-jei mentek a helyükre.
Feldobta a Tholian RA-t, erre beléptem, mondván, majd ott úgyis lesz fél percem végiggörgetni a listát, mi kell és mi nem.
Akkor éppen egy jobb csapatot fogtam ki, akik (4-en) 1,5 perc alatt lerendeztek mindent, így én már csak a maradékra vetődhettem...
Hát, nem kaptam nyereményt és írta, hogy AFK, meg 2 órára le is tilt a "közösségi" küldetésekről emiatt - csak arra az egy karakterre vonatkozott a tiltás, nem az egész acc'-ra, szerencsére! <#wow1>

Azt idáig is tudtam, hogy ha pl. Borg RA-n nem sebzed a boss-t, akkor nem kapsz semmit, de ezek szerint itt is lehet vmi hasonló... <#fejvakaras>
Bár, az AFK az más tészta - én nem (is) mozogtam a böngészés-beállítás közben... (a Voth-hajós event alatt még csak figyelmeztetett, fél perc után, ha egy helyben állt a hajód) <#confused>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A USS Budapest majd tonna számra fogja elhagyni a dokkot amit ez bekövetkezik haha.
Meg már hónapok óta megy duma valami T6 Norway class-ról.
Asszem First contact vagy mi a rosseb című filmben volt.

nekem mind 1 megvan xindi most azt akarom építeni 😄
Passz,de redditen állítólag valami Fedes kém hajóról is írtak.

Remélem meg őrzik azt a retro űrhajó skint 😄 amiket az űrsiklóknál használtak vagy esetleg kap ez is szárnyat mint xindi t6 😄
Elvileg a temporal hajók jönnek.

szerinted mi lesz a kövi t6 up temporal ferengi vagy a vadászok jah meg a bio hajók ? ls menyi lesz majd a wells ? 😄 500+ ?😮
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.15. 10:43:41
Tudom,carrierrel csináltuk.<#fogmosas>

még szerencse hogy ha afkolsz nem kapsz semmit 😄 javítva bár petes hajónál lehet xd pl xindi t6
Mi régen azon versenyeztünk ki lesz többet első afkolva.<#buck>

"Bár mostanában nem igazán van kedvem belogolni."

Nekem se, de kellene a zsé november végére és ha ilyen ütemben gyűjtöm, mint eddig, akkor márciusra össze is jön a megfelelő mennyiség. <#hehe>

...

Annyiból igaza volt Zsírosnak, hogy ez a STO a sci-knek áll mostanság, mert kristályon sci kari + sci hajó felállással (GW 3 mindent visz alapon - semmi spéci, GW-t erősítő konzollal) tudok első is lenni, míg faw-os hajóval helyezett is ritkábban vok (ezzel is volt elsőségem, de az nagyon hosszadalmas szenvedés volt).

Jaaa, azt hittem valami spéci cucc lesz. Majd teszek félre rá. Bár mostanában nem igazán van kedvem belogolni.
Régen mielőtt lett volna CEO és MC rengeteget jártunk pacific standard bankrablásra,mivel már kívülről fújtuk az egészet,így folyton kitaláltunk valami hülyeséget amivel feldobtuk.Pacific standard hard fokozaton 1.25 milla dolcsit ad.Régen könnyebb volt,mert volt egy kiskapu,ki tudtuk venni garázsból meneküléshez a saját kocsinkat,ezért volt a bank mellett is lakásom,igaz most is meg van.Bankból kijöttünk a lóvéval,be a garázsba ki a kurumát,és röhögve menekültünk,kuruma ugyanis full páncélozott.
Sajna nem rég kijavították ezt,már nem lehet kivenni kocsit,de most már helyette el lopjuk a kommandósok páncélozott csapatszállítóját.<#fogmosas>Nekem a kedvenc menekülésem az volt,hogy kivettem garázsból a kedvenc kocsimat,ami egy Insurgent és azzal menekültem az autópályán,keresztül a rendőrségi kordonokon.Amitől a rendőrök autóstól repkedtek szanaszét.<#hehe>
Mert az insurgent olyan mint egy tank,szeretek vele a városban közlekedni,nem kell figyelni a forgalomra,keresztül vágok vele a forgalmon.<#vigyor>

Ha megtetszene lehet elcserélem T6 raiderre,bár nem tudom mennyit ér.
Vagy eladom az orion boffom,mert szerencsére visszakaptam.Asszem most 350 milla az orion.
Holnap ha gondolod kirabolhatjuk fleeca bank fiókot,az kétszemélyes rablás,asszem 143 ezer dolcsi a jutalom hardon.Nem tudom fejből hogyan van az osztalék,de 100 ezret biztos tudok adni neked,nekem elég annyi ami fedezi a rablás költségét,az asszem 11 ezer dolcsi.Van páncélozott kurumám,azzal hard fokozaton is buli lesz.mivel még kis szintű vagy téged jobban fog a golyó,de nekem már a nagy bankrablás is megy hard fokozaton fürdőruhában is.<#buck>
Sőt asszem egyszer pizsamában toltam le.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.14. 21:53:25

250 milla lesz +/-50 milla mivel lobbis szóval nem lesz vészes
Te bakker,épp hívni akartalak autó eladásra amikor láttam hogy offline lettél.
Be akartalak hívni privát crew sessionba,adtam el 4 kocsit,amiért kaptál volna 30-40 ezer dolcsit,pontosan nem tudom mennyi járt volna,én 400 ezret kaptam érte,gondolom a 10%-át kaptad volna meg mint segítő.Plusz egy kis bónusz a rivális cégek miatt.De mivel ez crew session volt a rivális cégek nem jelentettek veszélyt.Mivel a crew szabályzat tiltja az egymás zrikálását.

Szerintem bitang ronda,de miért ne lehetne neked ilyen?

Szerintem is bitang jól néz ki. 😄 Csak sose lesz ilyenem.
nem mer tiara fos barna tiara xD
Bazdmeg de randaaa.<#buck>

1 hónap és jön kristály vagy brics
Szép ez a mark-hétvége: az RA-k adnak +5 (azaz: öt) FM-ot, míg a kristály vagy +30-at legalább... <#shakehead>

SZONAAAA
így legyen ötösöm a lottón muhahaha 😄 és a nagy vacak *-* neeed

hát nem szép a kicsike <#szeret>

RoboKutya78 szerintem nem leszel az ha meg valaki ki röhög mi nem vele hanem rajta röhögünk mer ennyire buta.... amúgy jah van értelme volt pár változás azóta
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.14. 18:38:07
RoboKutya78
Skacok van még értelme 3 éves kényszerpihi után visszatérni a játékba?
Lesz bőven bepótolni valóm úgy érzem😊 És valszínű a nevetség tárgya leszek odafent 3 éves elavult csónakokkal hajókázni😊
Elvileg a régi karaktereim megvannak mert arcban be tudok jelentkezni

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Már jön a jövőheti peccs lefelé,1609 mb.

Új featured küldi.

Ok,de mostanában nem nagyon vagyok aktív GTA-ban,ez a hőség kicsit sok nekem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 18:08:32

Képzeld beruháztam egy GTA5 re 😄 majd fel veszel friendbe ? 😄
Lehet most már nem bugos. <#idiota>
Lehet azzal keverem.
De nekem ez a 60 nagyon kevésnek tűnik.

Kapsz értük 100-at is, ha jól sikerül 1-1 kör, de mintha a winter event-es epohh-nevelgetésért több járna (100/200)?!

Már tavaly is ennyi volt, meg szerintem azelőtt is.
Basszus,tökre nem éri meg eladni Risa eventes madarakat,60 szaros markot kapni értük,már bocs de régen nem 400 meg 200 mark járt érte?

Bár csak én is megtehetném. 😄D
Nem hiszem,ő most épp Risa-n sütteti a hasát.

Dede, most majd Molor fog nyerni és az egész galaxis megsemmisül. Muhahaha..
Zsííír.
De remélem ez nem olyan bukta mint majdnem 2 éve.<#buck>

most ha minden igaz ds9 era jön és ugye ott volt klingon szal ha akarsz most reménykedhetsz hogy lesz t6 car'fi nem kizárt hogy lemegyünk alvilágba khaleszhez
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.07. 20:18:22
Cardit találtam korábban az egész tűrhető
Arról ír h találtak egy szemtanút a Martok vs J'mpok harchoz. Eddig nimbus III-on bujkált, de most védelem fejében kitálal.
Megint jött valami süket duma.

Igen, ezt láttam csak megemlíteni sem mertem, olyan gyengének néz ki. Gyakorlatilag a tailor alien generatora nem tartalmazza azokat a részeket amikkel elő lehetne állítani. Ahogy cica vagy gorn-t sem. De még rendes jem hadar v kanálfejű sincs. Hirogen sem tökéletes és suliban sem elérhető. Kár.

Persze ezek közül soknak örülnék rendes fajként megcsinálva és elérhetően. Mondjuk ahogy a storeos fajokat meg lehet venni. Vagy valami.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.07.07. 19:09:25